07.06.11, 10:05
Wczoraj padal prawie tropikalny deszcz......dzisiaj wspaniale slonce.
Ide pojezdzic na rowerze.

Milego dnia zycze
Obserwuj wątek
    • pierwszy-donosiciel Re: Chill-out 07.06.11, 10:32
      artur666 napisał:

> Wczoraj padal prawie tropikalny deszcz......dzisiaj wspaniale slonce.
      > Ide pojezdzic na rowerze.
      >
      > Milego dnia zycze
      ==================================

Fajnie jest wykorzystywać durnych podatników między Odrą a Renem...

Ot co...
      • artur666 Re: Chill-out 07.06.11, 12:40
        Niby ze jak, wykorzystuje sam siebie? smile))

• jureek Re: Chill-out 07.06.11, 14:34
        pierwszy-donosiciel napisała:

> Fajnie jest wykorzystywać durnych podatników między Odrą a Renem...

Cóż za szczerość. Wreszcie dowiedzieliśmy się, po co do Niemiec przyjechałeś.
        Jura
        • pierwszy-donosiciel Cóż za szczerość 07.06.11, 15:58
          jureek napisał:

> pierwszy-donosiciel napisała:
          >
          > > Fajnie jest wykorzystywać durnych podatników między Odrą a Renem...
          >
          > Cóż za szczerość. Wreszcie dowiedzieliśmy się, po co do Niemiec przyjechałeś.
          > Jura
          ========================================

A bo ja jestem takim polsko-greckim cwaniaczkiem!
          • pierwszy-donosiciel konfiskatą Instytutu im. Goethego ! 07.06.11, 16:08
            Vor einem Jahr schüttelte Europa bereits den Kopf. Athen überweist an Tausende verstorbene Pensionäre Millionen an Rente. Jetzt gibt Griechenland zerknirscht zu: Geändert hat sich nichts.

Skurwielone sądownictwo greckie zajmowało się konfiskatą Instytutu im. Goethego !

Ot co...
            • pierwszy-donosiciel Czy oni nie mają żadnego sądownictwa? 07.06.11, 16:18
              Viele Griechen melden den Tod ihrer Angehörigen nicht an die Rententräger

Nu! K. M. w D. Jebana! Czy oni nie mają żadnego sądownictwa?

Pytam się!
          • gadupa Re: Cóż za szczerość 07.06.11, 16:09
            Jak zwykle nic nowego. My to wiemy od samego poczatku. buahahaha
          • jureek Re: Cóż za szczerość 07.06.11, 16:42

> A bo ja jestem takim polsko-greckim cwaniaczkiem!

Ty nie jesteś polsko-greckim cwaniaczkiem, Ty jesteś folksdojczowskim cwaniakiem całą gębą. I jeszcze chwalisz się, jak to fajnie naciągać niemieckiego podatnika.
            Jura
            • pierwszy-donosiciel Zreperowałem powyższy link. 07.06.11, 16:50
              jureek napisał:

>
              > > A bo ja jestem takim polsko-greckim cwaniaczkiem!

>
              Zreperowałem powyższy link.
              • pierwszy-donosiciel Druga próba zreperowania spierdolonego linka... 07.06.11, 16:56

> jureek napisał:
                >
                > > pierwszy-donosiciel napisała:

A bo ja jestem takim polsko-greckim cwaniaczkiem!

> >
                > Zreperowałem powyższy link.
                >
                >
            • pierwszy-donosiciel Zatrudniłeś Januszka jako swego ghostwritera? 07.06.11, 17:04
              jureek napisał:
              Ty nie jesteś polsko-greckim cwaniaczkiem, Ty jesteś folksdojczowskim cwaniakiem całą gębą. I jeszcze chwalisz się, jak to fajnie naciągać niemieckiego podatnika.
              Jura

===================================

Zatrudniłeś Januszka jako swego ghostwritera?

Albo odpisujesz od jego starych postów?

Altersdemenz?
              • gadupa Brakuje mi twojego pomocnika lepianke 07.06.11, 17:09
                Proponuje ci wybrac na przyszlosc bardziej rozgarnietego. Ale zawsze jestescie w dwojke. hehehe
                Mozna powiedziec co dwie glowki to nie jedna. buahahahaha
              • jureek Re: a co ma Januszek do rzeczy? 07.06.11, 18:18
                Przecież to Ty sam zwierzałeś się, jak to "fajnie jest wykorzystywać durnych podatników między Odrą a Renem... ". Czy może to nie Ty napisałeś, tylko ktoś się pod Ciebie podszył?
                Jura
                • pierwszy-donosiciel a feeling of panic came over me... 08.06.11, 09:44
                  jureek napisał:

> Przecież to Ty sam zwierzałeś się, jak to "fajnie jest wykorzystywać durnych po
                  > datników między Odrą a Renem... ". Czy może to nie Ty napisałeś, tylko ktoś się
                  > pod Ciebie podszył?
                  > Jura
                  ===============================================

I will not lie, when I read your post, a feeling of panic came over me...

50 years old and already   senile  dementia!

Osoby cierpiące na demencję starczą nie są wstanie odróżnic normalnego tekstu od satyrycznego tekstu.

Półkule mózgu nie komunikują między sobą.

Jureczku kochany!

Abyś się nie pogubił:

Podatnicy między Odrą a Renem to całkowicie porządni ludzie...

Zapewniam cię!

PS

Osobom cierpiącym na demencję starczą nie należy się sprzeciwiać...
                  • jureek Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 09:58

> Osoby cierpiące na demencję starczą nie są wstanie odróżnic normalnego tekstu o
                    > d satyrycznego tekstu.

Twój tekst mógłby być satyryczny, gdyby nie było tak, że Ty naprawdę dostajesz pieniądze od niemieckich podatników.
                    Jeżeli ktoś jednak rzeczywiście bierze pieniądze od państwa i jeszcze sobie żarty z tego robi, to jest to co najmniej niesmaczne.
                    Jura
                    • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:10
                      Wrocmy lepiej do sedna sprawy: obroncy dworca, po zmianie w Landtagu, nie bronia zazarcie dworca!!!! Smutek mnie z tego powodu ogarnia, bo przed wyborami caly swiat musial o tym wiedziec, a teraz pomykaja sobie z czystym sumieniem na rowerkach!!!!
                      Jeszcze niedawno faszysci wybudowali atrape dworca, by Anglicy, w razie czego zbombardowali atrape, nie oryginal. Dzis tylko do wyborow -zwycieskich dla Zielonych- broni sie idealow! Fuj Teufel!!! Ja pierdole takie pojecie sprawiedliwosci dziejowej!
                      • jureek Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:14
                        lepian4 napisał:

> Wrocmy lepiej do sedna sprawy:

Aha, odwracamy uwagę od samobója, który Asiek sobie strzelił.
                        Jura
                        • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:33
                          Niech ci bedzie 1: 0 dla ciebie. Asiek strzelil samoboja.

Co kurde z dworcem w Stuttgarcie? Budowa juz sie oplaca? A sciete drzewa nadal sa zielone?
                          • pierwszy-donosiciel Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:37
                            lepian4 napisał:

> Niech ci bedzie 1: 0 dla ciebie. Asiek strzelil samoboja.
                            >
                            > Co kurde z dworcem w Stuttgarcie? Budowa juz sie oplaca? A sciete drzewa nadal
                            > sa zielone?
                            ======================================

Ja bardzo nie lubię takich nietaktownych wpisów!

Ot co...
                            • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:38
                              2:0 dla Jureeki, Q.M.J.P.!
                              • gadupa Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:47
                                Ty zawsze bedziesz do tylu.
                                buahahahaha
                          • gadupa Lepianka fij teufel. 08.06.11, 10:39
                            hehee
                            Ty scoorwielu yebniety zrobiles juz ten kurs? buahahahahahahahahahaha
                          • jureek Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:43
                            lepian4 napisał:

> Co kurde z dworcem w Stuttgarcie? Budowa juz sie oplaca? A sciete drzewa nadal
                            > sa zielone?

A o co Ci chodzi z tym dworcem? Jest już rozstrzygnięte, że będzie dalej budowany?
                            Jura
                            • gadupa Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:47
                              Wiem jedno, lepiance chyba pekl hemoroid. hehehe
                            • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:51
                              Now wlasnie, co z tym dworcem? Ja nigdy nie protestowalem przeciwko temu prestizowemu projektowi. Dlatego ogarnie mnie zdumienie, gdy obroncy slusznej sprawy pomykaja na rowerkach posrod scietych drzew! Tak byc nie moze!!! Bynajmniej ja tak nie che!
                              • jureek Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 10:55
                                lepian4 napisał:

> Now wlasnie, co z tym dworcem? Ja nigdy nie protestowalem przeciwko temu presti
                                > zowemu projektowi. Dlatego ogarnie mnie zdumienie, gdy obroncy slusznej sprawy
                                > pomykaja na rowerkach posrod scietych drzew! Tak byc nie moze!!! Bynajmniej ja
                                > tak nie che!

A mnie tak gula nie skacze z powodu tego, jak kto spędza wolny czas. To jego sprawa, a nie moja. Tak samo, jak to, że nie protestowałeś, to też Twoja sprawa.
                                Jura
                                • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 11:55
                                  Przed wyborami byla to ogolnonarodowa sprawa. Uwierzylem wam, wiec oczekuje, wyborcy Zielonych, ze bedziecie kosekwentnie prtotestowac, az wkoncu zaprzestana wycinac drzewa wokol dworca!!!! Taka jest moja wola. Na rowerowe wycieczki nie ma zwyczajnie czasu!!!!
                                  • gadupa Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 12:11
                                    Droga lepianko,
                                    subtelnosc sprawy polega na tym, ze
                                    tacy jak ty przyjezdzaja do Niemiec do roboty a nie do odpoczywania. buahahahah
                                    • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 12:28
                                      Szanowna Dupo, nigdy nie ukrywalem, ze pragne jedynie uczciwie pracowac. Nasi przyjaciele z poludnia naszpikowali nas niedawno wrazliwoscia spoleczna odnosnie prze.pierdolenia naszych wspolnych podatkow. Siejac strach i zamet wygrali nawet wybory. Od tamtej pory jezdza sobie, posrod scietych drzew, na rowerkach... Troche sie pogubilem. Moze dupo mnie uswiadomisz, o co w tym biega?
                                      • gadupa Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 12:42
                                        Nie wszystkie twoje bredzenia da sie zrozumiec. Ba, nawet mozna sie zastanowic czy trzeba je rozumiec skoro jasne jest ze masz komplexy. hehe
                                        U Polactwa z leczeniem komplexow do tej pory nie zabardzo, taka natura narodowa. hehe
                                        • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 12:43
                                          Licze na twoj gen inteligencji. Oswiec mnie prosze twa "wybrana" wiedza!
                                        • jureek Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 13:23
                                          gadupa napisała:

> Nie wszystkie twoje bredzenia da sie zrozumiec.

Spróbuję przetłumaczyć. Lepian po prostu nie może pogodzić się z wynikiem wyborów w Badenii-Wirtembergii. Strasznie przeżywa to, że zielony mógł zostać premierem kraju związkowego.
                                          Jura
                                          • gadupa Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 13:30
                                            Lepianka to chyba jakis patryjniak w delegacji sluzbowej. buahahahahahah
                                            Tak mysle ze nasza lepianka to wsza. hehe
                                          • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 13:34
                                            Nie prawda, znowu klamiasz. Mnie rozchodzi sie jedynie o dworzec w Stuttgarcie! Zal mi naszych wspolnych podatkow! Ot co!
                                            • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 13:55
                                              Dla przypomnienia strozom prawa i porzadku spolecznego!

• gadupa Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 13:58
                                                To my utrzymujemy rozdety aparat rozpasionych urzedasow.
                                                • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 14:11
                                                  My? Ja nic z toba nie mam wspolnego, choc kazdy jakas dupe tam ma!
                                                  • ja.nusz Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 14:45
                                                    lepian4 napisał:

> My? Ja nic z toba nie mam wspolnego, choc kazdy jakas dupe tam ma!

Już się tak nie certol - toć ślepy widzi, że rozgorzało między wami prwadziwe uczucie.
                                                    Z głębokiego szacunku dla tego nowego związku, zadbałem obok o trochę prywatnej sfery dla świeżo zabujanych.
                                                    Martwi mnie trochę los lepianowych macior - życie nie jest łatwe z takim świniakiem.
                                                    A teraz chłopaki - marsz za firankę.
                                                  • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 14:49
                                                    I znow sweici slonce! Januszek przmowil!
                                                  • pierwszy-donosiciel Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 14:53
                                                    ja.nusz napisał
                                                    Już się tak nie certol - toć ślepy widzi, że rozgorzało między wami prwadziwe uczucie.
                                                    Z głębokiego szacunku dla tego nowego związku, zadbałem obok o trochę prywatnej sfery dla świeżo zabujanych.
                                                    Martwi mnie trochę los lepianowych macior - życie nie jest łatwe z takim świniakiem.
                                                    A teraz chłopaki - marsz za firankę.

====================================

Nareszcie Januszek pokazał nam swoje przedsiębiorstwo...

Prawdziwy profesjonalista!

Dorobił się czegoś na Zachodzie...
                                                  • gadupa Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 15:03
                                                    Tylko dla ciebie zabraklo pracy w Niemczech. buahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                                                  • ja.nusz Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 15:13

Nareszcie Januszek pokazał nam swoje przedsiębiorstwo...

Dziadziu, to pomieszczenia konkurencji z bardzo niskiej półki.
                                                    Do mnie bydło nie ma wstępu.

• lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 16:14
                                                    Bydlo w kurniku? Takiego burdelu to nawet u was za Bugiem nigdy nie bylo!
                                                  • ja.nusz Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 16:43
                                                    Znów nic nie skumałeś - bierz wię swoją nową gadupską miłość i poszedł za kotarę - kazałem tam po porzednich zboczeńcach posprzątać. A u macior i tak masz przejebane - zdrada chlewu!
                                                  • lepian4 Re: a feeling of panic came over me... 08.06.11, 16:57
                                                    Januszku, jak ja sie ciesze, ze EHEC ci tak dobrze sluzy
                                                  • pierwszy-donosiciel A jak zorganizowałeś sprawę „Schutzgelder“? 09.06.11, 07:33
                                                    ja.nusz napisał:

>
                                                    > Nareszcie Januszek pokazał nam swoje przedsiębiorstwo...
                                                    >
                                                    > Dziadziu, to pomieszczenia konkurencji z bardzo niskiej półki.
                                                    > Do mnie bydło nie ma wstępu.
                                                    ----------------------------------------------------------------------------->

A jak zorganizowałeś sprawę „Schutzgelder“?

W ostatnich latach także Albańczycy i Ruskie włączyli się do Gescheftu...
                                                  • gadupa Re: A jak zorganizowałeś sprawę „Schutzgeld 09.06.11, 09:49
                                                    Moge ci zorganizowac.
                                                  • pierwszy-donosiciel Siła przebicia... 12.06.11, 10:59
                                                    ja.nusz napisał:

>
                                                    > Nareszcie Januszek pokazał nam swoje przedsiębiorstwo...
                                                    >
                                                    > Dziadziu, to pomieszczenia konkurencji z bardzo niskiej półki.
                                                    > Do mnie bydło nie ma wstępu.
                                                    ------------------------------------------------------------------------->

Naprawdę, trudno to sobie wyobrazić, ale są ludzie z większą siłą przebicia, aniżeli nasz ulubiony Januszek...

A także wydawcy z Kolonii nad Renem mają coś niecoś do powiedzenia...

Ciekawe, ciekawe...

Jak to dobrze mieć łącze internetowe...

Nevzlin, 51, was among the young entrepreneurs in Russia who with Mikhail Khodorkovsky started a business in the late 1980s that culminated in the oil company Yukos.

Widać, że nie w ciemię bity! Zrozumiał, że albo polityka, albo byzenes!
                                                    Khodorkovskyemu woda sodowa uderzyła do głowy...
                                                    Ciekaw jestem kiedy Januszek zabierze się tak na poważnie polityką?
                                                  • pierwszy-donosiciel Respekt! respekt! 12.06.11, 11:07
                                                    Kto by pomyślał!

Respekt! respekt!

======================================

A także wydawcy z Kolonii nad Renem mają coś niecoś do powiedzenia...
                                                  • lepian4 Re: Respekt! respekt! 14.06.11, 16:23
                                                    Ja protestuje. DuMont mialo przyjazny stosunek do dyktatury Adolfa, ba nawet niezle na tym wyszli. Tak dla przykladu roku panskiego 1941 familia Du Mont zakupila za bezcen Grunstück przy Breiter Straße od konzernu Gerling. Ci tego Grundstücku nawet nie kupowali, tylko pogonili zydow, gdzie pieprz rosnie. W oficjalnej wersji Gerling otrzymal te posejsje od rodzin zydowskich. Za alibi sluzy rok 1938, ale synagogi wtedy juz tez nie bylo, choc wojna jeszcze nie wybuchla. Sprawa wymaga natychmiastowej konsultaji z januszkiem, tudziez gadupa, bo meteria jest szalenie delikatna. Choc z drugiej strony, dzis w taki sam sposob buduje sie na Ziemii Swietej Muzeum Tolerancji. Ot co!
                                            • gadupa Znowu sie krecisz lepianeczko. 08.06.11, 14:03
                                              Tak z ciekawosci sprawdzilem (ciebie) o co tam chodzi z pieniedzmi podatnikow.

CDU moja lepianko, CDU i ich skorumpowani koledzy z DB to banda zlodzieji pieniedzy podatnikow.
                                              Bysnes sie nie udal. hehehe

Zrob jakies kursa to moze pogadamy moja lepianko. buahahaha

www.zeit.de/wirtschaft/unternehmen/2010-08/bahn-verschwendung-stuttgart21
                                              • gadupa Re: Znowu sie krecisz lepianeczko. 08.06.11, 14:08
                                                Lepianka, Deutsch Bundesbahn jest co wdzieczne za zaufanie w slusznej rzeczy jak wyludzic od podatnika pieniadze.
                                                Mysle lepianeczko ze ty jak "politisch korrekter" Arschkriecher dla "chlebodawcy" to nawet jego za to po raczkach calujesz.
                                                Ot takie folksdojczowskie zakompleksione scierwo.
    • lepian4 Re: Chill-out 08.06.11, 08:33
      To juz nie nalezy bronic starego dworca?
      • gadupa Re: Chill-out 08.06.11, 10:40
        Chooj z dworcem ty teraz jestes na tapecie.

Jak tam kursant nauczyli cie po niemiecki? buahahahahahaha
        • lepian4 Re: Chill-out 08.06.11, 10:46
          Po niemiecki tom ja lepioj umia anizeli tys po polski
          • gadupa Lepianeczko ty nie przeskoczysz wlasnego cienia. 08.06.11, 10:50
            Taki cwok jak ty lepianka nie moze posiadac stylu. hehe
            Fizycznie nie jest to mozliwe.

My juz zobaczylismy jak ty po niemiecki i po polski.
            A w zyciu masz tyle samo powodzenia.
            buahahahahahahahahahahahaha
            • lepian4 Re: Lepianeczko ty nie przeskoczysz wlasnego cien 08.06.11, 10:52
              Z poszanowaniem: mam was w dupie!

P.S. Pozdrow koniecznie januszka
              • gadupa Re: Lepianeczko ty nie przeskoczysz wlasnego cien 08.06.11, 10:54
                Spüerdalaj w podskokach tylko uwazaj zeby co dildo nie wypadlo. buahahahahahahahaha
              • pierwszy-donosiciel Re: Lepianeczko ty nie przeskoczysz wlasnego cien 08.06.11, 10:57
                lepian4 napisał:

> Z poszanowaniem: mam was w dupie!
                >
                > P.S. Pozdrow koniecznie januszka
                =======================================

Podobno na krwawą biegunkę zachorował...

Hamburg...
                • ja.nusz Re: Zarówno assiekowiec jak i lepian n/t 08.06.11, 11:39

www.youtube.com/watch?v=SHIw-ZfbDSQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka