fan.club 05.06.10, 17:57 www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,698948,00.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 05.06.10, 20:50 "Die meisten Imame seien nur zeitweise in Deutschland, könnten kein Deutsch und deshalb keine positive Beziehung zur deutschen Kultur aufbauen." Jeder Tag ist von der niemiaschkoven Agentur großzügig bezahlt. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 05.06.10, 21:07 lepian4 napisał: >Jeder Tag ist von der niemiaschkoven Agentur großzügig bezahlt. A ja słyszałem, że jest tak: "Eine Sonderrolle nehmen die Imame der Türkisch Islamischen Union (DITIB) ein, die als Beamte des türkischen Staates nach Deutschland entsendet und vom Türkischen Amt für religiöse Angelegenheiten (Diyanet) bezahlt werden" źródło: DIK Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 05.06.10, 21:50 No co ty nie powiesz? Kasuja podwojnie? Mnie by to wcale nie zdziwilo. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 05.06.10, 22:31 lepian4 napisał: > No co ty nie powiesz? Kasuja podwojnie? Mnie by to wcale nie zdziwilo. O pdwójnym kasowaniu nic mi nie wiadomo - tobie nawyraźniej tak. Podzielisz się jakimiś źródłami, czy po prostu słyszałeś w klozecie podczas przerwy w zebraniu partyjnym? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 06.06.10, 10:31 Lieber Eduard, moglbys nam wytlumaczyc, dlaczego tak zacnego orzeczenia DIK nie mozna wygooglowac? Wszystko jest o nich, tylko tego nie mozna znalezc! Popros Agenture o kurs podczas Ramadanu, to nie bedziesz sie tak glupio pytal Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 06.06.10, 12:29 Wiedziałem, że jesteś za mało rozgarnięty - pomyślałem jednak, że skoro nauczyłeś się esparanta (jezyk dla kretynów), to i z tym sobie poradzisz. Z litości nad tępactwem - DIK: tinyurl.com/2uevssv Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 06.06.10, 13:01 Dziekuje ci uprzejmie. Pomoc ci w odnalezieniu kursu dla bezrobotnych z imanami, finansowanymi poprzez wyplate z Ditib, poprzez datki wiernych ( przyciecie fiuta kosztuje min 200 € i odszkodowaniami natury kuluroznawczej przez Agentur für Taugenichts? Tak przy okazji poprosze cie rownie uprzejmie o podanie danych dotyczacych finansowania Großmoschee? Muslimbruderschaft tez tych danych nie ukrywa, ale niestety nie potrafie ich samodzielnie znalezc. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 06.06.10, 13:07 Najkochanszy januszku, zechciej wkleic odpowiedni link, nie Startseite centrali propagandy i indoktrynacji Niemiaszkow i Volksdojczow wszelkich klas Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 06.06.10, 13:25 Mam kurwa wszystko za ciebie robić? Jeszcze się przyzwyczaisz i wpadniesz na pomysł, żebym nakarmił za ciebie indora - błeeeeeeeeee! Wzruszyłeś mnie na wskroś tą indoktrynacją - a może wiesz przypadkiem, kto dokładnie stoi za DIK? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 06.06.10, 14:12 Chetnie wyslucham twych nauk. Po tylu kursach wiesz, co mowisz Odpowiedz Link
donnerbalken Nienawidzę DER SPIEGLA 06.06.10, 09:42 Nienawidzę DER SPIEGLA Z maniackim uporem udaje współczucie dla "umęczonego narodu tureckiego", jakby ktokolwiek wierzył, że kieruje nim cokolwiek innego niż kliniczna nienawiść do Turków. DER SPIEGEL donosi jak następuje: Cytat Die Gruppe junger Migranten ohne Konfession sei am besten in die deutsche Gesellschaft integriert. "Sie steuern beispielsweise zu 41,2 Prozent das Abitur an, haben zu 62,9 Prozent deutsche Freunde und fühlen sich zu 66,1 Prozent als Deutsche", erklären die Autoren der Studie. Bei jungen Muslimen sei dies anders: Sie verfolgten zu 15,8 Prozent den Abiturabschluss, hätten zu 28,2 Prozent deutsche Freunde und fühlten sich zu 21,6 Prozent als Deutsche. Dawniej Niemiaszki swe ciągoty germanizacyjne na Polakach wyżywali, obecnie na Turkach... Ot co... Powiem tylko tyle: Dzieci Wrzesińskie! Niemiaszki germanizują wszystko, co im w ręce wpadnie...(Z poczciwego owczarka alzackiego zrobili agresywnego owczarka niemieckiego...) A po co porządnemu Turkowi deutsches Abitur? Pytam się! Aby potem studiować i się nad niewykształconymi Niemiaszkami wywyższać? Wtedy dopiero będziemy mieli prawdziwą wojnę domową w Niemiaszkowie! Turków sprowadziliśmy do Niemiaszkowa po to, aby tu wykonywali prace, na które Niemiaszki nie mieli ochotę. Pytam się więc: Niemiaszki nie mają ochotę na stanowisko w: ? ? ? ? ? ? ? ? ? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nienawidzę DER SPIEGLA 06.06.10, 10:33 Kurwa co za czasy!! Mowisz kryminalny mlodziez, myslisz Turki: mowisz muzulmanie, myslisz Turki!! Mysle, ze nasz wysuszony zoledz, lieber Eduard, moglby to nam wyjasnic. Odpowiedz Link
lunatix Re: Nienawidzę DER SPIEGLA 06.06.10, 11:40 magazine.web.de/de/themen/nachrichten/panorama/10559098-Moegliche-Wende-im-Fall-Kachelmann.html Odpowiedz Link
donnerbalken niezwykle extremely sophisticated ... 06.06.10, 19:05 Nu, Lunatyk zwraca naszą uwagę na niezwykle extremely sophisticated język poniektórych sajkologów... Ot co... Cytat "nicht die Mindestanforderungen an die logische Konsistenz, Detaillierung und Konstanz" A propos: Dlaczego bojkotujecie Lunatyka? Pan Dyrektor apelował abyście bojkotowali Donnerbalkena... Odpowiedz Link
donnerbalken To jest przecież kliniczna nienawiść! 06.06.10, 11:54 lepian4 napisał: Cytat > Kurwa co za czasy!! Mowisz kryminalny mlodziez, myslisz Turki: mowisz > muzulmanie, myslisz Turki!! Mysle, ze nasz wysuszony zoledz, lieber Eduard, moglby to nam wyjasnic. #10552 DER SPIEGEL Nadal judzi! To jest przecież kliniczna nienawiść! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Der joviale Elsässer-Schäferhund... 06.06.10, 12:25 Próbujesz profilować się na łamach Spiegla a efekt jest taki, że ośmieszasz się również tam. Nie trzeba znać zbyt dobrze Niemieckiego, aby wiedzieć, że pisał to zezgredziały folksdojcz, który spierdolił w popłochu z PRL-u - zostawiając tam po sobie smród a tu dba o nowy fetor. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Der joviale Elsässer-Schäferhund... 06.06.10, 12:44 Herrenmensch z Hamburga, ja.nusz, napisał: Cytat > Próbujesz profilować się na łamach Spiegla a efekt jest taki, że ośmieszasz się również tam. > Nie trzeba znać zbyt dobrze Niemieckiego, aby wiedzieć, że pisał to zezgredziały > folksdojcz, który spierdolił w popłochu z PRL-u - zostawiając tam po sobie smród a tu dba o nowy fetor. Ich bedanke mich sehr herzlich für das rege und durchaus freundliche Interesse an meinen Publikationen... Jeder drückt seine Emotionen aus, wie er kann... Lieber Januschek, Du hast wieder mal grünen Schaum vor Deinem Munde... Ist ja aber nix neues. Den hast Du ja schon seit ewigen Zeiten... Eine Frage des Genoms? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Der joviale Elsässer-Schäferhund... 06.06.10, 12:56 Jaka zielona piana stary matole? Ja po tym jowialnym owczarku alzackim mam jeszcze łzy w oczach ze śmiechu. Nazywasz mnie "Herrenmensch" choć nim nie jestem - wiem, że sam chciałbyś kimmś takim być, ale jestś jedynie ponurą folksdojczowską gnidą czwartej kategorii i tak już zostanie do kożca twoich zasranych dni. Uwierz mi stary osile, pisałem to nie z pianą lecz z uśmiechem na ustach. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Der joviale Elsässer-Schäferhund... 06.06.10, 13:02 Czwarta kategoria? Mowa znowu o Harz-erzach? Odpowiedz Link
donnerbalken jaki dobry satyryk den Donnerbalken! 06.06.10, 17:41 Bogobojny polski patriota z Hamburga, ja.nusz, napisał był: Cytat > Jaka zielona piana stary matole? Ja po tym jowialnym owczarku alzackim mam jeszcze łzy w oczach ze śmiechu. Januszku kochany! To Ty się na satyrze rozeznajesz? Nu patrz Pan Panie jaki dobry satyryk z tego Donnerbalkena! Kto by pomyślał... Januszku kochany, zajrzy proszę do DER SPIEGELA w jakim rozdziale Donnerbalken swój zabawny post zamieścił był... Z góry dziękuję... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Satyryk w dupę lepszy 06.06.10, 18:54 W tej samej satyrze w j.polskim był to jeszcze "poczciwy owczarek" a w j.niemieckim zrobił sią z niego "jovialer Schäferhund" - zastanów się co ty pierdolisz starcze, albo łyknij lepiej podwójną dawkę leków przeciwotępieniowych. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Satyryk w dupę lepszy 06.06.10, 19:12 Krytyczny polski patriota ze polskiego Gamburga, ja.nusz, napisał: Cytat > W tej samej satyrze w j.polskim był to jeszcze "poczciwy owczarek" a w > j.niemieckim zrobił sią z niego "jovialer Schäferhund" - zastanów się co ty > pierdolisz starcze, albo łyknij lepiej podwójną dawkę leków przeciwotępieniowych. Kochany Januszku! A kto tu twierdzi, że to jest tłumaczenie? Donnerbalken działa niezależnie w G.W. i we DER SPIEGELU... Ot co... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Der joviale Elsässer-Schäferhund... 06.06.10, 13:06 Normalny polski patriota z Hamburga, ja.nusz, napisał: > > Próbujesz profilować się na łamach Spiegla a efekt jest taki, że ośmieszasz się również tam. > Nie trzeba znać zbyt dobrze Niemieckiego, aby wiedzieć, że pisał to zezgredziały > folksdojcz, który spierdolił w popłochu z PRL-u - zostawiając tam po sobie smród a tu dba o nowy fetor. ---------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Der joviale Elsässer-Schäferhund... 06.06.10, 13:29 Ja nie spierdalałem w popłochu z PRL-u - a dokładnie mówiąc wogóle nie spierdalałem - ot tak wyjechałem czasowo bez określonego terminu powrotu. Ty natomiast po kilkudziesięciu latach poczułeś się nagle Niemcem i dałeś dyla pod osłoną nocy. Jaki z ciebie Niemiec wiedzą wszyscy, którzy tu zaglądają - tych ze Spiegla nie wspomnę - jowialny owczarek alzacki by cię wyruchał stary idioto. Odpowiedz Link
donnerbalken Nightvision... 06.06.10, 13:38 ja.nusz napisał: i dałeś dyla pod osłoną nocy. ========================================= Mossad obserwował to poprzez poniższe urządzenia? Nightvision Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nightvision... 06.06.10, 14:32 Dla bezmózgowia trzeba powtórzyć: Mossad nie interesuje się genetycznymi odpadami z PRL-u. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Nightvision... 06.06.10, 17:20 Wybitny polski patriota z Hamburga, ja.nusz, napisał: Cytat > Dla bezmózgowia trzeba powtórzyć: Mossad nie interesuje się genetycznymi odpadami z PRL-u. Rozumiem! Wynająłeś privat-dedektywa? Tak Cię odpady genetyczne z PRL-u interesowały? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Der joviale Elsässer-Schäferhund... 06.06.10, 15:42 Wszyscy tez wiedza, jak spierdalales z plecakiem wodki na tyly odwiecznego wroga, ktorego swymi wikipediowskimi argumentami sklonles do wyplacenia odszkodowania za ten twoj wspanialomyslny szaber ewolucyjny. Gdyby ci tak od razu pozwolili szabrowac w Berlinie, albo Hamburgu, moglbys sie lepiej rozwinac. A tak przy falach Baltyku sluchac mogles jedynie Welempfängera. To przeciez szympans wiecej sie qurna nuczy ukladajac puzzle, niz ty sluchajac Führera. Odpowiedz Link
donnerbalken dlaczego Polacy nie dostają wizy do USA ? 06.06.10, 17:13 Normalny polski patriota z Hamburga, ja.nusz, napisał: Cytat > Ja nie spierdalałem w popłochu z PRL-u - a dokładnie mówiąc wogóle nie spierdalałem - ot tak wyjechałem czasowo bez określonego terminu powrotu. Mała nieścisłość! Wizy turystyczne są normalnie ograniczone na trzy miesiące. W USA za przekroczenie terminu ważności wizy, by Cię zakuli w łańcuchy i zawlekli do najbliższego samolotu do PRL-u. Z dożywotnim zakazem wjazdu do USA! Jedyny naród na świecie, są połamane Niemiaszki, którym każdy przybłęda może pozwolenie na pobyt bez trudu wyłudzić... Miliony Polaków zawdzięczają właśnie takim cwaniakom jak Ty, że nie dostają wizy wjazdowej do USA. A co tam termin trzy miesięczny! Ja pracuję w USA na czarno i cała reszta moich rodaków zwisa mi i powiewa. Oto dlaczego Polacy nie dostają wizy do USA! Bo Amerykańcy to nie połamane Niemiaszki! Ot co... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: dlaczego Polacy nie dostają wizy do USA ? II 07.06.10, 06:44 donnerbalken napisała: Cytat > Oto dlaczego Polacy nie dostają wizy do USA! > > Bo Amerykańcy to nie połamane Niemiaszki! > > Ot co... > > Wszystkich zawiedzionych brakiem zdecydowanego stanowiska polskiego bojownika o CHONOR uchodźstwa polskiego za chlebem, zapewniam niniejszym, że odpowiednie organa pracują pełną parą nad odpowiednim statement... Januszek je niebawem uroczyście ogłosi... Ot co... Uprzejmie prosimy o chwilkę cierpliwości... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: dlaczego Polacy nie dostają wizy do USA ? III 07.06.10, 09:31 donnerbalken napisała: Cytat > Wszystkich zawiedzionych brakiem zdecydowanego stanowiska polskiego bojownika o > CHONOR uchodźstwa polskiego za chlebem, zapewniam niniejszym, że odpowiednie or > gana pracują pełną parą nad odpowiednim statement... > > Januszek je niebawem uroczyście ogłosi... > > Ot co... > > Uprzejmie prosimy o chwilkę cierpliwości... -------------------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Znowu wszystko przekrecasz. 07.06.10, 10:40 Wszyskiemu sa winne takie poyeby jak ty. Tylko dlaczego my musimy z tego powodu cierpiec? Odpowiedz Link
donnerbalken Jestem kilka razy w roku w USA... 07.06.10, 14:13 gadupa napisała: > Wszyskiemu sa winne takie poyeby jak ty. > Tylko dlaczego my musimy z tego powodu cierpiec? ------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: Jestem kilka razy w roku w USA... 07.06.10, 14:25 buahahahahaha!!!!!!!! Bardzo cienki bolek jestes. Odpowiedz Link
donnerbalken Zdrowo jest być cienkim... 07.06.10, 15:02 gadupa napisała: > buahahahahaha!!!!!!!! > > Bardzo cienki bolek jestes. ============================================ Zdrowo jest być cienkim... Obesity is a medical condition in which excess body fat has accumulated to the extent that it may have an adverse effect on health, leading to reduced life expectancy and/or increased health problems. Body mass index (BMI), a measurement which compares weight and height, defines people as overweight (pre-obese) when their BMI is between 25 kg/m2 and 30 kg/m2, and obese when it is greater than 30 kg/m2. Odpowiedz Link
gadupa Re: Zdrowo jest być cienkim... 07.06.10, 16:12 Polonia niemiecka na ciebie leje, myslisz ze bolki w hameryce ciebie przygarnom. Moge ci podac link, chlopcy juz czekaja z goracym powitaniem Polaczka z Bulby. hehehe Odpowiedz Link
maria421 Re: Nowy materiał dla forumowej Islam-Konferenz. 06.06.10, 15:44 No i dobrze, teraz to juz jest dowiedzione i stwierdzenie ze muzulmanie sa bardziej sklonni do przemocy nie bedzie uznawane za dyskryminujace. Odpowiedz Link
donnerbalken Muzułmańskie jedzenie jest lepsze... 16.06.10, 08:56 Muzułmańskie jedzenie jest lepsze od chrześcijańskiego.... Pisze hitlercyński tygodnik: Cytat Vor allem das islamkonforme „Halal-Menü“ in britischen Gefängnissen überzeugt Häftlinge. „Das Essen ist sehr gut, das war auschlaggebend zu konvertieren“, zitiert die Studie einen Häftling. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Muzułmańskie jedzenie jest lepsze... 16.06.10, 09:17 Pewnie siedza tam same wielbady. Wyjatkom tez to pewnie wisi. Odpowiedz Link