thunder-mug 31.05.09, 11:55 tiny.pl/37mt Jugendamt hat wieder zugeschlagen! tiny.pl/37mt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatix Re: Jugendamt hat wieder zugeschlagen! 31.05.09, 12:31 Jezeli rodzice to asocjalny, zapity element, lepiej takich na czas jeszcze wysterylizowac zanim wpadna na pomysl rozmnazania i podrzucania wlasnych dzieci spoleczentwu na utrzymanie. Ty tego nie zrozumiesz, mozliwe zes wlasnie z takich. Odpowiedz Link
thunder-mug A tu dalsze niezbite dowody... 31.05.09, 15:46 www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=99403 A tu dalsze niezbite dowody o faszyzmie niemiaszkowym... Germanizują niewinne polskie dzieci... Odpowiedz Link
lepian4 Re: A tu dalsze niezbite dowody... 01.06.09, 11:57 Po co sie ekscytowac? To jest tylko Multi- Kulti- Straßenfest- Stimmung w calej swej okazalosci. Mnie najbardziej irytuje komentasz w stylu: Ich bułgarski ojciec przy pomocy tłumu niemal jej nie zlinczował matki. Jej- matki? To o kim jest mowa? Odpowiedz Link
artur666 lepian lepian.... 01.06.09, 14:02 Masz caly dzien na rozmyslania nad tym waznym tematem. Nie zmarnuj tylko czasu jakies inne zajecia... Odpowiedz Link
lepian4 Re: lepian lepian.... 01.06.09, 16:36 Dzien mija. Podkresle, ze intensywnie rozmyslalem nad tym waznym problemem, nie zmarnowalem tez czasu na inne zajecia i ciagle nie wiem, o co tutaj chodzi. Moze zechcesz mi pomoc? Odpowiedz Link
thunder-mug keine Überlebenschancen! 01.06.09, 16:54 lepian4 napisał: > Dzien mija. Podkresle, ze intensywnie rozmyslalem nad tym waznym > problemem, nie zmarnowalem tez czasu na inne zajecia i ciagle nie > wiem, o co tutaj chodzi. Moze zechcesz mi pomoc? ---------------------- Odpowiedz Link