kojo5 09.10.06, 22:25 Poszukuję dobrej (trwałej) nagrywarki CD, proszę o polecenie jakiegoś sprwdzonego przez Was modelu. Nie mam zbyt wiele wiedzy na ten temat dlatego proszę mi wyjaśnić czy na nagrywarce DVD mogę nagrywać płyty CD, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapkovitz Re: nagrywarka CD 10.10.06, 15:01 Oczywiscie ze mozes znagrywac plyty CD na nagrywarce DVD, dlatego tez kup nagrywarke DVD a nie CD, ktora jest juz przezytkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: nagrywarka CD IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.06, 17:43 zwracam uwage na absolutna nowosc tzw:serwer muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kojo5 Re: nagrywarka CD 11.10.06, 04:44 przepraszam za swoją niewiedzę, ale w opisach nagrywarek DVD piszą, że nagrywa płyty DVD-R/DVD+R/DVD-RW/DVD+RW, a mi chodzi o odtworzenie nagranego materiału na zwykłym, kiepskiej klasie odtwarzaczu CD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: nagrywarka CD IP: 195.94.209.* 11.10.06, 09:57 Nie wiem czy nasz na myśli nagrywarkę stacjonarną czy taką do komputera. Jeśli chodzi ci o nagrywarkę DVD do komputera, to nie znam takich, które nie wypalałyby płyt CD-R. Przed zakupem upewnij sie jednak co do zapisu w formacie CD-R i CD-RW. Piszesz, że chcesz wypalone płyty odtwarzać na odtwarzaczu CD. Może być i tak, że odtwarzacz ten (szczególnie chodzi tu o starsze modele) nie odtwarza płyt CD-R (wypalanych w nagrywarkach) a jedynie tłoczone CD. Sprawdź więc jak jest u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kojo5 Re: nagrywarka CD 13.10.06, 21:57 chodzi mi o nagrywarkę zewnętrzną, nie wszystkie nagrywarki DVD nagrywają CD-R i CD-RW, (sprawdziłem) Odpowiedz Link Zgłoś