gadupa 04.08.10, 13:29 Bardzo dobre auto, Mercedes jest autem nie dla golasow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken Re: Jezdze nowym Fordem. 04.08.10, 14:36 gadupa napisała: > Bardzo dobre auto, Mercedes jest autem nie dla golasow. ===================================================== Ze względów polityczno-światopoglądowych, preferuję Forda... ===================================================== Köln (ots) - In vielfacher Hinsicht unterstützt Ford in diesem Jahr, immerhin zum 13. Mal in Folge, wieder den Kölner Christopher Street Day (CSD). Neben der Unterstützung mit Parade-Fahrzeugen, Tombolagewinnen, Losverkauf und Werkführung starten der Paradewagen und die Fußgruppe der Kölner Ford-Werke mit insgesamt 20.000 Lollies, 11.000 Traubenzucker, 2.000 Kondomen und 1.500 Rosen in den großen Festumzug am Sonntag, dem 4. Juli 2010. ===================================================== Odpowiedz Link
gadupa Towarzysze jezdza Syrenka lub Trabi 04.08.10, 14:55 Komuch i ciota? Nie mozliwe, co na to powie twoj 1 sekretarz okregowy. Legitymacje ci zabiora! buahahaha Odpowiedz Link
fan.club To dlatego tak rzadko jesteś w necie. 04.08.10, 15:49 Na taksówce nie ma się zbyt wiele czasu. Odpowiedz Link
drugiich a ja przez weekend miałem mini coopera! 04.08.10, 16:42 to jest auto! mesio to gówno dla staruszków w kapeluszach Odpowiedz Link
jureek Re: a ja przez weekend miałem mini coopera! 04.08.10, 17:00 drugiich napisał: > to jest auto! mesio to gówno dla staruszków w kapeluszach ... i Turków Jura P.S. Ale się zaraz na mnie rzucą, hahaha Odpowiedz Link
annajustyna Re: a ja przez weekend miałem mini coopera! 04.08.10, 17:19 Mini to samochod dla kurdupli... Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador nie siedziałaś w środku i nie jechałaś, 04.08.10, 20:47 220 km/h. To jest kult auto, nie znasz się. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador nie potrzebuję dużego samochodu, 04.08.10, 20:48 nie muszę nic przedłużać. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: nie potrzebuję dużego samochodu, 04.08.10, 22:56 trzeci-konkwistador napisał: > nie muszę nic przedłużać. buhahahahah Odpowiedz Link
donnerbalken Re: nie siedziałaś w środku i nie jechałaś, 04.08.10, 22:49 trzeci-konkwistador napisał: > 220 km/h. > To jest kult auto, nie znasz się. --------- Odpowiedz Link
donnerbalken Re: nie siedziałaś w środku i nie jechałaś, 04.08.10, 22:57 trzeci-konkwistador napisał: > 220 km/h. > To jest kult auto, nie znasz się. formuöa one dla absolwent#w uniwersytetu poznanskiego Buhaha Buhaha Buhaha Buhaha Buhaha Odpowiedz Link
artur666 Re: Jezdze nowym Mercedesem. 04.08.10, 20:51 Ja tradycyjnie, znowu sobie kupilem szwedzkie. Jako nastepne postanowilem kupic jakies niemieckie. Pozywiom uwidim. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Jezdze nowym Mercedesem. 05.08.10, 17:21 artur666 napisał: > Ja tradycyjnie, znowu sobie kupilem szwedzkie. Jako nastepne > postanowilem kupic jakies niemieckie. Pozywiom uwidim. Odradzam Mercedesa... rdzewieja cholery. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador Re: Jezdze nowym Mercedesem. 04.08.10, 20:51 zgadza się, byłoby widać małego fiuta. gadupa napisała: > Bardzo dobre auto, Mercedes jest autem nie dla golasow. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Jezdze nowym Mercedesem. 04.08.10, 22:55 trzeci-konkwistador napisał: > zgadza się, byłoby widać małego fiuta. > hehe aale smieszne! > > gadupa napisała: > > > Bardzo dobre auto, Mercedes jest autem nie dla golasow. Odpowiedz Link
gadupa Re: Jezdze nowym Mercedesem. 04.08.10, 23:10 Bardzo mnie ciekawi gdzie konfistandor mi fjuta ogladal ze tak dobrze jest poinformowany. hehe Na 100% chyba jest konfistadorka bo facetowi jeszcze nie podawalem loda. Musze tez ze smutkiem przyznac ze jego fjuta jeszcze nie widzialem, ale mozg ma bez ogladania za maly. heheheheheh Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jezdze nowym Mercedesem. 05.08.10, 09:59 gadupa napisała: konfistandor mi fjuta ogladal. Nic dodac, nic ujac Odpowiedz Link
gadupa > Nic dodac, nic ujac 05.08.10, 13:24 Ale jednak dodala nasza lepianka. Ty sama sobie zaprzeczasz moja lepianko. heheheheh Odpowiedz Link
lepian4 Re: > Nic dodac, nic ujac 05.08.10, 14:08 Nie kazdy jest dupo bezplciowy Tak na marginesie, mnie woza i sie nie chwale. Odpowiedz Link
gadupa Re: > Nic dodac, nic ujac 05.08.10, 14:20 hehe Ja cie jeszcze nie przewiozlem, ale moze kiedys. hehehe Odpowiedz Link
lepian4 Re: > Nic dodac, nic ujac 05.08.10, 14:38 Z ga-dupami i erfolgreichen Gemüsehändler nie jezdze. Ale skoro pracujesz jako szofer, to gratuluje ci mercedesa. Moglas gorzej trafic. Odpowiedz Link
drugiich Re: Jezdze nowym Mercedesem. 05.08.10, 09:54 www.youtube.com/watch?v=X1K306kztJE Odpowiedz Link
netfun Re: Jezdze nowym Mercedesem. 11.08.10, 10:37 No i? To jest tylko samochod, troche blachy, cztery kola, kierownica, dach nad glowa. Miliony osob w Niemczech ma samochody. Pochwal sie lepiej, jaka ksiazke w ostatnim miesiacu przeczytales. Odpowiedz Link
drugiich Re: Jezdze nowym Mercedesem. 12.08.10, 06:45 przeczytał Instrukcję obsługi Mercedesa für Dummies. Odpowiedz Link
gadupa Re: Jezdze nowym Mercedesem. 12.08.10, 09:28 Nic w niej na temat zgrzytania zebami doopkow z Polski nie ma. buahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jezdze nowym Mercedesem. 12.08.10, 10:04 Najgorzej jest, gdy dooopki z Polski, ktore juz wyrzekly sie Polski, a Niemiec nie jeszcze nie poznaly, wspominaja niemiecki Überwachungstaat " gadupa 11.08.10, 12:32 Odpowiedz Ostatnimi czasy z okazji urlopu wybralem sie do kraju. Szenden zniesiony. Malo to dalo, 10 m za przejsciem po stronie niemieckiej zainstalowal sie niemiecki ZOLL i policja i trzepia jak zadawnych czasow. Tak wyglada nowa przyjazn polsko-niemiecka. hehe" Jak widac merc nie chroni przed strozami prawa. Sadze nawet, ze odkad stal sie statusem spolecznym erfolgreicher Gemüsehändler, nawet policje przyciaga. Odpowiedz Link
jureek Re: Jezdze nowym Mercedesem. 12.08.10, 10:14 lepian4 napisał: > Szenden zniesiony. Może ktoś to przetłumaczyć na polski albo na niemiecki? Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Jezdze nowym Mercedesem. 12.08.10, 10:42 gadupa napisała: > Nie wysilaj sie piesku. hehe Właśnie dlatego, że nie chce mi się wysilać, proszę o przetłumaczenie na jakiś zrozumiały język Twojej informacji, że szenden zniesiony. A skoro autor sam pojawił się w tym wątku, to może odpowie, co to ten szenden oraz kiedy i dlaczego został zniesiony. Szyfrujesz, Gadupa, jak enigma. Jura Odpowiedz Link
drugiich jeżeli to ma być Schengen, 12.08.10, 14:25 to nadal obowiązuje, możesz przekraczać granicę bez paszportu Odpowiedz Link
jureek Re: jeżeli to ma być Schengen, 12.08.10, 15:16 drugiich napisał: > to nadal obowiązuje, możesz przekraczać granicę bez paszportu Tak myślałem, że to o Schengen mu chodziło, i już wystraszyłem się, że na granicy polsko-niemieckiej przestało obowiązywać. Napisał, że zniesiono. Kurde, ten to szyfruje, nie? Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: jeżeli to ma być Schengen, 12.08.10, 15:27 drugiich napisał: > to nadal obowiązuje, możesz przekraczać granicę bez paszportu Drobna korekta jeśli pan pozwolisz to nadal obowiązuje, możesz przekraczać granicę bez okazywania paszportu J. Odpowiedz Link
drugiich nie pozwalam na korektę, 12.08.10, 15:31 podróżuję po krajach-sygnatariuszach Schengen bez paszportu, tylko z dowodem tożsamości. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: nie pozwalam na korektę, 12.08.10, 15:43 Miałem oczywiście na myśli wszelkiego typu Kennkarty. J. Odpowiedz Link
gadupa Re: Jezdze nowym Mercedesem. 12.08.10, 10:17 No i smiga gula doopkowi lepiance. hehe Lepianka tobie na wszystko smiga gula. Taka qurefska polska natura. hehe Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jezdze nowym Mercedesem. 12.08.10, 11:10 Najbardziej zazdroszcze ci elokwencji i braku rozumu. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Zgadłem? 17.08.10, 15:41 gadupa napisała: > Buahahahaha!!!!! ------------------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: I mercedesa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.08.10, 15:41 buahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Mnie się rzygać chce! 13.08.10, 16:57 Mnie się rzygać chce! że na tym forum nie można poważnie podyskutować... A ile biegów ma Twój Automobil? Ile sekund trza mu do 100 km? Jakie zużycie paliwa? Jakie paliwo? Ma kompresor? Ma dopalacz? Ma napęd z przodu, czy z tyłu, czy oba? Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Rzeczową dyskusją nikt tu się nie interesuje... 14.08.10, 08:47 folksdojczer4kategorji napisała: Cytat > Mnie się rzygać chce! > > że na tym forum nie można poważnie podyskutować... > > A ile biegów ma Twój Automobil? > > Ile sekund trza mu do 100 km? > > Jakie zużycie paliwa? > > Jakie paliwo? > > Ma kompresor? > > Ma dopalacz? > > Ma napęd z przodu, czy z tyłu, czy oba? > Nu i co? Słowo się ciałem stało... Rzeczową dyskusją nikt tu się nie interesuje... Tu się dyskutuje sposoby usypiania Naziołków... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Re: Rzeczową dyskusją nikt tu się nie interesuje. 14.08.10, 11:14 Wiec rwij kapcie stad ty kumusze scierwo! Odpowiedz Link
kolonistka pytanie na marginesie 16.08.10, 15:11 - czy wyobrazacie sobie spotkanie "na zywo" bywalcow tego forum? Tak z ciekawosci zenskiej siem pytam. Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: pytanie na marginesie 16.08.10, 15:15 Jasne. Znam dwie sympatyczne Panie z tego forum i jednego marudnego Pana. A co? Odpowiedz Link
drugiich akurat z Pyskatą znamy się bardzo dobrze, 16.08.10, 15:15 nie powiem jak dobrze, bo ona jest trochę wstydliwa Odpowiedz Link
drugiich z Jurkiem się spotkałem w Kolonii, 16.08.10, 15:18 zapraszał w ostatni weekend do siebie, ale trochę się obawiałem, słomiany wdowiec i ja, hehehehe, rozblibyśmy bank w kasynie w Wiesbaden Odpowiedz Link
jureek Re: z Jurkiem się spotkałem w Kolonii, 16.08.10, 16:23 drugiich napisał: > zapraszał w ostatni weekend do siebie, ale trochę się obawiałem, słomiany > wdowiec i ja, hehehehe, rozblibyśmy bank w kasynie w Wiesbaden Przy tej pogodzie, jak w ostatnią niedzielę, całkiem możliwe. Musiałbym tylko krawat od szwagra pożyczyć Jura Odpowiedz Link
drugiich ale lepiany, folksdojczery, jeckie i inne gadupy 16.08.10, 15:21 możemy se odpuścić. Odpowiedz Link
lepian4 Re: ale lepiany, folksdojczery, jeckie i inne gad 17.08.10, 15:48 A gdybym tak zaprosil cie tej na zuptowke z kluskami? Tej tozumiesz tej? Odpowiedz Link
koelscher Re: ale lepiany, folksdojczery, jeckie i inne gad 17.08.10, 20:08 Ba, nie tylko mozesz, pikus, ale MUSISZ. Wiesz przeciez: Odi profanum vulgus et arceo. k-r drugiich napisał: > możemy se odpuścić. Odpowiedz Link
jureek Re: pytanie na marginesie 16.08.10, 16:22 Z tego forum spotkałem się osobiście z Drugim Ichem i Lepianem. I nie żałuję. Znam realnie jeszcze jedną osobę, która kiedyś tu pisywała, ale znałem ją już wtedy, gdy o internecie jeszcze się nam nie śniło, a później odnaleźliśmy się na forum. Jura Odpowiedz Link
lunatix Re: Jezdze nowym Mercedesem. 17.08.10, 16:54 magazine.web.de/de/themen/auto/autolegenden/10999642-Auto-von-Aldi-Gruender-verkauft.html Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jezdze nowym Mercedesem. 17.08.10, 18:53 Gebrauchtwagen nie interesuja gadupy Odpowiedz Link
gadupa Re: Jezdze nowym Mercedesem. 18.08.10, 11:47 Widze lepianka, ze bardzo cierpisz. Nawet moj wiek sobie w szklanej kuli wyliczylas stara idiotko. hehe Odpowiedz Link