Dodaj do ulubionych

E-Maile i linki a forum

10.10.12, 15:47
Do bywszy1, misterpee, 53.uk.igor, br0fl0vski, mara571, nie-tak, polski_francuz, 7swift, de_oakville, herr7, lubat, asmall4, przyjacielameryki, malkontent6, jorl, eva15, walter622, czlowiek_ksiazka, pimpus18, krystian71, felusiak1, gambit_smolenski itd. z forum Swiat, oraz do innych szpiegöw z niemieckiej agentury wywiadowczej, ktöra z powodöw nadzoru przez internet, obowiäzkowo melduje sie na tym i na innych forach gazety.

Jak wiedzä wtajemniczeni z foröw gazety, ktörzy zwerbowani zostali przez tajne sluzby niemieckie, portal gazeta.pl sluzy wywiadowi niemieckiemu do inwigilowania i werbowania forumowiczöw.

Poprzez odwiedzanie foröw, na komputerach gosci docelowych instalowane sä programy szpiegowskie, ktore agenturze niemieckiej umozliwiajä wgläd w zawartosc dysku twardego forumowiczöw, oraz inwigilowanie ich aktywnosci w internecie.

Technicznie jest to mozliwe dlatego, poniewaz tajne sluzby niemieckie zinfiltrowaly portal gazeta.pl i zwerbowaly pracowniköw kluczowych.

Aby rozszerzyc szpiegowskä dzialanosc internetowä o poszczegölnych szpiegöw nie zatrudnionych przez portal gazety, forumowiczom docelowym wysylane sa E-Maile z linkami do stron internetowych zainfekowanych przez programy szpiegowskie, albo podsuwane sä im na forach gazety linki do takich stron.

Owe programy szpiegowskie instalowane sä na komputerach forumowiczöw docelowych wtedy, gdy otwierajä oni linki do zainfekowanych stron internetowych.

Agentura niemiecka z foröw gazety, w ten sposöb miala wglad röwniez w möj komputer i inwigilowala moje aktywnosci w internecie.

Przez caly okres mojego dlugoletniego werbunku, odnosnie moich aktywnosci w internecie jak i przy komputerze mialem feedback, zaröwno na forum od szpiegöw ktorzy mnie inwigilowali albo wtajemniczeni byli, jak i od tajnych sluzb niemieckich w moim miescie - feedback byl dla uzyskania mojego zaufania, ale takze z powodöw wrecz negatywnych.

Mam do was szpiegöw z niemieckiej agentury wywiadowczej pytane:

Jak czesto wysylacie forumowiczom portalu gazeta.pl E-Maile z linkami do stron zainfekowanych przez programy szpiegowskie, i jak czesto podsuwacie ludziom takie linki na forum?
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka