Dodaj do ulubionych

Herr Gutmensch - Burmistrzem Opola!

16.08.16, 08:37
Godny naśladowania przykład z Orientu!

Czy to Kurdyjscy Patrioci są lepsi od Polskich Patriotów ?

Pytam się nieśmiało niniejszym!

===========================================
Die Stadt Erbil liegt 80 Kilometer von Mossul entfernt, Bürgermeister dort ist Nihad Qoja, der einst vor dem Regime Saddam Husseins nach Deutschland floh und nach 23 Jahren im Exit 2004 in seine Geburtsstadt zurückgekehrt ist. Einen schönen guten Morgen!

Nihad Qoja: Guten Morgen, Herr Barenberg!
===========================================

Następny wywiad w tym miejscu będzie z Panem Gutmenschem jako burmistrzem Opola...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk "Niestety" 16.08.16, 09:36
      Nasza dzielna Gggggiggguśkowata literatka pisze:

kiedy bylam swiadkiem wypadku, przesluchujacy mnie policjant tez pytal o wylgad
      > sprawcy. Wowczas odparlam, bo policjant mial ciemne oczy, byl brunetem i mial
      > biala skore, ale o odcieniu oliwkowym, wowczas odparlam policjantowi, ze na tak
      > ie pytanie niestety nie odpowiem i ze on sam nie odpowiada stereotypowym wyobra
      > zeniom typowego mieszkana Bawarii. Policjant sie rozesmial, przytaknal mi i pom
      > inal pytanie o podtekscie raisistowskim.
      ======================================

Orientuje się może kto, czy słowo "niestety" w tym kontekście jest poprawnie użyte?

"Niestety" - bo złoczyńca nadal nie został ukarany ze względu na jego "rasową inność", której nie wolno przytaczać w imię politycznej poprawności?

Co za kompletna durnota!

W amerykańskich protokołach wypadkowych, pytanie o kolor skóry jest na pierwszym miejscu.

Często widzi się w prasie, TV portrety przestępców sporządzone na bazie zeznań świadków. Gdyby mnie kiedyś o to zapytano, to z góry powiem, że NIESTETY na takie rasistowskie pytania nie odpowiadam. A może złoczyńca miał lekko wykrzywiony nos?

I co?

Zaczną mnie oskarżać o Bydło Faszystowskie, Antysemityzm, Szmaty Rasistowskie !!!

Po za tym ja na co dzień nie noszę ze sobą linijki, cyrkielka i kątomierzyka!
      To są narzędzia Hitlerowców! Obleśnych!
      • the-great-inuk Po co mamy Jewrosojuz? 16.08.16, 10:21
        A to po co mamy Polskie Fora Patriotyczne?

Po co mamy Jewrosojuz?
        • the-great-inuk Byłem Wam winien informacji! (O Trumpie) 16.08.16, 10:54
          Kto o Trumpie jeszcze nie słyszał, to tu moja informacja o nim:
          ===============================================
          "Die Kriminalität ist auf ein Niveau gestiegen, von dem niemand gedacht hätte, dass er es jemals sehen würde", sagte Trump über die Lage in der Bundesrepublik. "Unser Land hat genug Probleme. Wir brauchen nicht noch weitere."
          ===============================================

Bydło Faszystowskie, Antysemita, Szmata Rasistowska!

Byłem Wam winien informacji! Oczywiście zrobicie z nią co uważacie za stosowne.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdIMuhRkYVMyoBJVvArCYlyQbbarwIN40zyzNPLxLEJmsND-sk

Proponują wydrukować i dołączyć do papieru toaletowego w Waszym wychodku.
      • maria421 Re: "Niestety" 16.08.16, 11:33
        Madre de Dios! Pytanie o wyglad sprawcy ma "rasistowski podtekst"!

• the-great-inuk Re: "Niestety" 16.08.16, 13:04
          maria421 napisała:

> Madre de Dios! Pytanie o wyglad sprawcy ma "rasistowski podtekst"!
          =================================>

A Amerykanie nie lepsi od Bawarczyków!

Obok "race" interesuje ich ponadto jeszcze "sex"

A ja cięgle myślał, że usa to kolebka naszego anty rasizmu !!!

Nie tylko, że rasiści, to jeszcze i seksiści!

Podwójnie skurwieleni!

Ot, co...
      • znana.jako.ggigus Re: "Niestety" 16.08.16, 14:44
        Dosam, ze policjantc pytal nie o kolor skory, ale o wrazenie, jakei robil sprawca - südlänisch oder osteropäisch oder asiatisch.
        Takie oceny uwazam za pozbawione sensu.
        • the-great-inuk Re: "Niestety" 16.08.16, 15:14
          znana.jako.ggigus napisała:

> Dosam, ze policjantc pytal nie o kolor skory, ale o wrazenie, jakei robil spraw
          > ca - südlänisch oder osteropäisch oder asiatisch.
          > Takie oceny uwazam za pozbawione sensu.
          ==============================>

Co za rzadki gość! Witam serdecznie! Co za zaszczyt dla mnie!

Nu przecie takie przydawki są obecnie na porządku dziennym i są uważane za politycznie poprawne...

W Audycji "Aktenzeichen XY ungelöst," złoczyńczy mówią albo językiem z südlänisch albo osteropäisch akcentem! I fizjognomię mają także odpowiednią! Mieszkasz tam w okolicy tej TV. powiedz im swoją Meinung! Najlepiej w czasie audycji! Audycja jest live...

Także opisy złoczyńców w print mediach używają obecnie wyrażenia: "südlänisch"

Jeszcze przed kilku tygodniami/miesiącami byli to wszystko bezpłciowe ludziki z Marsa...
          A ludzie zbyt ciekawi dostawali nalepek: >>Bydło Faszystowskie, Antysemita i Szmata Rasistowska... <<

Ot, co...
        • the-great-inuk Re: "Niestety" 16.08.16, 16:16

> Dosam, ze policjantc pytal nie o kolor skory, ale o wrazenie, jakei robil spraw
          > ca - südlänisch oder osteropäisch oder asiatisch.
          > Takie oceny uwazam za pozbawione sensu.
          =========================>

List otwarty, publiczny, faceta do prokuratury w Dortmundzie

Internet jest domeną publiczną!

Rasista, faszysta, albo jeszcze gorzej?

Ma facet prawo takie pytania zadawać?

A może już siedzi! ???
          Za mowę nienawiści ???
          • znana.jako.ggigus Re: "Niestety" 17.08.16, 06:55
            Prawo ma, ale że sam nie wyglądał jak typowy Bawarczyk, więc pytanie o osteoropaeische Erscheinung jest trochę bez sensu. W ogóle pytanie o tzw. ocenę wyglądu jest bez sensu. Chociaż sama oczywiście mam szkolone oko, patrzę i widzę Polak/Jugol, Rom, a moi znajomi niemieccy tego rasowego oka nie mają.
            Ale czasem i ja się mylę i przypisuję polskość porządnym Niemcomsmile
            • the-great-inuk Re: "Niestety" 17.08.16, 08:12

> Prawo ma, ale że sam nie wyglądał jak typowy Bawarczyk, więc pytanie o osteorop
              > aeische Erscheinung jest trochę bez sensu.
              ================================>

W USA w policji pracuje większa ilość Amerykanów z korzeniami w Afryce.

W razie wypadku muszą wypełnić odpowiedni protokół powypadkowy.

W protokole jest pytanie o rasę i także to pytanie musi amerykański policjant pochodzenia afrykańskiego czy bawarskiego czy polskiego czy gornoslonskiego (Nawet kaszubskiego) wypełnić !

Tu nie policjant decyduje, czy takie pytanie ma sens!

Ot, co ...
              • znana.jako.ggigus Re: "Niestety" 17.08.16, 09:58
                Powtarzam . NIE BYLO pytania o rase, a o wrazenie.
                Wrazenie wschosdnioeuropejskie/francuskie(balkanskie a Azjata czy czlowiek bialy to SWIE rozne sprawy.
                • vermieter a poza tym Ty nie musisz ulegać presji 17.08.16, 10:19
                  mediów czy policji i na tym polega wolność słowa, że masz swoje zdanie na ten temat.
                  Niech sobie policjanci w raportach piszą co chcą, niech w tv mówią o południowcach, migrantach itp., ja w mojej ocenie ludzi kieruję się innymi kryteriami.
                  Mam swoje zdanie i nie powtarzam za innymi. Winien tego stanu rzeczy jest mój IQ.
                  • the-great-inuk Re: a poza tym Ty nie musisz ulegać presji 17.08.16, 10:48
                    vermieter napisał(a):

Winien tego stanu rzeczy jest mój I Q.
                    ===========================

Niestety bardzo niski!

Wielki Inuk działa na Polskich Forach Patriotycznych od ca 20 lat.
                    Sprawa jest jasna. Wielki Inuk ma klarowną Misję do spełnienia!
                    Pomóc każdemu rodakowi do powrotu na Łono Polskiej Ojczyzny!

-----------------
                    • the-great-inuk Misja Herr Vermietera w Niemczech! 18.08.16, 09:05
                      the-great-inuk napisała:

> Wielki Inuk działa na Polskich Forach Patriotycznych od ca 20 lat.
                      > Sprawa jest jasna. Wielki Inuk ma klarowną Misję do spełnienia!
                      > Pomóc każdemu rodakowi do powrotu na Łono Polskiej Ojczyzny!
                      >
                      > -----------------
                • the-great-inuk Re: "Niestety" 17.08.16, 10:56

> Powtarzam . NIE BYLO pytania o rase, a o wrazenie.
                  > Wrazenie wschosdnioeuropejskie/francuskie(balkanskie a Azjata czy czlowiek bialy
                  ===================================

To są wszystko derywaty/pochodne ogólnego terminu "RASA"

Ot, co...
                  • znana.jako.ggigus Re: "Niestety" 17.08.16, 12:11
                    nie, bo osoba o wygladzie balkanskim moze byc tez osoba o wygladzie srodziemnomorskim np.
                    I wtedy nici z opisu, bo szukamy jugola, a sprawca byl wykwitny Francuz.
                    • the-great-inuk Re: "Niestety" 17.08.16, 16:05

> nie, bo osoba o wygladzie balkanskim moze byc tez osoba o wygladzie srodziemnom
                      > orskim np.
                      > I wtedy nici z opisu, bo szukamy jugola, a sprawca byl wykwitny Francuz.
                      ==============================>
                      Bo takie wypowiedzi jak: Francuz, Polak, Niemiec, Anglik nie mają w dzisiejszych czasach żadnej zawartości informacyjnej!

Każdy przybłęda z całego świata może dostać taki papierek i ni stąd ni zowąd staje się naszym "rodakiem"
                      Przecie większość napadów psocho/terrorystycznych we Francji było dokonanych przez "wykwintnych Francuzów".

Ot, co...
                      • the-great-inuk Re: "Niestety" 17.08.16, 16:30
                        the-great-inuk napisała:

> Bo takie wypowiedzi jak: Francuz, Polak, Niemiec, Anglik nie mają w dzisiejszych czasach żadnej zawartości informacyjnej!
                        >
                        > Każdy przybłęda z całego świata może dostać taki papierek i ni stąd ni zowąd staje się naszym "rodakiem"
                        > Przecie większość napadów psocho/terrorystycznych we Francji było dokonanych przez "wykwintnych Francuzów".
                        =========================================

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/x5DktkpTURBXy9mOTA3MGM3MmFlN2Q2M2U5NzJiYWQzYzQ3YWM5YTJkOS5qcGeTlQMAzQKQzQxgzQb2kwXNAxTNAbyVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xNDBiMWNmZTdmMGFjNTJlZGMwMTBkNzA5NzhlODRiZS5wbmcAwgA

Na powyższym obrazku widać dwóch Brytyjczyków, którzy w biała dzień zamordowali na ulicy w Londynie brytyjskiego rodaka....

Ot, co...

Postscriptum

Wystarczy wejść na modus : "Odpowiedz", aby zobaczyć w całej okazałości i drugiego Brytyjczyka....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka