the-great-inuk 22.06.15, 11:48 Super fajne ! To za politykę wizową obleśnych Yankesów !!! Sami sobie na to zarobili !!! Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Fajne! 22.06.15, 12:11 Roślina z tłem migracyjnym... Islamiści są wszędzie, w faunie i florze !!! I w powietrzu i w wodzie i na lądzie !!! Allahu Akbar !!! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Fajne! 22.06.15, 17:22 Filharmonia Berlińska ma nowego dyrygenta! Moje serdeczne gratulacje... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Geboren wurde Petrenko 1972 im russischen Omsk. Mit elf Jahren debütierte er dort am Klavier mit dem Symphonieorchester der Stadt. 1990 zog er mit seiner Familie ins österreichische Vorarlberg, weil sein Vater eine Stelle als Geiger beim dortigen Symphonieorchester erhielt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nu, każde dziecko na świecie doskonale wie, że w ZSRR/Rosji żadna sabaka się muzyką nie interesuje. Pozostała tylko emigracja za chlebem... Do ojczyzny/Heimatlandu A.H... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Fajne! 22.06.15, 21:31 Blasfemia! (Die Welt wypowiedziała, co się nie wypowiada!) Więcej nie powiem! Wszystko już powiedziane! Tylko dlaczego nikt się na ruski antysemityzm nie oburza? Gdzie jest Herr Zbyfauch? Gdzie jest Herr Vermietowicz ? Gdzie jest Herr Górnoślązak ze swoją linijką, kątomierzem i cyrklem ? Wszyscy rżną głupa i udają, że wszystko jest w najlepszym porządku ! Ot, zakłamane towarzycho !!! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Fajne! 23.06.15, 08:37 Od lat ciągle w kółko Macieju to samo... Jakby nie było ważniejszych tematów... Na ten przykład ruski antysemityzm... Ciągle trwająca, niekończąca się deportacja... Wyrzucanie własnych obywateli z własnego kraju, do kraju potomków dziadków z Wehrmachtu... Kiedy zrobimy projekt o deportacjach z Rosji ? Zobacz film! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Fajne! 23.06.15, 08:51 Następny wdzięczny temat do projektu o chrześcijańskiej miłości bliźniego swego... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Fajne! 23.06.15, 09:09 Shame on you! „Chrześcijanie” z Bożej Łaski na Forum Maryjnym! Allahu Akbar !!! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Fajne! 24.06.15, 07:06 Rence mnie opadajom Ale co zrobisz! Cała creme de la creme polskich expertów ewangelizuje obecnie poganów na West Bank Oder River... Odpowiedz Link