ja.nusz 01.09.11, 21:02 Widziałem ten film kilkakrotnie - w końcowej scenie zawsze zamieniam sobie SS-Standartenführera Hansa Landę wybiórczo, albo na assiekowca, albo na lepiana - pasuje jak ulał. www.youtube.com/watch?v=57JLzPi1DOg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Inglourious Basterds 01.09.11, 21:37 Ja po pół godzinie wyłączyłem. Dla mnie niestrawny. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Inglourious Basterds 01.09.11, 23:29 Mnie nie leży w tym filmie jedynie skrzeczący jak zwykle Till Schweiger - cała reszta jest OK. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 06:02 A tak ja sobie ukochanego Januszka przedstawiam... Der Hass eines Heimatlosen Nic dodać, nic ująć.... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 06:25 Илья́ Григо́рьевич Эренбу́рг Nieszczęsny Herrenmensch bez ojczyzny.... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 06:44 Ale niektórym się poszczęściło... Ale Pana Herrenmenscha z Hamburga nie chcieli wpuścić do Heimatu. I pieni się na "polskich" forach z tego powodu... "I w następnym roku spotkamy się w Jeruszalajem..." Buahahahahahaha! Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 06:52 A oto źródła bezgranicznej nienawiści: Niekochany wielbiciel... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 07:00 I następna ofiara bezdennej, bezgranicznej nienawiśći skurwielonego wielbiciela... (stalker) Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 07:29 Stalking Obecnie stalking jest definiowany jako "złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu". Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 07:37 Stalking Ciąg dalszy... Unter Stalking oder Nachstellung wird das willentliche und wiederholte (beharrliche) Verfolgen oder Belästigen einer Person verstanden, deren physische oder psychische Unversehrtheit dadurch unmittelbar, mittelbar oder langfristig bedroht und geschädigt werden kann. Stalking ist in vielen Staaten ein Straftatbestand und Thema kriminologischer und psychologischer Untersuchungen. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Hass eines Heimatlosen 02.09.11, 07:44 Ciąg dalszy o odrzuconych kochankach... Stalking is a term commonly used to refer unwanted, obsessive attention by an individual or group to another human being. Stalking behaviors are related to harassment and intimidation, and may include following the victim in person and/or monitoring them via the internet. The word stalking is used, with some differing meanings, in psychology and psychiatry and also in some legal jurisdictions as a term for a criminal offense. According to a 2002 report by the National Center for Victims of Crime, "Virtually any unwanted contact between two people that directly or indirectly communicates a threat or places the victim in fear can be considered stalking." Ot co... Może jeszcze po ukraińsku? Odpowiedz Link
gadupa Owsik znowu sie naprodukowal. hehe 02.09.11, 11:54 Trzeba miec nasrane w glowie. buahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: I kto tu się pieni na forach? 02.09.11, 08:17 ja.nusz napisał: > Tak miedzy 6:22 a 7:44 > --------------------------------------------> I czyha zza rogiem z ampułką kwasu solnego? Abgewiesener Liebhaber! Odpowiedz Link
lepian4 Re: I kto tu się pieni na forach? 02.09.11, 08:59 Korrekta: Frühaufsteher, Q.M.! Odpowiedz Link
gadupa Re: I kto tu się pieni na forach? 02.09.11, 11:55 Babcia sie znowu zasrala i owsik musial pieluche jej wymienic.!!!!! Buahahahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 08:54 Am 20. September 2008 fand in Babelsberg ein Massencasting für mehrere Tausend Komparsen statt. Gesucht wurde vor allem nach blonden Männern zwischen 20 und 45 mit militärischer Erfahrung oder Amputationen. Januszku, wziales w tym castingu udzial? Spelniasz wszystkie walory, w Tatort miales blond wlosy, jestes wiekowo w sile wieku, bezmozgowcow tez szukali... Jestem glegoko wzruszony, ze ogladajac Shoha-Business-Propaganda-Filmy myslisz o Asieku, a nawet o mnie! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 09:10 Januszku Milosciwy, jesli ten wspanialy casting przegapiles, ciagle szuka sie sowieckich rannych zolnierzy, do kolejnej ekranizacji Rewolucji w twoim Kurniku, pt. Unsere Mütter, unsere Väter. Nalezy tylko drzec ryja, przeklinac po bolszewicku i pluc piana na widok faszystow. Moze bedziesz mial tez odrobine szczescia i Veronica Ferres amputuje ci noge, albo wytnie jaja. Kto wie, bede ci trzymal kciuki. Niech swiat wreszcie ujrzy najwiekszego bohatera Anify na duzym ekranie! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 10:26 Januszek Milosciwy o dziesiatej wodka sie najebal i watek upadl! Jak tak dalej pojdzie, to faszyzm fakztycznie sie odrodzi, Q.M.! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 10:38 Nie musisz od razu dostawać amoku, brunatny grzdylu. Poza tym nie ma co tematu specjalnie rozwijać - a ty ze swoim faszystowskim przyjacielem rozpisujecie się i rozpisujecie. Ja chciałem jedynie w bardzo delikatny sposób wyrazić, że takim skurwielom jak wy, również przydałoby się wyrżnąć taki znaczek na czole. Ot cooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link
lepian4 Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 10:40 Wyrznij mi na czole gwiazde dawida! Zawsze o tym marzylem! Odpowiedz Link
gadupa Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 12:29 Lepianka jak ty taka bojowniczka przeciwko zydowskiej rasie powinnas sie do lepianek w palestynie dolaczyc. buahahah Uwierz mi polepszy ci sie wtedy. buahahahahahaha Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 12:36 Gwiazdę Dawida? Chcesz, żeby twój najlepszy przyjaciel assiekowiec splunął ci w ryja? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 19:42 Nie pierdol, Asiek sam sobie to wyrznie na czole z zazdrosci! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 20:02 lepian4 napisał: > Nie pierdol, Asiek sam sobie to wyrznie na czole z zazdrosci! ============================= I Asiek powklejał tu najwięcej odpowiednich linków... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Temat jest rozwojowy! 02.09.11, 20:12 ja.nusz napisał: > Poza tym nie ma co tematu specjalnie rozwijać - a ty ze swoim faszystowskim prz > yjacielem rozpisujecie się i rozpisujecie. > Ja chciałem jedynie w bardzo delikatny sposób wyrazić, że takim skurwielom jak > wy, również przydałoby się wyrżnąć taki znaczek na czole. Ot cooooooooooooooooo > oooo ======================================= O nie Januszku! Mylisz się bardzo! Temat jest rozwojowy! Koelscher/Jecki uważa, że masz niezwykle wysublimowany gust, oglądając kilkakrotnie filmy tego rodzaju... Powiedział to po łacińsku, proletariat nie koniecznie musi rozumieć, o czym my tu dyskutujemy... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Temat jest rozwojowy! 03.09.11, 07:45 Widocznie ktoś Januszka niewłaściwie zrozumiał.... Januszek wyraża się mało precyzyjnie i na dodatek sepleni... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Wyrżnęli mu taki znaczek na czole... 03.09.11, 09:21 ja.nusz napisał: > Ja chciałem jedynie w bardzo delikatny sposób wyrazić, że takim skurwielom jak > wy, również przydałoby się wyrżnąć taki znaczek na czole. Ot cooooooooooooooooo > oooo ==============================================0 Wyrżnęli mu taki znaczek na czole Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wyrżnęli mu taki znaczek na czole... 03.09.11, 09:30 pierwszy-donosiciel napisała: > > > > Wyrżnęli mu taki znaczek na czole Nie o ten znaczek chodziło, niedotleniony kretynie. Tobie i lepianowi należałoby na waszych płaskich czółkach ten znaczek wygrawerować: Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Wyrżnęli mu taki znaczek na czole... 03.09.11, 09:39 Dlaczego Januszek rezyduje w niewłaściwym miejscu? Dlaczego nikt nie organizuje kursów kulturalno-oświatowo-poprawczych dla odpowiednich elementów. W Niemieckiej Republice Rewizjonistycznej Januszek doszczętnie wytępił hitleryzm... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wyrżnęli mu taki znaczek na czole... 03.09.11, 09:47 Hitleryzmu w Niemczech już dawno nie ma. Jest trochę neonazistów i garstka wiecznie wczorajszych. Groteską jest to, że taki peerelowski wypierdek jak ty do nich nalży. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Wyrżnęli mu taki znaczek na czole... 03.09.11, 10:00 pierwszy-donosiciel napisała: > Dlaczeg > o Januszek rezyduje w niewłaściwym miejscu? > > Dlaczego nikt nie organizuje kursów kulturalno-oświatowo-poprawczych dla odpowi > ednich elementów. > > W Niemieckiej Republice Rewizjonistycznej Januszek doszczętnie wytępił hitleryzm... --------------------------------------------------------------------> W komentarzu do powyższego artykułu Maurice from Warsaw pisze co następuje: In the Stalinist era of terror, the amount of Jews (Polish and Russian) in the government and ministries was about 20-30%. With only about 0.5% of the population being Jewish. Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Owsik znowu sie rozkreca. 03.09.11, 17:12 W Polsce wszyscy psychiatrzy juz chyba w Londku i nie ma kto popapranca zanknac w Tworkach. hehe Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 18:19 lepian4 napisał: > Jestem glegoko wzruszony, ze ogladajac Shoha-Business-Propaganda-Filmy myslisz > o Asieku, a nawet o mnie! --------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Wybór należy do Ciebie... 02.09.11, 16:52 Januszku kochany, (a) jeśli Niemce negatywnie reagują na Twoje zaloty, to alternatywnie zamiast kwasu solnego możesz także (b) w sklepie z bronią przy Rue du Faubourg St Martin w Paryżu kupić rewolwer kalibru 6,35 i pudełko z dwudziestoma pięcioma nabojami i zakatrupic Un sale boche... Wybór należy do Ciebie... W sklepie z bronią przy Rue du Faubourg St Martin kupił rewolwer kalibru 6,35 i pudełko z dwudziestoma pięcioma nabojami za dwieście trzydzieści pięć franków. Następnie pojechał metrem do stacji Solférino i wszedł do ambasady niemieckiej w Hôtel Beauharnais, przy Rue de Lille 78, z zamiarem zamachu na ambasadora Rzeszy we Francji, hr. Joannesa von Welczka(właściciela m.in. Łabęd i Czechowic). Tam wskazano mu trzeciego sekretarza ambasady, Ernsta vom Ratha (a którego pomylił z ambasadorem). Grynszpan oddał pięć strzałów, dwoma raniąc vom Ratha ciężko w brzuch wołając: Ohydny szkopie [fr. Un sale boche] to masz za dwanaście tysięcy Żydów – po czym oddał się w ręce policji. Ot co... Odpowiedz Link
koelscher Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 17:38 Nun, de gustibus non est disputandum... k-r ja.nusz napisał: > Widziałem ten film kilkakrotnie - w końcowej scenie zawsze zamieniam sobie SS-S > tandartenführera Hansa Landę wybiórczo, albo na assiekowca, albo na lepiana - > pasuje jak ulał. > > www.youtube.com/watch?v=57JLzPi1DOg Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 18:06 koelscher napisał: > Nun, > > de gustibus non est disputandum... > =========================================== Januszek w czasie takich filmów dostaje szereg orgazmów do 3 potęgi... W odróżnieniu do nocy poślubnej ze swą pierwszą ślubną ze Kaszubów.... Ot co... Odpowiedz Link
koelscher Re: Inglourious Basterds 02.09.11, 19:22 Doznaje czego, matole, nie: doznaje co. k-r Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Doznaje [b]czego[/b], matole, nie: doznaje co. 02.09.11, 19:33 koelscher napisał: > Doznaje czego, matole, nie: doznaje co. > k-r ================================== A więc Januszku, czego/co doznajesz oglądając takie businessowe-shoa filmy? Wielka szkoda, że nie osiadłeś się był na East Coast USA, byłbyś dzisiaj znanym producentem takich filmów, przy Twoim zmyśle do interesów... Metro Golden Mayer z Kaszubów... Odpowiedz Link
gadupa heheh owsik nie badz taki ciekawski. 03.09.11, 10:09 Ja dostaje sraczki jak cie czytam. buahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: heheh owsik nie badz taki ciekawski. 03.09.11, 10:20 gadupa napisała: > Ja dostaje sraczki jak cie czytam. buahahahahaha ====================================== Przecie już Ci kilkakrotnie radziłem, co począć przeciw Twojemu rozwolnieniu... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Pierworodny Januszka... Dzielny chłopiec! 03.09.11, 10:37 A tu jest Pierworodny Januszka. Dzielny chłopiec! W czasie spełniania swego patriotycznego obowiązku dostał się do niewoli. A Januszek spierdalał do St.Pauli, Hamburg, gdy polscy patrioci walczyli o wolność polskiego wybrzeża... I w Hamburgu miał upiorne sny, że jest znowu między walczącymi patriotami w Polsce... I obecnie Ci państwo prezentują się na "polskich" forach GW... jako Polacy... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pierworodny Januszka... Dzielny chłopiec! 03.09.11, 20:40 Juz nie moge sie doczekac Wspomnien wedrowniczka juniora. Gdy wroci z Palestyny, jak cala reszta sprawiedliwych, nacpa sie prochami i rozgada sie niczym nam znany Senior Milosciwy. Asieku, teraz juz wiesz, dlaczego januschka tak dlugo nie bylo. Stopem na przysiege syna jechal! A droga jest dalsza niz Sopot-HH! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Inglourious Basterds 04.09.11, 09:41 ja.nusz napisał: > Widziałem ten film kilkakrotnie - w końcowej scenie zawsze zamieniam sobie SS-S > tandartenführera Hansa Landę wybiórczo, albo na assiekowca, albo na lepiana - > pasuje jak ulał. > > www.youtube.com/watch?v=57JLzPi1DOg ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Inglourious Basterds 04.09.11, 10:24 W kregach szczesliwych wybrancow nazywa sie to zmiana zyciorysu. Sam sobie na to zasluzyl, ot co! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Inglourious Basterds 05.09.11, 06:35 3 x Dziennie na wzmocnienie i przedłużenie wzwodu... ( W przypadkach, gdy i druga ślubna zawodzi...) Gwarantowany orgazm! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Najlepiej na czczo.... 06.09.11, 06:42 pierwszy-donosiciel napisała: > 3 x Dziennie na wzmocnienie i p > rzedłużenie wzwodu... > > ( W przypadkach, gdy i druga ślubna zawodzi...) > > Gwarantowany orgazm! ----------------------------------------------------------> Przypominam: 3 x dziennie, jeśli lekarz nie zaleci inaczej.... Najlepiej na czczo.... Ot co... Odpowiedz Link