pierwszy-donosiciel 08.10.11, 12:03 Ale brak im szkolonych expertów antyanysemickich z Kaszubów... Dlaczego Berlusconi nie zażądał dotychczas pomocy z Polski? Widać, że ma coś innego w głowie... Ot co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: Bella Italia... 09.10.11, 09:29 lepian4 napisał: > A kto dzisiaj nie jest antysemita? ------------------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Bella Italia... 09.10.11, 10:04 Skąd się tyle antysemitów wzięło? Ja tego nie rozumiem... Rence mnie opadają... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Bella Italia... 09.10.11, 10:55 Ja mysle, ze na Wall ulicy jest najwiecej antysemitow. Gdy im dwa blokowce pierdykly, to kto calemu swiatu rozpowiadal, ze tylko zydzi wiedzieli, ze one pierdykna i dlatego nie przyszli do pracy? Odpowiedz Link
gadupa My wiemy lepianka wiemy ze dziadujesz 09.10.11, 11:06 hehe cytelniki Do Rzymu sie zachciewa polackim czytelnikom GW buahahahahahah buahahaha buahahahahahahahahahah !!!!! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Pismo św. uratowane! Dzięki rodakom Gadupy... 09.10.11, 11:20 gadupa napisała: > buahahahahahah > buahahaha > buahahahahahahahahahah !!!!! ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: Pismo św. uratowane! Dzięki rodakom Gadupy... 09.10.11, 13:02 A to ty jeszcze nie wiesz ze mi lata kolo dupy czy ty mi od mosadow czy od innych durny wytrzepie. hehe Tobie zato migdal lata ze my wiemy jaka kurwa ty jestes. buahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Pismo św. uratowane! Dzięki rodakom Gadupy... 09.10.11, 16:40 gadupa napisała: > A to ty jeszcze nie wiesz ze mi lata kolo dupy czy ty mi od mosadow czy od inny > ch durny wytrzepie. hehe > > Tobie zato migdal lata ze my wiemy jaka kurwa ty jestes. > buahahahaha ------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Pismo św. uratowane! Dzięki rodakom Gadupy... 09.10.11, 16:52 To ze względu na wojnę z Iranem, wolicie przenocować w Niemczech? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Ikh hob dikh tzufil lib 09.10.11, 17:06 gadupa napisała: > buahaha ----------------------------------- Odpowiedz Link