vampirr 10.10.13, 21:18 Czy jest tu jakis psychol-og, ktory moglby mi wyjasnic, dlaczego moja mila Marysienka tak bardzo cierpi an syndrom sztokholmski, choc przeciez wcale nie bralem jej jako zakladniczki??? Bardzo mnie to gryzie i gnebi... vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Pytanie bardhzo specjalistyczne 10.10.13, 21:24 Zapłaciłeś Mafii Ruskiej 20 E i to wystarczy.... Nie ma o czym dyskutować... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Pytanie bardhzo specjalistyczne 10.10.13, 22:44 Na razie nie musialem, wiejski glupku. (Czy wolisz, zebym pozostal przy WIELKIM SRACZU?) vpr chief-denunciator napisała: > Zapłaciłeś Mafii Ruskiej 20 E i to wystarczy.... > > Nie ma o czym dyskutować... > > Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Pytanie bardhzo specjalistyczne 11.10.13, 10:28 vampirr napisał: > Na razie nie musialem, wiejski glupku. (Czy wolisz, zebym pozostal przy WIELKIM SRACZU?) ============================== Wcale mnie to nie obraża... Gorszy jest epitet, który skrajny narodowy element używał w stosunku do jednego z przywódców KK.... Szczegóły są w linku, który mi kilka lat temu podarował niejaki Absztyfikant... Link owy bardzo rozzłościł Szanownego Pana Gutmensza... Z powyższego ostro wnioskuję, że prowokacja Absztyfikanta się w pełni udała... Ot, co... Postscriptum Сегодня 11 октября 2013, пятница ... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re:Chief, wszystko jasne 10.10.13, 23:14 Pan Baron cierpi na ten syndrom. Katastrofa. Nic i nikt już mu nie pomoże. Zwłaszcza, że ten od pigułek, o którym nadawałeś w innym wątku popełnił Schienensuizid. Kacperek Odpowiedz Link
chief-denunciator Re:Chief, wszystko jasne 11.10.13, 08:58 zawszekacperek napisał: > Pan > Baron cierpi na ten syndrom. > > Katastrofa. Nic i nikt już mu nie pomoże. Zwłaszcza, że ten od pigułek, o który > m nadawałeś w innym wątku popełnił Schienensuizid. ========================================= Mnie się najbardziej podobała to opowiastka o dyskusjach w angielskich uniwersytetach. Także wspólne wypicie lampki koniaku z byłym polskim ambasadorem w Niemczech i Stanach Zjednoczonych Ameryki północnej, zrobiło na mnie bardzo duże i pozytywne wrażenie. Pan Baron ma taki przyrodzony dar właściwego zachowania się w każdej sytuacji.... Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Schienensuizid. .. 11.10.13, 11:02 zawszekacperek napisał: > > Katastrofa. Nic i nikt już mu nie pomoże. Zwłaszcza, że ten od pigułek, o który > m nadawałeś w innym wątku popełnił Schienensuizid. ========================== Tragiczne, gdy ludziom nie wystarcza majątek zarobiony na uczciwej pracy. Zaczynają spekulować. I katastrofa się zaczyna... Niejaki Rudolf Diesel myślał, że spekulacjami na polach naftowych zarobi więcej. I źle myślał... A ponieważ był także honorowym człowiekiem, popełnił LaManchesuizid... Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: Pytanie bardhzo specjalistyczne 11.10.13, 09:20 Skarbenku, Marysienka wcale nie cierpi Marysienka sie doskonale bawi Tylko zaslinionych szyb nie lubi.... Odpowiedz Link
vampirr Re: Pytanie bardhzo specjalistyczne 11.10.13, 18:10 Bardzo smiem w to powatpiewac... Natomiast nie mam nawet cienia watpliwosci, co do tego, ze sam sie dobrze bawie... vpr maria421 napisała: > Skarbenku, Marysienka wcale nie cierpi > Marysienka sie doskonale bawi > Tylko zaslinionych szyb nie lubi.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Pytanie bardhzo specjalistyczne 11.10.13, 18:54 vampirr napisał: > Bardzo smiem w to powatpiewac... > Natomiast nie mam nawet cienia watpliwosci, co do tego, ze sam sie dobrze bawie ============================================== Ja opowiadam się za tym, żeby Pana Barona ułaskawić. Uzasadnienie: Pan Baron jest, jak każdy tu od przeszło 10 lat widzi, intelektualnie niepełnosprawny... Niech nam Pan Prezydent przykładem będzie... Ot, co.... Odpowiedz Link
gadupa Re: Haloooooo.... 11.10.13, 13:57 Tobie przydalby sie oprocz psychiatry kurs gramatyki. hehe Odpowiedz Link
chief-denunciator prawie 30 lat bez pracy. 11.10.13, 14:15 gadupa napisała: > Tobie przydalby sie oprocz psychiatry kurs gramatyki. hehe ============== gadupa 11.10.13, 13:57 od prawie 30 lat bez pracy. Na utrzymaniu narodu mentalności tendencji eichmannowskiej... Ot, co... Odpowiedz Link
fan.club Gupi ćwoku... 11.10.13, 14:52 skąd ty możesz wiedzieć, co to jest gramatyka? O rakarzu juz nie wspomnę. Odpowiedz Link
gadupa Ty nadeta chamko polacka. 11.10.13, 15:55 Rakarz ci juz nawet nie pomoze. Idz sie lepiej zakop gdziesz przy rowie. buahahahahahahaha Odpowiedz Link
fan.club Doopa, ty ukraińcu wrocławski... 11.10.13, 18:26 masz jakieś problemy z kobietami? Odpowiedz Link