chief-denunciator Re: Bardzo powazny problem... 26.09.12, 08:53 Okazuje się, że podstawowe wiadomości z fizyki są w Ameryce zbędne, aby zbić majątek. Orientuje się może kto, co to będzie gdy ten pan zostanie prezydentem Usalandu? Jedno jest pewne: Ambasada USA zostanie natychmiast przeniesiona do Jeroszalimy... I ten pan jest bardzo chwalony w całym Izraelu i na East Coast i na Polskich Forach Patriotycznych... Ot, co... PS W NY widziałem okna w 20 piętrze otwierające się na zewnątrz. Było trochę wietrznie i firanki wiały przez otwarte okna. Były to mieszkania socjalne a nie wielkie biurowce. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bardzo powazny problem... 26.09.12, 09:30 Następny wielki i bardzo poważny problem do rozwiązania: Szambo albo cywilizacja? Oto jest pytanie! Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Bardzo powazny problem... 26.09.12, 10:43 Faktycznie, ciezki jest to orzech do zgryzienia. Moze ten bajtrag tobie troche pomoze, jak wyglada dzis nienaganna postawa spoleczna Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bardzo powazny problem... 26.09.12, 13:23 lepian4 napisał: > Faktycznie, ciezki jest to orzech do zgryzienia. =============================================== Я дpугой такой стpаны не знаю, Где так вольно дышит человек. Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Polacy znów masowo emigrują. 26.09.12, 18:22 Źle dla Polski, dobrze dla cwaniaczków... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Czy to dobrze, że młodzi Polacy wyjeżdżają z kraju za pracą? - Dla nich samych i pewnie dla urzędów pracy to dobrze. Ale gospodarka na tym nie skorzysta, bo spada jej potencjał - mówi Paweł Strzelecki, ekspert rynku pracy z NBP i SGH. - Od 2010 r. liczba osób w wieku produkcyjnym w kraju zaczęła spadać, mamy mniej rąk do pracy. To trend na dłużej. Dodatkowa emigracja będzie nasilać te problemy. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Polacy znów masowo emigrują. 26.09.12, 18:37 Wredne Niemce wysysają soki żywotne z Polski! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Ghostwriter (Poufne...) 26.09.12, 19:09 Tu na polskich forach patriotycznych, między samymi swoimi, mogę w zaufaniu zdradzić: Ja jestem jego ghostwriterem Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ghostwriter (Poufne...) 28.09.12, 10:32 A tu następny Kanclerz Niemiec! Ja mam udowodnione dary prorocze. Pod koniec lat 60 przewidziałem w Szczyrku, na kursie narciarskim, kanclerstwo Helmuta Kohla. Moi koledzy z kursu moimi świadkami. Kilkanaście miesięcy później moje proroctwo się spełniło. Ten gość mi się podoba, bo ma jaja w gaciach. Nie wciąga ogona przed Szwajcarami. I ma zamiar wysłać kawalerię do Szwajcarów, aby tam porządek zrobić... Cieszę się na te nowe wybory... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ghostwriter (Poufne...) 28.09.12, 15:15 Pressekonferenz um 15.15 Uhr (28.09.12) Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ghostwriter (Poufne...) 28.09.12, 17:15 chief-denunciator napisała: > Pressekonferenz um 15.15 Uhr (28.09.12) > > Ot, co... =========================================== Najnowsze Wiadomości na Forum Maryjnym pochodzą z Diaspory Polskiej w Niemczech... Ot, co... ========================================== Januszek napisał: Steinbrück na kanclerza Autor: ja.nusz 28.09.12, 15:31 Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ghostwriter (Poufne...) 28.09.12, 15:52 chief-denunciator napisała: > A tu następny Kanclerz Niemiec! > > Ja mam udowodnione dary prorocze. > > Pod koniec lat 60 przewidziałem w Szczyrku, na kursie narciarskim, kanclerstwo > Helmuta Kohla. > > Moi koledzy z kursu moimi świadkami. > > Kilkanaście miesięcy później moje proroctwo się spełniło. Kilkanaście miesięcy powiadasz? Nie popierdoliło ci się coś dziedek? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ghostwriter (Poufne...) 28.09.12, 16:24 a.nusz napisał: Kilkanaście miesięcy powiadasz? Nie popierdoliło ci się coś dziedek? ======================================== 156 miesięcy... Fajnie Januszku, że po tak długim czasie tu znowu wróciłeś... Natychmiast napisałem podanie do SPD, że wstępuję do Kawalerii. Ciekaw jestem jak nas w Zurichu powitają, gdy tam wmaszerujemy... Czy tak jak polską kawalerią na Zaolziu, w 1938 roku? Czy wujka Adiego w Wiedniu? Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ghostwriter (Poufne...) 28.09.12, 16:52 chief-denunciator napisała: > Ciekaw jestem jak nas w Zurichu powitają, gdy tam wmaszerujemy... > > Czy tak jak polską kawalerią na Zaolziu, w 1938 roku? =============================================== Kawaleria jest zawsze serdecznie witana przez miejscową ludność tubylczą... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Orzeł Biały... 27.09.12, 08:50 Bydło faszystowskie, szmaty rasistowskie, wredne xenophoby! A co by było, gdyby zamiast Orła Białego, na koszulce byłaby Królowa Polski? To wyczyny islamistów byłyby małym pikusiem! Przeprosiny, to za mało! Odszkodowanie za straty moralne się należy! Za PRL-u było o wiele lepiej! Polaków szanowali na całym świecie! A teraz są pośmiewiskiem na całym świecie! Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Bardzo powazny problem... 29.09.12, 09:36 Nawet i nasz pan Mysliwy ostatnio duzo opowiada o samolotach! To nie jest juz przypadek! Odpowiedz Link