Dodaj do ulubionych

Maybrit Illner

01.09.16, 22:29
Strasznie się postarzała!/zestarzała!

Kiedy ją wreszcie wymienią?

Orientuje się może kto?
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Maybrit Illner 02.09.16, 09:37
      Merkel tez sie strasznie postarzala/zestarzala.
      Moze ja w przyszlym roku wymienia.
      • the-great-inuk ale mimikę ma jak mumia Lenina! 02.09.16, 12:27
        maria421 napisała:

> Merkel tez sie strasznie postarzala/zestarzala.
        > Moze ja w przyszlym roku wymienia.
        =====================================

Razem z całą tą nieudaną Etnią Teutońską.
        Całkowicie nie dostosowaną do szybkich zmian w dobie Globalizmie.

Illnerowa myśli sobie, że po tych zastrzykach botoxu, nikt nie zauważy jej zmarszczek.
        Zmarszczek nie widać, ale mimikę ma jak mumia Lenina!
        Tak by the way, są jeszcze kolejki przed Mauzoleum Lenina?

Abstrahując od faktu, że niewiasty z biegiem czasu tracą bardziej na atrakcyjności aniżeli mężczyźni...

Ot, co...
        • maria421 Re: ale mimikę ma jak mumia Lenina! 02.09.16, 13:43
          the-great-inuk napisała:

> Abstrahując od faktu, że niewiasty z biegiem czasu tracą bardziej na atrakcyjno
          > ści aniżeli mężczyźni...

Tak? A viagre to kto bierze ? Starsi panowie czy starsze panie?
          • the-great-inuk Re: ale mimikę ma jak mumia Lenina! 02.09.16, 14:49
            maria421 napisała:

> Tak? A viagre to kto bierze ? Starsi panowie czy starsze panie?
            ================================

Przed wynalezieniem Viagry było masę dystyngowanych panów, którzy po 80-tych urodzinach decydowali się na następne małżeństwo z którego rodziły się zdrowe potomki.

Test na ojcostwo w certyfikowanym laboratorium - 100% PEWNOŚCI

Aby mi tu nikt nie przylazł, że to od sąsiada...

Ot, co...
    • fan.club Re: Maybrit Illner 02.09.16, 17:02
      Bój się Boga Chief, co Ty oglądasz?

Ale skoro już oglądasz, to może znasz odpowiedź na takie pytanie: dlaczego panią Aydan Özoğuz (SPD, Staatsministerin für Integration, stellvertretende SPD-Bundesvorsitzende) przedstawia sie w mediach jako niemiecko-turecką polityczkę?
      • the-great-inuk Re: Maybrit Illner 02.09.16, 18:59
        fan.club napisał:

> Bój się Boga Chief, co Ty oglądasz?
        ========================== >

Nie oglądam! Chciałem tylko zobaczyć jak wygląda. Ostatni raz widziałem ją 20 lat temu.
        Gaworzyliśmy sobie razem na Forum ZDF. Zapraszała mnie kilkakrotnie do "Politbüro" - Restauracji w niedaleko osiedla Honeckera. Ale nie skorzystałem. Bo ja jestem taki nieśmiały...

> Ale skoro już oglądasz, to może znasz odpowiedź na takie pytanie: dlaczego pani
        > ą Aydan Özoğuz (SPD, Staatsministerin für Integration, stellvertretende SPD-Bun
        > desvorsitzende) przedstawia sie w mediach jako niemiecko-turecką polityczkę?
        ================================

Nu, bo w kieszonce piersiowej Niemiecki Paszport na 3/4 wystające z kieszonki.
        Przecie Januszek/Chrystian/Krzysiek wyjaśniał jak to w Hamburgu leci:
        Naczelny Burmistrz Hamburga nastręcza Niemieckie Paszporty każdemu przybłędzie z każdego zakątka świata.

Jej dwaj bracia żyją w okolicy Bremen i utrzymują portal dla niemieckojęzycznych muzułmanów, skrajnie nacjonalistyczny. Oba dwoje mają niemieckie doktoraty Uniwersytetu w Bremen, gdzie kilka lat pracowali naukowo. Często stoją przed sądem za szerzenie mowy nienawiści przeciw Izraelowi. Donosiłem już o tym kilkakrotnie.
        Największa zbrodnia: Umieścili na swoim Portalu dwa obrazki obok siebie:

Na jednym: Żołnierze Niemieckiego Wehrmachtu.

Na drugim: Żołnierze IDF !!!

Wstrząsające!
        • fan.club Re: Maybrit Illner 03.09.16, 18:53
          Kieszonkę i paszport zrozumiałem, ale nadal nie rozumiem dlaczego członek niemieckiej partiioraz niemieckiego rządu ma być tureckim politykiem?
          • the-great-inuk Re: Maybrit Illner 03.09.16, 19:28
            fan.club napisał:

> Kieszonkę i paszport zrozumiałem, ale nadal nie rozumiem dlaczego członek niemi
            > eckiej partiioraz niemieckiego rządu ma być tureckim politykiem?
            =========================================

Bardzo proste!
            żurnalia nie zna doktryny Januszkowatej: "Pojęcie rasa nie istnieje, Basta!"

żurnalia ciągle jeszcze myśli kategoriami faszystowskimi i nie odróżniają buzi tej niewiasty od mandatu politycznego.

Ot, co...

Postscriptum

Coś mi się mgliście przypomina, że w Polsce Syn Boży był polskim politykiem...
            Co on obecnie porabia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka