vampirr 06.08.13, 14:44 Kampania, w ktorej bralem aktywny udzial, przyniosla rezultaty! www.n-tv.de/panorama/Gustl-Mollath-kommt-frei-article11123146.html Zastanawiam sie nad inicjacja podobnej kampanii na rzecz WIELKIEGO SRACZA... vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Nie bądź takim altruistą. 06.08.13, 15:59 fan.club napisał: > Pomyśl o sobie... ======================== Dobre... Könnte von mir sein... Odpowiedz Link
vampirr Re: Nie bądź takim altruistą. 06.08.13, 16:07 Zdajesz sie nawet nie wiedziec, skad WIELKI SRACZ stuka w klawisze... Fakt, czasem klawisze stukaja i jego... vpr fan.club napisał: > Pomyśl o sobie... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nie bądź takim altruistą. 06.08.13, 16:13 fan.club napisał: > Pomyśl o sobie... ======================== Najbardziej tragiczne jest to, że takie aluzje do Pana Barona już nie docierają. Pan Baron wyobraża sobie, że Klara, Sygi i Pan Doktor to jego domestycy ... Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nie bądź takim altruistą. 06.08.13, 16:46 Bądzie trochę samotnie dla Pana Barona... Komu będzie opowiadał o samolocikach z małym śmigiełkiem? Ot, co.... Postscriptum Ale niechaj żywi nie tracą nadziei! Jednemu się udało, to może i Panu Baronowi się uda? Trza by z lupą oglądnąć podpis pod świadectwem experta... Odpowiedz Link
vampirr Re: Nie bądź takim altruistą. 06.08.13, 17:53 Der Fall WIELKI SRACZ ist eine winzig kleine Posse, der Fall Mollath aber, wie der RE Schlötterer zu Recht sagt, "ist kein Justizirrtum, sondern ein Verbrechen der schweren Freiheitsberaubung". Man bedenke: ein Justizverbrechen in einem scheinbar demokratischen Staat. vpr chief-denunciator napisała: > Bądzie trochę samotnie dla Pana Barona... > > Komu będzie opowiadał o samolocikach z małym śmigiełkiem? > > Ot, co.... > > Postscriptum > > Ale niechaj żywi nie tracą nadziei! > > Jednemu się udało, to może i Panu Baronowi się uda? > > Trza by z lupą oglądnąć podpis pod świadectwem experta... > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nie bądź takim altruistą. 06.08.13, 20:59 Pan Baron napisał: Man bedenke: ein Justizverbrechen in einem scheinbar demokratischen Staat. ========================================= Przecie każde dziecko na świecie wie, kto zasiada w radach nadzorczych niemieckich banków... A trza sobie zadać pytanie, mogę z takim osobistościami zadzierać? Był taki jeden bank, w której zasiadywał taki jeden syn, takiej jednej Pani... Uczyć się od ZSRR, znaczy uczyć się zwyciężać... Prosta sprawa... Ot, co.... Postscriptum Nareszcie jeszcze ktoś zauważył był, że Bundesrepublika nie jest suwerennym krajem... Są jakieś nowinki z Trawiastej Dolinki? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 06.08.13, 21:14 Panie Baronie, ach opisz nam maluczkim Waść ten swój "aktywny udział" w tej kampanii. Skuteczność Waści powala nas z nogów. Już teraz pękamy z dumy, że nasz ukochany Pan Baron rzucił na kolana szwabski wymiar sprawiedliwości. Nuernberger Gesetze zbledną w starciu z wiktorią Pana Barona. Kacperek Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 06.08.13, 21:31 zawszekacperek napisał: Panie Baronie, ach opisz nam maluczkim Waść ten swój "aktywny udział" w tej kampanii. =================================== Jeśli podpisał w Fussgängerzone petycję protestującą, to zrobił już bardzo dużo. Dwa tygodnie temu także podpisałem petycję popierającą Partię Alternative für Deutschland. Koniec z Euro, koniec z UE! Koniec z karawanami w drodze na Niemiaszkowo... Niemiaszkom przydał by się taki węgierski Orban! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Niemiaszkom przydał by się taki węgierski Orban! 06.08.13, 21:49 chief-denunciator napisała: Niemiaszkom przydał by się taki węgierski Orban! ==================================== W Brukseli podniósł się wrzask, że Orban nie jest demokratą... >>Demokracja<< jesz po mojemu >>władzą ludu...<< Przeszło 50% Węgrów głosowało na Orbana, byli to sami faszyści? Będzie NATO bombardowało teraz Budapeszt? Belgrad zbombardowali, bo chrześcijańscy Serbowie prześladowali muzułmanów... QM! Ot, co... Postscriptum Gdy czytam komentarze na temat Węgier w organie naczelnym niemieckiego Mainstreamu, DER SPIEGEL, to mi się rzygać chce. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 06.08.13, 23:23 gadupa-zwo napisała: > Niemiaszkom przydał by się taki węgierski Orban! > > Ot, co... Orbana? Co tak skromnie stary chuju? Napisz tak szczerze od serca, kogo byś sobie życzył łachudro. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 07:26 ja.nusz napisał: > gadupa-zwo napisała: > > > Niemiaszkom przydał by się taki węgierski Orban! > > > > Ot, co... > > Orbana? Co tak skromnie stary chuju? Napisz tak szczerze od serca, kogo byś sob > ie życzył łachudro. -------------------------------------------------> Najlepiej to mi się za Józefa Stalina powodziło... Powiedziałem coś niestosownego? Ot, co... Postscriptum Jakieś nowości od Brygady Wiesenthala? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 08:40 ja.nusz napisał: > gadupa-zwo napisała: > > > Niemiaszkom przydał by się taki węgierski Orban! > > > > Ot, co... > > Orbana? Co tak skromnie stary chuju? Napisz tak szczerze od serca, kogo byś sob > ie życzył łachudro. -------------------------------------------------------------> Polak, Węgier - Dwa bratanki! A teraz takie jaja! Wybierają w wolnych i demokratycznych wyborach brunatnego faszystę Orbana... Wypraszają sobie mieszanie się Brukseli w ich wewnętrzne sprawy... Nu, skoro nie bombardowanie Budapesztu przez samoloty NATO, to przynajmniej zerwanie stosunków dyplomatycznych. A po co Polska kupiła w USA kilkanaście F16 ? Skoro ich nie używa do obrony demokracji na Węgrzech? Ot, co... Postscriptum Co nowego w Brygadzie Wiesenthala na Misji u Niemiaszków? Niemiaszki same sobie na to zarobiły, że ciągle jeszcze są pod okupacją obcych mocarstw atomowych. Januszek jest bardzo dumny, że okupuje Niemiaszkowo... 2000 lat bez własnej państwowości, a teraz Mocarstwo Atomowe ... Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 06.08.13, 22:47 I znowu sie zapominasz, wspanialy moj ty odpompowaczu szamba... Ty nie chcesz, zeby Pan ci opowiedzial, ty zadasz, zeby Pan ci cos udowodnil. A Pan nie ma potrzeby udowadniac bezrolnemu, ze jest Panem, on bowiem jest, ktory jest. vpr zawszekacperek napisał: > Panie Baronie, ach opisz nam maluczkim Waść ten swój "aktywny udział" w tej kam > panii. > Skuteczność Waści powala nas z nogów. Już teraz pękamy z dumy, że nasz > ukochany Pan Baron rzucił na kolana szwabski wymiar sprawiedliwości. Nuernberg > er Gesetze zbledną w starciu z wiktorią Pana Barona. > > Kacperek > Odpowiedz Link
maria421 Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 09:40 vampirr napisał: > Ty nie chcesz, zeby Pan ci opowiedzial, ty zadasz, zeby Pan ci cos udowodnil. A > Pan nie ma potrzeby udowadniac bezrolnemu, ze jest Panem, on bowiem jest, ktor > y jest. > > vpr Pan, ten ktory jest, udowodnil jednak ze jest ... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 09:59 maria421 napisała: Pan, ten ktory jest, udowodnil jednak ze jest ... ================================== Gramatyka w filozofii jest mało istotna, istotna jest zawartość merytoryczna... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 10:37 maria421 napisała: > Pan, ten ktory jest, udowodnil jednak ze jest ... ----------------------------> O gramatyce nie decyduje jakieś tam PWN... a jedynie urodzenie... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 12:00 Gramatyka, dupki moje zalosne, jest, jaka jest. Jam jest, ktory jest. Per analogiam: www.youtube.com/watch?v=_j_s12ZGJkc vpr chief-denunciator napisała: > maria421 napisała: > > > Pan, ten ktory jest, udowodnil jednak ze jest ... > ----------------------------> > > O gramatyce nie decyduje jakieś tam PWN... > > a jedynie urodzenie... > > Ot, co... > Odpowiedz Link
maria421 Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 13:03 vampirr napisał: . > Jam jest, ktory jest. Udowodnij poprzez jakis krzew gorejacy albo jakies tablice zeslij Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 13:38 A jeslibym sie objawil na Twoim forum, jako np. Ty, to nie wystarczaloby na poczatek? vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > . > > Jam jest, ktory jest. > > Udowodnij poprzez jakis krzew gorejacy albo jakies tablice zeslij Odpowiedz Link
maria421 Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 14:32 vampirr napisał: > A jeslibym sie objawil na Twoim forum, jako np. Ty, to nie wystarczaloby na poc > zatek? > > vpr To nie bylo objawienie tylko wlamanie. Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 15:31 Mowimy o tym, co mogloby byc, nie o tym, co bylo. Tym razem mysle o objawieniu per se, tzn. bez uzywania srodkow technicznych... Das Reich Gottes ist in dir und um dich herum, nicht in prächtigen Gebäuden aus Holz oder Stein. Spalte ein Stück Holz; siehe, ich bin da, hebe einen Stein und du wirst mich finden. vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > A jeslibym sie objawil na Twoim forum, jako np. Ty, to nie wystarczaloby > na poc > > zatek? > > > > vpr > > To nie bylo objawienie tylko wlamanie. > > > Odpowiedz Link
jan.usz Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 15:39 Vampirze, czy można już się do Ciebie modlić? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 08.08.13, 12:32 Januszku, glupio sie pytasz! Tty to juz od lat czynisz. Chcialbys jednak, aby Asiek i reszta modlila sie jednak do ciebie. Pomysl nie wypalil, dlatego jestes ciagle podkurwiony Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 08.08.13, 12:36 lepian4 napisał: > > Januszku, glupio sie pytasz! Tty to juz od lat czynisz. Chcialbys jednak, aby > Asiek i reszta modlila sie jednak do ciebie. Pomysl nie wypalil, dlatego jestes > ciagle podkurwiony A poza tym w domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 08.08.13, 15:27 Jeszcze glupiej sie pytasz! Ciagle brunatna sraczka. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 15:51 vampirr napisał: Das Reich Gottes ist in dir und um dich herum, > nicht in prächtigen Gebäuden aus Holz oder Stein. > Spalte ein Stück Holz; siehe, ich bin da, > hebe einen Stein und du wirst mich finden. ===================================== Było już kilkadziesiąt razy, ale nie szkodzi. Ja uwielbiam powtórki... Podobnie jak Instytut Wiesenthala... Postscriptum Co porabia tiggerific? Żyje jeszcze? Odpowiedz Link
chief-denunciator Ostatni wpis Tiggerific... 07.08.13, 16:07 chief-denunciator napisała: Co porabia tiggerific? > > Żyje jeszcze? ================================== Ostatni wpis Tiggerific... Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 16:09 chief-denunciator napisała: > ale nie szkodzi. Ja uwielbiam powtórki.. Nic przeciwko powtórkom, ale ty gadupo-zwo powtarzasz się w kółko i co 5 minut. Nie wszystko można zwalić na podeszły wiek - są schorzenia wrodzone....,,I,, Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 16:27 ja.nusz napisał: > Nic przeciwko powtórkom, ale ty gadupo-zwo powtarzasz się w kółko i co 5 > minut. > Nie wszystko można zwalić na podeszły wiek - są schorzenia wrodzone....,,I,, ---------------------------------------------------> Masz na myśli Panią Basię ze Szwecji? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 16:18 Profilaktycznie masz jednak też po estońsku - nie da się przecież wykluczyć, że masz też taki abtajlung w którejś z wieżyczek. Nie jestem jednak do końca pewny, czy to tłumaczenie jest poprawne - stoi coś tam o kivi - może przez omyłkę skopiowałem recepturę na jakąś estońską marmoladę... "Jeesus ütles: Jumala riik on teie sees ja ümber. Ei majad puidu ja kivi. Osadeks puutükk ja ma olen seal, tõstke kivi ja sa leiad mind " Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 17:02 jNie frasuj sie, "kivi" to po estonsku (m.in.) kamien. Sadze, ze nawet i to znalazlbys w internecie... vpr a.nusz napisał: > Nie jestem jednak do końca pewny, czy to tłumaczenie jest poprawne - stoi coś t > am o kivi - może przez omyłkę skopiowałem recepturę na jakąś estońską ma > rmoladę... > > "Jeesus ütles: Jumala riik on teie sees ja ümber. Ei majad puidu ja kivi. Osade > ks puutükk ja ma olen seal, tõstke kivi ja sa leiad mind " Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 16:07 vampirr napisał: Das Reich Gottes ist in dir und um dich herum, > nicht in prächtigen Gebäuden aus Holz oder Stein..... W polskojęzycznym skrzydle zamczyska możesz powiesić w złoconych ramach to: „Jezus rzekł: Królestwo Boże jest w was i wokół was. Nie w domach z drewna i kamienia. Rozłup kawałek drewna, a będę tam, podnieś głaz, a znajdziesz mnie” Jak chcesz mogę Ci podrzucić również po estońsku. Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 16:33 To tlumaczenie jest co najwyzej srednie (moze z estonskiego?)... vpr ja.nusz napisał: > vampirr napisał: > > Das Reich Gottes ist in dir und um dich herum, > > nicht in prächtigen Gebäuden aus Holz oder Stein..... > > W polskojęzycznym skrzydle zamczyska możesz powiesić w złoconych ramach to: > > „Jezus rzekł: Królestwo Boże jest w was i wokół was. Nie w domach z drew > na i kamienia. Rozłup kawałek drewna, a będę tam, podnieś głaz, a znajdziesz mn > ie” > > Jak chcesz mogę Ci podrzucić również po estońsku. Odpowiedz Link
maria421 Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 19:09 vampirr napisał: > Mowimy o tym, co mogloby byc, nie o tym, co bylo. Tym razem mysle o objawieniu > per se, tzn. bez uzywania srodkow technicznych... > Czyli myslisz o kolejnym wlamaniu. Mysl sobie, mysl. Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 21:11 Czy Ty, dziewucho, juz niczeog nie kumasz?! Widzisz: wqrwilas mnie, i po co? Sapere aude!!! vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > Mowimy o tym, co mogloby byc, nie o tym, co bylo. Tym razem mysle o objaw > ieniu > > per se, tzn. bez uzywania srodkow technicznych... > > > > Czyli myslisz o kolejnym wlamaniu. > > Mysl sobie, mysl. Odpowiedz Link
maria421 Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 08.08.13, 12:12 vampirr napisał: > Czy Ty, dziewucho, juz niczeog nie kumasz?! Kumam ze nie jestes tym, za kogo chchalbys uchodzic ) > Widzisz: wqrwilas mnie, i po co? Zebys ty wiedzial jak mnie to obchodzi.... Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 08.08.13, 12:19 Wiem: najwyrazniej bardzo. vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > Czy Ty, dziewucho, juz niczeog nie kumasz?! > > Kumam ze nie jestes tym, za kogo chchalbys uchodzic ) > > > Widzisz: wqrwilas mnie, i po co? > > Zebys ty wiedzial jak mnie to obchodzi.... > > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 07.08.13, 13:55 vampirr napisał: > Gramatyka, dupki moje zalosne, jest, jaka jest. > Jam jest, ktory jest. > Per analogiam: > www.youtube.com/watch?v=_j_s12ZGJkc ================================ Po tym numerze Pan Baron chyba Klapsmühle tak szybko nie opuści... Oczywiste zagrożenie dla otoczenia, jak gadupa vel lunatix.. Ot, co... Odpowiedz Link
jan.usz Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 08.08.13, 01:13 Vampirze, znów powarczałeś i gówno z tego wyszło. Odpowiedz Link
vampirr Re: Freiheit für Gustl Mollath ! 08.08.13, 03:34 Slyszales Wasc, ze zacna Marysia nie zechcialaby uznac mego wejscia za "gorejacy krzak", czemuz sie tedy srozysz? vpr PS Nie masz ci zali perturbacyji w dostatku w Wascinym hanseackim grodzie? ja.nusz napisał: > Vampirze, znów powarczałeś i gówno z tego wyszło. Odpowiedz Link