Dodaj do ulubionych

Chief, chyba coś przegapiłeś...

21.03.13, 07:05
Zajrzyj tutaj, najlepiej skocz od razu do ostatniego akapitu.

podroze.gazeta.pl/podroze/1,114158,13554909,_Mar_Burger_wielokulturowy___semestr_zaskoczen_i___.html?as=3
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator clash of cultures... 21.03.13, 09:14
      Nu, na tym właśnie polega moja misja!

Ja tu wszystkich ostrzegam, aby nie było: Nikt mi nie powiedział...

Zbyfauchowi nikt przedtem nie powiedział, że Helmuty mają wredne ogródki przydomowe no był bardzo zaszokowany...

Doświadczenia z imprezami w akademiku to i ja mam. Pisałem już tu kilkakrotnie, napiszę jeszcze raz:

W Duisburgu musiałem być o 6.00 godzinie rano w odlewni.
      Poprzedniego dnia bracia z Afryki mieli jeszcze długo po północy masę do opowiedzenia z przeżytego dnia. Rozmawiali tak głośno, aby i rodzina w Afryce wszystko słyszała.

Nieśmiało zajrzałem do ich pokoju i opisałem moją sytuację. Że ja potrzebuję odrobinę snu.

Następnego dnia jeden z nich w korytarzu wskazał na mnie wyciągniętą ręką, krzycząc: This is a rasist! (Wypisz, wymaluj: Januszek z ciemną buzią...)

Przy czerwonym świetle także przechodzę przez ulicę. Zniesmaczonym Helmutom tłumaczę, że ja jestem rencistą i w razie czego ogół podatników w Niemczech miałby mniejsze wydatki. To ich przekonuje...

Zaczynając jakąś pracę 5 min przed terminem mam najlepsze pomysły jak zadanie wykonać. Zawsze się udawało...

Duże dziury w ulicach biorą się stąd, że Helmuty muszą finansować przestarzałą infrastrukturę w Polsce. Od czasu zaborów nic się nie działo w tym kierunku. W Londynie obchodzono niedawno 200 lecie kolejki podziemnej. W Polsce dopiero teraz się obudzili.

Po za tym bałagan organizacyjny w Grecji, Hiszpanii, Italii, na Cyprze i tak dalej...

Na szybciutko tyle. Gdy wygospodaruję odrobinę czasu, powrócę do tego tematu, aby nikt nie mógł narzekać, że nie był poinformowany....

Szczególnie żal mi Zbyfaucha w sprawie nieestetycznych ogródków przydomowych i Januszka z powodu olbrzymiej ilości niedobitków Hitlerowskich... Jego tata nie powiedział mu wszystkiego o Helmutach, część zataił.

Ale wiemy przynajmniej, że Niemce zabrali Januszowemu tacie młodość...
      wredny Bauer dawał za tłustą zupę... Przedwczesna miażdżyca naczyń wieńcowych...

A w Izraelu renciści żyją powyżej 100 lat ...

Widocznie jakiś związek z dietą...

Nu i Niemiaszki muszą bulić dodatkową rentę...

Nikt nie mógł przewidzieć, że Helmuty mieli takich dobrych dietetyków...

W dawnych czasach...

Nu, ale sami sobie winni...

Każde dziecko na świecie wie, że zimą roku 1933 głosowali na NSDAP...

Nie ma co dyskutować...

Ot, co...
      • maria421 Re: clash of cultures... 21.03.13, 09:34
        Chief, you´ve made my day smile)))
        • chief-denunciator Re: clash of cultures... 21.03.13, 09:51
          maria421 napisała:

> Chief, you´ve made my day smile)))

====================================

Wpierw będzie gorzej, ale potem będzie lepiej!

Ot co...
        • chief-denunciator Re: clash of cultures... 21.03.13, 10:04
          maria421 napisała:

> Chief, you´ve made my day smile)))
          =============================

Serdeczne dzięki za pohołubienie mnie...

Ja miałem dobrą Kindersztubę...

Ja wiem, co się należy...

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Chief, chyba coś przegapiłeś... 22.03.13, 11:06
      fan.club linkuje ze WSPOMNIENIAMI Z ERASMUSA polskiej studentki:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Ulice miasta teoretycznie pełnego studentów świecące pustkami już kilka minut po północy. Ludzie rozchodzący się po zajęciach każdy w swoją stronę, bez potrzeby zamienienia z kimś choćby słowa.
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu,

I don't hate people. I just feel better when they aren't around.

Ot, co...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka