Dodaj do ulubionych

Interesowny jad

08.02.14, 21:24
Wyobrazam sobie, jak wspaniale mozna sie poczuc, opluwajac takiego czlowieka jak Jurek Owsiak. Nie zapomnialem tych wszystkich nieudacznych, przegranych parchow, ktore opluwaly takiego czlowieka, jak Jacek Kuron... No bo, qrwa, nie mozna przeciez zakladac KORU bez ukrytych intencji (poplyna pieniazki z Wolnej Europy etc.) Nie mozna zbierac, tym bardziej w medialny sposob, pieniedzy na wyposazenie walacych sie szpitali bez zamiaru "usczczkniecia" czegos dla siebie... Nie mozna po prostu, czyz nie? Bo przeciez, gybym JA potrafil tak sie zaangazowac w cokolwiek "pro publico bono", to tez bym chcial uszcznac, czyz nie tak? No wiec oni tez musza. A ze ja nie potrafie sklecic czegokolwiek, wiec nie mam z czego uszczknac. Oni zas maja, skurwysyny! Trzeba ich wiec, qrwa zdemaskowac!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie moglbym sie nigdy tyle nazrec, ile chce mi sie rzygac...

gvg
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Interesowny jad 08.02.14, 21:32
      gregvong napisał:

> Wyobrazam sobie, jak wspaniale mozna sie poczuc..........

W tym miejscu życzyłbym sobie, żebyś częściej tak ładnie pisał i nie tak często podkreślał swoje arystokratyczne pochodzenie - jak je masz, to ładnie i nie trzeba tego na każdym kroku przypominać - Noblesse oblige....
      • gregvong Re: Interesowny jad 08.02.14, 21:37
        Sorry, Hanseacie, ale pierdzielisz Wasc nie na temat...
        smile
        gvg

ja.nusz napisał:

> W tym miejscu życzyłbym sobie, żebyś częściej tak ładnie pisał i nie tak częst
        > o podkreślał swoje arystokratyczne pochodzenie - jak je masz, to ładnie i nie t
        > rzeba tego na każdym kroku przypominać - Noblesse oblige....
        • ja.nusz Re: Interesowny jad 08.02.14, 21:45
          gregvong napisał:

> Sorry, Hanseacie, ale pierdzielisz Wasc nie na temat...
          > smile
          > gvg

Odpręż się Waść - na zadany temat mam dokładnie takie zdanie jak Waćpan - odezwałem się tylko z tego powodu, że Waści komentarz był w tym wypadku pozbawiony jakichkolwiek megalomańskich podtekstów. Proponuję: tak trzymać.smile
          • gregvong Re: Interesowny jad 08.02.14, 22:10
            Ja i "megalomańskie podteksty"? Zartowac Wasc raczysz...
            smile
            gvg

ja.nusz napisał:

> Odpręż się Waść - na zadany temat mam dokładnie takie zdanie jak Waćpan - odezw
            > ałem się tylko z tego powodu, że Waści komentarz był w tym wypadku pozbawiony j
            > akichkolwiek megalomańskich podtekstów. Proponuję: tak trzymać.smile
            • gregvong btw do Hanseata 08.02.14, 23:32
              Umyka Wasci to, co zabawne? Ja o gnidach i tytanach, a Wasc o mnie...
              smile
              gvg

> ja.nusz napisał:
              >
              > > Odpręż się Waść - na zadany temat mam dokładnie takie zdanie jak Waćpan -
              > odezw
              > > ałem się tylko z tego powodu, że Waści komentarz był w tym wypadku pozbaw
              > iony j
              > > akichkolwiek megalomańskich podtekstów. Proponuję: tak trzymać.smile
              >
              >
              • fan.club Co tu komu umyka??? 09.02.14, 09:59
                A teraz Twoja kolej. Będzie coś o kobietach?
                • gregvong Re: Co tu komu umyka??? 09.02.14, 10:44
                  ... in znowu nie zrozumialas tematu wontka...

gvg

fan.club napisał:

> A teraz Twoja kolej. Będzie coś o kobietach?
                  • fan.club Eee tam, a co tu jest do rozumienia? 09.02.14, 17:21
                    Ten wątek, jak wiele innych, jest przecież o Tobie. Przecież Ci to odpowiada i sam tak chciałeś.
              • gregvong Jeszcze nie pora 09.02.14, 17:31
                Temat zasluguje na to, by zostac jeszcze troszke u gory...

wyborcza.pl/1,75968,15423283,Otrzasnij_sie__Panie_Owsiak.html?i=4?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
                Wlasnie tak!

gvg
      • lepian4 Re: Interesowny jad 10.02.14, 04:31
        Zycznia januszska! Posralem sie z wrazenia!
        Maryja ci kompletnie w dupie poprzewracala!°
    • lepian4 Re: Interesowny jad 10.02.14, 04:39
      Owsiak sam siebie zdemaskowal. Od lat pierdoli o frazesach, ktore mu sie przysnily. Zreszta jego dzialalnosc trudno nazwac pomoca. Organizuje jedynie Woodstock, ktory daleki jest od pierwowzoru. Uczestniczyc moga tam jedynie ci o poprawnych politycznie pogladach. Faktycznie, radosnie przekazuje tez przed kamerami sprzet medyczny. Transmituje to wydarzenie nawet na koszt uczciwych obywateli placacych abonament telewizyjny. Pozniej kasuje szpital za szkolenie pesrsonelu. Zalosne to jest. Jak nie spojrzysz, to dupa jest zawsze z tylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka