Gość: dori IP: 212.160.70.* 13.08.09, 22:18 Czy są jakies słuchawki na palaku nie wielkich rozmiarow, ale dobrze grajace? Nie jest wazna cena, chodzi mi o to zeby byly mobilne i nie sprawialy trudnosci przy przenoszeniu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RRRR Re: Słuchawki na palaku IP: 212.160.70.* 13.08.09, 22:28 www.allegro.pl/show_item.php?item=713910746 ja mam sennhaiser px 200 składają się i są niewielkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fenex Re: Słuchawki na palaku 22.10.09, 01:05 Fajny wybór - mój kolega z tego modelu korzysta i jest zadowolony. Natomiast, jeżeli chodzi o sam zakup Sennheisera, polecam 3kropki.pl - są dystrybutorem słuchawek tej firmy i z racji tego ceny niewiele różniące się od tych z allegro. A że lepiej kupić bezpośrednio u dystrybutora zamiast z czwartej albo piątej ręki, to chyba nikogo nie trzeba przekonywać ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarkoidosis Re: Słuchawki na palaku IP: *.ghnet.pl 22.10.09, 20:33 Sennheiser to bardzo dobry wybór jeśli chodzi o stosunek ceny do jakośći. Bardzo dobrze grają, ale trochę niewygodne jeśli chodzi o używanie przez dłuższy czas na raz, trochę uszy ocierają. Jeśli cena nieważna polecałbym jakiś model AKG może k66 albo nieco droższe sennheisery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callgirl Re: Słuchawki na palaku IP: *.arp.com.pl 29.10.09, 09:29 A ja poleciłbym te: www.ceneo.pl/107289s Koss Porta Pro w swojej klasie chyba jest nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś