gregvong 15.12.13, 20:15 O malo nie zakrztusil sie zem watrobka rascasse, kiedy uslyszalem te dobra nowine... gfg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 15.12.13, 21:47 gregvong napisał: > O malo nie zakrztusil sie zem watrobka rascasse, kiedy uslyszalem te dob > ra nowine... > > > gfg ============================== Wpisy Ojca Lunatyka były swego czasu bardziej zabawne... Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 09:21 lunatix napisał: > Katastrofa. ======================== Nu, nic dziwnego... Urszulka jest niemiachową urzędniczką mentalności tendencji Eichmannowskiej... Chce zmienić prawo dotyczące tłumienia rozruchów pod Socjalamtami... Policja sama nie daje rady... Wszystko się teraz zmieni... Na lepsze... Ot, co... Postscriptum Witaj Jutrzenko Swobody! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 09:36 Nie wiem dlaczego przypomniał mi się w związku z tym wpis Wiki o małym Miasteczku na Ziemiach Odzyskanych, ściśle na Ziemi Lubuskiej... Ot, co... Postscriptum Witaj Jutrzenko Swobody! Postscriptum Wzmocnić Warty u wszystkich bram! Odpowiedz Link
jureek Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 12:14 chief-denunciator napisała: > Urszulka jest niemiachową urzędniczką mentalności tendencji Eichmannowskiej... To o jakąś Niemkę chodzi? Myślałem, że może ten wątek jest o Urszuli Radwańskiej. No ale ona nie jest Niemką. O kogo więc chodzi? Poda mi ktoś rozwiązanie tego rebusu? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 04:01 A jaki moral wynika z tej powiastk? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 09:09 lepian4 napisał: > A jaki moral wynika z tej powiastk? ============================= Wrogowie Niemiec już teraz trzęsą portkami... Taliby już się zapewne zesrały... Taliby to tylko do młodych dziewczynek w autobusie umieją strzelać, na dodatek niecelnie... Ot, co... Postscriptum Sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Jak nasz Pan Baron... BTW Nasz Pan Baron ma 9 rodzeństwa, wywęszyłem wczoraj w WWW. Postąpiłem niemoralnie, albo zrobiłem Panu Baronowi usługę, że to tu anonsuję? Oto jest pytanie, które tylko Pan Gutmensz jest wstanie rozstrzygnąć.. Forumowy starszy specjalista od moralności... Gdybyśmy Urszulkę mieli pod Stalingradem, świat by dzisiaj inaczej wyglądał... Odpowiedz Link
jureek Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 12:15 chief-denunciator napisała: > Postąpiłem niemoralnie, albo zrobiłem Panu Baronowi usługę, że to tu anonsuję? A prosił Cię o tę przysługę? Jura Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 12:34 jureek napisał: > A prosił Cię o tę przysługę? > Jura ============================= Pan Baron by nigdy bezrolnego o nic nie prosiŁ... Bezrolny ma obowiązek zgadywać życzenia Wysoko Urodzonych... Ot, co... Postscriptum Pokój dla Judei ... Pokój dla Samarii .... Odpowiedz Link
jureek Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 07:33 Jaka Urszulka? O czym Wy wszyscy tu szyfrujecie? Weźcie pod uwagę, że nie każdy jest połykaczem medialnej papki i nie każdy musiał usłyszeć to, co Ty usłyszałeś. Jura Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 08:53 jureek napisał: > Jaka Urszulka? O czym Wy wszyscy tu szyfrujecie? Weźcie pod uwagę, że nie każdy > jest połykaczem medialnej papki i nie każdy musiał usłyszeć to, co Ty usłyszał > eś. > Jura ================================== To właśnie tworzy tę niebywałą aurę wokół naszego Pana Barona.... Ot, co... Postscriptum Młodości, ty nad Poziomy wylatuj! Odpowiedz Link
jureek Re: Jureek 16.12.13, 13:29 maria421 napisała: > o nowa pania minister obrony Bundesrepubliki chodzi. Byłem w kraju, więc coś mi chyba uciekło. To jakaś kontrowersyjna osoba, że aż doczekała się tematu na forum? No i jaka tam ona potężna - bez przesady. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jureek 16.12.13, 13:59 jureek napisał: > Byłem w kraju, więc coś mi chyba uciekło. To jakaś kontrowersyjna osoba, że aż > doczekała się tematu na forum? No i jaka tam ona potężna - bez przesady. > Jura > Ale o kogo chodzi już wiesz? Kobita na tym stanowisku bedzie zawsze kontrowersyjna - w DE jest to jak by nie było przypadek bez precedensu. Odpowiedz Link
chief-denunciator I kicked him in the balls... 16.12.13, 14:38 ja.nusz napisał: > Ale o kogo chodzi już wiesz? > > Kobita na tym stanowisku bedzie zawsze kontrowersyjna - w DE jest to jak by nie > było przypadek bez precedensu. ============================== W Izraelu to ich pełno! Jako szeregowe! Do kopania w jajka! Na Ziemi Świętej! I kicked him in the balls. I took my foot, with my military boot, and I kicked him in the balls. Ot, co.... Odpowiedz Link
jureek Re: I kicked him in the balls... 16.12.13, 14:48 Już się tak nie podniecaj. Jura Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: I kicked him in the balls... 16.12.13, 14:58 jureek napisał: > Już się tak nie podniecaj. > Jura ================================ Od izraelskiej żołnierki to sama rozkosz! Niekończący się orgazm!!! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: I kicked him in the balls... 16.12.13, 15:19 jureek napisał: > Już się tak nie podniecaj. > Jura ================================ A może dlatego ta wojna tak długo tam trwa, bo między Arabami sami masochiści ??? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Te anglik od siedmiu bolesci. hehe 16.12.13, 17:34 forum.gazeta.pl/forum/w,51283,147494382,147500939,Re_Lochwechsel.html gadupa napisała: > Cpasz za duzo i bredzisz. Odpowiedz Link
jureek Re: Jureek 16.12.13, 14:41 ja.nusz napisał: > Ale o kogo chodzi już wiesz? Nazwisko znam - Ursula von der Leyen. Ale poza tym nic więcej o niej nie wiem. Nie rozumiem więc, czemu jecki tak się podnieca. > Kobita na tym stanowisku bedzie zawsze kontrowersyjna - w DE jest to jak by nie > było przypadek bez precedensu. Niczego kontrowersyjnego w niej nie widzę. Uładzona, taki typ nowego polityka bez żadnej wyrazistości. Życzę jej jak najlepiej, bo po poprzedniku topiącym miliardy w jakieś niewydarzone projekty jest co posprzątać. Jura Odpowiedz Link
gregvong Re: Jureek 16.12.13, 18:10 Jureeczku najmilejszy! Ze siem tak wyrazem: Gdzie Ty to niby jakies, qrwa, "podniecenie" zoczyles??? jureek napisał: > ja.nusz napisał: > > > Ale o kogo chodzi już wiesz? > > Nazwisko znam - Ursula von der Leyen. Ale poza tym nic więcej o niej nie wiem. > Nie rozumiem więc, czemu jecki tak się podnieca. > > > Kobita na tym stanowisku bedzie zawsze kontrowersyjna - w DE jest to jak > by nie > > było przypadek bez precedensu. > > Niczego kontrowersyjnego w niej nie widzę. Uładzona, taki typ nowego polityka b > ez żadnej wyrazistości. Życzę jej jak najlepiej, bo po poprzedniku topiącym mil > iardy w jakieś niewydarzone projekty jest co posprzątać. > Jura Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Jureek 16.12.13, 18:27 gregvong napisał: Jureeczku najmilejszy! Ze siem tak wyrazem: Gdzie Ty to niby jakies, qrwa, "podniecenie" zoczyles??? ========================= Zaraz Pan Gutmesz donos na Ciebie napisze... Postscriptum Pokój dla Palestyny! Odpowiedz Link
jureek Re: Jureek 16.12.13, 18:32 gregvong napisał: > Ze siem tak wyrazem: Gdzie Ty to niby jakies, qrwa, "podniecenie" zoczyles??? W tytule. Jura Odpowiedz Link
gregvong Re: Jureek 16.12.13, 19:10 Nun, das ist leider eine Fehlinterpretation. Das Ausrufezeichen bekräftigt lediglich die Aussage, die an sich völlig objekitv ist... gvg jureek napisał: > W tytule. > Jura Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Jureek 16.12.13, 19:20 gregvong napisał: > Nun, das ist leider eine Fehlinterpretation. Das Ausrufezeichen bekräftigt ledi > glich die Aussage, die an sich völlig objekitv ist... ====================================== Menschen ohne Heimat sind unser Unglück ! Postscriptum Pokój dla Palestyny! Odpowiedz Link
jureek Re: Jureek 16.12.13, 19:30 chief-denunciator napisała: > Menschen ohne Heimat sind unser Unglück ! Czego Asiek najlepszym przykładem. Marudzi potem taka maruda bezhajmatowa i końca tego marudzenia nie widać. Jura Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Jureek 16.12.13, 19:43 jureek napisał: > chief-denunciator napisała: > > > Menschen ohne Heimat sind unser Unglück ! > > Czego Asiek najlepszym przykładem. Marudzi potem taka maruda bezhajmatowa i koń > ca tego marudzenia nie widać. > Jura ====================================== Pokój dla Palestyny ! ! ! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jureek 17.12.13, 04:15 Te niewydarzone projekty sa nastepstwem pokojowej polityki Rot-Grün. Faktycznie, ustepujacy minister nie potrafil wyretuszowac tych patologii Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jureek 17.12.13, 04:12 Stanowczo dystansuje sie od tego tendencyjnego i seksistowskiego wpisu! Odpowiedz Link
gadupa Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 16:03 Jak sie o niej mowilo wczesniej? Macica narodu. hehe Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 17:33 forum.gazeta.pl/forum/w,51283,147494382,147500939,Re_Lochwechsel.html gadupa napisała: > Jak sie o niej mowilo wczesniej? > > Macica narodu. hehe Odpowiedz Link
gregvong Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 16.12.13, 19:52 Jestem (im Übrigen) troche zniesmaczony faktem, ze nikt nie zworcil uwagi na watrobke z rascasse... gvg Odpowiedz Link
maria421 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 09:16 gregvong napisał: > Jestem (im Übrigen) troche zniesmaczony faktem, ze nikt nie zworcil uwagi na wa > trobke z rascasse... > > > gvg > Pominelam dyskretnym milczeniem fakt, ze Wasc ogladasz TV, czy tez czytasz newsy w czasie jedzenia. Odpowiedz Link
jureek Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 10:00 Uznajesz tylko media wzrokowe? Przecież jest jeszcze radio. Przyznam się bez bicia, przy śniadaniu zawsze słucham radia. Mam się tego wstydzić? Odpowiedz Link
maria421 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 12:38 jureek napisał: > Uznajesz tylko media wzrokowe? Przecież jest jeszcze radio. Przyznam się bez bi > cia, przy śniadaniu zawsze słucham radia. Mam się tego wstydzić? Jureek, ja tez slucham radia jedzac samotnie obiad w kuchni. Ale co innego Ty czy ja, a co innego pan Hrabia konsumujacy wyszukane dania Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 12:52 maria421 napisała: > jureek napisał: > > > Uznajesz tylko media wzrokowe? Przecież jest jeszcze radio. Przyznam się > bez bi > > cia, przy śniadaniu zawsze słucham radia. Mam się tego wstydzić? > > Jureek, ja tez slucham radia jedzac samotnie obiad w kuchni. Ale co innego Ty c > zy ja, a co innego pan Hrabia konsumujacy wyszukane dania ============================== To Pan Gutmensz żyje w separacji od swojej rodziny? U nas jest tak, że prze śniadaniem odmawiamy wspólnie modlitwę dziękczynną. Następnie każdy członek rodziny opowiada o swoich planach na dzień dzisiejszy i po zjedzeniu wszystkiego, żegnamy się i życzymy sobie pomyślnego dnia. To tak na szybciutko... Na razie... Ot, co... Postscriptum Ostatnio dołączamy jeszcze modlitwę o pokój w Palestynie... Odpowiedz Link
jureek Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 14:14 chief-denunciator napisała: > To Pan Gutmensz żyje w separacji od swojej rodziny? > Po jakiego czorta żona ma się zrywać rano z łóżka, gdy wychodzę do pracy? Niech sobie pośpi jeszcze, bo nie należę do tych mężusiów, co to nie potrafią sobie sami nawet śniadania zrobić. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 19.12.13, 05:10 Wspolne dpozywanie posilkow jest w kazdej rodzinie czyms wyjatkowym. Smutne jest to, ze masz egoistyczna zone. Ba, nawet ci to nie przeszkada! Wrecz sie szczycisz tym, ze jestes samodzielnym burakiem! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 19.12.13, 10:06 lepian4 napisał: > Wspolne dpozywanie posilkow jest w kazdej rodzinie czyms wyjatkowym. > > Smutne jest to, ze masz egoistyczna zone. Ba, nawet ci to nie przeszkada! Wrecz > sie szczycisz tym, ze jestes samodzielnym burakiem! ================================================ Dlaczego jesteś taki brutalny? Ot, co... Postscriptum Wątróbek a la Stuknięty Pan Baron dla głodujących dzieci Palestyńskich! Są nowe obrazki rodzinne w WWW Pana Stukniętego Barona? Rodzinka wie, co z tymi obrazkami robisz? Odpowiedz Link
gregvong Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 18:48 Z przykroscia konstatuje, ze nie jestesmy zgodni w klasyfikacji watrobki rascasse jako "wyszukanego dania"... gvg maria421 napisała: > Jureek, ja tez slucham radia jedzac samotnie obiad w kuchni. Ale co innego Ty c > zy ja, a co innego pan Hrabia konsumujacy wyszukane dania Odpowiedz Link
maria421 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 19:17 gregvong napisał: > Z przykroscia konstatuje, ze nie jestesmy zgodni w klasyfikacji watrobki ras > casse jako "wyszukanego dania"... > > > gvg "Wyszukane" w sensie przez Ciebie wyszukane, zeby nam zaimponowac. Ja z watrobek tylko foie gras jadam Odpowiedz Link
jureek Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 19:30 maria421 napisała: > Ja z watrobek tylko foie gras jadam Najlepsze wątróbki w życiu to były wątróbki przyrządzane przez dziadka z wątróbki króliczej od razu po tego królika zaszlachtowaniu. Do tej wątróbki był zwykły chleb maczany w tłuszczu z cebulką, na którym się wątróbka smażyła. Mniam, mniam. Czasem robię sobie coś podobnego z wątróbki drobiowej, ale to jednak nie to samo co wątróbka z królika z własnej hodowli. Natomiast "na mieście" smakował mi "żydowski kawior" z siekanej wątróbki podawany w polecanej już chyba przeze mnie restauracji Steinhaus we Wrocławiu. www.steinhaus.pl/project/przystawki/ Odpowiedz Link
maria421 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 19:48 jureek napisał: > Najlepsze wątróbki w życiu to były wątróbki przyrządzane przez dziadka z wątrób > ki króliczej od razu po tego królika zaszlachtowaniu. Do tej wątróbki był zwykł > y chleb maczany w tłuszczu z cebulką, na którym się wątróbka smażyła. Mniam, mn > iam. > Czasem robię sobie coś podobnego z wątróbki drobiowej, ale to jednak nie to sam > o co wątróbka z królika z własnej hodowli. > Natomiast "na mieście" smakował mi "żydowski kawior" z siekanej wątróbki podawa > ny w polecanej już chyba przeze mnie restauracji Steinhaus we Wrocławiu. > www.steinhaus.pl/project/przystawki/ Kiedys, dawno dawno temu jadalam od czasu do czasu watrobki drobiowe, samazone z duza iloscia cebuli, wystudzone i posiekane. Lubilam to na zimno, do chleba. Ale od wielu, wielu lat nie trawie mocno smazonych potraw. Odpowiedz Link
gregvong Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 19:55 Nie wiedzial zem, ze z Wasci taki saracen -barbarzynca prawdziwy jest, o szanownym dziadku juz nie wspominajac... Terrible, mon dieu, terrible! gvg jureek napisał: > Najlepsze wątróbki w życiu to były wątróbki przyrządzane przez dziadka z wątrób > ki króliczej od razu po tego królika zaszlachtowaniu. Do tej wątróbki był zwykł > y chleb maczany w tłuszczu z cebulką, na którym się wątróbka smażyła. Mniam, mn > iam. > Czasem robię sobie coś podobnego z wątróbki drobiowej, ale to jednak nie to sam > o co wątróbka z królika z własnej hodowli. > Natomiast "na mieście" smakował mi "żydowski kawior" z siekanej wątróbki podawa > ny w polecanej już chyba przeze mnie restauracji Steinhaus we Wrocławiu. > www.steinhaus.pl/project/przystawki/ Odpowiedz Link
gregvong Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 18:44 Miarkuje, ze wg. Wasci spozywanie watrobki rascasse w akompaniamencie wdr2 jest admissible, ale spozywanie takowej w momencie, kiedy gadajacego widac, jest juz fauxpas... Czy moglbys mi Wasc udostepnic material zrodlowy takowej etykiety? gvg jureek napisał: > Uznajesz tylko media wzrokowe? Przecież jest jeszcze radio. Przyznam się bez bi > cia, przy śniadaniu zawsze słucham radia. Mam się tego wstydzić? Odpowiedz Link
jureek Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 19:06 gregvong napisał: > Czy moglbys mi Wasc udostepnic material zrodlowy takowej etykiety? Zwyczaje panujące w refektarzu klasztoru Benedyktynów w Tyńcu. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 19:09 jureek napisał: > gregvong napisał: > > > Czy moglbys mi Wasc udostepnic material zrodlowy takowej etykiety? > > Zwyczaje panujące w refektarzu klasztoru Benedyktynów w Tyńcu. > Jura Super odpowiedz ! Odpowiedz Link
gregvong Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 20:11 Mniemam, ze Wasc nie bedziesz oponowal przeciw factum, ze w moim refektarzu moich obyczajow swoboda panuje... Notabene, znam Benedyktynow, ktorzy jesc, pic, palic, patrzec, sluchac, gadac i jeszcze inne rzeczy jednoczesnie czynic potrafia, ktorych tu z uwagi na tak okazjonalna, jak zaszczytna obecnosc nadobnej Maryji prowlasnej wymieniac nie wypada. Zasie Ci w w Tyncu zapewne stabilitas loci zwiazani, jak to u Benedyktynow drzewiej bywalo i czasem jeszcze bywa... gvg jureek napisał: > Zwyczaje panujące w refektarzu klasztoru Benedyktynów w Tyńcu. > Jura Odpowiedz Link
gregvong Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 18.12.13, 19:01 Wyglonda na to, ze jakas dupa zasrywa wontek... gvg Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 19.12.13, 09:30 gregvong napisał: > Wyglonda na to, ze jakas dupa zasrywa wontek... > > gvg ================================== Gdzie? W którym miejscu dokładnie? Bo nic nie widzę... Ot, co... Wątróbki a la Stuknięty Pan Baron dla głodujących dzieci Palestyńskich! Są jakieś nowe obrazki rodziny Baronowej w necie? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 29.12.13, 08:11 "Forum Sapere aude, incipe!należy do użytkownika: gregvong Aby móc na nim pisać musisz zostać wpisany na listę uczestników." Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 29.12.13, 09:40 lepian4 napisał: > "Forum Sapere aude, incipe!należy do użytkownika: gregvong > Aby móc na nim pisać musisz zostać wpisany na listę uczestników." ===========================> Nie opłaca się... Już niedługo nowy rok i nie wiadomo, czy będzie dosyć ciekawych wydarzeń, jak wigilia Pana Barona.... Polska jako mocarstwo energetyczne, każdemu zwisa... Nie temat dla niniejszych forumowiczów... Ciężki los Romów i Syntów także nikogo nie obchodzi... O czym tu pisać? Przy tak niskim horyzoncie? (intelektualnym) Ot, co.... Postscriptum Lepsze warunki mieszkaniowe dla Romów i Syntów na Zachodnim Brzegu Modrego Dunaju! (Aby nie musieli uciekać do Izraela, jedynej demokracji w owym dzikim regionie, szanującej zwyczaje Romów i Syntów) Odpowiedz Link
lepian4 Re: Najpotezniejsza Urszulka na swiecie! 17.12.13, 04:16 Ciociu dupo kochana, wysmienity dowcip! Buhahahahahahahahaha! Odpowiedz Link
chief-denunciator Serdeczna Prośba! 17.12.13, 19:42 Nie zaniżać poziomu niniejszego forum jałowymi pseudo dyskusjami... Mamy tu już kilka wypalonych ruin takich nieszczęsnych przybytków pseudo intelektualnych.... Jedno z nich zbankrutowało przed otworzeniem podwoi... Poronione pomysły... Ot, co... Postscriptum Pokój dla Palestyny! Odpowiedz Link
chief-denunciator nikt nie jest prorokiem we własnym kraju! 17.12.13, 20:56 A nie mówiłem? A nie mówiłem? Powtarzałem w dzień i w noc... Ostrzegałem aż do znudzenia. I co? I nic! Kpiny były zapłatą moich dobrych rad... Nu, ale co ja tam będę dalej opowiadał. Każde dziecko na świecie wie, że nikt nie jest prorokiem we własnym kraju! (Źródło: Pismo Święte) Ot, co... Postscriptum Pokój dla Palestyny! (Sejm Europejski tego samego żąda ... ) Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: nikt nie jest prorokiem we własnym kraju! 18.12.13, 09:21 Wymowne milczenie! Los Polski! Los Ojczyzny Świętej zwisa jak zwiędły kalafior i kołysze się w jesiennym niemiaszkowym wietrze. A w Polsce przyrost naturalny maleje! Ot, co... Postscriptum Peace and Freedom for Palestina... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: nikt nie jest prorokiem we własnym kraju! 18.12.13, 09:37 Każde dziecko na świecie wie, że Pan Gutmensz ma stalowe nerwy (Jak kolejka na Kasprowy), ale czasami i stalowe liny się urywają i Pan Gutmesz czuje potrzebę wygłoszenia odpowiedniej mowy okolicznościowej. Tu mam taki darmowy wzór, model na taką mowę okolicznościową... Całkowicie gratisowo, bez ukrytych kosztów... Prosiłbym tylko o mały datek dla dzieci w Palestynie... Ot, co.... Postscriptum Chrońcie dzieci w Palestynie przed głodem! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: nikt nie jest prorokiem we własnym kraju! 18.12.13, 11:36 Nie jestem Duchem Świętym! Nie mogę być jednocześnie wszędzie... Obecnie misjonarzuję tu! <--------= Ot, co... Postscriptum Serdecznie dziękuję za przestrzeganie mego apelu o nie zaniżanie poziomu intelektualnego niniejszego forum... Dzięki! Dzięki! Dzięki! Odpowiedz Link
chief-denunciator Można jeszcze niżej spaść ? 18.12.13, 13:57 gregvong napisał: > O malo nie zakrztusil sie zem watrobka rascasse, kiedy uslyszalem te dob > ra nowine... =============================== Wczoraj wieczorem dyskutowano na niniejszym forum kilka godzin na temat wątróbki Pana Barona... Można jeszcze niżej spaść ? W tym samym czasie w kilkunastu krajach świata giną masowo ludzie... Ot, co... Postscriptum Chleba dla głodujących dzieci w Palestynie! Odpowiedz Link
chief-denunciator Od 17.11.13, 15:52 Pustostan! 18.12.13, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/f,247674,Sapere_aude_incipe_.html U góry adekwatne forum dla dyskutantów o przysmakach Pana Barona... Od 17.11.13, 15:52 czeka na dyskutantów... Na dole miejsce przyrządzania dań dla Pana Barona... (Także w dni wolne od pracy) Wątróbka była przywieziona z tego małego, niezłego hoteliku z małym niezłym samolocikiem z małym niezłym śmigiełkiem.. Ot, co... Postscriptum Chleba dla głodujących dzieci w Palestynie! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Od 17.11.13, 15:52 Pustostan! 18.12.13, 15:16 Następny pustostan, tym razem w Detroit. Stolica automobilowa USA... Od razu skojarzyło mi się z Panem Baronem!! ???Nie wiem dlaczego??? Ot, co... Postscriptum Chleba dla głodnych dzieci w Palestynie... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Od 17.11.13, 15:52 Pustostan! 18.12.13, 15:41 chief-denunciator napisała: Na dole miejsce przyrządzania dań dla Pana Barona... (Także w dni wolne od pracy) <-- Odpowiedz Link