Dodaj do ulubionych

Wątek nieżydowski

12.10.10, 12:46
Niemcy grają dziś w Astanie przeciwko reprezentacji Kazachstanu w ramach eliminacji ME 2012.
Najprawdopodobniej wygrają niewiele się wysilając.
Na zwycięstwo będą musieli pracować jednak 2 dni - pierwsza połowa meczu odbędzie się we wtorek a druga w środę....
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Wątek nieżydowski 12.10.10, 13:36
      Nadmienie tylko, ze przewodniczacy Kazachskiego Zwiazku Pilkarskiego jest rowniez Ministrem Obrony Narodowej, a glowa panstwa dozywotnio piastowac bedzie swoj urzad. Jest tylko jedna partia. Wszystko wykonuja z nalezyta troska i dlatego wszyscy sa szczesliwi. Opozycja jest kompletnie zbedna...
      Podkresle, nie wspominam olimpiady z Berlina.

Wspominajac Kazachstan, nie unikniemy opowiesci o zydach. Ktos ich tam, na spolke z Sowietami przeciez zeslal.
      • gaarsch wszystkich przebił Lothar Matthäus, 12.10.10, 13:51
        który nie wykluczył pełnienia przez siebie funkcji Bundesportminister big_grinbig_grin
      • gaarsch są narody, które inaczej nie potrafią. 12.10.10, 13:54
        Chcesz tam zaprowadzić zachodnią demokrację? Można zacząć przerzucać wojska z Afganistu, tam są zbędne, misja wykonana buahahahahahahahahha
      • zawszekacperek Ty zboczeńcu 12.10.10, 13:58
        Zanim zboczysz z tematu wątku zapoznaj się wnikliwie z:

marucha.v3v.org/viewtopic.php?t=458&sid=6eceea2c38aeec24ff49c4e26c7f7ccd
        Kacperek
      • ja.nusz Re: Wątek nieżydowski 12.10.10, 14:59
        Ta podwójna funkcja nie jest niczym szczególnym - wspomnę jedynie niejakiego Gerharda Mayer-Vorfeldera.

PS.
        Nieprawdą jest, jakoby w Kazachstanie była tylko jedna partia - byłem tam i widziałem na własne oczy jeszcze ze dwie.

Ludność ma tam fajną "priwyczkę" - lubią sobie kucać na ulicy:

https://www.thailandinformation.de/data/homepage/2/asiatische-hocke-thai-boys-thailand.jpg
        • lepian4 Re: Wątek nieżydowski 12.10.10, 15:36
          Kiedy tam byles? Moze to wszystko wytlumaczy.
          Troche sie ostatnio zmienilo na azjatyckich stepach
          • ja.nusz Re: Wątek nieżydowski 12.10.10, 15:44
            Akurat na stepach zmieniło się niewiele. Najwięcej zmieniło się w Astanie, zwłaszcza od 1997r., kiedy przeniesiono tam stolicę z Ałmaty.
            Byłem tam całkiem niedawno i widziałem na peryferiach dużych miast sproro ludności o kałmuckich twarzach - sami krewni asieka i lepiana.
            • folksdojczer4kategorji Re: Wątek nieżydowski 12.10.10, 16:09
              ja.nusz napisał:
              Byłem tam całkiem niedawno i widziałem na peryferiach dużych miast sproro ludności o kałmuckich twarzach - sami krewni asieka i lepiana.
              -----------------------------------------
            • lepian4 Re: Wątek nieżydowski 12.10.10, 16:44
              Zmiana nazwy nie oznacza jeszcze przeniesienia. I tak oto dowiodles, ze byles w Kazachstanie!!!
              • ja.nusz Re: Fick dich brauner Dummkopf 12.10.10, 19:30
                Brunatny matołku, już wielokrotnie dowiodłeś, że geografia nie jest twoją mocną stroną.
                Jak ty tłumaczysz swojemu brunatnemu pomiotowi skąd przyjeżdża do Niemiec obrzezane bydło? Chcesz, żeby latorośl została wyśmiana przez pierwszego lepszego Turka?

A teraz do rzeczy tumanie:

Ałmaty (wcześniej Ałma-Ata) była stolicą Republiki Kazachstan do roku 1997. W tym właśnie roku władze postanowiły odebrać temu miastu status stolicy i przenieść oną do Astany (do 1992 Celinograd) - nadążasz głupi chuju?
                Obecna stolica Kazachstanu leży ok 1200 kn na północ od Ałmaty.
                Zanim postanowisz się znów ośmieszać spytaj teściowej - jest pewnie nie mniej tępa od ciebie, ale może przypadkiem będzie wiedziała więcej niż jej brunatny zięciulo.
                • lepian4 Re: Fick dich brauner Dummkopf (Ausrufezeichen) 13.10.10, 04:08
                  Januszku, nawet nie probowalem wyraczac ciebie w prezentacji twej zapyzialej Heimat.

Zastanawiam sie, jak wyglada dyskusja twych kazachskich krajan o polskiej stolicy? Pierwszy pewnie powie: Warszawa!!! Drugi; gowno wiesz glupi chuju, Lublin! Trzeckie wydrze ryja: wysrales mozg? Krakow!!!!

Podczas ostatniej wizyty u tesciowej widziales nawet dwie inne partie! W twym kurniku rzadzi jednak tylko "Nur Otan" -Licht des Vaterlandes. Za komuny tez tak bylo w Polsce.: pelna demokracja, ale jedna partia rzadzaca!!
                  Wspominalem ten dawny Bialy Grob, dzisiejsze skroty myslowe. Ale generalnie zbytio mnie ten twoj kurnik nie interesuje.

Zastanawiam sie jednak, dlaczego Azjatom tak bardzo zalezy na europejskich rozgrywkach? Z czasem ich tez ciagle przybywa!!!!! A Europa wcale sie nie powieksza!
                  Co gorsza z innymi "europejskimi" panstwami, typo Azejberdzan i Turcja, udalo sie im zalozyc Zentralasiatisch-Türkischen Gipfel. Jak moze byc coas takiego mozliwe?

Ale co tam, Deine heimat läßt dich grüßen!

https://www.hope4astana.com/AstanaPictures/Astana%20Capital%20Walk%201.jpg
                  • ja.nusz Re: Fick dich brauner Dummkopf (Ausrufezeichen) 13.10.10, 08:35
                    Widzę, że Kazachstan awansował do rangi osobistego wroga lepianowego.
                    Ta wyjątkowo prymitywna metoda odwracania uwagi od własnej tępoty zaczyna być żałosna.
                    Jeszcze wczoraj próbowałeś błysnąć wiedzą jakoby staolicy Kazachstanu nie przeniesiono tylko zmieniono jej nazwę. Kiedy okazało się, że piedolisz od rzeczy pojechałeś swoją brunatną metodą po Kazachach i szafa gra.
                    Weź się za siebie matołku, bo twoje brunatne bydlątko przygląda się tatusiowi - w ten sposób wyrośnie z niego nie tylko brunatny skurwie,l ale do tego tępy - a może właśnie o to chodzi. W tym przypadku - tak trzymać.
                    • lepian4 Re: Fick dich brauner Dummkopf (Ausrufezeichen) 13.10.10, 09:54
                      Dobrze powiedziane: widzisz, gowno rozumiesz... Pomimo tego wydajesz wyrok.
                      Januszku, powtorze sie, ten twoj kurnik wcale mnie nie obchodzi. O szczesciu moglbym mowic jedynie wtedy, gdybys tam juz na stale wrocil z ta swolocza, z ktora szabrowales w Polsce A.
                      • ja.nusz Re: Fick dich brauner Dummkopf (Ausrufezeichen) 13.10.10, 10:53
                        Możesz nienawidzieć Kazachów i kogo jeszcze chcesz - twoja brunatna sprawa.
                        Nadal twierdzisz, że stolica z0stała tylko przemianowana, czy może ostatnia brunatna komórka jednak ci podpowiada, że było inaczej?
                        • lepian4 Re: Fick dich brauner Dummkopf (Ausrufezeichen) 13.10.10, 11:12
                          Jasne, ze zmienili nazwe, bo nikt nie chcial mieszkac w Bialym Grobie. Faktycznie, wczesniej przeniesli tez stolice, ale to ze wzgledu na ta twoja sowiecka koligacje, ta zasrana swolocz, ktora zagrazala tozsamosci narodu, ktory uwolnil sie z tego waszego szabrownictwa i ideologicznej misji zbawienia swiata. W tym duchu nie moge potwierdzic twych teorii o rzekomej nienawisci do narodu kazachskiego. Jedyne co czuje, zrozumienie ich rozterek. Wiem, jak ciezko zyje sie tymi sowieckim szabrownikami. Kazachow sobie nawet cenie. Nie pierdola o goscinnosci, jak Turki, tylko sa goscinni. Ot, co!
                          • ja.nusz Re: Fick dich brauner Dummkopf (Ausrufezeichen) 13.10.10, 12:54
                            Widzę, że pogubiłeś się dokumentnie w swoim zacietrzewieniu - już nie wiesz co zmienili, co skąd dokąd przenieśli - ot taki brunatny mętlik.
                            Zastanawiam się skąd ty chcesz wiedzieć, że Turcy nie są gościnni, jeżeli omijasz to obrzezane bydło z daleka. Zagadką jest również skąd u ciebie ta nagła miłość do Kazachów - toć oni też wszyscy bez napletków.
                            Niezbadane są tajniki brunatnych komórek.
                            • lepian4 Re: Fick dich brauner Dummkopf (Ausrufezeichen) 13.10.10, 14:30
                              Januszku, albo jestes pierdolniety, albo zwyczajnie szukasz zaczepki.
                              Raz upierasz sie, ze nie lubie Kazachow. Gdy wspomne, ze wcale tak nie jest, ba znam nawet dobrze ich gorskie tereny i goscinnych tubycow, dochodzisz do wniosku, ze ich uwielbiam. W tym kontekscie twe wyrazy zdziwienia o Turkach, sa tak samu upierdliwie durne, jak twe skomlenie, ze Asiek pisze tylko zydach. Wez koles pogrzeb sobie w gaciach, bo sniadanie najwyrazniej kolkiem ci stanelo
                              • ja.nusz Re: Brunatny ignorant lepian 13.10.10, 15:10
                                lepian4 napisł:

>Zmiana nazwy nie oznacza jeszcze przeniesienia. I tak oto dowiodles, ze byles w >Kazachstanie!!!

Tu twierdzisz, że stolica nie została przeniesiona z Ałmaty do Astany tylko zmieniono jej nazwę.

Cenisz sobie gościnność Kazachów i nie znasz podstawowych danych o ich kraju?
                                Nie mam podstaw, żeby nie wierzyć, że tam byłeś - twoje wypowiedzi świadczą jednak o kompletnej ignorancji - a kiedy zotsałeś na niej przyłapany, wypuszczasz jak zawsze brunatną zasłonę dymną i udajesz idiotę - zapewniam cię, że nie musisz - jesteś nim.

Tu zdradzę ci kiedy tam byłem i nawet co jadłem - ciebie i asieka też tam widziałem - z pełnym uśmiechem w hali targowej:

fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,49824974,50106612.html
                                • lepian4 Re: Brunatny ignorant lepian 13.10.10, 16:47
                                  Twierdze jedynie, ze jestes prymitywnym gnojkiem. Nigdy sie z tymi pogladami nie ukrywalem. Dziwie sie, ze tak nagle sie z tego powodu oburzyles.

W akademiku mialem tez taka Bums- Freundin z Kazachstanu. Nie bede zamieszczal zdjec, bys sie zbednie wsioku nie podniecil. Ja bywalem w gorach. Nie mam tam, w przeciwienstwie do ciebie, tesciowej, wiec nie bardzo wiem, co sie tam na codzien je.
                                  Starczy ci gumisiu pasozytniczy?
                                  Z podrecznikow wiem, ze z powodu takich sowieckch separatystowi, jak ty, stolice przeniesiono na zadupie, tak by twoja kurnikowa swolocz, zaopatrzona w plecak z wodka, przy sredniej konsumpcji zaubertrunku tam nigdy nie dotarla. Z pustym plecakiem nie da sie podbijac nowych terenow. A na stepie, ani nie ma sklepow monopolowych, ani niemiaszkowych Sozialämter.
                                  • ja.nusz Re: Brunatny ignorant lepian 13.10.10, 18:31
                                    Widzę, że ten wątek wyzwala w tobie potrzebę otwarcia duszy.
                                    Uwierz mi jednak, nikogo nie interesuje, że jako dozorca akademika dymałeś jakąś Kasachen-Deutsche. Czuła ci się zobowiązana, bo pozwalałeś jej przewaletować kolegów? Jestem skłonny sądzić, że taka brunatna kurwa jak ty, wykorzystywała swoją "pozycję" w stosunku do zastraszonej studentki.
                                    Tematu stolicy Kazachstanu już lepiej nie będę poruszał, bo oprócz pomieszania brunatnych komórek dostaniesz jeszcze skrętu kiszek i eksplodujesz - kto to gówno będzie sprzątał?

PS.
                                    I nie poruszaj tak rączo tematu teściowej, bo znów się wyda........

• lepian4 Re: Brunatny ignorant lepian 13.10.10, 19:16
                                      Ciekawe, kto ja tak zastraszyl? Faktycznie gdy teraz to mowisz, zaczynam rozumiec, dlaczego tak dziwnie stekala . Pewnie ze strachu? Mysle, ze gonily ja jakies pociagi z uciekinierami i z ta twoja swolocza!
                • folksdojczer4kategorji moje wyrazy głębokiego i szczerego ubolewania... 13.10.10, 07:36
                  Kochany Januszku!

Jak Twoja radziecka małżonka przeżyła wczorajszy wieczór?

Przekaz proszę moje wyrazy głębokiego i szczerego ubolewania...
                  • mars151 Re: moje wyrazy głębokiego i szczerego ubolewania 13.10.10, 08:51
                    Rozumiem leśny dziadku, że przy pomocy teorii o mojej rzekomej radzieckiej małżonce, próbujesz odwrócić uwagę od faktu, że twój tatuś truł żydów cyklonem B, a jego synek w podeszłym wieku udziela się na chłopięcych forach.
                    • folksdojczer4kategorji Who the fuck is ...mars151? 13.10.10, 09:10
                      mars151 napisał:

> Rozumiem leśny dziadku, że przy pomocy teorii o mojej rzekomej radzieckiej małż
                      > once, próbujesz odwrócić uwagę od faktu, że twój tatuś truł żydów cyklonem B, a
                      > jego synek w podeszłym wieku udziela się na chłopięcych forach.

----------------------------------
                      • ja.nusz Re: Who the fuck is ...mars151? 13.10.10, 09:20
                        Ty ze swoimi kapusiwskimi zdolnościami masz jakieś problemy to rozgryźć?
                        • folksdojczer4kategorji Re: Who the fuck is ...mars151? 13.10.10, 09:30
                          ja.nusz napisał:

> Ty ze swoimi kapusiwskimi zdolnościami masz jakieś problemy to rozgryźć?
                          -------------------------------
                          • gadupa Na forum Londynek mozesz sie popisywac. 13.10.10, 12:35
                            My tutaj sramy na twoj angielski. buahaha
                            Na ciebie zreszta tez. hehe
                        • folksdojczer4kategorji Re: Who the fuck is ...mars151? 14.10.10, 10:27
                          ja.nusz napisał:

> Ty ze swoimi kapusiwskimi zdolnościami masz jakieś problemy to rozgryźć?
                          ------------------------------------------
                          • ja.nusz Re: Who the fuck is ...mars151? 14.10.10, 10:38
                            Toć mówiłem, że nie wątpię w twoje kapusiowskie zdolności.
    • artur666 Re: Wątek nieżydowski 12.10.10, 14:23
      4 : 0
      • gaarsch dla kogo? 12.10.10, 14:28
        Spójrz jak piszesz, Kazachstan jest gospodarzem.
        • artur666 dla ciebie 12.10.10, 15:44
          ...no i co z tego ze Kazachstan jest gospodarzem?
          • jureek Re: dla ciebie 12.10.10, 15:48
            artur666 napisał:

> ...no i co z tego ze Kazachstan jest gospodarzem?

... to że bramki strzelone przez gospodarzy pisze się przed dwukropkiem, a te strzelone przez gości po dwukropku. Ty napisałeś, że przewidujesz wynik 4 : 0, z czego wynikałoby, że przewidujesz przegraną Niemców.
            Jura
            • lepian4 Re: dla ciebie 12.10.10, 16:45
              A co to kurna jest Fall Barbarossa, ze Niemcy nie moga przegrac?
            • artur666 Re: dla ciebie 12.10.10, 17:06
              tak...i po co to nudzenie?
              ach...zapomnialem...mam doczynia tutaj ze slawnymi sztywniakami.
              Milego wieczoru zycze.
              • gaarsch idź pilnuj dworca, bo ci rozbiorą 12.10.10, 17:32
                buahahahahahahaha
                • artur666 Re: idź pilnuj dworca, bo ci rozbiorą 12.10.10, 17:47
                  mysle ze mozesz mi zrobic kolo laski.
                  • gaarsch nie mogę, przecież ostatnio dostałeś 12.10.10, 18:18
                    z armatki wodnej po jajach.
                    Ale i tak cienko śpiewałeś już wcześniej.
                    • gadupa Re: nie mogę, przecież ostatnio dostałeś 12.10.10, 18:40
                      Buahahahaha
                      Ty durny wypierdku. buahaha
              • jureek Re: dla ciebie 12.10.10, 18:50
                artur666 napisał:

> tak...i po co to nudzenie?

Pytałeś, więc odpowiedziałem. Nie pytałbyś, to bym nie odpowiadał.
                A że odpwiedź nudna była? Nic na to nie poradzę, że masz takie wygórowane oczekiwania.
                Myslałeś, że ktoś odpowiadając Ci jednoczesnie zatańczy i zaśpiewa?
                Jura
    • folksdojczer4kategorji Dlaczego? 15.10.10, 15:04
      Rozumie to kto?

Ja się do naszego katolika zawsze per Ty katoliku zwracam i nikt mi jeszcze nie zwrócił uwagi, że to niestosowne...

Dlaczego?
      • jureek Re: Dlaczego? 15.10.10, 17:35
        folksdojczer4kategorji napisała:

> Rozumie to kto?
        >
        > Ja się do naszego katolika zawsze per Ty katoliku zwracam i nikt mi jesz
        > cze nie zwrócił uwagi, że to niestosowne...

>
        > Dlaczego?

Dlatego, że Tobie zwracać uwagę to tak jakby rzucać groch o ścianę. Oczywiście, że "Ty katoliku" jest niestosowne, jak w ogóle każde zwracanie się do kogoś, które wskazuje, że nie traktujesz tego kogoś jako indywidualną osobę, tylko jako przedstawiciela jakiejś grupy.
        Jura

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka