Dodaj do ulubionych

Zasługi dla Solidarności

31.01.15, 07:47
Zasługi dla Solidarności

Na Forum Maryjnym wszyscy wspominają swe zasługi dla gnębionej przez komunistów ojczyzny tylko Januszek nie wie co powiedzieć...

Na koniec usiłuje zmienić temat dyskusji i mówi:

=================================================
NDR Talkshow jest cool - raczej rozrywka - najczęściej z jakimiś znanymi Kazikami, których cząsto muszę googlować, bo nie wiem co to za jedni.
Cycyata Baśka i Hubrtuset prowadzą to zgrabnie i często można się nawet pośmiać (bez konieczności wizyty w latrynie obok).
Od północy pokazują tzw. NDR Talkshow Classics - tam można sobie uświadomić jak ten wredny czas szybko przemija - zawsze pokazują datę urywku.
=================================================

A przecie zasługi Januszka dla Solidarności i Ojczyzny są kolosalne!
Modlił się przed Stocznią Lenina w intencji stoczniowców i swojej.
Z kieszonki piersiowej, tam gdzie patriotyczne serce gorąco bije, wystawał do połowy paszport z wizą do NRF. (Linkowałem już, bo nie pamiętam?)

Kraju jeszcze wtedy nie uznającego Granicy Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej...
Polityków z przeszłością polityczną w nacjonalistycznych Niemczech.
Ale co tam zasady moralno-etyczne, kiedy judaszowskie srebrniki kuszą!
Jeszcze raz przypomnę: Komunistów w Ojczyźnie już od 1/4 (ćwierć) wiecza niema.
Ojczyźnie można najlepiej służyć na miejscu w Polsce!

Ot, co....
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Januszek, to jedyny ponury typ, w gronie ... 31.01.15, 09:13
      Anna Justynka napisała dawno temu:

Asiek, dawno sie tak nie usmialam...

=============================

Januszek, to jedyny ponury typ, w gronie wesołych Polskich Patriotów na Wygnaniu...

Śmianie się na Diasporze Polskiej w Niemczech ma długie tradycje...

Więcej dowodów?
      • lepian4 Re: Januszek, to jedyny ponury typ, w gronie ... 01.02.15, 15:00
        Nu, masz racje donnerbalken
    • the-great-inuk Zasługi dla Przyjaźni Polsko Niemieckiej ... 31.01.15, 10:43
      Merkelowa z oficjalną wizytą na St.Pauli u Polskich Patriotów z wybitymi zasługami dla Przyjaźni Polsko Niemieckiej ...

Zagadka dla czytelników niniejszego forum:

Kogo odwiedziła Merkelowa w St.Pauli, Hamburg, Niemce?

Przy okazji dała mały wywiad jakiejś hamburskiej gazecie...

Ważna informacja!

Pierwsze wejście na powyższy link jest gratisowe, następne płatne
    • the-great-inuk Buhahaha! Buhahaha! Buhahaha! 31.01.15, 13:05
      Marycha napisała:

Jeszcze raz- ale po raz ostatni: ja tu jestem od decyzji czy ktos moze tu zostac, czy ma spadac!!!!

Buhahaha! Buhahaha! Buhahaha! Buhahaha! Buhahaha! Buhahaha!
      • zawszekacperek Re: Buhahaha! Buhahaha! Buhahaha! 31.01.15, 13:32
        Z kogo głupku się śmiejesz? Z siebie samego się śmiejesz! - lekko przerobiony Gogol.
        Marycha wyrzuciła Ciebie z Forum Oliwnego, zanim Ciebie do niego zaprosiła. Dorównała tym czynem Strażnikowi Teksasu. Od dzisiaj dowcipy na Diasporze powinny zaczynać się od: Chuck Norris i Marycha... smile, a jeszcze lepiej Marycha i Chuck Norris.... smile
        Ot, co!
        Kacperek
        P.S.
        Twój MIT i mój University im B.B. możemy sobie włożyć w otworek zwany odbytem. Folksszula Januszka przebija wszystkich i wszystko.smile
        • the-great-inuk Re: Buhahaha! Buhahaha! Buhahaha! 31.01.15, 18:24
          zawszekacperek napisał:
          > Z kogo głupku się śmiejesz?
          ================================

Wszystko wskazuje na to, że następny pucz, po Panu Baronie, szykuje Gastronom z St.Pauli...

Będzie wesoło...

Ot, co...
    • the-great-inuk Dwóch nowych antysemitów zdemaskowałem 31.01.15, 18:37
      Dwóch nowych antysemitów zdemaskowałem
      Bardzo groźni!
      Nie uznają Samarii i Judei...

Byłem Wam winien informacji.
      Co z nią zrobicie, to Wasza sprawa...

Ot, co...
      • the-great-inuk Następnego antysemitę zdemaskowałem 01.02.15, 09:43
        Germanofil i Izraelofob !

Obchodzi dzisiaj 01.02.15 swe 90 urodziny, ale to nie ma nic do rzeczy.

Antysemita pozostanie antysemitą.

Mimo swoich żydowskich rodziców...

Ot, co...
        • the-great-inuk Re: Następnego antysemitę zdemaskowałem 01.02.15, 09:54
          Lektura uzupełniająca o tym obleśnym germanofilu i Izraelofobie!

Niestety nie istnieje na ten ważny temat Wikipedia w języku polskim!

Herr Vermieter woli dupczyć polskie małolaty w Polskich Dyskotekach, zamiast uzupełniać Wikipedię w języku polskim.

Narodowie wzdy postronni pomyślą, że Polacy to gęsi!

Ot, co...
          • zawszekacperek Re: Następnego antysemitę zdemaskowałem 01.02.15, 11:48
            Inuk brakuje Tobie (nie Ci) inwencji. Wykrywasz antysemitów drugiej gildii. A to oznacza spadek Twojej formy mentalnej. Antysemitą pierwszej gildii jest np.:ten osobnik. Nawet nie wiesz brunatna gnido jak on się obszedł z ulubieńcem Lepiana z numerem seryjnym 4 - Marcelem R-R. Za życia skazał go na śmierć!
            Ot, co!

Kacperek.
            • the-great-inuk ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keule<< 01.02.15, 13:04
              zawszekacperek napisał:

> Inuk brakuje Tobie (nie Ci) inwencji. Wykrywasz antysemitów drugiej gildii. A t
              > o oznacza spadek Twojej formy mentalnej. Antysemitą pierwszej gildii jest np.:ten osobnik. Nawet nie wiesz brunatna gnido jak on się obszedł z ulubieńcem Lepiana z numerem seryjnym 4
              > - Marcelem R-R. Za życia skazał go na śmierć!
              =====================================

Kupiłem tę książkę. Kilkakrotnie zabierałem się do czytania. Dochodziłem do 3. strony i dalej ani rusz...
              Jakoś nie mam właściwego genu do beletrystyki...

Ale wiem, że ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keule<<

Pan Gutmensz nosi ją cięgle przy sobie!

Ot, co...
              • lepian4 Re: ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keu 01.02.15, 15:09
                Zaczynam powaznie matrwic sie o twoj stan zdrowia: nie masz ochoty na filmy kulturalno- oswiatowe, ksiazek nie chcesz juz tez cztac...
                • the-great-inuk Re: ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keu 01.02.15, 15:25
                  lepian4 napisał:

> Zaczynam powaznie matrwic sie o twoj stan zdrowia: nie masz ochoty na filmy kul
                  > turalno- oswiatowe, ksiazek nie chcesz juz tez cztac...
                  ========================================

Odnośnie tego filmu sobie coś sobie przypominam. Nie chodzi tu o tego tureckiego agenta 007 który seryjnie i masowo obraża Izraelczyków. ???

To potępiam ten film zdecydowanie! (Z powodów prawno-jurystycznych-prokuratorskich)

Odnośnie Turków, czy to nie Osmanie okupowali Judeę i Samarię poprzez kilkanaście stuleci? Zaraz po Rzymianach?

Orientuje się może kto ile odszkodowania Osmanie wypłacili Izraelczykom?

Także tym, którzy ten czas spędzili w carskiej Rosji?

Niemce wypłaciły, nie pamiętam czy linkowałem...?

Na żądanie ogółu mogę na nowo zalinkować szczegóły...

Ot, co...
                  • the-great-inuk Re: ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keu 01.02.15, 15:58
                    the-great-inuk napisała:

> Orientuje się może kto ile odszkodowania Osmanie wypłacili Izraelczykom?
                    >
                    > Także tym, którzy ten czas spędzili w carskiej Rosji?
                    >
                    > Niemce wypłaciły, nie pamiętam czy linkowałem...?
                    >
                    > Na żądanie ogółu mogę na nowo zalinkować szczegóły...
                    ==================================

Niniejszym spełniam życzenie ogółu...

Postscriptum

Czy Rzymianie zabulili już za swe zbrodnie W Judei i Samarii ? (Zbrodnie przeciw ludzkości nie ulegają przedawnieniu! )

Po Osmanach Anglicy okupowali Judeę i Samarię...

Przekazali już Angole następny czek?
                    • the-great-inuk Re: ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keu 01.02.15, 16:22
                      the-great-inuk napisała:

> >
                      > > Na żądanie ogółu mogę na nowo zalinkować szczegóły...
                      > ==================================
                      >
                      > Niniejszym spełniam życzenie ogółu...
                      >

KOMENTARZ DNIA

W załączonym linku do Rzepy jest po prawej stronie ekranu kilka króciutkich filmów.

Jeden z nich >>O religii<< ośmiela się krytykować islam ... Typowe slogany Pegidy..

Ja nie wiem co mam sądzić o Rzepie?
                  • lepian4 Re: ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keu 01.02.15, 16:40
                    Dowiodles swe braki edukacyjne. Film "Tal der Wölfe" przedstawia chrzescjan bestialsko mordujacch muzulmanow w Iraku. Modla sie do Boga o pomoc w mordowaniu muzlmanskiej ludnosci cywilnej. To jest cos w stylu naszych "Czterech pancernych i psa". Gdybysmy mieli jeszcze jeden taki czoög, to wojne wygralibsmy sami. Tak samo mezny narod turecki, gdyby mieli jezcze trzech takich dzielnych rycerzy pokoju i jeszcze jednego imana, to zapanowaly by na calym swiecie bezgraniczna radosc i pokoj czytaj Islam)
                    • the-great-inuk Re: ten osobnik jest wynalazcą >>Nazi Keu 01.02.15, 16:46
                      epian4 napisał:

> Dowiodles swe braki edukacyjne
                      ==================================

Nu, dobra. A jak nazywa się film o tureckim agencie 007 ? Działającym w Judei i Samarii ?

Abym się mógł dokształcać ... Oto tu głównie chodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka