Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel Gutmenschów...

16.10.12, 15:36
powiedział co następuje:

To zależy od przesłania tych książek. Asiek na ten przykład pisze niby o Eskimosach, ale każdy głupi widzi, że przesłanie jego tekstów jest po prostu antysemickie.
Jura

===================================================

A tu bardzo utalentowany śpiewak eskimoski interpretuje Hymn na cześć Jahwe...

W dzisiejszych zagmatwanych czasach także matematykom się zdarza, że mają coś nieuleczalnego z głową...

Ot, co...

Opowiadałem już?

Tak?

To bardzo dobrze, opowiem jeszcze raz.

W parku znanego domu wariatów chodzi sobie wariat i klaszcze w ręce.

Przechodzi lekarz i pyta się wariata: "Co Pan robi?"

"Przepędzam słonie" - mówi wariat.

"Ależ tu nie ma słoni" - mówi pan doktor.

"Nu, to dowód, że moje klaskanie jest bardzo skuteczne" - odpowiada wariat.

Szanowny Panie Mecenasie! Tak trzymać...

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 16.10.12, 18:09
      Znany juz jestes chyba na wszystkich forach.
      Coz, masz ta sama przypadlosc co nasz dzisiejszy jubilat: tez pisze wiersze, a przypierdzielaja mu sie, ze szerzy antysemityzm!
    • zawszekacperek Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 16.10.12, 23:27
      Chief, dlaczego Ty właściwie tak bardzo hołubisz Eskimosów. Mówię Ci (nie: Tobie)
      Eskimosi to ... dranie.
      30 lat temu i 30 miesięcy wycięli taki oto numer:
      palestyna.wordpress.com/2012/09/21/sabra-i-szatila-niewygodna-rocznica/
      Kacperek
      • ja.nusz Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 16.10.12, 23:44
        zawszekacperek napisał:

> Chief, dlaczego Ty właściwie tak bardzo hołubisz Eskimosów. Mówię
        > Ci (nie: Tobie)
        > Eskimosi to ... dranie.
        > 30 lat temu i 30 miesięcy wycięli taki oto numer:
        > rel="nofollow">palestyna.wordpress.com/2012/09/21/sabra-i-szatila-niewygodna-rocznica/
        > Kacperek

Powołujesz się na źródło, które porównuje jabłka z gruszkami - tym samym stajesz w jednym szeregu z tą starą antysemicką kurwą, którą tak chołubisz - jeden warty drugiego.
        • lepian4 Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 17.10.12, 04:32
          Januszku, wrociles?
          A juz takie swieze powietrze tutaj mielismy!
        • siyriuzs Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 17.10.12, 07:17
          ja.nusz napisał:

tym samym stajes
          > z w jednym szeregu z tą starą antysemicką kurwą, którą tak chołubisz - jeden wa
          > rty drugiego.
          &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tej zasłużonej dla naszej kochanej mowy ojczyźnianej, weterance, kurwie starej, proponuję wystawić pomnik ze spiżu. Wedle zasług jej się to należy.
          Jakby co, to jestem pierwszym pomysłodawcą.

Jestem po pierwszej kawie i spojrzenie me nie zmącone jeszcze trudami dnia powszedniego.
      • chief-denunciator sabra-i-szatila Gość w dom, Bóg w Dom... 22.10.12, 08:32
        zawszekacperek napisał:

> Chief, dlaczego Ty właściwie tak bardzo hołubisz Eskimosów. Mówię
        > Ci (nie: Tobie)
        > Eskimosi to ... dranie.
        > 30 lat temu i 30 miesięcy wycięli taki oto numer:
        > palestyna.wordpress.com/2012/09/21/sabra-i-szatila-niewygodna-rocznica/
        > Kacperek
        -------------------------------------------------------->

Kochany Kacperku!

Jesteś strasznie niedoinformowany.

Sabra i Szatila to dzieło naszych Braci w Jezusie Chrystusie.

Chrześcijanie i Starsi Bracia w wierze robili w Libanie wspólną robotę.

Na granicy Libańsko-Izraelskiej mieli razem z libańskimi Chrześcijanami pas buforowy na terenie Libanu.

Po 30 latach okupacji Libanu, Izraelczycy doszli do wniosku, że pas buforowy już nie jest potrzebny.

I wycofali się z Libanu.

Ale co z Libańskimi Quislingami?

Każde dziecko na świecie wie, że Helmuty uwielbiają Quislingów z całego świata.

Wszystkie libańskie Quislingi znaleźli schronienie u Helmutów. (100%)

Kilka rodzin w moim bloku. Ponieważ do ich tradycji narodowych należy posiadanie broni palnej, dostosowano niemiecką konstytucję do ich tradycji.

Mogli zabrać swe osobiste Kałasznikowe strzelby...

Gość w dom, Bóg w Dom... (Przysłowie Helmutowskie)

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Przedstawiciel Gutmenschów... i Eskimosi... 17.10.12, 10:03
      Poniżej cała strona zakamuflowanych eskimoskich linków

Uwaga: Gdy ktoś mówi ESKIMOS ma na myśli ŻYD !

Bądźcie czujni!

forum.gazeta.pl/forum/w,51283,131745383,131808298,Re_Rasizm_w_Niemczech_a_forum_nic_.html

ja.nusz napisał:  23.12.11, 15:17

forum.gazeta.pl/forum/w,103528,131793910,131796243,Re_Islamizacja_postepuje.html

Mario, wybacz, ale zaczynasz działać podobnie jak asiek na forum obok - on od lat linkuje te same antysemickie artykuły. W twoim podejściu nie widzę zbyt wielkiej różnicy - ty próbujesz wprawdzie rzeczowo argumentować przeciw islamowi, ale i tak kończy się to zawsze bezkompromisową wrogością. 

======================================================0

„Antysemickie“ artykuły z „antysemickiej” Rzeczpospolitej:

Bramy Tryumfalne
      www.rp.pl/artykul/420982.html

Goje żyją po to
      www.rp.pl/artykul/552823.html

Kradli miliony
      www.rp.pl/artykul/562885.html

Żydzi z ZSRR
      www.rp.pl/artykul/447129.html

Ślub z gojem
      www.rp.pl/artykul/740224-Rabin--slub-z-gojem-jak-nazizm.html

„Antysemicki” artykuł z „antysemickiej” izraelskiej Y net opinion

Stalin's Jews
      www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

„Antysemicki” artykuł z „antysemickiej” izraelskiej Claims Conference

Claims Conference Obtains Approximately $26 Million For 7,000 Holocaust Victims Who Lived Under Persecutory Restrictions

www.claimscon.org/index.asp?url=hardship/announcement-042711

Powyżej tylko mały ułamek procenta artykułów zaszeregowanych przez ukochanego Januszka jako „antysemickich”

Także każdy artykuł Instytutu Pamięci Narodowaj o panu Salomonie Morelu, jest z mocy orzeczenia Januszka, „antysemicki”.

www.ipn.gov.pl/portal/pl/239/3758/?poz=5

• ja.nusz Re: Przedstawiciel Gutmenschów... i Eskimosi... 17.10.12, 10:13
        I na co tracisz tyle energii? Toć wszyscy wiedzą, że jesteś antysemitą, choć w pierwszej kolejności jesteś zwykłym starym kretynem.
        • chief-denunciator Re: Przedstawiciel Gutmenschów... i Eskimosi... 17.10.12, 10:36
          ja.nusz napisał:

> I na co tracisz tyle energii? Toć wszyscy wiedzą, że jesteś antysemitą, choć w
          > pierwszej kolejności jesteś zwykłym starym kretynem.
          =====================================

Jak Noblista Grass!

Oczywiście, to widać po linkach do NSDAP, SS, SA, Gestapo, KGB, UB, i kilka innych...

Ot, co...

Oraz po mojej sygnaturce...
        • lepian4 Re: Przedstawiciel Gutmenschów... i Eskimosi... 17.10.12, 11:48
          No wlasnie januszku, po co tracic energie?
          Powiedz lepiej, czy ciagle masz jeszcze te twoje niestrawnosci?
          Nun auf deutsch, falls du Polnisch verlernt hattest: Hast du immer noch den Sprühstuhl?
        • chief-denunciator wirtualny spacer przez przepiękne Jeruzalem... 17.10.12, 13:07
          ja.nusz napisał:

> I na co tracisz tyle energii? Toć wszyscy wiedzą, że jesteś antysemitą, choć w
          ============================================

I jako taki zapraszam na wirtualny spacer przez przepiękne Jeruzalem...

Zapraszam także znienawidzonych przez Pana Mecenasa Eskimosów...

Szanowny Panie Mecenasie, a co Pan konkretnie ma przeciw Eskimosom?

Jakaś ukryta ksenofobia ???

Ot, co...
          • 0artor Re: wirtualny spacer przez przepiękne Jeruzalem. 24.03.13, 10:53
            4dl.pl/ - Moim zdaniem zdecydowanie najlepsze wirtualne spacery oferuje firma 4DL. Są tanie i naprawdę dobrze zrobione.
            • chief-denunciator Re: wirtualny spacer przez przepiękne Jeruzalem. 24.03.13, 12:04
              0artor napisał(a):

> 4dl.pl/ - Moim zdaniem zdecydowanie najlepsze wirtualne spacery oferuje firma 4DL. Są tanie i naprawdę dobrze zrobione.
              =============================

Popieram z całego serca mego...

Dobra reklama nie jest zła....

Trza by trochę więcej reklamować Innuitów.

W każdym europejskim banku przynajmniej jeden Innuita w zarządzie...

Panie Gutmensch, co Pan na to?

Orientuje się może kto, ilu Innuitów jest na liście najbogatszych ludzi świata?

Ot, co...
        • chief-denunciator Na barykady to niech głupki idą 17.10.12, 15:50
          ja.nusz napisał:

=============================================

Wszyscy wiedzą, że jestem w pierwszej kolejności denuncjatorem małych cwaniaczków uciekających z palącej się ojczyzny do Helmutów nad Łabą...

Ot, co...

Cytat z Januszkowego bestsellera: "Hamburskie Reminiscencje"

(...) Pomodliwszy sie w intencji stgrajkujacych i
          swojej wlasnej udalem sie na dorzec glowny i zakupilem bilet
          kolejowy na
          slynny wowczas ekspres Neptun relacji Gdansk-Warszawa. Nietrudno sie
          domyslic, ze czekala mnie podroz do Warszawy na ul. Katowicka celem
          walki o
          wize do RFN . Oberwanie chmury uratowalo mnie od dwudniowego
          koczowania pod ambasada Rzeszy.
          (...)

Gdy ojczyzna zagrożona i zniewolona, to spierdalaj do Niemieckiej Republiki Rewizjonistycznej.

Między Folksdojczerów! Między faszystów! Między brunatne gnidy...

Na barykady to niech głupki idą.

Ja nie głupek!
        • chief-denunciator jak to było z tą kaszubską dziewczyną? 19.10.12, 15:29
          ja.nusz napisał:

> I na co tracisz tyle energii? Toć wszyscy wiedzą, że jesteś antysemitą, choć w pierwszej kolejności jesteś zwykłym starym kretynem.
          ========================================

Stary złodziejaszek złapany na gorącym uczynku krzyczy:

Łapać złodzieja! Łapać złodzieja! Łapać złodzieja! Łapać złodzieja! Łapać złodzieja!

I jak 1000 letnie doświadczenia uczą, im więcej tupetu złodziejaszek ma, tym większa szansa, że motłoch zlinczuje poszkodowanego!

Opowiedz jeszcze raz jak to było z tą kaszubską dziewczyną, której obiecałeś przed ołtarzem dozgonną miłość i wierność, a którą głównie potrzebowałeś jako zastaw dla wydziału paszportowego Wojewódzkiej Komendy Milicji Obywatelskiej, bo w PRL nieżonatym nie dawali paszportu na Zgniły Zachód.

Opowiedz nam jeszcze raz, jak to było z tym pożegnaniem na lotnisku w Rembertowie jak ślubna chlipała i że była w 3 miesiącu ciąży.
          Ale jesteś bardzo dobrym tatusiem, bo 25 lat później odwiedzasz swą ślubną córkę i podarunku przywozisz drogi perfum od Duglasa.

Opowiedz nam jeszcze raz, jak to z paszportem i wizą NRF udałeś się do
          strajkujących robotników pod stocznią Lenina i modliłeś się tam w intencji robotników i własnej. I krokodyle łzy spływały Ci po policzkach.

I kilkanaście godzin później byłeś z kolegą w Anku 24. w drodze do Berlina.

Kochany Januszku, a teraz możesz znowu puścić swój znany Młynek Modlitewny z Nepalu ze znaną każdemu Mantrą:

Antysemita! Antysemita! Antysemita! Antysemita! Antysemita! Antysemita!

Ot, co...
          • the-great-inuk Re: jak to było z tą kaszubską dziewczyną? 01.04.17, 11:14
            Kaszubski fanatyczny patriota się znowu odezwał.

Za czasów Krwawych Wydarzeń na Polskim wybrzeżu spierdolił nad Łabę walczyć z Niemieckim Faszyzmem.

Los Ojczyzny mu zwisał!

Dawniej i teraz!

Zależy mu na nieskazitelności Niemców!
      • the-great-inuk Re: Przedstawiciel Gutmenschów... i Eskimosi... 01.04.17, 11:00
        chief-denunciator napisała:

> Poniżej cała strona

Ku przypomnieniu.

Dawno nie przypominaliśmy.

Nasi potomkowie nie będą wiedzieli.
    • chief-denunciator Mój ulubiony ESKIMOSKI śpiewak! 17.10.12, 10:27
      Może mi proszę ktoś powiedzieć co w tej pieśni jest antyżydowskie, antysemickie, antysyjonistyczne, rasistowskie, ksenofobiczne? ZAKAMUFLOWANE ESKIMOSAMI ???

Ponieważ mi ta melodia, słowa i merytoryczna zawartość bardzo odpowiadają, zamieściłem niniejszy film już kilkanaście razy na polskich forach patriotycznych, jako przykład dla polskich "Patriotów" z siedzibą w Hamburgu... Od kilku dekad...

Pierdolących od dekad o swej miłości do swej "polskiej ojczyzny..."

Stąd cała nienawiść i zielona piana na buzi...

Od co...
    • chief-denunciator Dalsze przepiękne pieśni żydowskie... 17.10.12, 10:50
      Polscy pseudo patrioci z zieloną pianą na buzi wmawiają mi, że kamufluję je Eskimosami!!!

Ot, co...
    • chief-denunciator Polsko języczne forum żydowskie (Nie eskimoskie) 17.10.12, 11:31
      Mam bardzo dobre stosunki do Pani Redaktor tego forum

Oczywiście kole to w oczy polskich pseudo patriotów na wygnaniu za chlebem u Helmutów, gdy wychwalam obie piękne córki Pani Redaktor Dany za wzorową i pełną oddania służbę w Izraelskich Siłach Obronnych.

Jakoś potomstwo najbardziej zaciekłych Polskich Patriotów na Forach Polskich nie kwapi się do odbycia służby w Wojsku Polskim...

Nikt tak często nie kładzie tego linku, jak ten znany "antysemita" chief-denunciator...

Nic dziwnego, że polscy pseudo patrioci wylewają tu kubły fekalii na głosiciela takich "antysemityzmów."

Ot, co...

PS

Atrybut "ANTYSEMITA" ma w obecnych Niemczech największą siłę przebicia, aby kogoś na zawsze unieszkodliwić!!!

Odpowiada średniowiecznemu "HERETYK"

Z takim donosem, że ktoś jest heretykiem, można było niewygodnego sąsiada wysłać na stos Świętej Inkwizycji...
    • chief-denunciator Nie tylko synowie... 17.10.12, 12:12
      także córki polskich patriotów są mile widziane w Wojsku Polskim...

Mamy równouprawnienie w Polsce!!!

Zamiast tu pierdolić o Eskimosach głodne kawałki, poślijcie swe dzieci do obrony ojczyzny....

Skoro jakąś macie!

Ot, co...
    • chief-denunciator Są między nami ... 17.10.12, 12:27
      także prawdziwi polscy patrioci...

Wieczna chwała Polskim Bohaterom... i Bohaterkom Polskim... Matkom Polkom!
      Nie ukrywającymi się między Helmutami...

A wykonującymi wzorowo swój patriotyczny obowiązek!

Polscy żołnierze chronią nowo narodzone życie!

Ot, co...
    • chief-denunciator "polnische Witschaft". 17.10.12, 13:34
      Najnowsza patriotyczna wypowiedz polskiego patrioty siedzącego od przeszło trzech dekad między Helmutami w Hamburgu...

I polującego na antysemitów... i ksenofobów...

Technicy umiejący nacisnąć guzik z napisem "Zamknij Dach" spierdolili do Helmutów...

Ot, co...
    • zawszekacperek Re:Chief, w związku z inicjatywą 17.10.12, 16:42
      Sir Siyriuzsa wystawienia Ci (nie Tobie) monumentu, postanowiłem wystąpić do Eskimosów o przyznanie Tobie (tym razem nie Ci) jakiegoś orderu. Okazało się, że Eskimosi nie mają orderów a tylko 4 medale. Z tego 3 medale przyznają tylko i wyłącznie Eskimosom za osiągnięcia na polu walki z morderczym klimatem politycznym w ich miejscu bytowania a jeden medal przyznają NIe - Eskimosom za uratowanie przynajmniej jednego Eskimosa w czasie zawieruchy jaka miała miejsce w Europie w minionym wieku. Na ten medal jednak się nie kwalifikujesz, bo w Twoim Geburtsort Zabeldorf nie było w tamtym okresie Eskimosów.
      Ale nie trać nadziei. Może któregoś dnia dostaniesz od Polskich Patriotów jakiś medalik.smile
      • chief-denunciator Złota Polska Jesień po rusku 17.10.12, 17:01
        Господин фон Рыббек из Рыббека в Хафельланде
        грушевое дерево росло в его огороде.
        Когда наступала золотая осенняя пора,
        и груши блестели издалека,
        тогда в полдень звенели башенные часы,
        и фон Рыббек набивал себе полные карманы.
        И приближался мальчишка в сандалях к нему,
        то звал он: «Мальчик, хочешь ли грушу?»
        А проходила девчонка, то звал он: «Ну иди сюда
        маленькая девчушка, я дам тебе грушку.»
        • chief-denunciator Re: Złota Polska Jesień po Angilski ... 17.10.12, 17:07

Squire von Ribbeck at Ribbeck in Havelland,
          In his garden there stood a pear tree grand,
          And when autumn came round, the golden tide,
          And pears were glowing far and wide,
          Squire von Ribbeck, when noon rang out, would first
          Fill both his pockets full to burst.
          And then, when a boy in his clogs came there,
          He called: ”My lad, do you want a pear?”
          He would hail a girl that chanced to pass:
          “Come over, I have a pear, little lass!”
          • chief-denunciator Złota Polska Jesień także po niemieckiemu... 17.10.12, 17:17
            Kacperek napisał: (...)

==============================

Przed moim oknem Złota Polska Jesień.

Jestem bardzo szczęśliwy, czego i Wam z całego serca życzę...

Momentalnie zajmuję się międzynarodową literaturą piękną na temat Złotej Polskiej Jesieni...

Powyższy mały wybór deklamuję z mojego balkonu... i tutejszym prostym ludziom to się podoba...

Ot, co...

Herr von Ribbeck auf Ribbeck im Havelland,
            Ein Birnbaum in seinem Garten stand,
            Und kam die goldene Herbsteszeit
            Und die Birnen leuchteten weit und breit,
            Da stopfte, wenn's Mittag vom Turme scholl,
            Der von Ribbeck sich beide Taschen voll,
            Und kam in Pantinen ein Junge daher,
            So rief er: »Junge, wiste 'ne Beer?«
            Und kam ein Mädel, so rief er: »Lütt Dirn,
            Kumm man röwer, ick hebb 'ne Birn.«
          • chief-denunciator Re: Złota Polska Jesień po Angilski ... 17.10.12, 17:34
            Od czasu, od kiedy zajmuję się międzynarodową literaturą piękną, wiem dlaczego w listach od MIT-u przed moim nazwiskiem jest: Squire von chief-denunciator...

Po za tym nareszcie wiem skąd się wzięła w języku polskim "laska"

Ot, co...
    • chief-denunciator Eskimosów nikt w Krakowie nie obrażał! 18.10.12, 09:14
      W Polsce obrażają Żydów,

A polska śmietanka akademiczna robi sobie wygodne życie u Helmutów.

Swe dzieci wysyłają na niemieckie uniwersytety a starzy zapodają, że są w Niemczech aby walczy z niemieckim faszyzmem, niemieckim rasizmem, niemiecką ksenofobią.

Przy okazji mylą ciągle Eskimosów z Żydami!

Eskimosów nikt w Krakowie nie obrażał, szanowny Panie Mecenasie!

Nie możesz sobie zapamiętać tej różnicy?

Ot, co...

A kto się Polską zajmie, Duch Święty?
      Cała Polska Elita u Helmutów!
      PKwDJ!!!
      • chief-denunciator Re: Eskimosów nikt w Krakowie nie obrażał! 18.10.12, 09:24
        Krakowskie Reminiscencje...

(...)Starsza kobieta najpierw usłyszała, że Izrael to nie kraj. - Taksówkarz zaczął na mnie krzyczeć, że Żydzi zabrali terytorium Arabów, że mamy się stamtąd wynosić, że mordujemy, zabijamy. Gdy poprosiłam, by przestał ze mną rozmawiać, zaczął krzyczeć jeszcze głośniej - mówi poruszona kobieta.(...)

Trudno uwierzyć, co się w tej Polsce dzieje!

Więcej... krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,12691394,Taksowkarz_do_pasazerek_z_Izraela__Wynos_sie_i_nie.html#ixzz29dIWDXoi
        • chief-denunciator Piekło w Krakowie! 18.10.12, 09:32
          (...) Powiedziałam, że z Izraela, i dalsza podróż zamieniła się w piekło - opowiada Clila Bau.(...)

Nic dziwnego, skoro polska elita została rozproszona po całym świecie!

A szczególnie między Odrą a Renem...

Więcej... krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,12691394,Taksowkarz_do_pasazerek_z_Izraela__Wynos_sie_i_nie.html#ixzz29dKEgSlt

Ot, co...
          • chief-denunciator "Wynoś się stąd i nigdy nie wracaj" 18.10.12, 09:43
            Pan Mecenas zapierdala u Helmutów o Eskimosach, a w Polsce Żydów prześladują...

Niezwykle typowe!

Przed własną furtką nie chce się zamiatać!

Przed furtką Helmutową dostaje się większe laury...

(...) "Wynoś się stąd i nigdy nie wracaj"

Gdy wreszcie dojechała na miejsce, poprosiła kierowcę, by wyjął z bagażnika jej ciężką walizkę. - Nie chciał tego zrobić. Powiedziałam więc, że pójdę po pomoc do hotelu. Wtedy taksówkarz rzucił moją walizkę w kałużę i na odchodnym krzyknął: "Wynoś się stąd i nigdy nie wracaj" - dodaje Bau.(...)

Więcej... krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,12691394,Taksowkarz_do_pasazerek_z_Izraela__Wynos_sie_i_nie.html#ixzz29dMPMVZr

Ot, co...

Włosy dęba stają, gdy się takie opisy czyta...
            • chief-denunciator Dla kontrastu: Żydzi w Niemczech... 18.10.12, 09:58
              Dla kontrastu: Żydzi w Niemczech...

Dzięki ofiarnej walce polskich elit antyfaszystowskich na delegacji w Niemczech, u Helmutów nie ma antysemityzmu...

Ot, co...
              • chief-denunciator Re: Dla kontrastu: Żydzi w Niemczech... 18.10.12, 10:08

(...)
                Why are Israelis moving to Germany?
                Thousands of Israelis, among them many artists, have chosen to live in Berlin because of its relaxed atmosphere and relatively low cost of living, even if it means living in a country with a fraught history. (...)
                By Adi Hagin Sep.16, 2011 | 11:05 AM wydrukowane w znanym postępowym piśmie izraelskim "Haaretz"
    • jureek Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 18.10.12, 10:07
      Zajrzałem na to forum i żal mi się Ciebie zrobiło, gdy tak widzę, jak rozmawiasz sam ze sobą.
      Nie dość, że w realu samotny, to i na forum nikt nie chce z Tobą gadać.
      Jura
      • chief-denunciator Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 18.10.12, 10:16
        jureek napisał:

> Zajrzałem na to forum i żal mi się Ciebie zrobiło, gdy tak widzę, jak rozmawias
        > z sam ze sobą.
        > Nie dość, że w realu samotny, to i na forum nikt nie chce z Tobą gadać.
        > Jura

Jako wzorowy katolik masz obowiązek z samotnymi rozmawiać.
        Ale prawdziwych katolików coraz mniej...

Ot, co..

PS

A Ty słyszał o "Monologu?" To taka figura retoryczna...
        • lepian4 Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 18.10.12, 10:28
          Zal Jureeki jest na wage zlota!

Zazdroszcze ci Asieku. To jest mniej wiecej tak samo, jak z "bulem" Komorowskiego! Jedyne w swoim rodzaju!
          • chief-denunciator Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 18.10.12, 11:07
            lepian4 napisał:

> Zal Jureeki jest na wage zlota!
            >
            > Zazdroszcze ci Asieku. To jest mniej wiecej tak samo, jak z "bulem" Komorowskie
            > go! Jedyne w swoim rodzaju!
            ==========================================

A co zrobi Pan Mecenas, gdy dostanę głębokiej depresji i się powieszę?

Jak On to pogodzi ze swym chrześcijańsko-katolickim sumieniem?

Dotychczas nie zdawałem sobie sprawy z mej beznadziejnej sytuacji jako samotny internauta...

Ale skoro Pan Mecenas na to tak bezwzględnie wskazuje, to to może się tragicznie skończyć.

Muszę sobie temperaturę zmierzyć, czy depresja już się u mnie zaczyna...

By the wej!

Zmieniłem znowu moją sygnaturkę...

Spodoba się Panu Mecenasowi?

www.haaretz.com/weekend/week-s-end/why-are-israelis-moving-to-germany-1.384831

Ten link do Izraela z tytułem "Żydzi w Niemczech" cholernie pomału się otwiera...
            Oryginalny link otwiera się szybciej...
            • lepian4 Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 18.10.12, 12:36
              Jako osoba postronna, bez genu inteligencji, oznajmiam, ze gdy dostaniesz juz depresji i sie powiesisz, Jureeku bedzie musial staroslaskim zwyczajem wylozyc nam wszystkim kolca. Czy jak tam zwal ten placek drozdzowy! Do tego zobowiazuje go honor i tradycja Slaska, ktora tak brawurowo pielegnuje na obczyznie!
              • chief-denunciator zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 14:53
                epian4 napisał:

Do tego zobowiazuje go honor i tradycja Slaska, ktora tak brawurowo pielegnuje na obczyznie!

=================================================

Niezwykle typowe dla Hurra Patriotów bardzo daleko od wolnej i wyzwolonej od przeszło dwóch dekad ojczyzny...

Ot, co...
                • jureek Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 15:17

> Niezwykle typowe dla Hurra Patriotów bardzo daleko od wolnej i wyzwolonej od pr
                  > zeszło dwóch dekad ojczyzny...

Piszesz o sobie? Bo jeśli to powyższe miałoby być o mnie, to jest to po prostu nieprawdziwe. Ani nie jestem hurra-patriotą, ani nie jestem daleko od ojczyzny.
                  Jura
                  • chief-denunciator Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 15:45
                    jureek napisał:

> chief-denunciator napisała:
                    >
                    > > Niezwykle typowe dla Hurra Patriotów bardzo daleko od wolnej i wyzwolonej
                    > od pr
                    > > zeszło dwóch dekad ojczyzny...
                    >
                    > Piszesz o sobie? Bo jeśli to powyższe miałoby być o mnie, to jest to po prostu
                    > nieprawdziwe. Ani nie jestem hurra-patriotą, ani nie jestem daleko od ojczyzny.
                    > Jura
                    ==============================================

I jakie meritum w tym wpisie?

Ciepłe powietrze... li tylko...

Napisz proszę, co konkretnie robisz przeciw wzrastającemu antysemityzmowi w Polsce!

W Niemczech już wystarczająco dużo zrobiłeś....

Ot, co...
                    • jureek Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 16:01

> Napisz proszę, co konkretnie robisz przeciw wzrastającemu antysemityzmowi w Pol
                      > sce!
                      >
                      > W Niemczech już wystarczająco dużo zrobiłeś....

Czy Tobie już pod czachą się zupełnie popierdoliło i teraz wyobrażasz sobie, że jesteś nauczycielem zadającym tematy wypracowań?
                      Jura
                      • chief-denunciator Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 16:15
                        jureek napisał:

>
                        > > Napisz proszę, co konkretnie robisz przeciw wzrastającemu antysemityzmowi
                        > w Pol
                        > > sce!
                        > >
                        > > W Niemczech już wystarczająco dużo zrobiłeś....
                        >
                        > Czy Tobie już pod czachą się zupełnie popierdoliło i teraz wyobrażasz so
                        > bie, że jesteś nauczycielem zadającym tematy wypracowań?
                        > Jura
                        =====================================================

Tak to sobie rzeczywiście wyobrażałem...

Ale nieco niezręcznie sformułowałem moje wyobrażenie, bo skutek niestety jest odwrotny....

Nic nie zamierzasz podjąć przeciw wzrastającym tendencjom antysemityzmowym w Polsce... Dobrze zrozumiałem?
                        • jureek Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 16:18

> Nic nie zamierzasz podjąć przeciw wzrastającym tendencjom antysemityzmowym w P
                          > olsce... Dobrze zrozumiałem?

Źle zrozumiałeś. Nie zamierzam Ci się z tego tłumaczyć. Tego jeszcze brakowało, żebym się miał przed antysemitą tłumaczyć, co robię przeciw antysemityzmowi.
                          Jura

• chief-denunciator Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 16:29
                            jureek napisał:

>
                            > > Nic nie zamierzasz podjąć przeciw wzrastającym tendencjom antysemityzmowy
                            > m w P
                            > > olsce... Dobrze zrozumiałem?
                            >
                            > Źle zrozumiałeś. Nie zamierzam Ci się z tego tłumaczyć. Tego jeszcze brakowało,
                            > żebym się miał przed antysemitą tłumaczyć, co robię przeciw antysemityzmowi.
                            > Jura
                            --------------------------------------------------------------->

status quo w Polsce w sprawie wzrastającego antysemityzmowi...

Jurek na złość antysemitom nic nie podejmie w sprawie wzrastającego antysemityzmowi w Polsce.

Wreszcie żeśmy się dogadali!

Między Helmutami dobrze się żyje, co tam jakiś antysemityzm w Polsce...

Antysemityzm w Polsce zgarniamy pod dywanik...

Ot, co...
                            • jureek Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 16:57

> Jurek na złość antysemitom nic nie podejmie w sprawie wzrastającego antysemityz
                              > mowi w Polsce.

Miała rację Jessi w swojej sygnaturce, żeby nie gadać z durniami (albo udającymi durniów). Gdzie, kłamco, napisałem, że niczego nie podejmę? Skąd możesz wiedzieć, czy coś robię, czy nie robię?

> Wreszcie żeśmy się dogadali!
                              >
                              > Między Helmutami dobrze się żyje, co tam jakiś antysemityzm w Polsce...
                              >
                              > Antysemityzm w Polsce zgarniamy pod dywanik...

Myślisz, że nie wiem, dlaczego się tak tym polskim antysemityzmem onanizujesz? Komuś innemu możesz wciskać kit, że chodzi Ci o antysemityzm jako taki.
                              Jura
                              • chief-denunciator Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 17:14
                                Pan Mecenas napisał:
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                Miała rację Jessi w swojej sygnaturce, żeby nie gadać z durniami (albo udającymi durniów). Gdzie, kłamco, napisałem, że niczego nie podejmę? Skąd możesz wiedzieć, czy coś robię, czy nie robię?
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czyny się liczą, a nie ciepłe powietrze...

Ot, co...
                                • chief-denunciator Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 17:27

> Pan Mecenas napisał:
                                  > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                  > Miała rację Jessi w swojej sygnaturce, żeby nie gadać z durniami (albo udającym
                                  > i durniów). Gdzie, kłamco, napisałem, że niczego nie podejmę? Skąd możesz wiedz
                                  > ieć, czy coś robię, czy nie robię?
                                  > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                  >
                                  > Czyny się liczą, a nie ciepłe powietrze...
                                  >
                                  >
                                  > Ot, co...
                                  ====================================

Pamiętam wielkiego wieszcza z rodem z Litwy gdy głośno obwieszczał, że trza ojczyznę wyzwolić spod jarzma carskiego.

I swoje obwieszczenie pisał na luksusowym dworku u kochanki pod Poznaniem pod zaborem pruskim.

Gdy po roku dotarł do Turcji, aby stamtąd walczyć z Ruskimi, zmarło mu się na sraczkę...

Ot, co...
                                • jureek Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 17:34

> Czyny się liczą, a nie ciepłe powietrze...

No właśnie. Czyny się liczą, a nie monologi.
                                  Jura
                                  • chief-denunciator Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 17:45
                                    jureek napisał:

>
                                    > > Czyny się liczą, a nie ciepłe powietrze...
                                    >
                                    > No właśnie. Czyny się liczą, a nie monologi.
                                    > Jura
                                    ================================================

Od 10 lat demaskuję obłudników na Polskich Forach Patriotycznych...

Zdemaskowani się tu nie odezwą...

A reszta uczciwych Polaków pracuje w pocie czoła nad sanacją chorej Ojczyzny i nie ma czasu na zaglądanie na fora Pseudo Patriotyczne....Poza Polską...

Ot, co...
                                    • jureek Re: zobowiazuje go honor i tradycja Slaska... 18.10.12, 17:59

> Od 10 lat demaskuję obłudników na Polskich Forach Patriotycznych...

To jest paradne! Największy obłudnik* demaskuje obłudników. Kon by się uśmiał.
                                      Jura

* Największy obłudnik dlatego, że wszystkich wygania z powrotem do heimatu, a sam wracać nie zamierza.
              • chief-denunciator Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 18.10.12, 16:03
                lepian4 napisał:

> Jako osoba postronna, bez genu inteligencji, oznajmiam, ze gdy dostaniesz juz d
                > epresji i sie powiesisz, Jureeku bedzie musial staroslaskim zwyczajem wylozyc
                > nam wszystkim kolca. Czy jak tam zwal ten placek drozdzowy! Do tego zobowiazuje
                > go honor i tradycja Slaska, ktora tak brawurowo pielegnuje na obczyznie!
                ===========================================

Oto, co czeka samotnych internautów z głęboką depresją psychiczną...

Ot, co...
      • chief-denunciator Sam żal mi nic nie da! 18.10.12, 11:22
        jureek napisał:

> Zajrzałem na to forum i żal mi się Ciebie zrobiło, gdy tak widzę, jak rozmawias
        > z sam ze sobą.
        > Jura

Sam żal mi nic nie da! Pomódl się, aby tu więcej Polskich Patriotów dyskutowało..

o prześladowaniach Żydów/żydów w Polsce...

Ot, co...

PS

Wyślesz swe dzieci do Krakowa?

Do tępienia antysemityzmu?

Pozdrowienia dla Januszka...

Dzisiaj się tu jeszcze nie zameldował...
      • chief-denunciator Jurekowi żal się zrobiło! Ot, co! 18.10.12, 11:42
        jureek napisał:

> z sam ze sobą.
        > Jura
        =========================================

Tak?

A wybryków antysemickich w Polsce, to Ci nie żal?

Żyjesz sobie dostatnio między Helmutami i antysemityzm w Polsce Tobie zwisa!

Ot, co...
        • siyriuzs Re: Jurekowi żal się zrobiło! Ot, co! 18.10.12, 14:04

> A wybryków antysemickich w Polsce, to Ci nie żal?

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Czy jeden z takich wybryków, które miałeś na myśli /

Czy ktoś może mi zdefiniować słowo "giewałt" ?

A skoro już padły wyśmiechujki z powodu braku rozmówców forumowych, to wyrażę tu moje zdanie.
          No i bardzo dobrze, że pożyczę sobie zwrot Tyma. To wielka zaleta forum właśnie, że można w sposób nieskrępowany swobodnie wypowiadać swoje poglądy i nikt ci nie przerwie jak to bywa w realu, nie widzisz rozbieganych oczu niecierpliwego niby słuchacza, który to, jak głodna hiena, poluje na moment by dorwać się do głosu, za krawat cię złapie, przysunie do siebie i dyszeć będzie niepielęgnowaną jamą ustną w kierunku twej twarzy. I nie daj Boże, gdy masz w sobie gen empatii i nie potrafisz zbyć natręta choćby słowami - a paszoł won dzieci płodzić.
          Niestetyż! Do takich, to ja mam wielkie szczęście.
          • siyriuzs Re: Jurekowi żal się zrobiło! Ot, co! 18.10.12, 14:07
            errata:

filmik z 14 października chciałem dać przykładem.
            • chief-denunciator Rodzaje motywacji 18.10.12, 14:40
              siyriuzs napisał: że rozumie moje zaniepokojenie rosnącym antysemityzmem w Polsce. W odróżnieniu do Pana Mecenasa... Który najczęściej rozlewa krokodyle łzy, gdy chodzi o naprawdę ważne sprawy ludzkości...

Typowe dla katolików...
              =====================================

Rodzaje motywacji

(a) wewnętrzna – aktywizacja następuje, gdy człowiek dąży do zaspokojenia swoich potrzeb

Motywacja wewnętrzna – "tendencja do podejmowania i kontynuowania działania ze względu na jego treść. Cechą określającą motywację wewnętrzną jest ciekawość, czynnikami motywującymi są właściwości będące wynikiem wzajemnego porównywania bodźców docierających do jednostki aktualnie bądź zakodowanych w strukturach pamięciowych: wieloznaczność, niewyraźność, nowość, złożoność, dziwność, niezgodność.

(b) zewnętrzna – polega na wzbudzeniu potrzeb przez stosowanie kar i nagród, informowaniu o możliwościach zawartych w różnego rodzaju sytuacjach i manipulowaniu tymi możliwościami

Bracie kochany!

Jestem tobie bardzo wdzięczny, że komunikujesz ze mną kierując się motywacją wewnętrzną, tą prawdziwą. Po prostu z zainteresowania sprawą, a nie z przymusu...

Pan Mecenas komunikuje ze mną pod wpływem motywacji zewnętrznej, tej mniej wartościowej. Boi się po prostu kary niebios za nie spełnienia wszelkich przekazań.
              "Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego" NO Q.M. To ja wolę całą wieczność spędzić w piekle, aniżeli spełniać takie przykazania!

Gdy myślę o swoich bliźnich...
          • chief-denunciator dyszeć będzie niepielęgnowaną jamą ustną 19.10.12, 09:28
            siyriuzs napisał: Niestetyż! Do takich, to ja mam wielkie szczęście.

Drogi Bracie!

A ja widzę u Ciebie wyraźne odznaki rasizmu, ksenofobi a nawet i antysemityzmu!

W imię multikulturalizmu musisz to już znieść, skoro arabski lub turecki bliźni czuje w trakcie osobistej rozmowy niepohamowaną potrzebę dotykania Cię własnym brzuchem...

Ot, co...
            • zawszekacperek Re: Konsolacja 19.10.12, 19:22
              Chief, głowa do góry! Kontynuuj misję! smile
              Jego :
              pl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Nowaczy%C5%84ski
              też wyzywali od antysemitów. A On tyle dobrego zrobił dla Starszych Braci w Wierze. To nazywa się fachowo: przewrotność historii. Natomiast Prymas Tysiąclecia za swojej młodości to był dopiero filosemitą.smile

Kacperek
              • chief-denunciator Re: Konsolacja 19.10.12, 21:36
                zawszekacperek napisał:
                Natomiast Prymas Tysiąclecia za swojej młodości to był dopiero filosemitą.

Podobnie jak ja...

Ale przekleństwo "Antysemita" ma taką wielką siłę przebicia i dlatego jest tak chętnie używane przez elementy spod ciemnej gwiazdy!

Im bardziej ciemny charakter, tym częściej używa tego przekleństwa...

Ot, co...
              • chief-denunciator Re: Konsolacja 20.10.12, 08:56
                Kierowca krakowskiej taksówki twierdzi, że nie jest antysemitą!

A więc jest filosemitą?

(...)
                Nie jestem uprzedzony

Wczoraj taksówkarz złożył wyjaśnienia w UMK. - Na razie nie możemy mówić o ewentualnych konsekwencjach, bo musimy wysłuchać obu stron - mówi Wiesław Szanduła z WEPiK UMK.

Taksówkarz przekonuje, że nie jest antysemitą, nie obrażał klientki, nie krzyczał i nie rzucił jej walizki w kałużę. - Nie jestem uprzedzony do Żydów. Cała ta rozmowa nie miała mieć charakteru konfliktowego. Była to dyskusja światopoglądowa, przypominałem jedynie fakty historyczne - zapewnia kierowca.

Po co Clila Bau miała nagłaśniać sprawę, jeśli nie doszło do awantury? - pytamy kierowcę. - Żydzi czasami wykorzystują Holocaust, są bardzo roszczeniowi. Może to wynika z ich kompleksów - odpowiada mężczyzna.
                (...)

Więcej... krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,12699581,Antysemicki_incydent__Taksowkarz__To_byla_dyskusja.html#ixzz29osLG6Kz
                • chief-denunciator odpowiednie czynniki w Londynie i Nowym Yorku ... 20.10.12, 09:33
                  Gazeta relacjonuje z Krakowa jak nastópuje:

(...)
                  Po co Clila Bau miała nagłaśniać sprawę, jeśli nie doszło do awantury? - pytamy
                  > kierowcę. - Żydzi czasami wykorzystują Holocaust, są bardzo roszczeniowi. Może
                  > to wynika z ich kompleksów - odpowiada mężczyzna.
                  >
                  (...)

Pytam się, wolno w Polsce wyzwolonej i niepodległej rozpowszechniać takie obelgi?

Całe szczęście, że i odpowiednie czynniki w Londynie i Nowym Yorku zostały powiadomione.

Nie będzie krokowski taksówkarz pluł nam w twarz!

Trza by zbadać jego akta personalne, zapewne jakiś pojebany folksdojcz!!!

"Dyskusja światopoglądowa" !!!

Temu taksówkarzowi się już chyba całkowicie wszystko popierdoliło pod jego czerepem!!!

Ot, co...
                  • chief-denunciator Re: odpowiednie czynniki w Londynie i Nowym Yorku 20.10.12, 10:06
                    Jeśli ktoś zauważy w swojej okolicy, w swoim sąsiedztwie, coś podejrzanego odnośnie antysemityzmu, proszę natychmiast poinformować odpowiednie czynniki...

A tu odpowiedni formularz ważny nie tylko w Krakowie, a na całym świecie...

Ja jako bogobojny człowiek natychmiast wysłałem tam odpowiedni donos.
                    Nie będą Folksdojcze z Krakowa pluć nam w twarz!
                    Ani "światopoglądowe" dyskusje prowadzić, skoro już wszystko zostało wyjaśnione definitywnie!

Po kiego chooja nam dyskusje? "światopoglądowe" !!!

Ot, co...
                  • jureek Re: odpowiednie czynniki w Londynie i Nowym Yorku 20.10.12, 11:02

> Trza by zbadać jego akta personalne, zapewne jakiś pojebany folksdojcz!!!

Skąd taki durny wniosek? Antysemityzm nie jest żadną specjalnością folksdojczów, czy w ogóle Niemców (chociaż w ich wykonaniu najbardziej zbrodniczy charakter przybrał). Wśród Polaków też jest sporo antysemitów.

>
                    > "Dyskusja światopoglądowa" !!!
                    >
                    > Temu taksówkarzowi się już chyba całkowicie wszystko popierdoliło pod jego czer
                    > epem!!!

Dokładnie tak. Popierdoliło mu się. Jego zadaniem jest dowiezienie klientów na miejsce, a nie prowadzenie z nimi dyskusji światopoglądowych, tym bardziej gdy klient sobie takich dyskusji nie życzy.
                    Jura
                    • chief-denunciator Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. ... 20.10.12, 11:41
                      jureek napisał:

Skąd taki durny wniosek? Antysemityzm nie jest żadną specjalnością folksdojczów
                      > , czy w ogóle Niemców (chociaż w ich wykonaniu najbardziej zbrodniczy charakter
                      > przybrał). Wśród Polaków też jest sporo antysemitów.

Oprócz Helmutów i Donaldów, jeszcze kilka innych nacji.

Pytałem się tu już kilkakrotnie, dlaczego narody świata są takie wredne?

Dlaczego nikt nie prześladuje dla odmiany Innuitów?

Pozwalając sobie na takie bezwstydne, wyuzdane pytanie outuję się znowu jako "pojebany antysemita?"

Czy tak?

Ot, co...
                      • chief-denunciator Re: Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. . 20.10.12, 12:00
                        Zgodnie z tą mapką w Rosji nie ma antysemitów...

Ze względu na autorstwo mapki nie można twierdzić, że mapka jest sfałszowana...

A więc na jakiej podstawie kilka tysięcy Żydów/żydów z byłej ZSRR osiedliło się w ostatnich latach w Niemczech?

Zgodnie z powyższą mapką to bezgraniczne wariactwo ... osiedlać się w takim regionie świata....

Chyba, że uwielbiamy samobiczowanie...

Ot, co...
                        • chief-denunciator Re: Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. . 20.10.12, 12:17

> Zgodnie z tą mapką w Rosji nie ma antysemitów...
                          >
                          > Ze względu na autorstwo mapki nie można twierdzić, że mapka jest sfałszowana...
                          >
                          >
                          > A więc na jakiej podstawie kilka tysięcy Żydów/żydów z byłej ZSRR osiedliło się
                          > w ostatnich latach w Niemczech?
                          >
                          > Zgodnie z powyższą mapką to bezgraniczne wariactwo ... osiedlać się w takim reg
                          > ionie świata....
                          >
                          > Chyba, że uwielbiamy samobiczowanie...
                          >
                          > Ot, co...
                          =================================

Jedyny antysemita na terenie Rosji to ten Gagatek...

Ot, co....
                      • jureek Re: Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. . 20.10.12, 12:30

> Dlaczego nikt nie prześladuje dla odmiany Innuitów?

Nikt? To za co przepraszał premier Kanady?
                        www.macierz.org.pl/artykuly/seks_i_dewiacje/kanada-molestowanie_indianskich_i_eskimoskich_dzieci_w_szkolach.html
                        • chief-denunciator jak Innuitów traktują krakowscy taksówkarze... 20.10.12, 12:41
                          jureek napisał:

>
                          > > Dlaczego nikt nie prześladuje dla odmiany Innuitów?
                          >
                          > Nikt? To za co przepraszał premier Kanady?

> www.macierz.org.pl/artykuly/seks_i_dewiacje/kanada-molestowanie_indianskich_i_eskimoskich_dzieci_w_szkolach.html
                          ==========================================

Jako zadośćuczynienie natychmiast osiedlić Ich między Odrą a Renem...
                          Chyba nikt nie powie, że Innuici są mniej warci, aniżeli Żydzi/żydzi!

Ciekaw jestem jak Innuitów traktują krakowscy taksówkarze...

Ot, co...
                        • chief-denunciator Re: Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. . 20.10.12, 13:01
                          jureek napisał:

>
                          > > Dlaczego nikt nie prześladuje dla odmiany Innuitów?
                          >
                          > www.macierz.org.pl/artykuly/seks_i_dewiacje/kanada-molestowanie_indianskich_i_eskimoskich_dzieci_w_szkolach.html

A dlaczego nikt jeszcze nie zaprosił prześladowanych Innuitów z Kanady na odczyty do Polski i Krakowa?

Prześladowania są prześladowaniami i trza je szeroko w świecie naświetlać...

Ot, co...
                        • chief-denunciator Re: Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. . 20.10.12, 18:48
                          jureek napisał:

Napływ elementu obcego - największą tragedią dla Indian i Eskimosów.

I nie tylko dla nich, także dla Helmutów...

Ot, co...
                          • jureek Re: Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. . 20.10.12, 22:30

> I nie tylko dla nich, także dla Helmutów...

Napływ takiego elementu jak Ty, to rzeczywiście tragedia dla Helmutów big_grin
                            Przyjęli gościnnie przybłędę, a ten kwestionuje im ich porządek konstytucyjny i obraża ich demokratycznie wybrane władze nazywając je władzami quislingowskimi. Taka to wdzięczność przybłędy.
                            Jura
                            • chief-denunciator Re: Wśród Polaków też jest sporo antysemitów. . 21.10.12, 09:27
                              jureek napisał:

>
                              > > I nie tylko dla nich, także dla Helmutów...
                              >
                              > Napływ takiego elementu jak Ty, to rzeczywiście tragedia dla Helmutów big_grin
                              > Przyjęli gościnnie przybłędę, a ten kwestionuje im ich porządek konstytucyjny i
                              > obraża ich demokratycznie wybrane władze nazywając je władzami quislingowskimi
                              > . Taka to wdzięczność przybłędy.
                              > Jura
                              ==========================

Wybory w 1933 roku także były demokratyczne. ...

I Helmuty głosowały na NSDAP

Helmuty jeszcze nie dojrzały całkowicie do demokracji...

Dopiero teraz z bezinteresowną pomocą ekspertów z Kaszub uczymy ich jak żyć w demokracji...

Oczywiście każde dziecko na świecie wie, że Bundeswehra pod Hindukuszem i na Bałkanach i przed wybrzeżem Libanu, jest w żywotnym interesie niemieckich wyborców... (a nie East Coast)...

Baju, baju, będziesz w Raju!

Ot, co...

Jak tam z tym pomnikiem gloryfikującym pruską hegemonię....

Który EWA z sąsiedniego forum odkryła nad Menem...

Już wyburzony?

EWA z sąsiedniego forum prosiła Cię, abyś się zajął był tym problemem.

Mnie osobiście pruska hegemonia także działa na nerwy!!!

Ot, co...
                              • chief-denunciator Gwarantowanie spokoju publicznego w Persji... 21.10.12, 10:18
                                W niedalekiej przyszłości będzie w Iranie, dawniej Persja, duże zapotrzebowanie na świeże mięso armatnie.

W jakich mundurach Twoje dzieci udadzą się na tę wielką przygodę.
                                W polskich, czy niemieckich. ???

Nu, ale oba państwa mają demokratyczne konstytucje, więc i kolor i krój uniformów nie powinny odgrywać dominującej roli....

Chyba nie zaczniesz teraz gadać, że Twoje dzieci mają platfusy i nie mogą...

Januszkowy pierworodny ma naprawdę platfusy i nie może.

Ale jego córka z pierwszego legalnego kościelnego i cywilnego małżeństwa jest zdrową kaszubską dziewuchą i zgłosiła się już do Wojska Polskiego na ochotniczkę, aby odrobić hańbę swego taty, który jak każde dziecko wie, spierdolił do Helmutów... Granica Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej jeszcze nie była uznana przez Helmutów....

W czasie gdy Donaldy walczyły pod Stocznią Lenina...
                                Ale o tym lepiej nie gadać, bo można być oskarżonym o antysyjonizm.
                                Który od niedawna jest także surowo karany, nu ten antysyjonizm... Rozumie się... Każde dziecko to rozumie...

Ot, co...
    • fan.club Cuś mnie siem zdaje, że ktoś tutaj wali po stole. 18.10.12, 18:52
    • chief-denunciator Ruskie antysemity... 22.10.12, 10:19
      Żałosne... bardzo żałosne...

Brunatne gnidy także u Ruskich...

A nasz Julek Tuwim ich tak hołubił...

Ot, co...
    • chief-denunciator Jak stare maglary... 24.10.12, 19:35
      Jak ja tego nie cierpię...

Gumiakami na gwałt do obcych sypialni się wciskać...

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Przedstawiciel Gutmenschów... 25.03.13, 10:53
      Nu, okazuje się, że jest więcej osób z staromodnymi poglądami o HEIMACIE...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      (...) Dlatego, moim zdaniem, każdy człowiek powinien mieć swoje miejsce na ziemi. Można podróżować i mieszkać w wielu krajach i miastach, ale jedną rodzimą okolicę, krainę, miejscowość trzeba uważać za swoją, trzeba znać i identyfikować się z jej historią i kulturą. Trzeba tam kiedyś wrócić lub co najmniej regularnie wracać. Inaczej człowiek staje mentalnie bezprizorny, traci tożsamość. (...)
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu, co za poglądy! Widocznie jakiś antykosmopolita!

Albo antysemita!

Cierpiący na Syfilisa...

Ot, co...

Albo jakiś mało oczytany osobnik, jak Ojciec Lunatyk, który nic nie słyszał o końcu Ery Chłopa Pańszczyźnianego...

A przy okazji, wszystkim, który srogi los rzucił między wrednych Helmutów, aby zdobyć suchą kromkę chleba, moje szczere wyrazy współczucia...
      Żadna wazelina tych szkód psychicznych nie wyrówna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka