Dodaj do ulubionych

Do kochanej Jessi

16.01.11, 13:16
Nasza liebe Moderatorin, udalo ci sie ostatnio ozywic cywilizowana atmosfere wspanialym klasykiem o zlych neonazistach. W tym duchu odgrzewam inny wspanialy temat o naszych kochanych Kulturbereicherach przesladowanych przez tych samych neo i altnazis
Obserwuj wątek
    • folksdojczer4kategorji Zgodnie z Koranem mógłbym obie poślubić... 16.01.11, 13:53
      Zadziwiające! Holenderscy nacjonaliści wzbudzają tu frenetyczny zachwyt, niemieccy, chociaż procentowo prezentują znikomy odłam ludności, nie są kochani. Dlaczego?

Holenderscy nacjonaliści wspierają obecny rząd holenderski.

Wyobrażam sobie co by to było, gdyby NPD popierało Merkelową.

W następnych wyborach FDP spadnie poniżej 5% i kto wesprze Merkelową?

PS

Link lepiana do dwóch przepięknych muzułmanek był bardzo dobry.

Gdyby mieszkały w mojej okolicy, natychmiast przeszedłbym na islam. I chodził kilka razy dziennie do meczetu...

Zgodnie z Koranem mógłbym obie poślubić...
      • folksdojczer4kategorji Zdołamy w bieżącym roku 2011... 16.01.11, 14:07
        Oprócz holenderskiego nacjonalizmu, są na świecie jeszcze inne nacjonalizmy....

Zdołamy w bieżącym roku 2011 ten bogaty materiał przerobić?
        • folksdojczer4kategorji Re: Zdołamy w bieżącym roku 2011... 16.01.11, 15:06
          Niderlandzcy nacjonaliści przyczyną rozpadu państwowego Belgi...

Francusko języczną przejmie Francja, niderldandzko języczną przejmie Holandia, niemiecko języczną przejmie Luksemburg...
    • koelscher Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 14:24
      Nun, Mocpanie Lepianie, an der Überschrift zu dem "Werk" scheint wohl doch etwas dran zu sein, oder?
      smile
      k-r

lepian4 napisał:

> Nasza liebe Moderatorin, udalo ci sie ostatnio ozywic cywilizowana atmosfere ws
      > panialym klasykiem o zlych neonazistach. W tym duchu odgrzewam inny wspanialy t
      > emat o naszych kochanych Kulturbereicherach przesladowanych przez tych samych neo i altn
      > azis
      • lepian4 Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 16:19
        Ech, Jecki, ty tylko o dupie marynie.
        Gdy byles mlody i gadales o seksie, chaliles sie; teraz dojrzales wiekowo, jedynie marzysz. Taki to juz jest nasz meski los. Nie przeszkadzam ci waszmosciu w anal izach mych tekstow. Kacperek mnie z cala pewnoscia szybko wyreczy
        • koelscher Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 18:02
          Nun, Wacpanie Lepianie, czyzbysmy - ciut ciut - kuleli wizualnie-intelektualnie ?
          Die Überschrift lautet:
          "Reporter verliert bei der Hetze gegen den Islam" Gdzie dupa? Gdzie Maryna?

Ponizszego wypiarda kacperstwa raczej nie bede komentowal...

k-r
          • folksdojczer4kategorji Kochany Jecki! 16.01.11, 18:17
            koelscher napisał:

> Nun, Wacpanie Lepianie, czyzbysmy - ciut ciut - kuleli wizualnie-intelektualnie
            > ?
            > Die Überschrift lautet:
            > "Reporter verliert bei der Hetze gegen den Islam" Gdzie dupa? Gdzie Maryna?
            >
            > Ponizszego wypiarda kacperstwa raczej nie bede komentowal...
            >
            ----------------------------------------
            • koelscher Re: Kochany Jecki! 16.01.11, 18:24
              Po mojej stronie fosy i po mojej strnie muru - gdzie tu watpliwosc???
              k-r

folksdojczer4kategorji napisała:

> koelscher napisał:
              >
              > > Nun, Wacpanie Lepianie, czyzbysmy - ciut ciut - kuleli wizualnie-intelekt
              > ualnie
              > > ?
              > > Die Überschrift lautet:
              > > "Reporter verliert bei der Hetze gegen den Islam" Gdzie dupa? Gdzie Maryn
              > a?
              > >
              > > Ponizszego wypiarda kacperstwa raczej nie bede komentowal...
              > >
              > ----------------------------------------
            • zawszekacperek Re: Kochany Jecki! 16.01.11, 19:24
              koelscher wysławia się precyzyjnie jedynie w teufelchen.tv.
              Jego "yberszryfty" tam nie budzą żadnej wątpliwości.

Kacperek

> koelscher napisał:
              >
              > > Nun, Wacpanie Lepianie, czyzbysmy - ciut ciut - kuleli wizualnie-intelekt
              > ualnie
              > > ?
              > > Die Überschrift lautet:
              > > "Reporter verliert bei der Hetze gegen den Islam" Gdzie dupa? Gdzie Maryn
              > a?
              > >
              > > Ponizszego wypiarda kacperstwa raczej nie bede komentowal...
              > >
              > ----------------------------------------
              • koelscher Re: Kochany Jecki! 16.01.11, 21:35
                Jestes zalosnym debilem. Wspominalem juz o tym ?

k-r

zawszekacperek napisał:

> koelscher wysławia się precyzyjnie jedynie w teufelchen.tv.
                > Jego "yberszryfty" tam nie budzą żadnej wątpliwości.
                >
                > Kacperek
                >
                > folksdojczer4kategorji napisała:
                >
                > > koelscher napisał:
                > >
                > > > Nun, Wacpanie Lepianie, czyzbysmy - ciut ciut - kuleli wizualnie-in
                > telekt
                > > ualnie
                > > > ?
                > > > Die Überschrift lautet:
                > > > "Reporter verliert bei der Hetze gegen den Islam" Gdzie dupa? Gdzie
                > Maryn
                > > a?
                > > >
                > > > Ponizszego wypiarda kacperstwa raczej nie bede komentowal...
                > > >
                > > ----------------------------------------
          • lepian4 Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 20:58
            Zacny Jecki, die Überschrift lautet: do kochanej Jessi.
            Nie wiem, co w ciebie wstapilo, ze dopatrzyles sie watkow islamskich. Stanowczo dystansuje sie od twej formy dyskryminacji naszych kulturbereicherer. My, musisz to koniecznie wreszcie pojac, zwalczamy w slusznej sprawie alt- und neonazistow
      • zawszekacperek Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 17:13
        koelscher, geh' zum teufelchen!
        (bynajmniej bez ironiismile)

Kacperek
    • folksdojczer4kategorji Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 15:17
      https://bi.gazeta.pl/im/0/4004/z4004460X.jpg

Ten obrazek zrobiono za pomocą Fotoszopu!

Nieprawdaż Panie Mecenasie?
      • jureek Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 15:21

> Ten obrazek zrobiono za pomocą Fotoszopu!
        >
        > Nieprawdaż Panie Mecenasie?

Nieprawdaż. Możesz dalej zacierać rączki z uciechy. Ten obrazek jest niestety autentyczny.
        Jura
        • folksdojczer4kategorji Wat dem eenen sin Uhl,is dem annern sin Nachtigall 16.01.11, 15:34
          jureek napisał:

Możesz dalej zacierać rączki z uciechy. Ten obrazek jest niestety autentyczny.
          > Jura
          -------------------------------------------------------
      • lepian4 Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 16:21
        Moja Babcia pochodzi z Bydgoszczy. Mieszkala tam jeszcze przed wojna i nigdy czegos takiego nie widziala. Dlatego sklaniam sie do wnioskow folksdojczera- to jest jedynie fotomontaz! Ot co!
    • folksdojczer4kategorji tylko niemieckie naziołki są naprawdę interesujące 16.01.11, 15:52
      Kochany Lepianie!

Kadrze i aktywowi szkoleniowemu z Hamburga wypadła szczęka.

A zresztą tylko niemieckie naziołki są naprawdę interesujące...
      • zawszekacperek Re: tylko niemieckie naziołki są naprawdę interes 16.01.11, 17:24
        Asiek, niemieckie naziołki mają swoją niepowtarzalną kolorystykę. No i Vergangenheit.
        Polskie naziołki niestety już takiej kolorystyki i historii nie mają. Są blade. Jak te krętki.
        pl.wikipedia.org/wiki/Ob%C3%B3z_Narodowo-Radykalny
        pl.wikipedia.org/wiki/Ob%C3%B3z_Narodowo-Radykalny_%28po_1993%29
        Kacperek

> Kochany Lepianie!
        >
        > Kadrze i aktywowi szkoleniowemu z Hamburga wypadła szczęka.
        >
        > A zresztą tylko niemieckie naziołki są naprawdę interesujące...
        >
        • jessi_a Re: tylko niemieckie naziołki są naprawdę interes 16.01.11, 17:49
          Dmowski sie w grobie przewraca.

PS. A nazizm Hitlera toz to lewactwo w czystym wydaniu
    • ja.nusz Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 19:33
      lepian4 napisał:

> Nasza liebe Moderatorin, udalo ci sie ostatnio ozywic cywilizowana atmosfere ws
      > panialym klasykiem o zlych neonazistach.

I teraz zastanawiam się czy ty należysz do tych złych czy do tych dobrych.

• lepian4 Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 20:59
        Januszku kochany, wreszcie przejrzales na oczy!!! Oczywiscie naleze do tych dobrych!!
        • ja.nusz Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 21:36
          "Dobrzy i źli neonaziści" - coś podobnego mogła wymyślić tylko taka tępa, brunatna kurwa jak lepian.
          • koelscher Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 21:49
            Kto wymyslil (nie neo)naziste Schindlera? Znalazloby sie jeszcze kilku innych. Jakie wnioski? Posrod nie-neo mogli byc tacy i paru takich; posrod neo to niemozliwe? Rozumuje poprawnie?
            k-r

ja.nusz napisał:

> "Dobrzy i źli neonaziści" - coś podobnego mogła wymyślić tylko taka tępa, bruna
            > tna kurwa jak lepian.
            • ja.nusz Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 22:01
              Schindlera nikt nie musiał wymyślać - był człowiekiem z krwi i kości. I jak sam wspomniałeś, nie on jeden dokonł podobnych czynów.
              Wybacz, ale próby dzielenia dziszejszych neonazistów na złyłch i dobrych, to zwykła kpina.
              Mam nadzieję, że udzieliłem w odpowiednim stopniu odpowiedzi na twoje pytanie dotyczące poprawnego rozumowania.
              • lepian4 Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 22:21
                Schindler jest przykladem na skrajny przypadek faszystowskich patologii. Pewnie nie wiedziales o tym, ale to on organizowal od strony logistycznej propagandowa akkcje w Gliwicach. Nie odroznial dialektow, wiec glupio chlopaki zaspiewali polski hymn narodowy, ale co tam. Na dlugo przed wybuchem wojny swiadomie oddal sie ideologii faszystowskiej. Zawsze myslal o swoich interesach. Zyl w przepychu, bo zydowskie dzieci swymi malymi raczkami mogly lepiej polerowac jego stalowe wyroby, nawet w ciezko dostepnych miejscach. Jego akcje ratownicze gwarantowaly mu jedynie ciaglosc produkcji. Trzeba byc albo gamoniem z shoha businessu, albo nawiedzonym durniem, by wierzyc w te shoha bajki.

Po wojnie probowal prowadzic te sama dzialanosc gospodarcza. Niestety musial placic swoim pracownikom, wiec zadluzyl sie i popadl w niepamiec. To, ze byl na tyle inteligentnym czlowiekiem i w pore pojal zblizajacy sie koniec III Rzeszy, nie umniejsza jego winy. Eichman pod koniec wojny mial podobne refleksje, co Schindler. Tez bedziesz go teraz rehabilitowal?
                • koelscher Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 22:34
                  O "refleksjach" Eichmanna wiadomo to, co powiedzial (lub napisal) Eichmann.
                  Schindler mial tysiac dwiescie wiarygodnych swiadkow swoich czynow.

lepian4 napisał:

Eichman pod koniec wojny mial podobne refleksje, co Schindler. Tez bedziesz go teraz rehabilitowal?
                  • lepian4 Re: Do kochanej Jessi 17.01.11, 04:17
                    Gdyby jego czyny nie sluzyly wiernie III Rzeszy, swym dzieciom moglby jedynie towarzyszyc do lazni, wzorem Korczaka i innych. Holocaust jest dzis jedynie ideologiczna patologia, ktora rzadzi sie dzis wlasnymi prawami. Nie musza byc logiczne. Dlatego zbrodniczy Schindler ukazany jest jak bohater; bohaterski Marek Edelmann, ktory z narazeniem wlasnego zycia niosl pomoc ofiarom nazistowskiej zaglady, popadl w niepamiec. Dlaczego? Bo mial kurna czelnosc skrytykowac powojenne poczynania Izraela! Shoha business liczy dzis tylko kase. Ich celem nie jest ukazanie prawdziwej historii, tylko zysk. Zreszta po wojnie czesto klamano, by ukazac prawde. W takim syfie nic juz nie jest normalne. Ostatecznie Schindler, wcale tego nie zamierzajac, uratowal wiele zydowskich dzieci. Niech mu bedzie. Ze zbrodniczych braci Bieleckich wydawac sie moglo, nie uda sie zrobic bohaterow. Sieh da, Shoha business uczy czego innego!
                    • ja.nusz Re: Do kochanej Jessi 17.01.11, 07:59
                      A ten klepie dalej te swoje bzdury, które zasłyszał gdzieś w poczekalni na psychiatryku - bo tylko tam mogli opowiadać, że w fabryce Schindlera pracowały dzieci i one zastały przez niego uratowane.
                      Przypomina to lepianowe debililizmy, które wypisywał tu na temat pamiętników Anne Frank.
                      • lepian4 Re: Do kochanej Jessi 17.01.11, 09:49
                        Wyobraz sobie, obronco faszystowskiego Shoha werbeproduktu, ze wielu z jego listy nadal zyje. Ergo, mogli byc w chwili ocalenia jedynie dziecmi. Wybierz sie jak najszybciej do Caritasu. Gdy juz psychologowh wspominasz, to musi byc zle z toba.

Januszku, debilizmy o pamietniku Ane Frank moglbys tez szybko obalic, gdyby za jej zycia byly dostepne dlugopisy. Tak nie bylo, wiec warto sie zastanowic, kto te fragmenty o wspanialym tatusiu i paskudnym wujku i wrednych pracownikach podopisywyal?

Nie czuje sie tez upowzniony do korygowania zydokomunistycznych klamstw. Szukaj sobie innych frajerow.
                        • ja.nusz Re: Szczyt debilizmu 17.01.11, 11:07
                          Jak można być takim skończonym idiotą. Podaj jedno nazwisko i wiek żyjącego jeszcze Zyda, który pracował u Schindlera i przekonasz się sam jak jesteś pierdolnięty, a w dodatku nie opanowałeś do dzisiaj najprostrzego rachowania.
                          We wszystkich źródłach dotyczących Schindlera można przeczytać, że pracownikami "Emalii" byli mężczyźni i kobiety - tylko w twoich urojonych "źródłach" stoi co innego,

Jago chorą teorię o pamiętnikach Anne Frank obalono na tym forum już kilkakrotnie - a ten idiota dalej sieje zamęt i myśli, że jak swoje kretynizmy będzie w kółko powtarzał, to ktoś w nie uwierzy.

• lepian4 Re: Szczyt debilizmu 17.01.11, 11:46
                            Januszku, siegnij lepiej po opinie jego zony, ktora zbyla shoha dziennikarzy stwierdzeniem, ze dla Schindzia zysk byl jednak wazniejszy, niz los jego "wykwalifikowanych" pracownikow.

Opowiedz nam lepiej, jaka role Schindler odegral podczas przygotowan do kampani wrzesniowej. Zdaje sobie spraw, ze bedziesz musial przeskoczyc swoj syjonistyczny cien, ale jesli ci to sie uda, to diametrialnie zmienisz zdanie o tym przestepcy. Wiem, ze powalisz mnie kontrargumentem, ze smierc Polakow, Czechow nie jest tak wazna, jak smierc zydow. ale my nie o tym dyskutujemy.
                            • ja.nusz Re: Szczyt debilizmu 17.01.11, 12:16
                              Jesteś wyjątkowo perfidnym skurwielem.
                              Ja nie chciałem dyskutować o Schindlerze - wytknąłem ci jedynie, że przekręcasz fakty i zmyślasz jakieś niestworzone historie o dzieciach w jego fabryce.
                              W momencie kiedy nie wisz co masz dalej pierdolić zmieniasz temat o 180 stopni i udajesz idotę.
                              A wypowiedzi żony Schindlera są tak wiarygodne jak wypowiedzi każdej kobity, która jest permanentnie zdradzana przez męża.
                              Za mało wiesz głupi chuju, żeby tak szeroko rodziawiać swój brunatny dziób.
                              Nadajesz się w 100%-ach na obywatela Jamel - tam byłbyś w swoim żywiole wśród takich samy zakutych łbów jak ty.

• lepian4 Re: Szczyt debilizmu 17.01.11, 12:22
                                Ale sie obsrales! Jestem pod wrazeniem!
                                Tym bylegownem faktow jednak nie zmienisz!
                                • ja.nusz Re: Szczyt debilizmu 17.01.11, 12:23
                                  Twoich "faktów" nie trzeba zmieniać - one egzystują wyłącznie w twoim brunatnym pustym łbie.
              • koelscher Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 22:27
                Sorry, ale: otoz nie! Nie kieruje sie kategoriami emocjonalnymi, lecz racjonalnymi, lub - jak wolisz - logicznymi. Skoro wsrod oryginalnych nazistow (lub - rowniez jak wolisz - czlonkow nsdap) zdazali sie tacy i tacy (co wlasnie potwierdziles), zas takich i takich wsrod neonazistow moze (wg. Ciebie) wymyslec tylko "brunatna kurwa", to musisz przyznac, ze mamy do czynienia z psychologicznym, a moze - lepiej - socjologicznym fenomenem. 70 lat temu znalzlo sie wsrod oryginalow pare dziesiatek (a moze setek?) ludzi "z krwi i kosci", zas trzy generacje pozniej sa oni (ci ludzie z krwi i kosci) mozliwi jedynie jako opar mozgowy "brunatnej kurwy".

k-r

ja.nusz napisał:

> Schindlera nikt nie musiał wymyślać - był człowiekiem z krwi i kości. I jak sam
                > wspomniałeś, nie on jeden dokonł podobnych czynów.
                > Wybacz, ale próby dzielenia dziszejszych neonazistów na złyłch i dobrych, to zw
                > ykła kpina.
                > Mam nadzieję, że udzieliłem w odpowiednim stopniu odpowiedzi na twoje pytanie d
                > otyczące poprawnego rozumowania.
                • koelscher Re: Do kochanej Jessi 16.01.11, 22:28
                  PS - to jedno "r" oczywiscie uzupelniam.
                  k-r
    • folksdojczer4kategorji Front National 16.01.11, 20:21
      We Francji niewiasta na czele francuskich Brunatnych Gnid...

„Frankreich ist zu einem Kalifat geworden”
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka