Dodaj do ulubionych

telewizor 29''

15.02.06, 18:56
ma ktoś może lg rz-29fa34rb
jak się sprawuje,czy warto go kupować?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: telewizor 29'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:45
      w tej cenie to ja wole 100 HZ np. ten: ceneo.pl/103400
    • Gość: locoloco Re: telewizor 29'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:35
      witam
      podaj w jakiej cenie?
      jeśli za 700 zł to warto.
      pozdrawiam
      • monia76_76 Re: telewizor 29'' 25.02.06, 19:27
        telewizor ten jest nowy za 1200 zł
        • Gość: radca alboedo Re: telewizor 29'' IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 25.02.06, 22:39
          deawoo? od sprzedawców w sklepie słyszałem że raczej dla siebie by go nie
          kupowali. panasonica można też za 1200 - 1300 kupić, ponoć jakościowo lepszy
        • Gość: Roman G Re: telewizor 29'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 00:02
          Cześć
          Ja mimo wszystko zamówiłem w sklepie LG RZ-29FA34RB.Czytajac wypowiedzi moich
          poprzedników nie mogę się oprzeć wrażeniu ,że piszą nie na temat mówiąc o
          telewizorach daewoo. Jedynym poważnym glosem ( tu bez opinii) wydaje się być
          lococo znany z mnóstwa opini na wielu forach w tych tematach, ale on generalnie
          preferuje firmę panasonica i pewnie nie bez racji.Wedlug mojej analizy ten
          model telewizora jest najlepiej wypsazonym tv w tej cenie ( inne modele z
          funkcją pip zaczynają się od ceny 1400-1500).Co do jakości obrazu to dopiero
          zobaczę ale nie znalazlem żadnych głosów totalnie krytycznych na forach lecz
          głównie pozytywne opinie, a i tak prawdopodobnie bedzie decydowało subiektywne
          odczucie. Tak więc bedę mial go w na początku przyszłego tygodnia i będę mogł
          opisać swoje wrażenia.
          • Gość: locoloco Re: telewizor 29'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 00:26
            witam
            myślę ,że będziesz zadowolony.
            Te telewizor jest rzeczywiście najlepiej wyposażony.
            Trochę nieciekawych opinii pojawiło sie od użytkowników,którzy mieli kłopoty z
            tym telewizorem.
            Ale my sprzedając nie mieliśmy żadnych uwag od naszych klientów.Telewizor ma
            ostry i kontrasowy obraz co nie wszystkim leży.
            Preferuję Panasonica- bo w tym wypadku ma czyściejszy obraz - mniej szumów.
            Oraz to co najważniejsze- to Panasonica telewizory mają dłuższą żywotność.
            Ale jest znacznie gorzej wyposażony niż LG.
            Licząc cenę do możliwości - to Twój wybór - da Ci sporo zadowolenia .
            a swoja droga ciekawe jaką masz cenę?
            bo były na wyprzedaży.
            pozdrawiam

• Gość: Roman G Re: telewizor 29'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 00:41
              Witaj szanowny L...
              Cena lg to 1230 jeżeli masz niższą to przykro będzie czytać , ale zdecydowalem
              się na lg bo z panasow w moim zasięgu byl tylko Panasonic TX-29PS12P który ma
              nie najlepsze opinie ( brak filtra grzebieniowego, głośna praca itd. ) no i to
              wyposażenie ale mogę też zwrócić bez podania przyczyn albo anulować zamówienie
              jezeli nie będę zadowolony.Szkoda że nie dałeś znać na moją zajawke kilka
              linijek niżej bo moze jak mialeś lepsze propozycje to by coś "zaiskrzyło" -
              pozdrawiam Roman G.
              • Gość: guderianka Re: telewizor 29'' IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 26.02.06, 00:50
                ano loco sie nie stara. na gg go zagadałem i ani be ani me... i klient ucieka :P
                • Gość: lokoloolo Re: telewizor 29'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:32
                  Witam

w tej klasie cenowej prowizja jest mala. Wielu sprzedawcow niezadowolonych. Na
                  pokazach w naturalnym srodowisku koledze blackjaja wypadl dysk.
                  Najlepiej w tych formatach gra lcd. Prowizja wieksza. Waga mniejsza. Wiec nie ma
                  zaskoczenia ze nie obslugujemy kinoli.

pozdrawiam
                  Miki
                  • Gość: Locoloco Znowu jakiś człowiek z g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 06:33
                    znowu jakiś człowiek bez honoru się podszywa pod mój nick -

Tylko hdtv

Jaka odległość

Ile kasy

Jakie łacze

Mam wszystko w magazynie co chcecie

I tylko pokaz Was uszczęśliwi noszę też kinole:

www.icq.com/friendship/pages/browse_page_7949.php
    • monia76_76 Re: telewizor 29'' 26.02.06, 19:56
      witajcie
      to co z tą ceną czy LG RZ 29 FA 34 RB za 1240 zł
      czy to dobra cena

• Gość: Roman G Re: telewizor 29'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:01
        Ja lepsze nie znalazlem - R.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka