koelscher 06.01.11, 17:02 holdsmolenski.pl/jeszcze-polska-nie-zgin%C4%99%C5%82a.html Typ dla kacperstwa: Ten spogladajacy z oblokow to dziadek po kadzieli bratowej mego kuzyna II stopnia ze strony ojca. k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: Hold Smolenski 06.01.11, 17:20 koelscher, już kiedyś napisałem ci, że choroba habsburska i morganatyczne poróbstwo w twoim prześwietnym rodzie zmacerowały twoją mózgownicę. Dzisiaj dodam skromnie, że BSE to mały pikuś w porównaniu z w/w nieszczęściami. (bynajmniej bez ironii Kacperek P.S. Fundnij oryginał tego bohomaza młodszej siostrze. Będzie się dobrze prezentował w Esszimmer. (bynajmniej bez ironii ) koelscher napisał: > holdsmolenski.pl/jeszcze-polska-nie-zgin%C4%99%C5%82a.html > Typ dla kacperstwa: > Ten spogladajacy z oblokow to dziadek po kadzieli bratowej mego kuzyna II stopn > ia ze strony ojca. > > k-r Odpowiedz Link
jureek Re: Hold Smolenski 06.01.11, 17:42 koelscher napisał: > holdsmolenski.pl/jeszcze-polska-nie-zgin%C4%99%C5%82a.html W pierwszym momencie pomyślałem, że ktoś sobie jaja robi i że tego typu żarty są niesmaczne. Dopiero później zauważyłem, że to wszystko na poważnie i pomyslałem sobie, że takie robienie geszeftów na tej katastrofie jest chyba jeszcze bardziej niesmaczne, niż gdyby to był żart. Jura Odpowiedz Link
koelschefrau No comment 06.01.11, 18:35 Potem dziwia sie Polacy, ze sie inni z nich smieja ...ze lud prostacki, prosty z ciagotkami do wodki i nieroby. Kein Wunder..... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Hold Smolenski 07.01.11, 10:44 lepian4 napisał: > Po mieczu, nie ze strony ojca! Tylko jeśli tatusiowi Mieczysław. Odpowiedz Link
koelscher Re: Hold Smolenski 07.01.11, 19:30 Po "kadzieli" nie chcialo mi sie juz wyciagac miecza z pochwy... k-r lepian4 napisał: > Po mieczu, nie ze strony ojca! Odpowiedz Link
zbyfauch Cudne! 07.01.11, 10:42 "Nie było łatwo, płakałem przy tym obrazie, a męki twórcze były takie, że robiło mi sie przed oczyma ciemno. Można powiedzieć, że namalowałem ten obraz łzami. Albo raczej farbami zmieszanymi z łzami." Odpowiedz Link
koelschefrau Hold Smolenski MAkabra........Moje 3 grosze 07.01.11, 20:42 Jak ogladalam Kononowicza to takie zbeztrzeszczenie znalazlam.... www.youtube.com/watch?vKQIi6CgyMw Odpowiedz Link
koelschefrau Prawda o Smolensku- Powod Mgly 07.01.11, 21:37 Naukowe wytlumaczenie skad ta mgla: www.youtube.com/v/2cBoydl3HMg?fs=1&hl=de_DE" Odpowiedz Link