Dodaj do ulubionych

W interaktywnym serialu zza sciana

01.02.15, 17:38
jest dzis niemrawo. Dlatego stanalem dzis w obronie januszka, by ozywic towarzystwo!

Grupa kryminalistow chce tez sprzedac za pol miliona MS w pilce noznej na Antarktydzie.
I co teraz poczniesz panie Eskimosie?
Obserwuj wątek
    • zawszekacperek Re: W interaktywnym serialu zza sciana 01.02.15, 17:46
      Dzięki Ci (nie Tobie) Lepianie. Może po tym Twoim szlachetnym geście Januszek przełamie się i wpadnie na chwilę za ścianę, żeby się z nami pośmiać.

Kacperek
      • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 01.02.15, 19:27
        Januszek niedano zaimponowal mi pozornie trywialnym pytaniem. Pytal sie naiwnie Marychy, czy lubi smrod?
        Pozniej w przyjaznym uniesieliu uznali, ze zapachem gowna zajmuje sie laryngolog, nie kaprolog.
        Serial jest zajebisty i zycze tobie, bys traktowal Maryche z szacunkiem i pelna powaga. Moz zamiast z nia zappeln moglbys jej zadac podobne pytanie?
    • the-great-inuk Re: W interaktywnym serialu zza sciana 01.02.15, 18:30
      lepian4 napisał:

> jest dzis niemrawo. Dlatego stanalem dzis w obronie januszka, by ozywic towarzy
      > stwo!
      >
      > Grupa kryminalistow chce tez sprzedac za pol miliona MS w pilce noznej na Antar
      > ktydzie.
      > I co teraz poczniesz panie Eskimosie?
      ===================================

Dla tych, którzy musieli w pustynnym żarze grać, będzie to bardzo przyjemne.

Gdy siedzę godzinę w saunie, także skaczę do przerębli...

Całkowicie normalne w moich kręgach...

Postscriptum

Wysłałeś swe dzieci już na misję dokształcającą, zgodnie z zaleceniami Dr. Szewca?
      • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 01.02.15, 19:05
        Gadasz juz kurde jak prorok: cz pan raczyl na przekazac, mowiac "Gdy siedzę godzinę w saunie, także skaczę do przerębli... "?
        • the-great-inuk Re: W interaktywnym serialu zza sciana 01.02.15, 19:41
          lepian4 napisał:

> Gadasz juz kurde jak prorok: cz pan raczyl na przekazac, mowiac "Gdy siedzę g
          > odzinę w saunie, także skaczę do przerębli... "?

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgyM3hHbLmdtiC59qjWOKBNEY-wMiQ4Cbj_fw5JXzfXgKP6L6cjQ

Ein Bild sagt mehr als 1000 Worte...

Na obrazku widać Wielkiego Inuka i Przeręblę ...
          • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 01.02.15, 20:28
            Gadsz, na dolaczonym obrazku siedzisz w przerebli, a nie skaczesz do niej. Dodatkowo nie dostrzegam sauny.
            • the-great-inuk Re: W interaktywnym serialu zza sciana 02.02.15, 05:58
              lepian4 napisał:

> Gadsz, na dolaczonym obrazku siedzisz w przerebli, a nie skaczesz do niej. Doda
              > tkowo nie dostrzegam sauny.
              ================================

Czepialski!

Gorzej aniżeli na III Zjeździe Partii AfD !

W Bremen..
              • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 02.02.15, 08:52
                Niech juz ci bedzie. Czytales oswiecimskie wywody januszka o wytruciu szkodnikow?
                Toz to jest jawne przesmiewanie sie z ofiar Holocaustu!!
                • the-great-inuk Re: W interaktywnym serialu zza sciana 02.02.15, 11:05
                  lepian4 napisał:

> Niech juz ci bedzie. Czytales wywody januszka ?
                  > Toz to jest jawne przesmiewanie sie
                  ==========================================

Ja się polityką generalnie nie interesuję.

Ja czytam jedynie dział >>Z życia towarzyskiego<<

Mam podobne upodobania w tej dziedzinie, jak Marycha z Forum Maryjnego.
                  Po drugie na tamtejszym portalu ciągle powtarzają, że są "Izraelfreundlich" inaczej ja bym tam wcale nie zaglądał, aby nie podbijać ich statystyki...

Uważam, że byłem Wam winien informacji.
                  Co z nią zrobicie, to wasza sprawa...

Ot, co...

Postscriptum

Zaznacz proszę, czy niniejsza informacja była korzystna dla Ciebie.
                  • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 02.02.15, 11:22
                    Jestem jeszcze bardziej zdezorientowany, niz wczesniej. Uwazam,. ze Marycha powinna januszkowi wygarnac za te antysemickie zagrywki. Ba, powinna mu powiedziec, to co on zwykl czynic, gdy rozmowca nie podziela jego mysli. Powinna mu glosno przeliterowac: S P I E R D A L AJ dziadu!
                    • the-great-inuk Re: W interaktywnym serialu zza sciana 02.02.15, 12:06
                      lepian4 napisał:

> Jestem jeszcze bardziej zdezorientowany, niz wczesniej. Uwazam,. ze Marycha pow
                      > inna januszkowi wygarnac za te antysemickie zagrywki. Ba, powinna mu powiedziec
                      > , to co on zwykl czynic, gdy rozmowca nie podziela jego mysli. Powinna mu glosn
                      > o przeliterowac: S P I E R D A L AJ dziadu!
                      ==========================================

Ja bym tylko chciał, abyś nie oglądał tu zalinkowanego portalu....

Bardzo Cię proszę!

On jest zagrożeniem dla >>eine Gefahr für die pluralistische Gesellschaft.<<

Jak to zgrabnie ująć po polsku?

Tobie wolno wchodzić na Forum Maryjne, powiedz Marynie aby tam nie wchodziła.
                      • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 02.02.15, 13:20
                        Nie dalem rady oprzec sie pokusie i zajrzalem...
                        Wszystkiemu winien jest januszek! Zamiast gotowac pierdzielone zupki w Nowej Hucie, powinien dalej zwalczcac na Hartz IV faszystow!
                        • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 02.02.15, 13:46
                          Idac dalej tym tropem zastanawiam sie, czy wolno powiedziec, Pani Grodzka chce zostac prezydentem?
                          W jej przypadku rodzaj meski piastowanej posady jest chyba bezpodstawna insynuajca. Dlatego proponuje wyslac na resocjalizacje wszystkich dziennikarzy, ktorzy to bezczelnie w mediach glosili.
    • lepian4 Serial zza sciana odcinek 2598 z dn 02.02.2015 02.02.15, 14:21
      Dzis, szanowni koledzy, dowiedzialem sie, ze muzulmanie sa slugami falszywego proroka.
      Czy moglby mi to ktos zweryfikowac? Jakos dziwnie zalatuje mi ksenofobia i nienawiscia na tle religijnym!
      • maria421 Re: Serial zza sciana odcinek 2598 z dn 02.02.201 02.02.15, 15:41
        lepian4 napisał:

> Dzis, szanowni koledzy, dowiedzialem sie, ze muzulmanie sa slugami falszywego p
        > roroka.
        > Czy moglby mi to ktos zweryfikowac? Jakos dziwnie zalatuje mi ksenofobia i nien
        > awiscia na tle religijnym!

Ksiega Powtorzonego Prawa :

15 Pan, Bóg twój, wzbudzi ci proroka spośród braci twoich, podobnego do mnie. Jego będziesz słuchał4. 16 Właśnie o to prosiłeś Pana, Boga swego, na Horebie, w dniu zgromadzenia: «Niech więcej nie słucham głosu Pana, Boga mojego, i niech już nie widzę tego wielkiego ognia, abym nie umarł». 17 I odrzekł mi Pan: «Dobrze powiedzieli. 18 Wzbudzę im proroka spośród ich braci, takiego jak ty, i włożę w jego usta moje słowa, będzie im mówił wszystko, co rozkażę. 19 Jeśli ktoś nie będzie słuchać moich słów, które on wypowie w moim imieniu, Ja od niego zażądam zdania sprawy. 20 Lecz jeśli który prorok odważy się mówić w moim imieniu to, czego mu nie rozkazałem, albo wystąpi w imieniu bogów obcych - taki prorok musi ponieść śmierć».
        21 Jeśli pomyślisz w swym sercu: «A w jaki sposób poznam słowo, którego Pan nie mówił?» - 22 gdy prorok przepowie coś w imieniu Pana, a słowo jego będzie bez skutku i nie spełni się, [znaczy to, że] tego Pan do niego nie mówił, lecz w swej pysze powiedział to sam prorok. Nie będziesz się go obawiał.

"Sposrod braci twoich" = sposrod Izraelitow.
        Mahomet nie byl Izraelita, wiec nie mogl byc prorokiem w biblijnym sensie.
        • lepian4 Re: Serial zza sciana odcinek 2598 z dn 02.02.201 03.02.15, 11:46
          Marycha, masz dziwne poczucie humoru.
          • the-great-inuk Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj! 03.02.15, 12:35
            lepian4 napisał:

> Marycha, masz dziwne poczucie humoru.
            ==================================

Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj!

My jesteśmy przyzwoitym, chrześcijańskim, okcydentalnym Forum!

Tu nie Orient!
            • the-great-inuk Re: Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj! 03.02.15, 13:02
              Przekomarzanie się po ukraińsku...

Merkelowa ma także polskie obywatelstwo...

Jest nieślubną wnuczką jakiegoś Poznaniaka... (To znaczy się z okolic Poznania)

Ot, co...

Postscriptum

A mama Kaszubka ...

A dlaczego Tusk dostał ciepłą posadkę w Jewrosojuzie?

Kto zgadnie?
              • the-great-inuk Re: Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj! 03.02.15, 13:59
                A kto tu jeszcze Schizofrenii niema, niech proszę podniesie rękę!

Marycha napisała:

================================================
                Posiadanie jednoczesnie obywatelstwa dwoch krajow UE, czyli krajow o podobnych konstytucjach to nie jest to samo co posiadanie jednoczesnie obywatelstwa kraju UE i np. Arabii Saudyjskiej. Obywatelstwo zobowiazuje do lojalnosci wobec panstwa i jego konstytucji, wiec sytuacja w ktorej deklaruje sie naraz lojalnosc demokratycznym podstawom jednego panstwa i wiernosci monarchi absolutnej jest schozofrenia.
                ================================================
                • lepian4 Re: Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj! 03.02.15, 14:44
                  Jureeku- romantyk znowu wszystko upieksza, by wlasna persone wyglancowac na polysk. Podwojne obywatelstwo jest zaraza dzisiejszych czasow I objawem lewackiej wrazliwosci spolecznej. Jest naruszeniem panujacych obyczajow i dyskryminuje rodzima ludnosc, nierzadko przyjmaujaca juz znamiona indigene Völker. Podwojne obywatelstwo mialo zupelnie inny wymiar po wojnie, dla ludnosci niemieckiej, ktora pozostala z roznych powodow na utraconych terenach bylej Rzeszy. Dzis rozdawanie podwojnego obywatelstwa nie sluzy tym samym pobudkom. Podwojne obywatelstwo upowaznia do glosowania w obu krajach. Skoro Jureeku tak ochoczo powoluje sie na konstytucje, to fakt ten wlasnie narusza elementarne zasady rownosci wszystkich obywateli. Jak to bedzie kurde wygladac, gdy dojdzie do referendum w sprawie przylaczenia Turcji do UE? Turki beda ieli dwa glosy, Europejczycy tylko jeden? Ja pierdole taka Unie! Moim zdaniem powinno to byc inaczej uregulowane. Niech w dowodzie tozsamosci beda adnotacje wszystkich obywatelstw, ale glosowanie powinno byc umozliwione jedynie w kraju stalego zamiszkanie, badz tez placenia podatkow
                  • the-great-inuk Re: Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj! 03.02.15, 14:54

Lepian napisał: badz tez placenia podatkow
                    =========================

Ja słyszał dzisiaj w DF, że w Luxemburgu i Holandii njet podatków.

I biorą się pomału za dupę tego Naczelnika Jewrosojuzu!
            • lepian4 Re: Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj! 03.02.15, 14:20
              Wlasnie dlatego Marycha przychodzi sie tutaj posmiac. W Oriencie z januszkiem pod reka nie ma szans na okazywanie babskich oznak radosci z zycia. Powol jej odetchnac od tego ideologicznego smrodu i ciaglych okrzykow "S P I E R D A L A J"
              Mnie martwi jednak, ze Marycha wykazala sie nieznajomoscia Nowego Testamentu i tradycji Kosciola Katolickiego.

Moze ty podejmiesz sie trudu wyjasnienia pochoczenia siedemdziesieciu dwoch

Tymoteusz mial dla przykladu ojca poganina i wrzody na zoladku. Gdyby dzis zyl, mialby dzieki tym dolegliwosciom wiele wspolnych tematow z januszkiem
              • the-great-inuk Re: Kłóćcie się za ścianą, a nie tutaj! 03.02.15, 14:46
                lepian4 napisał:
                >
                > Moze ty podejmiesz sie trudu wyjasnienia pochoczenia
                siedemdziesieciu dwoch
                >
                ===============================

Ja obecnie zajmuję się Mitologią Słowiańską..

Ta mitologia Orientalna jest mi za drastyczna ...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1a/CaravaggioSalomeLondon.jpg/220px-CaravaggioSalomeLondon.jpg

W swoich wynaturzeniach...

Ot, co...
                • zawszekacperek Re:Gorąca prośba do Inuka I Lepiana 03.02.15, 20:17
                  Wybaczcie Kacperkowi chwilową nieobecność na Diasporze.

W Landeshauptstadt Dresden wybuchła wiosna! Urokliwymi uliczkami Drezna przechadza się nasz najlepszy przyjaciel z Gamburka Christian vel Krzysiek. Rozsiewa się za nim zapach fiołków.
                  Zapach jest tak intensywny, że stłumił cały smród pegnidy.

Sami rozumiecie więc, że Kacperek byłby skończonym durniem, jeśliby nie skorzystał z tak rzadkiej okazji i nie nawąchał się fiołków.

Kacperek
                  P.S.
                  A Ty Inuk nie rozśmieszaj Marychy strasznym obrazkami. Chcesz, żeby dziewczyna popłakała się nam ze śmiechu? No powiedz, chcesz?smile
                  • lepian4 Re:Gorąca prośba do Inuka I Lepiana 03.02.15, 21:45
                    Szanowny Kacperku,
                    wybaczam ci, a nawet Tobie, twa nieobecnosc..

Na tym koniec kurtuazji!
                    Nun das Wort zum Sonntag!
                    Nawet januszek, ktory inspektowal Drezno swymi zydokomunistycznymi metodami, doskonale wie, ze fiolki nie kwitna wiosna. Eskimos tez wczoraj opowiadal dziwne rzeczy o saunie i skakaniu do przerebla. Albo szyfrujecie wiadomosci, albo pora wybrac sie na kuracje do Nowej Huty w St. Pauli!

na tym nie koniec problemow z Toba!
                    Dzis tez postanowiles zdenerwowac Maryche. Ostatnio ma duze problemy wychowawcze z januszkiem, a ty wyskakujesz tu z tym mordobiciem chrzescjian, zwanym dla niepoznaki oswieceniem. Chyba ze namawiasz do wymordowania muzulmanow? Dopiero co Kanclerz przyznala publicznie, ze naleza oni do Niemiec, a ty chcesz ich mordowac, wywlaszczac i w przerozny sposob przesladowac! Wstydu nie masz

Tak samo jest z reformacja: gdyby Luter nie zechcial bzykac sie bez wyrzutow sumienia z zakonnica, to nie reformowalby kosciola. Bo i po co? Malo tego, jako jedyny reformator nie byl w zaden sposob przesladowany. Zreszta nie bylo powodu. Przeciez wspolpracowal ochoczo z magnatami w zwalczaniu parszywych chlopow, ktorzy tez zapragneli czytac Biblii w jezyku ojczystym! Dokladnie tak, jak Luter nierozwaznie glosil. Ta krew niewinnych splywa po tej patologicznej reformacji!
                    • zawszekacperek Re:Gorąca prośba do Inuka I Lepiana 03.02.15, 22:15
                      Uspokój się drogi Lepianie.smile Z tymi fiołkami to oczywiście taka metafurasmile Ale ten zapach fiołków rozsiewany przez Generalnego Inspektora z Gamburka to najczystsza prawda!smile
                      Co zaś się tyczy mojego perfidnego ataku na Marychę, to mówisz też najczystszą prawdę. Nawet Januszek stanął w jej obronie. Przynajmniej Ty mógłbyś mnie nie dobijać.smile Nie nazywaj Januszka żydokomuchem. Przecież widzisz sam, że jest on niezłomnym najczystszym internacjonałem.smile Nikt tak nie broni uciśnionych etni jak on.smile

Kacperek
                  • the-great-inuk Jewrejska Awtonomnaja Oblaśt 04.02.15, 06:15
                    zawszekacperek napisał:

> W Landeshauptstadt Dresden wybuchła wiosna! Urokliwymi uliczkami Drezna przecha
                    > dza się nasz najlepszy przyjaciel z Gamburka Christian vel Krzysiek. Rozsiewa s
                    > ię za nim zapach fiołków.
                    ======================================

Brak jednoznacznych zweryfikowanych dowodów jak wtedy, gdy Januszek był w Еврейская автономная область.

Albo ze Kijowa, stolicy Banderowskich Faszystów...

Którym Obama chce dostarczyć sprzętu wojennego...

Przez terytorium Polski...

Tylko i wyłącznie, aby dokopać Putinowi...

A ja jeszcze pamiętam, jak cała trojka wodzów świata wspólnie biesiadowała u McDonalda...

Ot, co...

Postscriptum

Orientuje się może kto, czy to prawda, że Januszek w ramach sankcji przeciw Rosji, rozwodzi się ze swą rosyjską małżonką?

To by Putina zmusiło do przemyślenia swej agresywnej polityki...
    • the-great-inuk Rozważania Kasperka o Okcydencie i Oriencie 04.02.15, 08:55
      Rozważania Kasperka o Okcydencie i Oriencie za ścianą...

Pewną rolę w rozwoju danego społeczeństwa odgrywa także mentalność danego ludu.

Zmarły niedawno Król Saudyjski powiedział, że demokracja typu zachodniego jest w Arabii Saudyjskiej niemożliwa, bo lud saudyjski składa się z przeszło 40 plemion podległych absolutnemu królowi.

Po wprowadzeniu demokracji powstałoby przeszło 40 partii politycznych. Żadna z tych partii nie byłaby zdolna do kooperacji z innymi partiami. Totalny chaos i rozpad państwa.

Podobne stosunki panuję w sąsiednim Iraku.
      Saddam był właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Za jego władzy był względny spokój w kraju. W Iraku żyli od setek lat chrześcijanie i żydzi. Od czasu gdy Amerykanie wprowadzili tam "Demonokrację" panuje tam totalny chaos i rozpad państwa.

Kto usiłował podważyć jego władzę, był na Zjeździe Partii wyprowadzany z sali plenarnej i na podwórzu strzałem z pistoletu unieszkodliwiany.

I teraz sprowadzamy do Europy ludzi z taką mentalnością i dziwimy się, że im nasza Demokracje nie imponuje. Uważają naszą egzekutywę za bezjajowców i testują jak daleko mogą się posuwać...

Pamiętam jak na demonstracjach Kurdów rozbrajali niemieckich policjantów i przewracali policyjne samochody.

Na ich mentalność można tylko identyczną mentalnością odpowiedzieć.
      Bardzo się zdziwili, że w czasie próby zajęcia konsulatu Izraela w Berlinie, Izraelczycy odpowiedzieli ogniem. Było kilku nieboszczyków po stronie Kurdów.
      Ochrona izraelskiego Konsulatu opuściła tego samego dnia Berlin z paszportami dyplomatycznymi.
      • the-great-inuk trza stosować więcej wazeliny... 04.02.15, 09:32
        W tym samym mniej więcej czasie Kurdowie zajęli centralę SPD w Hamburgu.
        Naczelnika SPD wywiesili za nogi z okna. Ale wciągnęli z powrotem, był tylko fajny żart.

Po tym wydarzeniu SPD stwierdziła jednogłośnie, że we współpracy z współobywatelami trza stosować więcej wazeliny...

Ot, co...

Postscriptum

Taktyka okazała się właściwa, bo teraz Kurdowie są naszymi przymierzami w walce o naszą i waszą wolność...
        IS jest jeszcze daleko za horyzontem. A śpiochy na tyłach odwiecznego wroga ciągle jeszcze nie zostali obudzeni... Przynajmniej między Odrą a Renem...
    • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 06.02.15, 16:14
      W dzisiejsczym odcinku pojawily sie skrajnie rasistowskie i ksenofobiczne elementy:

poczatki islamu

Hardkor

Z utesknieniem wyczekuje przybycia rycerzy pokoju, zwlaszcza Januszka Milosciwego.

Z wrazenia sie chyba posikam. Mam nadzieje, ze Kacperek stanie tez na bacznosc i bedzie salutowac paradzie zwyciezcow
    • lepian4 Re: W interaktywnym serialu zza sciana 07.02.15, 05:22
      W dzisiejszym odcinku Niniek nas odwiedzil!

Teraz nie wie,czy moze sie posmiac maryjnym smiechem, czy tez rozplakac? Rozterki intelektualne medrca, ktory przeskoczyl na wagarach poziom "pierwszego oddzialu szkoly powszechnej" Ot, uroki z Polski A, job twoja mac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka