Gość: Slawek IP: *.toya.net.pl 17.08.06, 20:18 Czy ktoś używa tego sprzętu, jak się spisuje. Z jakimi głośnikami gra. Chętnie poznam opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: Marantz 4600 SR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:54 Ja mam tan amplituner. Gra z DVD Marantza i głośnikami Quadral Quintas. Sprzęt spisuje się OK, trochę niewygodne jest menu i brak wyświetlania funkcji na ekranie TV (inne amp. chyba to mają). Amplituner wyrabia się z nadwyżką, mocy (jak dla mnie) ma od cholery. Nie wiem co Ci jeszcze napisać, bo ten sam sprzęt może zupełnie inaczej grać z innymi głośnikami. Te Quadrale nie są wysokim modelem więc i dźwięk nie poraża, ale do normalnego (nie audiofilskiego) słuchania jest OK. W ogóle, ten zestaw mogę sprzedać. Nie żeby mi coś w nim nie odpowiadało, po prostu zmiana planów. Sam żałuję bo na cenie dostanę w d... Zestaw kupiłem w normalnym sklepie (pełna gwarancja) w czerwcu br. DVD odtworzyło dotychczas może z 10 płyt. Głośników tylnych i centrala nawet jeszcze nie wyjąłem z pudełek. Jeśli chcesz o tym pogadać, podaj tu maila czy tel. to odpiszę/zadzwonię ze szczegółami. Odpowiedz Link Zgłoś