zawszekacperek 02.01.13, 14:41 Shalom Chief, Kacperek postanowił, że 2013 będzie Międzynarodowym Rokiem Reedukacji Chiefa. Niechajże Cesarz Francuzów będzie dla Ciebie pierwszym autorytetem. Shalom Chief! Kacperek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Noworoczna reedukacja Chiefa 02.01.13, 18:17 Kochany Kacperek! Bardzo się cieszę, że odwiedzasz nasze Forum w Jeruszalajem. O ile sobie dobrze przypominam, to Napoleon był tym zawadiaką, który obiecał Polakom niepodległą państwowość? W zamian Polacy tłumili krwawo powstania narodowe w Hiszpanii.. Ale na chooja Polakom niepodległa państwowość, skoro jej nie szanują? Wolą u Helmutów gonić faszystów.... Jakby w niepodległej Polsce nie było dosyć własnych problemów... Napoleon to ten, który kilka lat przed wujkiem Adkiem, napadł był na Związek Radziecki? Czy tak? Gdy znajdę odrobinę wolnego czasu, zajmę się analizą szczegółów Twego postu... Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa Trzy sprawy sprawy 03.01.13, 00:59 Jeraszalajem jest NY Wolisz gonic kowbojow. Jestes smieciem. Odpowiedz Link
chief-denunciator Złapano nową brunatną gnidą... Dużego kalibru... 03.01.13, 08:10 Misja przedłużona! Ot, co... PS Zgodnie z tradycją zalinkowanego artykułu z powodu politycznej poprawności, nie przeczytałem... Orientuje się może kto, czy coś straciłem? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Nu Chief 03.01.13, 16:53 Nu Chief, zapoznaj się z poniższą opinią: "Arabowie szanują tylko tych, którzy okazują męstwo i odwagę. Ale kiedy ci ludzie czują, że ich rywale postępują bezprawnie; i jeszcze bardziej, jeśli mają rację, że ich rywale działają niesprawiedliwie i opresyjnie; to oni, nawet jeśli zachowują swój spokój i cichość, to w ich sercach narasta gniew. Ci ludzie będą mściwi jak nikt inny”[" A wiesz, kto jest autorem tych słów? Nu, kto tak lojalnie mógł ostrzec Eskimosów? Nu, kto? Szukaj a znajdziesz. Ot, co? I zapamietaj sobie napis na budynku Reichstagu Eskimosów: "Od Eufratu aż do Nilu, oto wasza ziemia, o synowie Izraela" Kacperek Odpowiedz Link
gadupa Nie pucuj sie bo smieszysz. 03.01.13, 17:36 On cie musi chyba posuwac od czasu do czasu ze srasz podobnie do niego aby mu sie przypodobac. buahahahahahaha Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Nie pucuj sie bo smieszysz. 03.01.13, 18:16 Liebe Gadupełe, twój gen inteligencji jest odrobinę inny od standardowych. Kto ciebie posuwa? Kacperek gadupa napisała: > On cie musi chyba posuwac od czasu do czasu ze srasz podobnie do niego aby mu s > ie przypodobac. > > > buahahahahahaha Odpowiedz Link
gadupa Re: Nie pucuj sie bo smieszysz. 04.01.13, 02:22 buahaha trzeba mocno glupim byc zeby sie tak blaznic w necie ja ty to robisz. buahaha buahahaha Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nu Chief 03.01.13, 17:58 zawszekacperek napisał: Szukaj a znajdziesz. =================================== 1. Aszer Ginsberg jest moim ulubionym filozofem. 2. Dwa niebieskie pasma na fladze Izraela to właśnie Nil i Eufrat.. . Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Nu Chief 03.01.13, 18:33 Ta kobieta palnęła coś takiego: Nie znam w państwie gorszej zarazy od Żydów z powodu ich oszustwa przewrotności, lichwy i wyzysku. Wprowadzają ludzi w nędze i wykonują wszelkie podłości, którymi by się inni uczciwi brzydzili. Ale jej to można wybaczyć. Urodziła 16 dzieci. A jak Ci (nie Tobie) wiadomo liczne porody powodują, że obumiera rozum. Dlatego cieszy Kacperka, że jednak Twoim ulubionym filozofem jest Aszer G. On nie urodził żadnego dziecka i dlatego nie plecie głupot. Ot, co! Kacperek Odpowiedz Link
chief-denunciator pecunia non olet! (To po łacinie) 04.01.13, 09:18 zawszekacperek napisał: Ta kobieta palnęła coś takiego: ------------------------------------------- Odpowiedz Link
chief-denunciator Ja, osobiście, bardzo odradzam od kupna .... 04.01.13, 10:38 zawszekacperek napisał: Ta kobieta palnęła coś takiego: ______________________________________ Podobne bzdety są w Protokołach Mędrców Syjonu i w książce H. Forda seniora: "Międzynarodowy Żyd - najważniejszy problem świata". (Można kupić w internecie, ale tylko po amerykańsku) Ja, osobiście, bardzo odradzam od kupna .... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Ja, osobiście, bardzo odradzam od kupna .... 04.01.13, 10:45 chief-denunciator napisała: > Ja, osobiście, bardzo odradzam od kupna .... ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link