jane_24 02.11.05, 23:50 macie moze jakies wypróbowane i działające niezawodnie? przynajmniej żeby tak na jeden dzien sie humor poprawił Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: sposoby na doła 02.11.05, 23:58 Lapie za telefon, wykrecam cztery, piec czasem szesc numerow i wrzeszcze - zbiorka- Wieczorem przychodza moje kolezanki ze swoimi kolezankam, robimy pyszne zarcie, pijemy hektolitry winska i gadamy do rana. Zestaw przewaznie jest zmienny. Trzy sa stale. Kazda ma prawo przyprowadzic dowolna liczbe znajomych. Warunek jest jeden, same fajne baby. Wiek, zawod, status spoleczny nie licza sie. Na mnie dziala. Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła 03.11.05, 00:02 babskie weekendy sobie czasem funduje z dwoma kolezankami poznanymi przez internet zawsze ładują baterie ale takie większe party tez brzmi fajnie - koniecznie musze sprobowac Odpowiedz Link
rene8 Re: sposoby na doła 03.11.05, 00:11 No cóż ... Nic dodać nic ująć Ale Ci powiem w sekrecie,ze jak mam doła..to nic mi tak nie pomaga jak.. zj...ać kogoś. Fuj ! Okropna jestem,staram sie tego nie robić na bliskich, ale czasami.. Nosz trzeba sie rozładować. A potem płaczę. Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła 03.11.05, 10:28 1 nie umiem zj...bywac nikogo 2 a placze codziennie wiec juz mi starczy Odpowiedz Link
rene8 Re: sposoby na doła 03.11.05, 10:39 Skoro już Ci wystarczy płakania, a swojej frustracji nie umiesz "wywalić"... Pozostaje Ci siedzieć i rozmyślac... "oj jaka ja biedna nieszczęśliwa, nawet ten pan co się ledwo trzyma płota ma zonę która go położy do łóżka .A ja... A ja ?" Wkurzyłam Cię trochę? No to czekam na rewanz... No mnie mozesz z..bać! Nawet mnie nie znasz!Nie wiesz czy istnieje. Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła 03.11.05, 11:47 takie slowa to w glowie ciagle mam wiec nie wkurzylas musisz sprobowac czegos mocniejszego Odpowiedz Link
genoveva Re: sposoby na doła 03.11.05, 11:28 Kup kilka szklanek lub spodeczków, nieważne co, byle było tanie. Następnie idź do domu i przy akompaniamencie głośnych okrzyków (tematyka dowolna, mogą być przekleństwa, ale można również krzyczeć AAA) wytłucz zakupione naczynia o podłogę. Tylko uważaj na domowników. Przebywanie dzieci i zawałowców jest mocno niewskazane Odpowiedz Link
rene8 Re: sposoby na doła 03.11.05, 11:34 No własnie! Mój profesor od psychologii opowiadał,ze osobiście kupował talerze dla córki przed i po sesji p.s. genoveva? czy ja moge używac Twojej sygnatórki z dopiskiem "wszystkie prawa do sygnatórki posiada genoveva"? Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła 03.11.05, 11:49 pomysł bardzo mi sie podoba - wyladowanie frustracji na talerzach jest super lepiej tak niz na zywych Odpowiedz Link
rene8 Re: sposoby na doła 03.11.05, 11:54 No i jest pomysł na wyładowanie się! Ja to kiedyś rzucałam cegłami bo coś mnie wkurzyło..ale potem szybko uciekałam Nie duś w sobie Jane... To gorzej boli niż jakby Cie ktoś zranił... Bo nie wiesz czemu ta dusza wyje. Odpowiedz Link
genoveva Re: sposoby na doła 03.11.05, 11:56 rene8 napisała: > p.s. genoveva? czy ja moge używac Twojej sygnatórki z dopiskiem "wszystkie > prawa do sygnatórki posiada genoveva"? Oczywiście, nie ukrywam, że miło mnie połechtałaś <ukłon> Czyżbyś miała podobny problem? Odpowiedz Link
f.l.y Re: sposoby na doła? 03.11.05, 13:23 a pomyśl sobie dziewczyno, że są tacy co mają gorzej.... od razu człowiekowi lżej na duszy... jak masz doła idź do kuchni i zrób nam salonowiczom jakąś pychotkę na to dzisiejsze popołudnie... (wirtualnie rzecz jasna....ykhm...) Odpowiedz Link
genoveva Re: sposoby na doła? 03.11.05, 14:35 f.l.y napisała: > jak masz doła idź do kuchni i zrób nam salonowiczom jakąś pychotkę na to > dzisiejsze popołudnie... > (wirtualnie rzecz jasna....ykhm...) > > Chcesz spróbować mojej sławetnej paciaji (paciai?)? Jesteś pewna/pewien, że wiesz co robisz ? Odpowiedz Link
f.l.y Re: sposoby na doła? 03.11.05, 15:02 genoveva napisała: > Chcesz spróbować mojej sławetnej paciaji (paciai?)? Jesteś pewna/pewien, że > wiesz co robisz ? =========== wiem co robię... możesz podawać... jestem prawie wszystkożerna... reszta salonowiczów pewnie też...no ale za wszystkich, rzecz jasna, wypowiadac się nie będę poprosimy przepis na paciaję....albo samą paciaję... mnie długo prosić nie trzeba... dajesz adres i jesteśmy... Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła? 03.11.05, 15:26 to ja moze zrobie blok czekoladowy - podobno dobrze mi wychodzi Odpowiedz Link
f.l.y Re: Przepis na blok wg Jane.. 03.11.05, 15:51 ja tam bloku kawałek... czekoladowego.... ps' pamiętam jak Mama zastępczo robiła w ciężkich czasach peereluuu... Odpowiedz Link
jane_24 Re: Przepis na blok wg Jane.. 03.11.05, 22:22 przepis wziełam stad: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=26323852 i nawet zdjecia mojego pierwszego "wypieku" sa a na ciastko zapraszam powiedz tylko kiedy wpadniesz Odpowiedz Link
rene8 Re: Przepis na blok wg Jane.. 04.11.05, 09:53 Wygląda PIĘKNIE!!! Wpraszam się (zaraz się jescze ktoś znajdzie hihihi). Ja uwielbiam gotować,ale do ciast mam 2 lewe rece Jak nastrój? Odpowiedz Link
jane_24 Re: Przepis na blok wg Jane.. 04.11.05, 23:19 żle i co raz gorzej niestety wszystko przegrałam w zyciu co miałam do przegrania i teraz jestem sama jak nigdy w zyciu Odpowiedz Link
reniuszka Re: sposoby na doła 03.11.05, 00:21 Wystarczy, że przytulę się do męża, on mnie uściśnie i pogłaszcze po policzku... do tej pory mi wystarczyło. Ale takie babskie spotkanie też mo kiedyś baaaardzo pomogło. Renia Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła 03.11.05, 10:27 no wlasnie ten od kogo bym tego pragnela nie chce tego wiec odpada Odpowiedz Link
antidotumm Re: sposoby na doła 03.11.05, 14:38 Niezle jest przejscie sie na plywalnie: nie na darmo w tak wielu kulturach woda zmywa grzechy: orzezwia, pozwala sie wyluzowac. Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła 03.11.05, 15:25 plywac nie umiem ale fajnie by bylo marzy mi sie sanuna ale niestety zaproszenie dla mnie jest juz nie aktualne wiec niestety sie nie wybiorę moze na jakies jacuzzi Odpowiedz Link
reni16 Re: sposoby na doła 03.11.05, 15:30 skacze pajacyka, aż do utraty tchu....jakies ze 100 i więcej, pomaga Odpowiedz Link
goonia Re: sposoby na doła 03.11.05, 17:36 Dluuugi spacer, potem kapiel, lampka wina i ksiazka. Nie myslec o niczym, bo znow sie zdenerwujesz. Masaz polaczony z aromaterapia - cudo. Ogolnie rzecz biorac ja sie musze "wylaczyc" na pare godzin, jak mi sie system przegrzeje) No i z wiekiem doszlam do wniosku, ze nie warto sie martwic na zapas. Odpowiedz Link
jaworszczanka Re: sposoby na doła 04.11.05, 00:50 nie na jeden dzien, ale na pare chwil na pewno piosenka "float on" zespolu modest mouse - no jakos tak optyzmizm - zabawnie a nienachalnie - w czleka wlewa, ze jakby odrobine bardziej zyc sie chce Odpowiedz Link
jane_24 Re: sposoby na doła 04.11.05, 09:44 jezeli masz mp3-kę to bardzo proszę na maila - moze mi poprawi trochę humor Odpowiedz Link
jaworszczanka Re: sposoby na doła 04.11.05, 12:06 niestety nie mam pioseneczke posiadam tylko na plycie-skladance "trojkowy ekspres" (nawiasem mowiac b zacne wydawnictwo). moze jakis komputerolotny znajomy mi to przekonwertuje, wtedy Ci wysle. Odpowiedz Link
f.l.y nasturcje.... 04.11.05, 13:44 to dla mnie najpiękniejsze kwiaty....... ps' to dlatego aguś nie zmieniłam tapety w pokoju Odpowiedz Link