Dodaj do ulubionych

Ojciec Święty przyjeżdża

20.09.11, 22:52
do Ojczyzny a na rozporze cisza.
Według jakiegoś sondażu ponad połowa ankietowanych ma to wydarzenie w dupie.
Czyżby dupa usiadła na rozporze?
Obserwuj wątek
    • pierwszy-donosiciel Re: Ojciec Święty przyjeżdża 20.09.11, 22:55
      A bo ja się z tak wielkich wydarzeń cieszę prywatnie...

W moim pokoiku...

Ot co...
    • fan.club Eeee tam, taki Ojciec Święty... 21.09.11, 07:36
      Dla Niemców to on wystarczy, ten Ratzinger...
      • lepian4 Re: Eeee tam, taki Ojciec Święty... 21.09.11, 14:56
        He?
        • fan.club Przycupnij na chwilkę, usiądź i pomyśl... 21.09.11, 18:29
          • lepian4 Re: Przycupnij na chwilkę, usiądź i pomyśl... 21.09.11, 18:47
            W latrynie? Jak mawia januszek.
    • zbyfauch Zero odzewu. :( 21.09.11, 13:50
      Jerzy odjechał gdzieś welocypedem (wierzmy, że po dzidę na smoka) a natchniona ideowo Marysia, odkąd zbiła z wirtualnych desek własną trybunę, nie zagląda.
      • ja.nusz Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 14:16
        A jaki ma być niby odzew, kiedy tu tylko żydzi, innowiercy, agnostycy i zatwardziali ateiści.
        • lepian4 Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 14:56
          Januszku, jeszcze niedawno wmawiales mi, ze zydzi pisze sie duza litera. Odpierdolilo ci?
          • ja.nusz Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 15:04
            lepian4 napisał:

> Januszku, jeszcze niedawno wmawiales mi, ze zydzi pisze sie duza litera. Odpier
            > dolilo ci?

Nie prosiłem cię wprawdzie o to, ale uznałeś sam za stosowne potwierdzić, że jesteś skończonym idiotą.
            Zasady pisowni języka polskiego wyraźnie regulują kiedy piszemy żyd a kiedy Zyd.
            Nie oczekuję, że to pojmiesz debilu.
            • lepian4 Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 15:17
              Januszku, ja mowie nie o poprawnych zasadach pisowni! Wspominam jedynie twe koszerne uwagi, ktore tak namietnie kierujesz w moim kierunku. Szalenie interesuje mnie, dlaczego przestales pisac zyd konsekwentnie duza litera?
              • ja.nusz Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 15:57
                Konsekwentnie piszę też Polak z dużej litery a katolik z małej.
                Z jeszcze większą konsekwencją piszę lepian i asiek z małej - nawet na początku zdania.

A tu poraz kolejny specjalnie dla ciebie betonowy łbie:

"Zgodnie z zasadami języka polskiego, w którym nazwy narodowości zapisywane są dużą literą, a nazwy wyznawców poszczególnych religii - małą, członków narodu żydowskiego, niezależnie od ich wyznania, nazywa się Żydami, natomiast wyznawców judaizmu – żydami"

• lepian4 Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 16:11
                  Januszku, nie pierdol, bo istnieje tez koszerna wersja, propagowana od lat przez srodowiska sprawiedliwych inaczej, z toba na czele.
                  • ja.nusz Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 16:20
                    Jeżeli ktoś świadomie pisze coś sprzecznie z zasadami pisowni, to jest po prostu zwykłym matołem jak ty.
                    A to o jakiejś koszerno-propagandowej wersji mogło zalęgnąć się tylko w twoim pustym łbie.

• lepian4 Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 16:38
                      Januszku, ciesze sie, ze zrozumiales moje wczesniejsze uwagi odnosnie twych koszernych postulatow. Miej litosc nadnami i zamknij dzioba. ta twoja schizofremia staje sie nie do znieniesia.
        • zbyfauch Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 15:24
          ja.nusz napisał:
          > A jaki ma być niby odzew, kiedy tu tylko żydzi, innowiercy, agnostycy i zatwar
          > dziali ateiści.

Jak by nie było, czcigodny Papa miał być w Hitlerjugend, co powinno wzbudzić zachwyt w części rozpory.
          • pierwszy-donosiciel Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 15:41
            zbyfauch napisał:

>
            > Jak by nie było, czcigodny Papa miał być w Hitlerjugend, co powinno wzbudzić za
            > chwyt w części rozpory.
            >-------------------------------------------
          • lepian4 Re: Zero odzewu. :( 21.09.11, 18:17
            A gdzie ty sie kurwa chowales z januszkami, gdy Dalai Lama stekal w Bundestagu?

Der tibetische Buddhismus ist jedoch vielmehr die vernunftwidrige, gegen die Aufklärung gerichtete Religion einer autoritären Sekte, die im 15. Jahrhundert den Kult um den Dalai Lama hervorbrachte, sich den Weg an die Spitze mit brutaler Gewalt und Intrigen bahnte und dabei mit Rivalen alles andere als zimperlich umsprang, um es zurückhaltend zu formulieren. Demokratisch legitimiert war die Lama-Dynastie nie; abwählbar ist sie dementsprechend auch nicht. Die Zeit, in der sie in Tibet unumschränkt herrschte, war für die Bevölkerung nicht von Sanftmütigkeit und Toleranz, sondern im Gegenteil von äußerster Armut, rabiater Unterdrückung und barbarischer Ausbeutung bei einer Alphabetisierungsquote von ganzen zwei Prozent geprägt. Das Justizsystem der feudalen Mönchsdiktatur stammte zudem aus grauer Vorzeit, wie Goldner schrieb:

„Das tibetische Strafrecht leitete sich aus einem Gesetzeswerk Dschingis Khans des frühen 13. Jahrhunderts ab und zeichnete sich durch extreme Grausamkeit aus. Zu den bis weit in das 20. Jahrhundert hinein üblichen Strafmaßnahmen zählten öffentliche Auspeitschung, das Abschneiden von Gliedmaßen, Herausreißen der Zungen, Ausstechen der Augen, das Abziehen der Haut bei lebendigem Leibe und dergleichen. Obgleich der 13. Dalai Lama 1913 das Abhacken von Gliedern unter Verbot gestellt hatte, wurden derlei Strafen noch bis in die 1950er Jahre hinein vorgenommen. [...] Selbst die ansonsten gänzlich unkritische Autorin Indra Majupuria weist in ihrem Buch Tibetan Women auf historische Belege dafür hin, dass im ‚alten Tibet’ eine Frau bei Ehebruch völlig legal von ihrem Ehemann getötet werden konnte.“ (S. 24 f.)
          • pierwszy-donosiciel Re: Zero odzewu. :( 24.09.11, 10:29
            zbyfauch napisał:

> Jak by nie było, czcigodny Papa miał być w Hitlerjugend, co powinno wzbudzić za
            > chwyt w części rozpory.

Jak w Izraelu na takie dictum reagują?

Noting that the Nazis planned and organised the attempt to exterminate the Jews from offices in Berlin, Benedict called the city a "central place of remembrance."

Benedict, who as a teenager was forcibly enrolled in the Hitler Youth, said "only a few" Germans were able to see the contempt for humanity the Nazis displayed on Kristallnacht in 1938 when they burnt synagogues and Jewish stores.

Adolf Hitler, he said, was a "pagan idol who wanted to take the place of the Biblical God" and that the concentration camps showed what man is capable of doing when he rejects God.

Ot co...

PS

Większa część rozpory onanizuje się z rozkoszą z tego powodu...
      • pierwszy-donosiciel Niech żyje wolna Palestyna! 21.09.11, 14:41
        zbyfauch napisał:

> Jerzy odjechał gdzieś welocypedem (wierzmy, że po dzidę na smoka) a natchniona
        > ideowo Marysia, odkąd zbiła z wirtualnych desek własną trybunę, nie zagląda.
        =======================================

A ja się dziwował, gdzie się duet Jureczek/Marysia podział???

Nu, że ja nie dostał zaproszenia, to jasne ale dlaczego Januszek nie dostał zaproszenia, to dla mnie nie jasne!

Ja nie dostał zaproszenia, bo ja jestem za Wolnym i Niezależnym Państwem Palestyńskim!

Jutro w ONZ będzie proklamowane!

Niech żyje wolna Palestyna!
        • pierwszy-donosiciel Re: Niech żyje wolna Palestyna! 23.09.11, 13:48
          Schengen na Forach Gazety Wyborczej...

Na Forum Pro & Contra trza składać wniosek o wizę wjazdową...

Nu, K.M. w D.J!

W całej Europie obowiązek Wiz jest znoszony a tu tworzy się Getta z wizą...

Ja wiem, z Schengen są kłopoty, na ten przykład z Romami i Syntami pragnącymi odwiedzić w celach turystycznych Paryż i inne ciekawe pod względem turystycznym miasta francuskie...

Ależ. czyż myślą przewodnia Schengen nie jest idea, że wszyscy ludzie są braćmi (i siostrami)?

A tu na Forach GW Marysia wprowadza jakieś średniowieczne kontrole wizowe...

Wstęp mają tylko prawomyślni.

Heretyków Marysia nie wpuszcza bez kontroli myśli.

A ja jedynie chciałem na tamtejszym ekskluzywnym terytorium ogłosić mowę Ojca św. w Reichstagu w języku polskim dla sióstr i braci w Chrystusie władających jedynie językiem ojczystym...

Ale ja mam na tle podań o wizę niewyleczoną i bardzo ciężką traumę, która na słowo wiza się gwałtownie pogarsza.

To pozostałość z PRLu.

Konsulat PRLu w Kolonii nad Renem odmawiał mi poprzez przeszło 20 lat wizy wjazdowej do PRLu po mojej emigracji...

Podobnie jak Marysia na Forum Contra i Pro albo odwrotnie i vice versa...

I ja nigdzie nie będę obiecywał, że będę trzymał gębę w kuble...

Freedom of speech!

Patrz tytuł niniejszego wątka...

Ot co...
          • pierwszy-donosiciel Re: Niech żyje wolna Palestyna! 23.09.11, 14:04
            Ależ. czyż myślą przewodnia Schengen nie jest idea, że wszyscy ludzie są braćmi (i siostrami)?
            >

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dla Marysi.................
          • pierwszy-donosiciel Re: Niech żyje wolna Palestyna! 23.09.11, 16:23
            pierwszy-donosiciel napisała:
            Heretyków Marysia nie wpuszcza bez kontroli myśli.
            • ja.nusz Re: Niech żyje wolna Palestyna! 24.09.11, 12:15
              Na marysinym forum przędą wprawdzie mohair na potęgę, ale to, że śmierdzcych starców tam nie wpuszczają jest zdecydowanym plusem.
              • pierwszy-donosiciel Re: Niech żyje wolna Palestyna! 24.09.11, 15:10
                ja.nusz napisał:

> Na marysinym forum przędą wprawdzie mohair na potęgę, ale to, że śmierdzcych st
                > arców tam nie wpuszczają jest zdecydowanym plusem.
                ------------------------------------------------
                • pierwszy-donosiciel Re: Niech żyje wolna Palestyna! 24.09.11, 15:45
                  Dużo znajomych z tego mego forum pisze u Marysi...

Ot co...
              • zbyfauch Re: Niech żyje wolna Palestyna! 25.09.11, 19:48
                ja.nusz napisał:
                > Na marysinym forum przędą wprawdzie mohair na potęgę, ale to, że śmierdzcych st
                > arców tam nie wpuszczają jest zdecydowanym plusem.

Mnie też wzruszają ludzie w wieku pogimnazjalnym. którzy nie potrafią się pozbyć młodzieńczego nawyku masturbacji tzw. "dyskusją" (tu dziwi nieobecność Jessi na forum Marysi Dyskutantki) niemniej sam fakt nieobecności rasistowskiego śmiecia usprawiedliwia śmieszność forum pro&contra.
                • pierwszy-donosiciel Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 08:48
                  Kaszubski patriota, osiadły czasowo we Szwabii, zbyfauch, napisał co następuje:

Mnie też wzruszają ludzie w wieku pogimnazjalnym. którzy nie potrafią się pozbyć młodzieńczego nawyku masturbacji tzw. "dyskusją" (tu dziwi nieobecność Jessi
                  na forum Marysi Dyskutantki) niemniej sam fakt nieobecności rasistowskiego śmiecia usprawiedliwia śmieszność forum pro&contra.

Nu, a Ty wiesz, że

Recep Tayyip Erdogan choruje na syfa?

Poza tym na syfa cierpieli:

Uwe Barschel

Jürgem Möllemann

Jörg Haider

Ernst Eduard vom Rath

i kilku innych...

Ale nie musisz się o nich martwić, to były zwykłe śmiecie rasistowskie...

Ot co...

PS

Wasza Międzynarodówka nie próżnuje!

Moje wysokie uznanie !
                  • pierwszy-donosiciel Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 09:13

https://sassywire.files.wordpress.com/2011/09/erdogan_cartoon-300x221.jpg?w=300&h=221

Biada tym wszystkim, którzy zaniedbują swoje obowiązki względem Wybranego Narodu!

(Dopóki lizał buty, był cacy.

Gdy przestał, jest be!

Bardzo prosta reguła na przyjaciół w Oriencie)

Ot co...

Ale co tam... Zwykły śmieć rasistowski... i ma syfa... Buhaha!...

(Bardzo fajna karykatura! Śmiejmy się wszyscy!)
                    • gadupa hehe Owsik nie denerwuj sie tylko konkurencja. 26.09.11, 09:59
                      Nie liz nam caly czas buty. buahahahahahahahahahahaha
                      • pierwszy-donosiciel hehe Owsik z syfilisem ... 26.09.11, 10:13
                        gadupa napisała:

> Nie liz nam caly czas buty. buahahahahahahahahahahaha
                        ----------------------------------------
                    • lepian4 Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 10:41
                      Januszek musi koniecznie spotkac sie z tym rabinem.
                      Trafnie nazwal ciebie starym oslem i zyczy tobie smierci. A rabin glosi jednak co innego. Mowi:
                      "Wyobraźcie sobie, że zdechł wam osioł. Stracilibyście w ten sposób pieniądze. To jest taki sam sługa. Właśnie dlatego goj otrzymuje długie życie. By dobrze pracować dla Żyda. "

Ktorys wielebny uczony sie myli. Bo albo ten gojowski osiol ma dlugo zyc i placic na sprawiedliwych zydow, albo, jak glosi janusze, powinien pospiesznie zdechnac.
                      • pierwszy-donosiciel Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 11:20
                        lepian4 napisał:
                        Ktorys wielebny uczony sie myli. Bo albo ten gojowski osiol ma dlugo zyc i placic na sprawiedliwych zydow, albo, jak glosi janusze, powinien pospiesznie zdechnac.

Januszek już tu się kilkakrotnie wypowiadał na temat tego starszego pana w czarnym kaftanie. Januszek uważa, że ten pan ma coś z głową...

W sobotę byłem u mego Turka za rogiem, on już wiedział co ja zawsze zamawiam, "Großen Teller mit Allem"

Pogadaliśmy o Erdoganie. Zdradził mi, że polityka Erdogana jest w porządku i że miejsce Turcji nie jest w UE, lecz na Bliskim Wschodzie.

Trochę mnie to zasmuciło, bo jeśli już mam buty całować to wolę

https://grieboski.files.wordpress.com/2011/08/recep-tayyip-erdogan.jpg?w=300&h=236

Temu,

aniżeli

https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9vnS_iKC2aQiVu6ynpvjrUtFc2MC3GpQJyLIMzpZt7talVEbj

Temu

Ot co...
                        • pierwszy-donosiciel all done and dusted (NT) 26.09.11, 11:30

• pierwszy-donosiciel Re: all done and dusted (NT) 26.09.11, 11:59
                            Googel przetłumaczył powyższe jako:

"alles getan und abgestaubt"

Ale ja z moją pustą mózgownicą tłumaczę to tak:

Alles in Butter...

Wyraźny dowód, że mam gen inteligencji...
                        • lepian4 Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 11:33
                          Zazdroszcze ci szczerze blyskotliwosci umyslu. Tez chcialbym tak sam rozkoszowac sie madroscia januszka i innych wspanialych uczonych
                          • pierwszy-donosiciel Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 11:43
                            lepian4 napisał:

> Zazdroszcze ci szczerze blyskotliwosci umyslu. Tez chcialbym tak sam rozkoszowa
                            > c sie madroscia januszka i innych wspanialych uczonych
                            -------------------------------------------------------
                            • lepian4 Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 11:50
                              Tez tak mysle. Ciesz sie jednak. Boski wybor jest powodem do dumy, a w dzisiejszych czasach to ci sie nawet odszkodowanie nalezy.
                              • pierwszy-donosiciel Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 12:01
                                lepian4 napisał:

> Tez tak mysle. Ciesz sie jednak. Boski wybor jest powodem do dumy, a w dzisiejs
                                > zych czasach to ci sie nawet odszkodowanie nalezy.
                                -----------------------------------------
                  • jan.usz Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 13:08
                    Ten stary matoł lubuje się we wspominaniu
                    różnej maści pojebów z przeszłości.
                    Z wymienionych, chyba jenak tylko ten zastrzelony przez Grynszpana
                    hitlerowski sługus cierpiał na weneryczne zapalenie kiszki stolcowej.
                    Pozostali to przedstawiciele elit politycznych z najwyższej półki,
                    którzy zostali podstępnie zgładzeni przez agentów Mossadu.
                    Mohamet Atta i jego koledzy, byli w rzeczywistości też agentami żydowskiego wywiadu.
                    • pierwszy-donosiciel Re: Wasza Międzynarodówka nie próżnuje! 26.09.11, 13:22
                      jan.usz napisał:
                      Z wymienionych, chyba jenak tylko ten zastrzelony przez Grynszpana
                      hitlerowski sługus cierpiał na weneryczne zapalenie kiszki stolcowej.

Jakieś linki może?

Jakieś dowody może?
                • pierwszy-donosiciel Na cmentarzu kradną nagrobki. 26.09.11, 13:45
                  zbyfauch napisał:

>
                  > Mnie też wzruszają ludzie w wieku pogimnazjalnym. którzy nie potrafią się pozby
                  > ć młodzieńczego nawyku masturbacji tzw. "dyskusją" (tu dziwi nieobecność Jessi
                  > na forum Marysi Dyskutantki) niemniej sam fakt nieobecności rasistowskiego śmie
                  > cia usprawiedliwia śmieszność forum pro&contra.

=============================

Jedyni, młodzi, którzy by temu mogli zapobiec, wybrali życie między Szwabami...

Im to zwisa...

Ot co...
                • pierwszy-donosiciel Re: Niech żyje wolna Palestyna! 26.09.11, 17:50
                  zbyfauch napisał:

niemniej sam fakt nieobecności rasistowskiego śmie
                  > cia usprawiedliwia śmieszność forum pro&contra.
                  ===========================================

Wyśmiewanie się ze zwyczajów religijnych innych etni, nie jest rasizmem.

To jest zdrowo pojmowana wyższość własnej rasy nad innymi rasami...

Tak trzymać!

Ot co...
    • lunatix Re: Ojciec Święty przyjeżdża 22.09.11, 12:10
      Ja jemu nie zabraniam przyjechac.
      • lepian4 Re: Ojciec Święty przyjeżdża 22.09.11, 13:31
        Twa wspaniałomyślność i dobrotliwość nie zna granic!
      • fan.club No to się Papa ucieszy! 22.09.11, 18:30
    • ja.nusz Re: Ojciec Święty przyjeżdża 22.09.11, 14:53
      Dziś w Berlinie demonstują przeciwko uciemiężaniu odmiennych orientacji seksualnych.
      A odmienna miłość może być taka piękna:

www.youtube.com/watch?v=fgvd1sdBaA8
      • lunatix Re: Ojciec Święty przyjeżdża 22.09.11, 15:35
        A w Berlinie sie szwuli uciemieza??????
      • zbyfauch Re: Ojciec Święty przyjeżdża 22.09.11, 15:40
        ja.nusz napisał:
        > A odmienna miłość może być taka piękna:

Masz na myśli uniformfilię, perwersję dętą i marszorgazmię?
    • lunatix Papiez odwiedza byly kraj Honeckera. 23.09.11, 09:12
      To nie wyjdzie dobrze, za duzo tam jeszcze wiernych resztek moskiewskiemu socjalizmowi niz Watykanowi.

www.gmx.net/themen/nachrichten/deutschland/4086q50-papst-wird-in-thueringen-erwartet
      • lepian4 Re: Papiez odwiedza byly kraj Honeckera. 23.09.11, 09:47
        Ateistom Honeckera to raczej splywa. To homusie najglosniej krzycza, protestuja i nawoluja do bojkotow.
        Tak wyglada wspolczesna teoria tolerancji dewiacji seksualnych!
    • pierwszy-donosiciel Z Berlina... 23.09.11, 12:24
      via Vatican...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Ważna Ewangelia dla braci i sióstr 23.09.11, 13:10
        władających jedynie językiem ojczystym...

Ot co...
        • pierwszy-donosiciel Nu, gdzie lepszy service? 23.09.11, 16:04
          Godzina 13:28...

Każdy czytelnik (i czytelniczka) może sam (sama) ocenić gdzie jest bardziej profesjonalny service...

- Let us salute love , freedom, justice, knowledge, and the bright future that awaits humankind ...

Ot co...
          • pierwszy-donosiciel He will come with Jesus Christ... 23.09.11, 16:28

He will come with Jesus Christ to lead the freedom and justice lovers to eradicate tyranny and discrimination, and promote knowledge, peace, justice freedom and love across the world. He will present to every single individual all the beauties of the world and all good things which bring happiness for humankind.
    • pyskata.1 Re: Ojciec Święty przyjeżdża 27.09.11, 10:14
      zbyfauch napisał:

> do Ojczyzny a na rozporze cisza.

Pojechali powitać Ojca Swiętego smile
      • pierwszy-donosiciel Re: Ojciec Święty przyjeżdża 27.09.11, 10:30
        pyskata.1 napisała:
        > zbyfauch napisał:
        >> > do Ojczyzny a na rozporze cisza.
        > > Pojechali powitać Ojca Swiętego smile
        ------------------------------------------------------------
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się