fotograficzne_zero 16.08.03, 21:16 Witam Foraczy, Chciałabym kupić słuchawki bezprzewodowe. Nie mam zupełnie pojęcia jakie powinnam nabyć. Nie chciałabym, jeśli jest to możliwe/sensowne, przekroczyć 400 złotych. Z góry dziękuje za wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: & Re: sluchawki bezprzewodowe IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 16.08.03, 23:17 Zajrzyj do odległego archiwum, temat był bardzo solidnie wałkowany, bezapelacyjnie wygrały chyba Senheisery.Generalnie słuchawki bezprzewodowe to nie jest to, zarówno wagowo jak i jakościowo ale rozumiem Twoją potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Władek Re: sluchawki bezprzewodowe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 10:11 fotograficzne_zero napisała: > Witam Foraczy, > > Chciałabym kupić słuchawki bezprzewodowe. Nie mam zupełnie pojęcia jakie > powinnam nabyć. Nie chciałabym, jeśli jest to możliwe/sensowne, przekroczyć > 400 złotych. Z góry dziękuje za wskazówki. > siemasz! miałem ten sam problem - chodziło mi o mobilność, a nie o jakośc dźwięku. na allegro kupiłem bezprzewodowe vivanco, na fale radiowe. działają, są OK, ale musze dbać, żeby akumulatorki były naładowane. jeśli nie będziesz się kręciła po mieszkaniu, lecz słuchała muzyki w jednym miejscu, to polecałbym na fale podczerwone, bo radiowe jednak co i rusz trzeba dostrajac do nadajnika. w sklepach ze sprzętem audio (tych najpopularniejzych sieciach) jest sporo słuchawek na podczerwień w cenie ok. 200-300 PLN Odpowiedz Link Zgłoś