ja.nusz 09.12.10, 09:27 Tatuś projektował takie cudeńka i przyniosło mu to 20 lat urlopu w Spandau: Synek projektuje takie cacka i przynosi mu to niezłą kasę: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folksdojczer4kategorji Utalentowana córka narodu rumuńskiego... 09.12.10, 10:54 lepian4 napisał: > Jaki jest moral tej bajki? --------------------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Karawanseraj III kategorii a może i IV... 09.12.10, 11:30 Już sobie wyobrażam, jak to będzie wyglądać, gdy się Arabom oliwa skończy... I nie będą mieli czym smarować... Karawanseraj III kategorii a może i IV... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Karawanseraj III kategorii a może i IV... 09.12.10, 11:40 Tym od tego stadionu może się kończyć - oni mają gaz. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Karawanseraj III kategorii a może i IV... 09.12.10, 11:55 ja.nusz napisał: > Tym od tego stadionu może się kończyć - oni mają gaz. -------------------------------------------------------------------> Może uratują niemiaszkowe miejsca pracy? I po wyczerpaniu gazu będą budować domy ? Odpowiedz Link
artur666 Tradycyjnie gigantomania. 09.12.10, 09:46 Biuro juniora byl mocno zaangazowane w odbudowie Ost-Berlin po zjednoczeniu Niemiec. Wielkie projekty, wielka kasa. Na poczatek zgarnal troche grosza od Treuhand za wybudowanie nowego zjednoczonego Berlina i teraz ma na inne projekty. Jednym slowem wszystko jak za starych dobrych czasow. Milego dnia. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Tradycyjnie gigantomania. 09.12.10, 10:05 Rozumiem Arturku, że ty za swoją pracę pieniędzy nie bierzesz. Odpowiedz Link
artur666 Re: Tradycyjnie gigantomania. 09.12.10, 10:31 Mozesz sobie rozumiec co chcesz. Tyle twego. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Tradycyjnie gigantomania. 09.12.10, 11:07 artur666 napisał: > Mozesz sobie rozumiec co chcesz. Tyle twego. Zapomniałeś miłego dnia życzyć - oj, nieładnie. Odpowiedz Link
artur666 Re: Tradycyjnie gigantomania. 09.12.10, 11:21 ...nawet wiesz co zapomnialem i juz sobie sam dozyczyles. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Tradycyjnie gigantomania. 09.12.10, 11:29 artur666 napisał: > ...nawet wiesz co zapomnialem i juz sobie sam dozyczyles. To tak jakbym przyszedł do restauracji i musiał sobie sam ugotować. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji A butterfly can start a typhoon... 09.12.10, 11:47 The air that is pushed away by its wings can uproot trees that are miles away... Ot co... Odpowiedz Link
fan.club Mocne zaangażowanie w Ost-Berlin? 09.12.10, 12:55 Chyba po kryjomu, po nocach, a może nawet wspólnie z mossadem, bo nie pozostawił po tej działalności nawet najmniejszego śladu. Reszta w podobnej jakości: jakieś trojhandy, forsa na inne projekty... Jeszcze jeden salonowy bączek. www.albert-speer.de/Vita.php www.as-p.de/projekte/architektur/ Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Mocne zaangażowanie w Ost-Berlin? 09.12.10, 13:05 Dobre linki... Dziękuję.. Konkursy architektoniczne były przeprowadzane na "ślepo" i mimo to bardzo często dostawał 1. miejsce... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Uwaga uwaga! 09.12.10, 13:15 Dwie yelopy z Polski juz sie rozkrecaja. buahahaha Odpowiedz Link
fan.club Odezwała się dupa z Marsa. 09.12.10, 13:23 Nareszcie wiadomo, dlaczego często używasz liczby mnogiej. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Odezwała się dupa z Marsa. 09.12.10, 13:37 But who is Gadupski's leader? Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Odezwała się dupa z Marsa. 09.12.10, 13:48 Co by nie mówić, ładne będą te Katarskie stadiony - jak będą - bo wg asieka koniec świata czai się już za najbliższym rogiem - no i Zydzi mogą zakazać Niemcom budować cokolwiek u wrogów. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji I Pan Prezydent wciągnął ogon... 09.12.10, 14:04 ja.nusz napisał: no i Zydzi mogą zakazać Niemcom budować cokolwiek u wrogów. Amerykańskiemu prezydentowi zakazali mieszania się w zabudowę przedmieść Jerozolimy. I Pan Prezydent wciągnął ogon... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I Pan Prezydent wciągnął ogon... 09.12.10, 14:51 folksdojczer4kategorji napisała: > Amerykańskiemu prezydentowi zakazali mieszania się w zabudowę przedmieść Jerozo > limy. > > I Pan Prezydent wciągnął ogon... > > Ot co... Mam wrażenie, że powyższa myśl jest jaby niedokończona... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Ojciec i syn Januszek... 09.12.10, 09:54 Dalsze pamiątki z III Rajchu, które tak przypadły do gustu Januszowemu tacie. I które ciągle juniorowi opowiadał, tak że junior się w końcu osiedlił był między tym dzielnym narodem. Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Ty jesteś RFN! 09.12.10, 10:12 Ty jesteś RFN! Jestem dumny być RFN! Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji You are the miracle of Germany... 09.12.10, 10:38 Do not ask what Germany can do for You, ask what You can do for Germany! Ot co! Odpowiedz Link