Dodaj do ulubionych

That was it! :)

02.05.12, 21:33
PD jesteś Citizien of Europe and World iluminuj więc Kacperka w materiii Pana Barona. Na forum P&C Pan Baron ogłosił, iż robił p r o j e k t y dla RWE i Kultury.
Czy słyszał Ty o jakichkolwiek opera Pana Barona? A może masz jakieś dane n/t tych projektów? Po podpierdoleniu albumu rodzinnego Pana Barona przez jakiegoś niegodziwca Kacperkowi brakuje kontaktu z dziełami naszego pieszczocha.
PD, nie bądź świnia (brunatna ofkors!) i dawaj linki do dzieł Pana Barona. Wiem, że masz!

Kacperek
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: That was it! :) 02.05.12, 21:51
      PD jest w pierwszej kolejności brunartną kurwą, przeplataną kurwą juniorem lepianem, a Kacper odkrył najwyraźnie u siebie perwrsyjną żyłkę do obcowania z neonazistowskim motłochem - życzę udanej kopulacji - gadupa też wam dotrzyma towarzystwa.
      Kurwa, cóż za żałosne młoty.
      • gadupa Re: That was it! :) 02.05.12, 21:58
        To tylko polactwo bucha piana.

hehe
      • lepian4 Re: That was it! :) 03.05.12, 03:58
        Panie inteligencie z HH fokschochszuli, nudzisz sie na PC?
        Sa tez dobre wiesci, Polska A z twojego zabugianskiego kurnika wziela sie kurna za spiewanie.
        Job twoja mac!
        • zawszekacperek Re: That was it! :) 03.05.12, 07:27
          A tu w tym filmiku śpiewa Januszek. Czy potrafisz odnaleźć go wśród chórzystów?

www.youtube.com/watch?v=TJw9sKg4Z_0&feature=related
          Kacperek

lepian4 napisał:

> Panie inteligencie z HH fokschochszuli, nudzisz sie na PC?
          > Sa tez
          > dobre wiesci, Polska A z twojego zabugianskiego kurnika wziela sie kurna za spi
          > ewanie.

> Job twoja mac!
          • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 08:04
            zawszekacperek napisał:
            A tu w tym filmiku śpiewa Januszek. Czy potrafisz odnaleźć go wśród chórzystów?

Kochany Kacperku!

Gratuluję wynegocjowania nowych, lepszych warunków pracy z Twoim pracodawcą.

Dotychczas miałeś najbardziej chujowe warunki pracy, między wszystkimi tu występującymi forumowiczami.

Mogłeś tylko po fajerancie, po godzinach służbowych uczestniczyć w wolnej wymianie myśli i idei.

Inni forumowicze mieli prawo korzystania ze służbowego compjutera w godzinach służbowych z wolności demokratycznych globalnego ustroju wolności wymiany myśli i idei.

That was it!
      • zawszekacperek Re: That was it! :) 03.05.12, 07:32
        A jakiego koloru bladzią jesteś Ty?

Kacperek
      • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 08:38
        ja.nusz napisał:

> PD jest w pierwszej kolejności brunartną kurwą, przeplataną kurwą juniorem lepi
        > anem, a Kacper odkrył najwyraźnie u siebie perwrsyjną żyłkę do obcowania z neon
        > azistowskim motłochem - życzę udanej kopulacji - gadupa też wam dotrzyma towarz
        > ystwa.
        > Kurwa, cóż za żałosne młoty.

=================================================

Najbardziej tragiczne w tej historii, jest fakt, że ta zgraja brunatnych Kurew rośnie z godziny na godzinę...

Johan Galtung,

norweski Eskimos, zapragnął się dowartościować i dołączył się do grona brunatnych kurew.

( Günter Grass, Wagner, Ford Senior, Lutter ...)

Przedtem zajmował się "badaniem pokoju światowego" i nie był wstanie wywabić kulawego psa zza pieca...

Kurwa, cóż za żałosny młot...

That was it!
        • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 09:13

Tym, którzy po raz pierwszy

zetknęli się z Knutem Hamsunem, norweskim Eskimosem, chciałbym tylko powiedzieć, że jest on rasistowskim bydlakiem,

neohitlerowską szmatą, w dodatku z poczuciem misji.

Zrobicie z tym oczywiście, co uznacie za stosowne.

Uważam, że winien byłem Wam informacji.

Jestem bardzo szczęśliwy, że moją donosicielską misję spełniłem, jak mi moje sumienie dyktowało....

(Podobnie jak niejaki Günter Grass z Kaszub, także Noblista, ale to tylko na marginesie, mniej ważne...)

That was it...
    • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 07:42
      zawszekacperek napisał:

PD, nie bądź świnia (brunatna ofkors!) i dawaj linki do dzieł Pana Barona. Wiem
      > , że masz!

Zgodnie z danymi, które przed chwilą otrzymałem z zazwyczaj dobrze poinformowanych źródeł, album rodzinny Pana Barona został wczoraj wieczorem na Aukcji Sothebys New York przekazany nowemu kolekcjonerowi.

Oprócz Albumu Rodzinnego Pana Barona aukcjonowano także dzieło norweskiego Eskimosa, niejakiego Edvarda Muncha, ale to tylko na marginesie. Mniej ważne. Co do Albumu Rodzinnego Pana Barona, nabywca prosił aby nie nagłaśniać tego wydarzenia.

That was it!
    • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 10:34
      zawszekacperek napisał:

Na forum P&C Pan Baron ogłosił, iż robił p r o j e k t y dla RWE

====================================================

W całej rozciągłości potwierdzam...

W latach 60-tych sam, osobiście widziałem w Polskiej TV Polskiego Oficera Wywiadu, który po skończonej misji w Monachium powrócił do ojczyzny. Wszystko i wszystkich w Monachium szczegółowo rozpracował... Jako dowód pokazywał nawet w Polskiej TV kilkanaście kluczy z Monachium, które zabrał do ojczyzny, jako pamiątkę działalności na tyłach wroga...

Niesamowita wpadka dla amerykańskiego CIA...

Co mnie w tej historii RWE, Głos Wolnej Polski najbardziej razi to fakt, że tam procowało wielu byłych AK-owców.

A powszechnie wiadomo, że AK-owcy mieli niesprecyzowane stosunki z pewnymi etniami w Polsce w okresie okupacji...

Ale jak widzimy na przykładzie przyjacielskiej współpracy Januszka i Jeckiego na Forum P&C nieporozumienia zdołano wyjaśnić...

I to jest najważniejsze...

That was it!

PS

"Cuchnące balony " Okazuje się, że nie tylko PD cuchnie, także RWE cuchnęło...
      • zawszekacperek Re: That was it! :) 03.05.12, 14:20
        PD, Ty nam tu nie pierdol farmazonów o Captaine Czechowiczu. Jaki tam z niego był as wywiadu , co najwyżej assik.
        Nam trza się dystansować od takich skurwieli jak Józef Światło primo voto Izaak Fleischfarb.

pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_%C5%9Awiat%C5%82o
        Nu, popatrz PD żyd/Żyd (?) a la Morel a potraktowali go jak Syna Marnotrawnego a nie jak zwyczajnego Skurwysyna. Nic z tego nie rozumiem. Trza poczekać na Gadupełe. Ona nam to wszystko wyjaśni.
        Buahahahahahahaha

Kacperek
        • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 18:20
          zawszekacperek napisał:
          Nam trza się dystansować od takich skurwieli

Nu patrz Pan Panie, jaki ciekawy, świetlany życiorys.

Przed Tatort w niemieckiej TV ciągle zasypiam...

Ten artykuł przeczytałem dziesięć razy z otwartą gębą...

>>Pozostawił w Polsce żonę i dwoje dzieci...<<

Jestem pewien, że swoim dzieciom przysyłał drogie perfumy z Monachium...

Nu, to wiemy skąd tę skuteczną strategię Januszek przyjął był...

Strasznie mi żal Tow. Milkiego, że polski towarzysz go tak olał...

Trochę mi także żal RWE i Pana Barona, że musieli się takimi osobami posługiwać...

Ale dzięki takim osobistościom uzyskuje się właściwy rozgłos, który w tej branży jest konieczny...

That was it!
        • koelscher Re: That was it! :) 03.05.12, 18:39
          Cosik ci sie, qrwa, wonteczek jakby rozpizdzil troszku...
          smile
          k-r

zawszekacperek napisał:

> PD, Ty nam tu nie pierdol farmazonów o Captaine Czechowiczu. Jaki tam z niego
          > był as wywiadu , co najwyżej assik.
          > Nam trza się dystansować od takich skurwieli jak Józef Światło primo voto Izaak
          > Fleischfarb.
          >
          > pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_%C5%9Awiat%C5%82o
          > Nu, popatrz PD żyd/Żyd (?) a la Morel a potraktowali go jak Syna Marnotrawnego
          > a nie jak zwyczajnego Skurwysyna. Nic z tego nie rozumiem. Trza poczekać na Gad
          > upełe. Ona nam to wszystko wyjaśni.
          > Buahahahahahahaha
          >
          > Kacperek
          • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 19:13
            koelscher napisał:

> Cosik ci sie, qrwa, wonteczek jakby rozpizdzil troszku.

=====================================

Pan Baron von Briesen wie lepiej, ale nie powie...

To taka strategia... ( Aus der Kampfzeit...)

That was it!
            • zawszekacperek Re: Internat w Szwajcarii to... 03.05.12, 20:32
              chuj w porównaniu (im Vergleich) z internatem w Potulicach. Dlatego srategię Pana Barona rozumiem. Dręczy mnie jednak ambiwalentny stosunek Pana Barona do Narodu Wybranego.
              Dlaczego unsere liebe Gadupełe nie zaszczyca Pana Barona swoimi celnymi ripostami. Blutverwandschaft?

Kacperek
              • pierwszy-donosiciel Re: Internat w Szwajcarii to... 04.05.12, 08:58
                zawszekacperek napisał:

Blutverwandschaft?

========================================

Na to wskazuje jego doskonałe samopoczucie na Forum PiC.

Sami swoi...

W Izraelu już dawno zakończono ucztowanie PURIM, na PICU ucztują już piąty miesiąc...

Wszyscy są tam z uciechy ciągle high...

Nu rozumiem, udana kolonizacja West Bank of Oder River przebiega planowo...

Niech żyje nowa Judea i Samaria...

Nie wiem dlaczego, ale ich ciągłe uczty przypominają mi uczty Afrykańczyków nad zestrzelonymi śmigłowcami USA w Somali w latach 80/90-tych...

O szczegółach wolę tu nie wspominać...

Zbyt drastyczne obrazki...

Ot, co...
                • pierwszy-donosiciel Re: Internat w Szwajcarii to... 04.05.12, 09:10
                  Bardzo się wzruszyłem, gdy się dowiedziałem, że moja ulubiona piosenka jest znana i śpiewana także w Izraelu...

Ot, co...
          • pierwszy-donosiciel Re: That was it! :) 03.05.12, 19:26
            koelscher napisał:

> Cosik ci sie, qrwa, wonteczek jakby rozpizdzil troszku...

===========================================

Nu, a co on teraz porabia?

Zapewne żyje sobie u Niemiaszków i dostaje sutą rentę...

That was it...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka