the-great-inuk 18.12.15, 09:47 Szmaciarstwo rasistowskie! Byłem Wam winien informacji... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: „tatverdächtige Schwarzafrikaner“ 18.12.15, 10:04 Dlaczego Polacy, znani ze swej gościnności, nie chcą tych sympatycznych osób u siebie ugościć ??? Szczególnie Herr Vermiterowitz, Herr Gutmensch, Herr Zbyfauch i Krzysiek (oba dwoje) z Kaszubów? Ot, co... Postscriptum Jedno jest tylko pewne: Chcą siedzieć za ciepłym piecem u Niemców obleśnych i u Angoli wyłudzać zasiłek dla swoich dzieci... Aby do następnego rządu w Polsce! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: „tatverdächtige Schwarzafrikaner“ 18.12.15, 10:16 Jestem przeciw uogólnianiu ... Pisałem już? No to nie szkodzi... Zaraz podam linka do Nazi Keuele Herr Gutmenschera razem z greckimi bankrutami... Ile tygodni już minęło od mego ostatniego przedstawienia ROTY ? Konopnickiej z zaboru ruskiego? Walczącej o wolność rodaków pod zaborem pruskim? Odpowiedz Link
the-great-inuk EBOLA to nie PEGIDA 18.12.15, 15:44 Dlaczego? Takie filmy w DF wyświetlają? Przecie to nic innego, jak rozsiewanie mowy nienawiści... Między prostymi ludźmi, którzy nie są wstanie zrozumieć istoty rzeczy... Tak, jak my, ludzie po uniwerku w PRL ... Odpowiedz Link