Dodaj do ulubionych

Komuno wróóóóóć!

22.03.12, 18:15
Dear PD (tak zaczyna maile do hotelarzy Radek) also Dear PD, tytuł wątku jest od Kacperka ale myśl jest JEGO. Na forum Marii Peace & Concordia On był napisał:
Nie ma raczej żadej ustawy, która zabraniałaby godnej pracy.
A co do struktur mafijno-kolesiowych, to powiem tylko, że nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych. Nie chcę tu chwalić obecnego rządu, ale niemalże wszystko co było przed nim było gorsze - bezpośredni poprzednicy na pewno - to było gorsze od komuny.

Mój komentarz zaszyfruję. Odszyfrujesz go (komentarz) deszyfratorem nr 678092376509812/2012
Mój komentarz:
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - HEHEHEHEHEHEHEHEHE - BUAHAHAHAHAHA
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Komuno wróóóóóć! 22.03.12, 19:51
      W domu wszyscy zdrowi?
      • zawszekacperek Re: Komuno wróóóóóć! 22.03.12, 20:46
        A dziękuję. Zdrowi.smile
        Martwi mnie tylko Twój stan zdrowia. Co się stało? Pomroczność jasna?
        To po to Ty i Pan Baron obaliliście komunę w Polsce, żeby w byłej Ojczyźnie wszystko było gorsze?
        Asiek takie coś nazywa bez owijania w bawełnę, a mianowicie popierdoloną logiką.
        Co do struktur mafijno - kolesiowskich (jeden przykład): Zbychu Chlebowski to ofiara nieszczęśliwego zbiegu okoliczności.smile Wszystko, co zrobiły poprzednie ekipy rządzące w Polsce oczywiście jest do dupy. Za komuny było lepiej.smile Tak wynika z Twojego wpisu.
        Nie chce mi się czynić więcej dygresji.

Kacperek
        • ja.nusz Re: Komuno wróóóóóć! 22.03.12, 21:30
          Jeżeli z mojego wpisu wynika, że za komuny było lepiej, to z twojego wpisu wynika tylko jedno - wy w dwójcy jedyni jesteście popierdoleni i zwykłe zramolenie nie może tu być żadnym usprawiedliweiniem.
          • lepian4 Re: Komuno wróóóóóć! 23.03.12, 04:35
            Skromny jestes. Z powyzszych wpisow wynika, ze tylko ty jestes madry.
          • pierwszy-donosiciel Re: Komuno wróóóóóć! 23.03.12, 07:10
            ja.nusz napisał:

> Jeżeli z mojego wpisu wynika, że za komuny było lepiej, to z twojego wpisu wyni
            > ka tylko jedno - wy w dwójcy jedyni jesteście popierdoleni i zwykłe zramolenie
            > nie może tu być żadnym usprawiedliweiniem.
            ========================================

Niniejszym potwierdzam moje powyższe statement zaprotokołowane pod moim zastępczym nickiem.

Ot, co...
            • lepian4 Re: Komuno wróóóóóć! 23.03.12, 09:17
              Asieku, nie wyglupiaj sie! jaunuszkow bylo najlepiej za zydokomuny, ot co!
    • pierwszy-donosiciel >>Bild<< nie warto dzisiaj czytać... 23.03.12, 08:18
      nie wnosi nic nowego do faktu, że niewiasty z biegiem lat strasznie tyją...

A Amerykanki szczególnie...

Ot, co...
    • pierwszy-donosiciel Pan Baron na Fejsbóku? 23.03.12, 09:08
      Orientuje się może kto, czy nasz Szanowny Pan Baron jest już na Fejsbóku ?

Bardzo interesują mnie jego przyjaciele i Saga Rodzinna...

I dalsza rodzina w Wąbrzeźnie...

Wydaje się, że w Wąbrzeźnie oprócz starego ojca i starą matkę pozostawił jeszcze i brata.

Brat jest podobno zdolnym elektrykiem...

Przewija stare silniki elektryczne...

Ot, co...
      • lepian4 Re: Pan Baron na Fejsbóku? 23.03.12, 09:12
        Ciekawosc cie zzera? No coz, Jecki jest na tym fejsbuku. Ciesze sie, ze moglem ci pomoc
        • pierwszy-donosiciel Re: Pan Baron na Fejsbóku? 23.03.12, 10:07
          lepian4 napisał:

> Ciekawosc cie zzera? No coz, Jecki jest na tym fejsbuku. Ciesze sie, ze moglem
          > ci pomoc
          -------------------------------------------------------------------------------------------
          • zawszekacperek Re: Pan Baron na Fejsbóku? 23.03.12, 15:15
            Ciebie zżera ciekawość a Kacperek poważnie martwi się o Pana Barona. Zamilkł ostatnio i nie uświadczysz go na znanych nam forach. Powiem Tobie PD szczerze, brakuje mi błyskotliwych glos Pana Barona.
            Poza tym tak skrupulatnego rachmistrza Twoich stolców już nie znajdziemy.

Kacperek
            P.S. Twój pomysł z kibucami w RP jet godny rozważenia.
            • pierwszy-donosiciel Re: Pan Baron na Fejsbóku? 23.03.12, 15:39
              zawszekacperek napisał:
              P.S. Twój pomysł z kibucami w RP jet godny rozważenia.

Aber bitte nicht auf die lange Bank schieben...
              (In der ganzen EU bitte)

Ot, co...
            • pierwszy-donosiciel Re: Pan Baron na Fejsbóku? 23.03.12, 15:47
              zawszekacperek napisał:
              Zamilkł ostatnio i nie uświadczysz go na znanych nam forach.
              ------------------------------------------
    • pierwszy-donosiciel Tak samo by się ochotniczo zgłaszali do Kibuców. 23.03.12, 09:33
      zawszekacperek napisał:
      Komuno wróóóóóć!
      -----------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka