Dodaj do ulubionych

First Lady Michelle Obama pisze:

11.01.16, 10:08
First Lady Michelle Obama pisze:

On Tuesday, my husband will deliver his seventh and final State of the Union address.
He'll be talking about making things better for you and your family right now
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk A ja się pytam, 11.01.16, 11:36
      co tym cipkom ubędzie, jeśli się je za cipulkę chwyci?

Analogia do inteligentnego pytania naszego Christiana/Krzyśka ze St.Pauli odnośnie co Niemcom ubędzie, gdy jeszcze kilka Mil. Refugges przyjmą!
      Przecie żaden Helmut nie pójdzie na barykadę z tego powodu!
      Odwrotnie! Sam się zgłosi do odbębnienia darmowych nadgodzin na korzyść refugees!

Ot, co...
      • zawszekacperek Re: A ja się pytam, 11.01.16, 15:29
        Cipki są haram. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze brunatny łbie.smile
        Chcesz, żeby przez taką cipkę szlachetny Abdul pożegnał się z paradyzem, w którym czeka na niego ca. about 70 hurys?smile

Kacperek
    • zawszekacperek Re: First Lady Michelle Obama pisze: 11.01.16, 15:26
      Muszę zwrócić Ci (nie - Tobie) uwagę, że zapomniałeś o naszym Czcigodnym Panu Baronie. Zapomniałeś, że ma on bezpośredni dostęp do Baracka poprzez Aumę. To ta pani obok Mr. President of United States of America. Im Hintergrund Pan Baron wygłasza laudację w formie krótkiego speechu.smile
      https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNJ0NMnpGzAhup7949-Fh2lQJeP3up4wcVSGjcKmoquSQDlayteQ
      Byłem Ci (znowu- nie Tobie) winien tej informacji. Co z nią zrobisz, to Twoja sprawa. smile

Kacperek

the-great-inuk napisała:

> First Lady Michelle Obama pisze:
      >
      > On Tuesday, my husband will deliver his seventh and final State of the Union ad
      > dress.
      > He'll be talking about making things better for you and your family right now -
      > - and he'll also be sharing his vision for how, together we can make this count
      > ry a better place for the next generation, and generations to come.
      > ============== Koniec cytatu ======================
      >
      > Byłem Wam winien informacji...
      >
      > Oczywiście zrobicie z nią, co uważacie za stosowne...
      >
      > Ot, co...
      • the-great-inuk Re: First Lady Michelle Obama pisze: 11.01.16, 15:52
        Fajnie, że Kacperek coraz częściej tu zagląda.
        Pomału, pomału powraca do formy...

Od czasu, gdy nam tu Pan Baron ubył, cierpię na chroniczne zatwardzenie (Obstrukcję po naszemu... )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka