vampirr 03.09.13, 19:17 Czyz wystrzelenie rakiet w basenie Morza Srodziemnego bez uprzedniej informacji o tym manewrze (tescie) nie jest - zwlaszcza w obecnej sytuacji - kpina inuitystycznego panstwa ze spolecznosci miedzynarodowej? vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: kpina 03.09.13, 20:15 Nie prypusczalem, ze bedziesz robil Urlaubsvertretung dla Ojca Lunatyka. Tak na wszelki wypadek stanowczo dystansuje sie od tego antysemickiego watku Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: kpina 03.09.13, 20:17 Szanowny Panie vampirr, inuitystyczny naród od chwili opuszczenia Egiptu pod wodzą gen. Mosesa kpi sobie ze społeczności międzynarodowej. Taki już jest urok tego narodu. Uważaj Pan na niejakiego zbyfaucha. W każdej chwili może wyłonić się ze swej Pustelni i okrzyknąć Pana rasistowskim bydlakiem. Uważam, że byłem winien Panu tej informacji. Może Pan z nią zrobić, co tylko zechce. Kacperek vampirr napisał: > Czyz wystrzelenie rakiet w basenie Morza Srodziemnego bez uprzedniej informacji > o tym manewrze (tescie) nie jest - zwlaszcza w obecnej sytuacji - kpina > inuitystycznego panstwa ze spolecznosci miedzynarodowej? > > vpr > Odpowiedz Link
vampirr Re: kpina 03.09.13, 20:33 Raczyles, Panie Kacprze, przeoczyc, z nie mowie o inuitystycznym narodzie, lecz o kpinie inuitystycznego panstwa. Nie nalezy mylic tych pojec. vpr zawszekacperek napisał: > Szanowny Panie vampirr, > inuitystyczny naród od chwili opuszczenia Egiptu pod wodzą gen. M > osesa kpi sobie ze społeczności międzynarodowej. Taki już jest urok tego narodu > . Uważaj Pan na niejakiego zbyfaucha. W każdej chwili może wyłonić się ze swe > j Pustelni i okrzyknąć Pana rasistowskim bydlakiem. Uważam, że byłem winien Pan > u tej informacji. Może Pan z nią zrobić, co tylko zechce. > > Kacperek > > vampirr napisał: > > > Czyz wystrzelenie rakiet w basenie Morza Srodziemnego bez uprzedniej info > rmacji > > o tym manewrze (tescie) nie jest - zwlaszcza w obecnej sytuacji - > kpina > > inuitystycznego panstwa ze spolecznosci miedzynarodowej? > > > > vpr > > > > Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: kpina 03.09.13, 21:04 W rzeczy samej, Szanowny Panie vampirr. Tylko drobna dygresja. Inuitystyczne państwo nie istniałoby, jeżeli nie byłoby inuitystycznego narodu. W ramach kompromisu, ażeby uniknąć ekwilibrystyki werbalnej - zaciemniającej niepotrzebnie merytoryczną zawartość Pańskiej glosy - proponuję używać w dalszym dyskursie tylko i wyłącznie terminu Innuici. Kacperek Odpowiedz Link
vampirr Re: kpina 03.09.13, 21:39 Pozwole sobie nie zgodzic sie z ta propozycja, Panie Kacprze. "Kocham Rosjan, nienawidze Rosji" - mowi to cos Panu Kacprowi? vpr zawszekacperek napisał: > W rzeczy samej, Szanowny Panie vampirr. Tylko drobna dygresja. Inuitystyczne > państwo nie istniałoby, jeżeli nie byłoby inuitystycznego narodu. > W ramach kompromisu, ażeby uniknąć ekwilibrystyki werbalnej - zaciemniającej ni > epotrzebnie merytoryczną zawartość Pańskiej glosy - proponuję używać w dalszym > dyskursie tylko i wyłącznie terminu Innuici. > > Kacperek Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: kpina 03.09.13, 23:21 Ależ Szanowny Panie vampirr, nie nabierzesz Pan starego misia na sztuczny miód. Operujesz Pan sylogizmem wprawdzie zgrabnym ale w rzeczy samej bardzo trywialnym. Kacperek vampirr napisał: > Pozwole sobie nie zgodzic sie z ta propozycja, Panie Kacprze. > "Kocham Rosjan, nienawidze Rosji" - mowi to cos Panu Kacprowi? > > vpr > > zawszekacperek napisał: > > > W rzeczy samej, Szanowny Panie vampirr. Tylko drobna dygresja. Inuitys > tyczne > > państwo nie istniałoby, jeżeli nie byłoby inuitystycznego nar > odu. > > W ramach kompromisu, ażeby uniknąć ekwilibrystyki werbalnej - zaciemniają > cej ni > > epotrzebnie merytoryczną zawartość Pańskiej glosy - proponuję używać w d > alszym > > dyskursie tylko i wyłącznie terminu Innuici. > > > > Kacperek > > Odpowiedz Link
vampirr Re: kpina 03.09.13, 23:47 Otoz myle, ze "stary mis" (sic!) powinienby najsamprzod odswiezyc definicje sylogizmu, ktora mu sie w barlogowym brudku cosik jakby zakurzyla. Chodza bowiem takie sluchy, ze sylogizm niejakiego Arystotelesa to wrecz podstawa logiki wszelakiej... vpr zawszekacperek napisał: > Ależ Szanowny Panie vampirr, > nie nabierzesz Pan starego misia na sztuczny miód. > Operujesz Pan sylogizmem wprawdzie zgrabnym ale w rzeczy samej bardzo trywialny > m. > > Kacperek > Odpowiedz Link
ja.nusz Re: kpina 03.09.13, 23:09 zawszekacperek napisał: > Szanowny Panie vampirr, > inuitystyczny naród od chwili opuszczenia Egiptu pod wodzą gen. M > osesa kpi sobie ze społeczności międzynarodowej. Taki już jest urok tego narodu Apogeum ich kpin ze społeczności międzynarodowej przypadł na lata 1933-1945. Zastanów się co piszesz baranie. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: kpina 03.09.13, 23:16 Szanowny Panie Januszu, ale o co Panu chodzi? Przecież dyskusja toczy się o Inuitach a nie o Czukczach. Czukcze to swołocze. Każde dziecko na Diasporze to wie. Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: kpina 04.09.13, 03:58 Poczciwy kacperku, jak mozesz tak swawolnie afszowac sie swa niewiedza! Rasowy Nicht-Aryjczyk,januszek milosciwy, chcial przywrocic do swiadomosci problem rasistowskiego podejscia zachodnio-europejskich spolecznosci zydowskich wobec ich wschodnich Braci w Wierze. Wspomne chocby Hugo Bettauera, ktory w " Stadt ohne Juden" zawarl wiekopomny postulat: ""wir sehnen uns nicht nach den kulturfernen Ostjuden. Aber die intelligenten, klugen, wertvollen Juden, die schon 1914 unsere Mitbürger waren, müssen wieder mit offenen Armen aufnehmen, wenn wir nicht rettungslos verelenden wollen!". Nie jest to jednostkowy przypadek rasistowskiego wyczynu wobec Ostjuden. Heinrich Heine w dziele "Über Polen" namietnie powielal te patologiczne wizje o niedorozwojach zydowskich. Co gorsze, tylko te glupy mogly uratowac Polske przed samozniszczeniem i ekonomiczna kleska. A to boli juz podwojnie. W 1945 roku Starsi Bracia w Wierze faktycznie, jak glosi januszek, chwilowo zaprzestali siac rasizm na tle religijnym. Od tego czasu wyciagaja jedynie lapy po odszkodowania. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: kpina 04.09.13, 06:36 ja.nusz napisał: Apogeum ich kpin ze społeczności międzynarodowej przypadł na lata 1933-1945. =============================== Z wyjątkiem rodziny Grynszpaów. Mimo polskich paszportów (innuickich jeszcze nie było) woleli od roku 1933 do 1938 żyć między SA-Mannami... Dopiero gdy rząd polski zagroził utratą polskiego obywatelstwa, nie było innego wyjścia, aniżeli deportacja via Zbąszynek... Via Niemiecka Ambasada w Paryżu z faszystowskim urzędnikiem zakażonym syfem.... W odniesieniu do Innuitów, Marycha zdradziła mi, że każdy kraj, każde państwo powinno mieć prawo decydować o własnym prawodawstwie... Na własnym terytorium... Chodzi o zachowanie tożsamości narodowej... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator zachowanie tożsamości narodowej! 04.09.13, 07:20 chief-denunciator napisała: Chodzi o zachowanie tożsamości narodowej... Januszku kochany, pomyśl proszę, co by było, gdyby w przyszłości Innuici mieli takie rysy buzi, jak te dziewczynki. Notabene mówiące płynnie po hebrajsku... Dlaczego robicie tym dziewczynkom ogromną krzywdę na wzór krzywdy, której rząd hitlerowskich Niemiec dokonał na rodzinie Grynszpanów... Januszku kochany, ja wiem, Ty nie lubisz mono tematów, ale one się na każdym kroku same narzucają.. Zadziwiające przy waszym procentowym udziale w populacji światowej... Szczegóły patrz w Google: Barbara Lerner-Spectre... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: zachowanie tożsamości narodowej! 04.09.13, 07:33 chief-denunciator napisała: Januszku kochany, ja wiem, Ty nie lubisz mono tematów, ale one się na każdym kroku same narzucają.. > > Zadziwiające przy waszym procentowym udziale w populacji światowej... ======================================== Januszku kochany Dlaczego Wam nie wystarcza Kneset w Jeruszalajem? Dlaczego Wy musicie mieć dwa parlamenty? Taka zachłanność nie przysparza przyjaciół w świecie... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: zachowanie tożsamości narodowej! 04.09.13, 08:12 Januszku kochany! Dlaczego Wy zawsze kąsacie rękę, która was karmi? Stalin podarował Wam własną republikę, a Wy brzydkie rzeczy o ruskach opowiadacie... Że Ruskie zmuszają Was do emigracji do Niemiec... Ot, co... Postscriptum Dlaczego deportowano Was z Hiszpanii w średniowieczu? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: zachowanie tożsamości narodowej! 04.09.13, 08:57 chief-denunciator napisała: Dlaczego deportowano Was z Hiszpanii w średniowieczu? ==================================== To prawda, żeście Maurom Bramy Tryumfalne budowali? Takie małe Quislingi już w średniowieczu? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: kpina 04.09.13, 08:34 ja.nusz napisał: > zawszekacperek napisał: > > > Szanowny Panie vampirr, > > inuitystyczny naród od chwili opuszczenia Egiptu pod wodzą > gen. Mosesa kpi sobie ze społeczności międzynarodowej. Taki już jest urok tego > narodu > > Apogeum ich kpin ze społeczności międzynarodowej przypadł na lata 1933-1945. > > Zastanów się co piszesz baranie. ============================================ Co Wam w żadnym przypadku nie wpłynęło na decyzję osiedlenia się między tym narodem z mentalnością tendencji eichmannowskiej. Niewytłumaczalny ewenement w dziejach ludzkości... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ In der ehemaligen Sowjetunion haben sie während der Kriege und des Nationalsozialismus systematische Gewalt, Verachtung, Armut und Leid erfahren. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To Józef Stalin i Adolf Hitler wspólnie Was gnębili? A to skurwiele! Dlatego na Waszych buziach widać wyraźnie rysy 6000 lat poniżania i męczeństwa... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Sfabrykowana fałszywka ? 04.09.13, 09:22 ja.nusz napisał: > zawszekacperek napisał: > > > Szanowny Panie vampirr, > > inuitystyczny naród od chwili opuszczenia Egiptu pod wodzą > gen. M > > osesa kpi sobie ze społeczności międzynarodowej. Taki już jest urok tego > narodu > > Apogeum ich kpin ze społeczności międzynarodowej przypadł na lata 1933-1945. > > Zastanów się co piszesz baranie. ============================================ Współpraca Żydów z caratem w tłumieniu Powstania Styczniowego, a także w finansowym wspieraniu go - miała głębszy sens. Przed wybuchem powstania Żydzi otrzymali od Wielkopolskiego prawo nabywania dóbr ziemskich, czego przed 1862 r. nie wolno im było czynić. Upadek powstania i konfiskata przez carat 4254 majątków szlachty polskiej oraz grabież ziemi dokonana wysiedlonym na Sybir 7000 rodzin z zaścianków szlacheckich stworzyły niebywałą okazję do wykupu przez Żydów polskiej ziemi. Władze carskie bowiem część zagrabionych majątków dały w nagrodę swoim zasłużonym urzędnikom, Sfabrykowana fałszywka ? Bez żadnych rzeczowych podstaw? Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sfabrykowana fałszywka ? 04.09.13, 12:01 gdupa-zwo napisała: > Sfabrykowana fałszywka ? > > Bez żadnych rzeczowych podstaw? > > Ot, co... Powołuje się na "opracowania" przyjaciela i poplecznika Moczara. Nie dziwi mnie to - czego można spodziewać się po takim młocie, który wywodzi się z tego samego skurwiałego środowiska. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sfabrykowana fałszywka ? 04.09.13, 15:03 ja.nusz napisał: > Powołuje się na "opracowania" przyjaciela i poplecznika Moczara. > Nie dziwi mnie to - czego można spodziewać się po takim młocie, który wywodzi s > ię z tego samego skurwiałego środowiska. ================================ To insynuujesz, że ten pan urodził się z genem antysyjonistycznym? Ten pan coś niecoś widział i przeżył i wyciągnął własne wnioski. Był na terenie ZSRR, na terenie Polski pod okupacją hitlerowską i Polską powojenną. Jego przekonania nie spadły nagle z nieba. Dopóki nie wynaleziono internetu ja także miałem pomidory na oczach. Nie znałem rodziny Grynszpanów ani wydarzeń w Ambasadzie Niemieckiej w Paryżu. Teraz rozumię dlaczego Pani Czosnekowa chce większej cenzury w internecie... Tyle tupetu i arogancji może mieć tylko Generalny Gubernator Izraelskiej Guberni Niemiaszkowo... Przez Zbąszynek kilkakrotnie przejeżdżałem, ale nie wiedziałem, że tam w roku 1938 kilka tysięcy osób koczowało pod gołym niebem... Bo ich z polskimi paszportami nie chciano wpuścić do polski z jakichś nieznanych powodów... Stary Henry Ford także miał jakieś konszachty z grupą Moczara? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sfabrykowana fałszywka ? 04.09.13, 15:33 chief-denunciator napisała: > Stary Henry Ford także miał jakieś konszachty z grupą Moczara? =============================== Nu, to wreszcie zrozumiał: Rządy Kuby, USA i Kanady były pod wpływem faszysty i antysyjonisty Moczara... Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Chief, poooooomocy! 04.09.13, 16:08 Orientujesz się może Chief, czy ten elegancki Pan to szlachetny Inuita czy też parszywy Czukcza ? I czy ten Pan też był wielbicielem Moczara? Na Januszka i Zbyfaucha nie mam co liczyć. Oni zamiatają takie życiorysy pod dywanik. Ot, co! Kacperek chief-denunciator napisała: > chief-denunciator napisała: > > > Stary Henry Ford także miał jakieś konszachty z grupą Moczara? > =============================== > > [url=http://de.wikipedia.org/wiki/St._Louis_%28Schiff%29]Nu, to wreszcie zrozum > iał: > > Rządy Kuby, USA i Kanady były pod wpływem faszysty i antysyjonisty Moczara... [ > /url] > > Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Chief, poooooomocy! 04.09.13, 16:40 Kacper, stwierdzam, że osiągnołeś już prawie poziom pierdolca gadupy-zwo. Za to osięgnięcie będę cię od zaraz tytułuwał gadupa-4. Gdybyś był przeoczył kolejność, to gadupa-3 to ten wasz inny kolega, który zrywa się ciągle z niedotlenioną czachą w środku nocy i pisze podobne debilizwy jak, gdupa i gadupa-zwo no i treaz ty te należysz do tego elitarnego klubu. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chief, poooooomocy! 04.09.13, 16:57 ja.nusz napisał: > Kacper, stwierdzam, że osiągnołeś już prawie poziom pierdolca gadupy-zwo. > Za to osięgnięcie będę cię od zaraz tytułuwał gadupa-4. > > Gdybyś był przeoczył kolejność, to gadupa-3 to ten wasz inny kolega, któ > ry zrywa się ciągle z niedotlenioną czachą w środku nocy i pisze podobne debili > zwy jak, gdupa i gadupa-zwo no i treaz ty te należysz do tego elitarnego klubu. ----------------------------------------------------> Pani Barbara Lerner-Spectre poucza nas, że to ostatni stopień do ostatecznego zwycięstwa, jeszcze zęby zacisnąć i musicie przez to przejść ... Linkowałem już do Pani Barbary Lerner-Spectre ze Szwecji? Ot, co Odpowiedz Link
lepian4 Re: Chief, poooooomocy! 04.09.13, 18:02 Pipciolu, jesli mnie miales na mysli, to ja nie zrywam sie w nocy, tylko czesto pozno wracam z pracy, a niekiedy z imprez do domu. Ostatnio przetanczylem z kolezankami z pracy pol nocy. Ale co ty o tym mozesz wiedziec? Pracy kurwa nie umiesz znalezc a co dopiero kolezanki z pracy beglücken! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Chief, poooooomocy! 04.09.13, 19:58 Nu, numeracja jak ta lala. A przewidujesz może jeszcze dodatkowe trójkąciki o różnych kolorach do naszycia na nasze ubranka klubowe? Kacperek Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Chief, poooooomocy! 05.09.13, 00:45 gadupa-4 napisała: > Nu, numeracja jak ta lala. A przewidujesz może jeszcze dodatkowe trójkąciki o r > óżnych kolorach do naszycia na nasze ubranka klubowe? > > Kacperek Potwierdziłeś tylko, że na taką numerację zasłużyłeś. A odnośnie trójkącików pogadaj sobie z gadupą-zwo...u niego są rodzinne tradycje w rozdzielaniu takich kotylionów. Odpowiedz Link
chief-denunciator tradycje w rozdzielaniu takich kotylionów. 05.09.13, 08:41 ja.nusz napisał: > Potwierdziłeś tylko, że na taką numerację zasłużyłeś. > A odnośnie trójkącików pogadaj sobie z gadupą-zwo...u niego są rodzinne tradycje w rozdzielaniu takich kotylionów. ==================================== Yom Chamishi, 1 Tishri 5774 Bardzo fajny kotylion! I jeszcze w dużej mierze zapomniany epizod: mała grupa z Brygady Żydowskiej spędziła większość lata poprzedniego roku na polowaniu na nazistów w Austrii, wchodzili do ich domów w brytyjskich mundurach, wygłaszali wyroki śmierci w imieniu narodu żydowskiego i strzelali im w głowy. Wydarzenie miało miejsce po zakończeniu działań wojennych, w roku 1946... Sędziowie, prokuratorzy, obrońcy, kaci; wszyscy w jednaj osobie. W każdej, w miarę cywilizowanej etni, zakwalifikowano by taki wybryk jako pospolite morderstwo. Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: tradycje w rozdzielaniu takich kotylionów. 05.09.13, 09:41 Srebenica... ( proszę kliknąć na godz. 9:18... Dziękuję) By the way - skoro już mowa o masakrach... Holendry - skurwiele nie chcą płacić odszkodowania... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chief, poooooomocy! 04.09.13, 17:10 zawszekacperek napisał: Orientujesz się może Chief, czy ten elegancki Pan to szlachetny Inuita ================================ Nu, i co? Doigrałeś się... I Januszek Cię rozszyfrował: Należysz do grupy Moczara... Stosowanie gazu jest zakazane, Innuici nie stosują gazu, Innuici stosują biały fosfor. Bardziej rażące obrazki w cudowny sposób znikły z internetu... Trza swych odpowiednio ustawić, ot cała tajemnica... Dalsze szczegóły u Pani Barbary Lerner-Spectre.. Google... Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sfabrykowana fałszywka ? 04.09.13, 16:34 gadupa-zwo napisała: > Stary Henry Ford także miał jakieś konszachty z grupą Moczara? Ford na pewno nie - ty jednak wywodzisz się z tego bagna śmieciu. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sfabrykowana fałszywka ? 04.09.13, 16:48 ja.nusz napisał: > gadupa-zwo napisała: > > > Stary Henry Ford także miał jakieś konszachty z grupą Moczara? > > Ford na pewno nie - ty jednak wywodzisz się z tego bagna śmieciu. ==================================== To dlaczego on tak źle o waszych elitach pisał? Podobno nawet finansował tego przybłędę z Austrii, jak mu tam było? Gitler, czy coś takiego.. Odpowiedz Link
chief-denunciator Wątek muzyczny 04.09.13, 10:54 Dawno ześwa się nie śmiali... Ulubiona piosenka Januszka.. Ot, co... Odpowiedz Link