Dodaj do ulubionych

Moje wnuki...

07.09.11, 20:19
i ich szkoła...

Ot co...
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Moje wnuki... 07.09.11, 20:31
      Na tego Kuschelmisia dla wnuczki to kurna dziadku pieniedzy pozalowales!
      • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 07.09.11, 20:40
        lepian4 napisał:

> Na tego Kuschelmisia dla wnuczki to kurna dziadku pieniedzy pozalowales!
        ---------------------------------------
    • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 08.09.11, 07:45
      A tu dla lepszego zrozumienia zagadnienia kontrastowa szkoła...

I to nie jest wyjątkiem, to jest reguła!

99,99% szkół w Niemczech są tego samego typu...

Plan Morgentauera nie dało się urzeczywistnić, ale masowe ogłupienie Niemiaszków poprzez skurwielone szkolnictwo, jak najbardziej... Bardziej skuteczne od Morgentauera!!!

Tylko nieliczni dziadkowie mogą swe wnuki wysłać na internatową szkołę do Anglii...

Ot co...
      • ja.nusz Re: Moje wnuki... 08.09.11, 08:07
        W każdym kraju są szkoły lepsze i gorsze - również w Niemczech można posyłać wnuki do szkół z wysokim poziomem nauczania - tu jeden przykład z wielu:

www.landesschule-pforta.de/
        PS.
        Jest bardzo wzruszające, kiedy widzi się dumę dziadka z wnuków. Ciekawe, czy wnuki odwzajemniają tę dumę z dziadka, który jest zaplutym rasitą.
        • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 08.09.11, 09:01
          ja.nusz napisał:

> Jest bardzo wzruszające, kiedy widzi się dumę dziadka z wnuków. Ciekawe, czy wn
          > uki odwzajemniają tę dumę z dziadka, który jest zaplutym rasitą.
          ---------------------------------------------
          • ja.nusz Re: Moje wnuki... 08.09.11, 12:48
            pierwszy-donosiciel napisała:

> O ile wiem, do tej szkoły uczęszczają dzieci z całego świata, także z Afryki i
            > Azji.
            >
            No to jak przystało na zdeklarowanego rasitę, musi jak naszybciej poinstruować wnuki, aby poinformowały to azjatyckie i afrykańskie bydło gdzie jest jego miejsce.
            W końcu dziadziuś uprawia ten sport od rana do wieczora na polskojęzycznych forach.
            Tradycje rodzinne rzecz święta.
            • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 08.09.11, 18:24
              Pachnący ja.nusz (Dawniej Veilchenduft) napisał:

> >
              > No to jak przystało na zdeklarowanego rasitę, musi jak naszybciej poinstruować
              > wnuki, aby poinformowały to azjatyckie i afrykańskie bydło gdzie jest jego miej
              > sce.
              > W końcu dziadziuś uprawia ten sport od rana do wieczora na polskojęzycznych forach.
              > Tradycje rodzinne rzecz święta.
              ==================================

Januszku kochany!

Masz tysiąckrotnie rację, pozostaje nam jedynie wyklarować status tych małych dziewczynek w Twojej
              NIE RASISTOWSKIEJ ojczyźnie.

Hundreds of families face expulsion from Israel this summer. More than 1,000 children, including Noah Mae, expect to be deported at the end of their school year.

Ot co...
              • ja.nusz Re: Moje wnuki... 08.09.11, 20:04
                Stary człowieku (sic!) - w swoim postępującym otępieniu, próbujesz w nieudolny sposób odwrócić uwagę od swoich rasistowskich poglądów, które wszystkim są tu znane od lat.
                Prosiłem cię tylko grzecznie abyś podpowiedział wnuczkom jak mają się zachowywać w stosunku do osobników obcych im kulturowo - nie daj na Boga umrzeć tradycjom rodzinnym.
                Dzieci zapewne będą dziadka odwiedzać podczas kanikuł - i wtedy dziadziuś z pewnością udzieli im korków z rasizmu i innych skurwysyństw - jest w tej dziedzinie jakby nie było jedynm w swoim rodzaju ekspertem - wypluty przez PRL, skurwiały w RFN.

A teraz do Izraela. Jeżeli władze tego kraju dokonują deportacji niezgodnych z obowiązującym prawem, to należy to jaknajostrzej potępić - tak samo jak należy to potępiać we wszystkich innych krajach na świecie. Rasistowski śmieć twojego pokroju wytłumaczy to sobie i tak na swój brunatny sposób - szkoda więc więcej czcionek na taki kawałek łajna jak ty.
                • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 09.09.11, 08:04
                  Młody, pachnący Januszek (dawniej Veilchenduft) napisał:

A teraz do Izraela. Jeżeli władze tego kraju dokonują deportacji niezgodnych z obowiązującym prawem, to należy to jaknajostrzej potępić - tak samo jak należy to potępiać we wszystkich innych krajach na świecie. Rasistowski śmieć twojego pokroju wytłumaczy to sobie i tak na swój brunatny sposób - szkoda więc więcej czcionek na taki kawałek łajna jak ty. 

(a) Deportacje z Izraela

(b) Deportacje z III Rzeszy

Wielce Kochany Januszku!

Zarówno deportacje z Izraela i III Rzeszy są i były zgodne z istniejącymi dawniej i obecnie przepisami „prawnymi.”

Mała różnica: III Rzesza istniała 12 lat, Tak zwany „demokratyczny” Izrael istnieje już kilka dziesięcioleci.

III Rzesza jest potępiana za „ Ustawodawstwo Norymberskie”, we współczesnym, demokratycznym Izraelu ustawodawstwo państwowe przypomina toczka w toczkę Ustawy Norymberskie.

Chociażby zakaz małżeństw mieszanych.

Zachowanie „czystości” rasowej...

I kilku innych drobnostek...

Ot co...
                  • ja.nusz Re: Moje wnuki... 09.09.11, 09:05
                    Czy ja bronię bezprawia w Izraelu stary ośle?
                    Można napisać elaborat na 1000 stron a ty i tak chuja skumasz stary idioto.
                    Ty byś sprzedał swoją zasraną duszę diabłu w zamian za zmniejszenie znaczenia zbrodni hitlerowskich.
                    Możesz wywlec oprócz Izraela jeszcze 100 innych reżymów, które deportują, mordują i torturują.
                    Zmieni to coś? Gówno zmieni - to co wyprawiali twoi hitlerowscy idole pozostanie największą zbrodnią w historii ludzkości.
                    Biedne wnuki - ładna szkoła a dziedek pierdolnięty faszyta.
                    • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 09.09.11, 09:41
                      Pachnący ja.nusz (dawniej Veilchenduft) napisał:

> Czy ja bronię bezprawia w Izraelu stary ośle?
                      > Można napisać elaborat na 1000 stron a ty i tak chuja skumasz stary idioto.
                      > Ty byś sprzedał swoją zasraną duszę diabłu w zamian za zmniejszenie znaczenia z
                      > brodni hitlerowskich.
                      > Możesz wywlec oprócz Izraela jeszcze 100 innych reżymów, które deportują, mordu
                      > ją i torturują.
                      > Zmieni to coś? Gówno zmieni - to co wyprawiali twoi hitlerowscy idole pozostani
                      > e największą zbrodnią w historii ludzkości.
                      > Biedne wnuki - ładna szkoła a dziedek pierdolnięty faszyta.
                      ======================================

Januszku Kochany!

Dzięki Twoje bezinteresownej pomocy, wreszcie skumałem!

Ponieważ w Izraelu ciągle jeszcze rządzi bezprawie, zdecydowałeś się osiedlić w bardziej prawnie rozwiniętych Niemczech.

Razem z Tobą kilka XXXL tysięcy osób z byłego Związku Radzieckiego.

Nu, dzięki Twojej pomocy zaczynam pomalutku kumać zawiłości współczesnego świata.

Tak trzymaj!

A przy okazji postawimy jeszcze kilka bram tryumfalnych.

Najgorzej jest jednak z wyborem adresata tych bram, a co gdy się okoliczności niespodziewanie zmienią?

Obecnie biją Afrykanów w Trypolisie, Libii, podobno stali na niewłaściwej stronie wydarzeń historycznych...

Biedne kreatury...

Ot co...
                      • ja.nusz Re: Moje wnuki... 09.09.11, 09:45
                        pierwszy-donosiciel napisała:

...> Biedne kreatury...
                        >
                        > Ot co...

Sam jesteś biedną kreaturą...bardzo biedną.
                        • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 09.09.11, 09:59
                          Pachnący ja.nusz napisał:

> pierwszy-donosiciel napisała:
                          >
                          > ...> Biedne kreatury...
                          > >
                          > > Ot co...
                          >
                          > Sam jesteś biedną kreaturą...bardzo biedną.
                          =============================================

Jak dotychczas, budowałem Bramy Tryumfalne zawsze na właściwej stronie...

Stanie Izrael przed Sądem Wojennym za zbrodnie wojenne?

Za okupację obcych terytoriów ... ?

Za bezprawne deportacje?

Niniejsze pytanie nie mają nic wspólnego z Januszkiem.

Januszek dystansuje się od zbrodni Izraela... I Jagody i Morela...

Ot co...
                          • ja.nusz Re: Moje wnuki... 09.09.11, 10:13
                            Beznadziejny przypadek.

We wnuki w brytyjskim internacie już nie wierzę - z takich chorych genów może powstać wyłącznie kawałek gówna.
                            • lepian4 Re: Moje wnuki... 09.09.11, 10:20
                              Januszku, gdybys rozumial, co do ciebie z internetu "wnuki Asieka" opowiadaja i umial z tego wyciagnac wnioski doszedlbys juz dawno do wniosku, ze Asiek blefuje:
                              Asiek dostaje 3000, Euro renty, szkola kosztuje rocznie 33000,00. W takich okolicznosciach nawet na piwo z Aldkia mu nie starczy, ot co!
                              Ostatecznie lepiej jest byc gownem, niz miec gowno zamiast mozgu!
                              • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 09.09.11, 10:40
                                lepian4 napisał:

> Januszku, gdybys rozumial, co do ciebie z internetu "wnuki Asieka" opowiadaja i
                                > umial z tego wyciagnac wnioski doszedlbys juz dawno do wniosku, ze Asiek blefu
                                > je:
                                > Asiek dostaje 3000, Euro renty, szkola kosztuje rocznie 33000,00. W takich okol
                                > icznosciach nawet na piwo z Aldkia mu nie starczy, ot co!
                                > Ostatecznie lepiej jest byc gownem, niz miec gowno zamiast mozgu!

Oprócz renty, P.D. ma jeszcze akcje... (Właściwe...Nota Bene!)

Ot co...
                                • lepian4 Re: Moje wnuki... 09.09.11, 10:54
                                  To dlaczego mieszkasz na mrowisku z Turkami?
                                  • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 09.09.11, 11:06
                                    lepian4 napisał:

> To dlaczego mieszkasz na mrowisku z Turkami?
                                    -----------------------------------------------------------
                                    • lepian4 Re: Moje wnuki... 09.09.11, 11:36
                                      Wazny jest dla kogo?
                            • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 09.09.11, 10:35
                              Pachnący ja.nusz napisał:

> Beznadziejny przypadek.
                              >
                              > We wnuki w brytyjskim internacie już nie wierzę - z takich chorych genów może p
                              > owstać wyłącznie kawałek gówna.
                              =================================

A kto tu twierdzi, że Ty jesteś wierzący?

Ja tego nigdy nie twierdziłem!

My tu wszyscy wiemy, że jesteś zaplutym nihilistą, podobnie jak Twój ziomek z Pustelni...

Który tym się jeszcze przechwala...

Waszą dewizą życiową jest:

>>Żyję tam, gdzie można temporalnie zrobić największą kasę<<

W chwili obecnej, jeszcze Niemcy, a jutro zobaczymy jak się Geschäfty rozwiną...

Ot co...
                • pierwszy-donosiciel Re: Moje wnuki... 11.09.11, 06:36
                  ja.nusz napisał:

> Stary człowieku (sic!) - w swoim postępującym otępieniu, próbujesz w nieudolny
                  > sposób odwrócić uwagę od swoich rasistowskich poglądów, które wszystkim są tu z
                  > nane od lat.
                  > Prosiłem cię tylko grzecznie abyś podpowiedział wnuczkom jak mają się zachowywa
                  > ć w stosunku do osobników obcych im kulturowo - nie daj na Boga umrzeć tradycjo
                  > m rodzinnym.
                  > Dzieci zapewne będą dziadka odwiedzać podczas kanikuł - i wtedy dziadziuś z pew
                  > nością udzieli im korków z rasizmu i innych skurwysyństw - jest w tej dziedzini
                  > e jakby nie było jedynm w swoim rodzaju ekspertem - wypluty przez PRL, skurwiał
                  > y w RFN.

>
                  -----------------------------------------------------------
    • gadupa No popatrz popatrz 08.09.11, 13:53
      Prymitywny material rozmnarza sie najproduktywniej.
      Cyganie tez lubia duzo dzieci, na boso sie chodzi ponoc najzdrowiej.
      To kiedy zobaczymy wnuka-poyeba na tym forum? buahahaha
      • lepian4 Re: No popatrz popatrz 08.09.11, 14:52
        Oj prawde mowisz! Jednoczesnie swa postawa potwierdzasz slusznosc swych pogladow!
        Respekt, takiej samokrytyki nie spodziewalem sie po dupie!
        • gadupa Re: No popatrz popatrz 08.09.11, 15:31
          Nas malo twoje wnuki interesuja. Babcia daje przyklad mundrosci po forach. heheh
          Moherki juz sie wykluly. buahahaha
          • lepian4 Re: No popatrz popatrz 08.09.11, 16:11
            Nie mam dupo wnukow! Wytrzezwiej i wroc, to pogadamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka