Dodaj do ulubionych

Krótki traktat o szczęściu...

13.09.13, 08:51
Genealnie rozróżniamy dwa rodzaje płaczu:

a. płacz z nieszczęścia...

b. płacz ze szczęścia...

Dawno nie linkowałem do tego filmiku...

Trochę poza moimi normalnymi zainteresowaniami, ale nie mogę ciągle linkować do tego Pana, który się cieszy, że jego ziomkowie skupują Manhattan, Węgry, Polskę i sławiący dzielność swej etni...

Na dłuższą metę to jest bardzo monotematyczne...

Są ciekawsze tematy...

Patrz: "Obozy w Niemczech"

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Krótki traktat o szczęściu... 15.09.13, 13:56
      Tylko dzięki moim koneksjom jestem w stanie zaoferować wam taką jednorazową przygodę życiową.

Nie zwlekaj !

Pożałujesz, gdy z tego nie skorzystasz!

Audiencja u papieża to mały pikuś, w porównaniu do mojej oferty...

Ot, co...
      • zawszekacperek Re: Chief, co Ty ... 15.09.13, 17:12
        qrwa wiesz o szczęściu. O szczęściu mówić może Januszek, któremu udało się spierdolić z Kaszub do Gamburka. smile albo Gadupełe oraz Ojciec Lunatyk beneficjenci helmutowskich socjalamtów, w których pełno urzędników z tendencją mentalności Eichmannowskiej.smile
        Nasi szczęściarze nie są tak poyebani, żeby rwać się na wycieczkę, którą im proponujesz.
        Wolą zapach naszego gówna od zapachu swojej Ojczyzny. Zapach naszego gówna nie zabija, ba... odwrotnie wzmacnia. Vide: Januszeksmile.

Kacperek

chief-denunciator napisała:

> Tylko dzięki moim koneksjom jestem w stanie zaoferować wam taką jednorazową prz
        > ygodę życiową.
        >
        > Nie zwlekaj !
        >
        > Pożałujesz, gdy z tego nie skorzystasz!
        >
        > Audiencja u papieża to mały pikuś, w porównaniu do mojej oferty...
        >
        > Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Chief, co Ty ... 15.09.13, 17:50

zawszekacperek napisał:

> qrwa wiesz o szczęściu.

Какая-то сволочь наехала на людей!

Ot, co...
        • vampirr Re: Chief, co Ty ... 15.09.13, 21:41
          Nie chcialbym cie w zadnym wypadku zasmucac, ale w Kolonii gownem nie smierdzi... Nie wiedzialem tez - musze przyzanc, ze smierdzaca Turyngia jest juz twoja...
          Czyzby nielegalni mogli juz tam decydowac, ktory IM zaostanie premierem?
          vpr

zawszekacperek napisał:

> qrwa wiesz o szczęściu. O szczęściu mówić może Januszek, któremu udało się spie
          > rdolić z Kaszub do Gamburka. smile albo Gadupełe oraz Ojciec Lunatyk beneficjenci
          > helmutowskich socjalamtów, w których pełno urzędników z tendencją mentalności
          > Eichmannowskiej.smile
          > Nasi szczęściarze nie są tak poyebani, żeby rwać się na wycieczkę, którą im pro
          > ponujesz.
          > Wolą zapach naszego gówna od zapachu swojej Ojczyzny. Zapach naszego gówna nie
          > zabija, ba... odwrotnie wzmacnia. Vide: Januszeksmile.
          >
          > Kacperek
          >
          >
          > chief-denunciator napisała:
          >
          > > Tylko dzięki moim koneksjom jestem w stanie zaoferować wam taką jednorazo
          > wą prz
          > > ygodę życiową.
          > >
          > > Nie zwlekaj !
          > >
          > > Pożałujesz, gdy z tego nie skorzystasz!
          > >
          > > Audiencja u papieża to mały pikuś, w porównaniu do mojej oferty...
          > >
          > > Ot, co...
          >
          >
          • lepian4 Re: Chief, co Ty ... 16.09.13, 04:30
            W Kolonii zwykle smierdzi gownem, dlatego final Eurowizji odbyl sie nie w Kolonii, tylko w Düsseldorfie. Przypomnij sobie slowa Leny, ktora dokladnie o kolonskim smrodzie gowna i szczochow opowiadala. Jasne, by nikogo nie obrazic, mozna powiedziec, ze zmierdzi strawionymi kebabami i tstsiki. Coz, mamy takich, a nie innych, arystokratow i innych Kulturbereicherow in Kölle am Ring. Od niedawna Romy, Sinti i inni cyganie sraja, gdzie popadnie. Coz, to pewnie ci nie przeszkadza. To jet bez watpienia taki arystokratyczny nawyk. Na europejskich dworach zwykle sralo sie, gdzie popadnie.

A o szczesciu, to moze mowic ta pani:
            • zawszekacperek Re: Chief, co Ty ... 16.09.13, 13:45
              Lepian, kiedy nauczysz się komunikować z Baronem i Januszkiem?

Do niuch należy pisać tak:

W Kolonii pachnie ... Lewantem. smile

Teraz fersztejn?

Kacperek
              • lepian4 Re: Chief, co Ty ... 16.09.13, 15:04
                Sram na to (mym brunatnym gownem)!
                • chief-denunciator Re: Chief, co Ty ... 16.09.13, 15:26
                  lepian4 napisał:

> Sram na to (mym brunatnym gownem)!
                  =================================

A ja mam ciągle jeszcze pretensje do Pana Boga, że zasilanie energetyczne Homo Sapiens rozwiązał w tak śmierdzący sposób...

Przecie są ciekawsze rozwiązania...

Przecie my to Krone der Schöpfung...

Życzyłbym sobie nieco więcej szacunku z tego tytułu... !

Ot, co...
                  • lepian4 Re: Chief, co Ty ... 16.09.13, 17:32

Chief, to twoje donnerbalken z mlodosci moze faktycznie bylo marnowaniem zasilania energetycznego Homo Sapiens. Jest jednak nadzieja, w sraczce. Jednak dopoki Zieloni beda traktowani powaznie, dopoty bedziemy mogli o tak powaznych projektach jedynie pomazyc.
            • vampirr Re: Chief, co Ty ... 16.09.13, 18:02
              Przyjmij moje serdeczne wyrazy wspolczocia, skoro jestes skazany na odwiedzanie miejsc, ktorych instnienia JA nawet nie podejrzewam...

vpr

lepian4 napisał:

> W Kolonii zwykle smierdzi gownem, dlatego final Eurowizji odbyl sie nie w Kolon
              > ii, tylko w Düsseldorfie. Przypomnij sobie slowa Leny, ktora dokladnie o kolons
              > kim smrodzie gowna i szczochow opowiadala. Jasne, by nikogo nie obrazic, mozna
              > powiedziec, ze zmierdzi strawionymi kebabami i tstsiki. Coz, mamy takich, a n
              > ie innych, arystokratow i innych Kulturbereicherow in Kölle am Ring. Od niedaw
              > na Romy, Sinti i inni cyganie sraja, gdzie popadnie. Coz, to pewnie ci nie prz
              > eszkadza. To jet bez watpienia taki arystokratyczny nawyk. Na europejskich dwor
              > ach zwykle sralo sie, gdzie popadnie.
              >
              > A o szczesciu, to moze mowic ta pani:
              • lepian4 Re: Chief, co Ty ... 17.09.13, 11:16
                Wacpanie, sprawdzilem w googlu. kasliwe uwagi Leny o smrodzie w Kolonii sa ciagle dostepne.
                Niedawno duzym rozglosem cieszyla sie strefa archeologiczna kolo twojego greckiego przyjaciela, ktory ma swoj wysmienity lokal pod obena centrala Lanxess.
                Podczas prac budowlanych natknieto sie na cenne fragmenty rzysmkich obiektow. Okolice znaleziska zabezpieczono, znalezisko przygotowoano prowizorycznie do pozniejszych prac archeologicznych... i nastepnie calosc ponownie zasypano, wszak ludnosc naplywowa bez opamietana srala do tego grajdolka. Dziwie sie, ze tego smrodu nie zauwazyles. Ponocz czesto sie tam stolujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka