ja.nusz Re: Dla "Majkela" 07.07.09, 20:52 jessi_a napisała: > Stevie Wonder. Dziekuje Fakt, Stievie pięknie zaśpiewał. Pomimo, że M.J. odszedł częściowo na własną prośbę chylę czoła, bo zostawia po sobie coś co dla 2 pokolneń nie jest bez znaczenia (lub nie powinno być). PS. Kto zrobi lepszy pogrzeb niż Amis - nikt. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Dla "Majkela" 10.07.09, 20:34 Faktycznie pogrzeb sie udal. Nawet dol wykopano. Po uroczystosci trup zwial. Od tamtej pory nikt nie wie, gdzie sie ukrywa. Bliscy dyskutuja dalej zazarcie, czy pochowac go na ranczo, czy na cmentarzu? Takiego bajzlu nie bylo nawet w serialu brazylijskim Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor Lenin wiecznie żywy, Elvis żyje, 10.07.09, 21:28 Majkel się przyłączył. Tak naprawdę, to St. Wonder widzi. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Lenin wiecznie żywy, Elvis żyje, 10.07.09, 22:26 a plotka glosila i glosi, ze Leonardo da Vinci ten tegez z mlodymi chlopcami. Chyba mi sie juz przestaje podobac Mona Lisa Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor a mi się ona nigdy nie podobała, zero seksapilu, 11.07.09, 06:46 no może, gdybym ją powąchał? Odpowiedz Link
annajustyna Re: a mi się ona nigdy nie podobała, zero seksapi 11.07.09, 07:25 No i slusznie - toz Mona to leonardo w wersji damskiej... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lenin wiecznie żywy, Elvis żyje, 11.07.09, 23:18 Ile Leonardo zaplacil Schweigegeldu? Z wrazenia, o mi zaraz nos odpadnie! Odpowiedz Link
thunder-mug Jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie? 12.07.09, 09:32 A jak jest z beatyfikacją Majkela? Złożył już ktoś wniosek? Albo muszę tu w tym Saftladen, wszystko sam robić? A czy i Polska też dostanie jakieś Relikwie? Oczywiście nie starczy dla wszystkich, ale można by je obwozić od gminy do gminy... Jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie? PS Podobno to był mord? A i mówią, że niezbyt pochlebnie wyrażał się o Eskimosach? Prawda to? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie? 12.07.09, 11:16 Moje zdanie w tej sprawie: nalezy jak najszybciej zalozyc Zakon Odpadnietego Nosa. Odpowiedz Link
thunder-mug Twoja wypowiedz graniczy już z rasizmem 12.07.09, 11:30 lepian4 napisał: > Moje zdanie w tej sprawie: > nalezy jak najszybciej zalozyc Zakon Odpadnietego Nosa. Jego nos był po XXLLL operacji już bardzo cieniutki, ale uważam, że nie należy sprawy przeginać. Twoja wypowiedz graniczy już z rasizmem, uważam... PS Januszek by tu chętnie się dołączył do naszej dyskusji, ale jego przełożeni założyli Mu kaganiec na pysk... A wielka szkoda... Jego wpisy niezwykle ożywiały kulturalną dyskusję forumową... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Twoja wypowiedz graniczy już z rasizmem 12.07.09, 14:00 Eminem zaczal pierwszy... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Twoja wypowiedz graniczy już z rasizmem 13.07.09, 17:09 Zyje jednak jego siostra, rowniez ze zmniejszonym nosem. Mozna by tak wybrac ja na siostre przelozona. Kazdy nowy czlonek moglby ja przelozyc. Dopiero po stosunkowo udanej nocy inauguracyjnej mozna by doglebniej przeanalizowac kandydature nowego czlonka. Odpowiedz Link