Dodaj do ulubionych

Skandaliczny wyrok BGH

12.02.14, 21:24
BGH zdecydowal, ze dorosle dzieci, wydziedziczone przez rodzicow, ktorzy z wlasnej woli i z wlasnego wyboru przed latamy zerwali z nimi (dziecmi) kontakt, zobowiazane sa do ponoszenia kosztow pielegnacji. Co na to bezrolnictwo?
gvg

PS
Jakie to dla nich szczescie, ze osobnik o pokroju WIELKIEGO SRACZA ich nie posiada...
smile
Obserwuj wątek
    • gregvong Re: Skandaliczny wyrok BGH 12.02.14, 21:26
      2 literki z osiemnastego slowa wyrzucic!
      smile
      gvg
    • ja.nusz Re: Skandaliczny wyrok BGH 12.02.14, 22:26
      Wyrok jest tylko pozornie skandaliczny.
      Do momentu zerwania kontaktu stary wywiązywał aię ze swoich rodzicielskich obowiązków i to zadecydowało o wyroku.
      Poza tym znamy za mało szczegółów, żeby wyrokować o wyroku.
      • gregvong Re: Skandaliczny wyrok BGH 12.02.14, 23:21
        Drogi Hanseacie! Po pierwsze primo, ja WIEM, co zadecydowalo o wyroku, niemniej jednak NIE JEST to dla mnie wystarczajacy argument. Po drugie primo, mnie szczegoly nie sa potrzebne, jesli znane nam FAKTY sa prawdziwe. Z tego zalozenia wychodze.

gvg

ja.nusz napisał:

> Wyrok jest tylko pozornie skandaliczny.
        > Do momentu zerwania kontaktu stary wywiązywał aię ze swoich rodzicielskich obow
        > iązków i to zadecydowało o wyroku.
        > Poza tym znamy za mało szczegółów, żeby wyrokować o wyroku.
        • lepian4 Re: Skandaliczny wyrok BGH 13.02.14, 21:38
          Znane wam fakty wygladaja nastepujace:
          po pierwsze primo, tobie ubzduralo sie, ze jestes arystokrata herbu Mamy.
          Po drugie primo, dyskutujesz z fachowcem do spraw wiedzy powszechnej o ojcowskich obowiazkach. Nasz ukochany januszek wypial przecie dupe trzy miesiace po slubie ciezarnej zonce. 5 minut spassu i jego corka, ktorej wczesniej na oczy nie widzial, zobowiazana bedzie dziada utrzymywac na starosc. On zna przeciez szczegoly!
          • chief-denunciator Wracam właśnie z węszenia w necie. 13.02.14, 22:25
            lepian4 napisał:
            Nasz ukochany januszek wypial przecie dupe trzy miesiace po slubie ciezarnej zonce. 5 minut spassu i jego corka, ktorej wczesniej na oczy nie widzial, zobowiazana bedzie dziada utrzymywac na starosc. On zna przeciez szczegoly!
            ================================

Wszystko w najlepszym porządku.
            Wracam właśnie z węszenia w necie.

Węszyłem na St.Pauli.
            Januszek siedzi ze swoją dorosłą córką z pierwszego małżeństw przed swoją restauracją.
            Wcale nie wyglądają jak ojciec z córką, lecz jak zakochana para, jadająca z jednego talerza.
            Januszkowi tylko czoło się wydłużyło nieco do tyłu... Bozia poskąpiła włosków...
            Kto oglądał jego 1/2 fotkę z azjatyckiej ZSRR, bez trudu go pozna przed swoim lokalem w St.Pauli.

Jego córka jest także na FB.
            Cała Restauracja jest na FB. Na Sylwestra i w Nowym Roku restauracja miała urlop.

Na razie, na szybciutko, tyle z Hamburga, St.Pauli...

Większość recenzji jest pozytywna.
            Gdy się kiedyś jakiś gość poskarżył, szefowa go wyrzuciła...

Ot, co...
    • chief-denunciator Zmarnowana okazja! 13.02.14, 08:48
      Jaka to wielka szkoda,

że to nasz Pan Baron nie wpadł był na ten fajny pomysŁ.

Jeden z naszych byłby na kilka godzin w centrum zainteresowania światowych mediów ...

Ot, co....
      • lepian4 Re: Zmarnowana okazja! 13.02.14, 21:43
        Widzialem podobne zdjecia. Tez Ruska. Wieszal na Bramie Brandemburskiej sowiecka flage. Na reku mial kilkanascie zegarkow. Jakies dziady pozazdroscily mu tego lupu wojennego i perfidnie wyretuszowano mu zegarki do marnej jednej sztuki.
    • chief-denunciator Re: Skandaliczny wyrok BGH 13.02.14, 19:20
      Czy inni juzerzy Polskich Forów Patriotycznych odnoszą to same wrażenie jak ja?

Pan Baron zdradza wszystkie objawy zaawansowanej Inzucht... (Chów Wsobny) ? !? !

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka