dotinka77 08.04.08, 13:06 Dziewczynki, czy jest wśród was chętna do współpracy przy moderacji tego forum, bo samej mi trochę smutno. Potrzebuje jednej osoby więc kto pierwszy to lepszy )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Pytanko ?????????? 09.04.08, 09:29 moze ja??? tylko nigdy czegos takiego nie robilam. nie wiem czy dam rade. w czym moglabym ci pomoc??? Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Pytanko ?????????? 09.04.08, 12:58 Super edzia, bardzo się cieszę. Nie przejmuj się bo ja też moderuję forum pierwszy raz i dopiero się uczę, damy radę ))))))) Wpiszę Cię na listę moderatorów i będziesz mogła wprowadzać wszystkie zmiany, wszystkie pomysły mile widziane, w razie czego pisz na gazetową pocztę. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Pytanko ?????????? 09.04.08, 18:13 ok dzieki. na forum zagladam codziennie a nawet czesciej wiec mysle ze bedzie nam sie dobrze wspolpracowalo Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Pytanko ?????????? 09.04.08, 21:57 Ma może któraś z was zdolności plastyczne? Fajnie byłoby zaprojektować jakieś logo, które będzie dostępne na naszym forum, ale ja niestety takowych zdolności nie mam Odpowiedz Link