chief-denunciator 03.07.14, 11:13 Takiego komentarza by się sam DER STÜRMER nie powstydził Ot, co... Postscriptum Szczegóły znajdziesz w Googelu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Wypisz, wymaluj! 03.07.14, 11:29 Wszystko wskazuje na to, że Autorka wpisu jest fanatyczną zwolenniczką etnocentryzmu... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Wypisz, wymaluj! 05.07.14, 09:24 Autorka wpisu jest zwykłą rasistką! Nie ja sam tak myślę! Mam poparcie... Także Pan Romani Rose tak myśli jak ja... Ot, co... Postscriptum Niemce wytrzymali prześladowanych imigrantów z byłego ZSRR... Niemce wytrzymają prześladowanych imigrantów z Europy południowej... Prześladowanych Imigrantów ze Kaszubów i Górnego Śląska nie wspominając... Gutmensze na Polskich Forach Patriotycznych przyznają mi rację... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Wypisz, wymaluj! 05.07.14, 10:03 chief-denunciator napisała: > Niemce wytrzymali prześladowanych imigrantów z byłego ZSRR... > > Niemce wytrzymają prześladowanych imigrantów z Europy południowej... > > Prześladowanych Imigrantów ze Kaszubów i Górnego Śląska nie wspominając... > > Gutmensze na Polskich Forach Patriotycznych przyznają mi rację... ============================= Zresztą Niemce sami sobie na to zarobiły... Nie trza było drażnić niepotrzebnie Polskich Służb Granicznych... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Wypisz, wymaluj! 05.07.14, 11:43 chief-denunciator napisała: > > Nie ja sam tak myślę! > > Mam poparcie... > > Także Pan Romani Rose tak myśli jak ja... ================================> A tu dalsze poparcie poprzez analogię... Pan Gutmesch jest godnym zaufania człowiekiem... Udziela się społecznie na Polskich Forach Patriotycznych i w swojej parafii katolickiej... Ma bardzo dobre stosunki do swoich muzułmańskich kolegów w pracy... Ma zamiar w przyszłości przyjąć imigrantów z Afryki pod swój dach. Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Wypisz, wymaluj! 09.07.14, 21:00 Romów nie obsługują... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przypomina czasy faszyzmu w Niemczech oraz II wojny światowej na terenie Polski, gdzie obowiązywał zakaz wstępu do lokali dla niektórych narodowości - Żydów, Polaków - napisał Kwiatkowski. Jego zdaniem incydent jest tym bardziej niebezpieczny, że w mieście "tli się konflikt romsko-polski". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Byłem Wam winien tą informację ... Co z nią zrobicie, to oczywiście Wasza sprawa. Ot, co... Postscriptum Orientuje się może kto, dlaczego Zbyfauch się nie oburza? Zbyfauch ma taki wrodzony sensor na niesprawiedliwość społeczną... Odpowiedz Link