Dodaj do ulubionych

Film ,,Solidarni 2010''

23.05.10, 12:35
będzie podobno dołączony do wtorkowej ,,Rzeczpospolitej''. Czy ktoś może to
potwierdzić?
Obserwuj wątek
    • deszczowymaj Re: Film ,,Solidarni 2010'' 23.05.10, 13:06
      Nie wiem, czy do wtorkowej, ale na pewno w tym tygodniu więc po
      prostu sprawdzaj.
    • bogo2 przepraszam za moja ignorancje....ten film 23.05.10, 14:20
      to, cos waznego jest...?

marcelam napisała:

> będzie podobno dołączony do wtorkowej ,,Rzeczpospolitej''. Czy ktoś
      > może to potwierdzić?
      • shiva772 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 23.05.10, 20:55
        www.youtube.com/watch?v=20Y-jDfCrn4
        Se obejrzyj i sie odnieś.
        A tutaj proszę taki mały fragmencik:
        Pospieszalski przez kolejne dni po tragedii pod Smoleńskiem w swoich
        programach atakował media, za - jak mówił, szkalowanie prezydenta za
        życia i opłakiwanie po śmierci. Sugerował spisek i zamach na jego
        życie. Także w trakcie trwania żałoby narodowej.

W wyemitowanym 15 kwietnia programie "Warto rozmawiać" dziennikarz
        TVP zaliczył wpadkę. Na nagraniu rozmowy z jednym z przechodniów,
        którą wyemitowano, słychać głos zza kamery, który ewidentnie
        podpowiada słowa, niczym sufler. Na zamieszczonym fragmencie słychać
        jej głos w 3 minucie i 52 sekundzie.

Pospieszalski jest poprostu chory na nienawiść, powinno się go
        wywalić na pysk za podjudzanie.
        • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 23.05.10, 21:15
          Shiva napisała:

Pospieszalski jest poprostu chory na nienawiść, powinno się go
          wywalić na pysk za podjudzanie.
          • competer1 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 24.05.10, 06:47
            Gdyby robił to w TV Trwam lub znanej rozgłośni to byłaby to tylko wzmianka o normalnym profilu tych stacji. Jednak gdy robi to w publicznej, za publiczne pieniądze, których podobno jest mało, to sam sobie na dupę bicz kręci. Taki z niego obiektywny dziennikarz jak i z Karnowskiego w radiowej Trójce.
            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 24.05.10, 22:47
              To jakaś tajemnica? Napisz konkretnie, w jaki sposób Pospieszalski
              sprzeniewierza publiczne pieniądze. To może być interesujące.
              • competer1 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 00:24
                azp11 napisał:

> To jakaś tajemnica? Napisz konkretnie, w jaki sposób Pospieszalski
                > sprzeniewierza publiczne pieniądze. To może być interesujące.

Rozumiem, że to też masz w dupie:

"- Rada Etyki Mediów podziela oburzenie wielu widzów, którzy je sygnalizowali, sposobem relacjonowania przez Jana Pospieszalskiego w TVP1 przeżyć ludzi przychodzących w dniach żałoby pod Pałac Prezydencki - napisała Rada Etyki Mediów w swoim stanowisku. - W opinii REM naruszył zapisane w Karcie Etycznej Mediów zasady obiektywizmu, a także szacunku i tolerancji, co jest szczególnie naganne w sytuacji dramatycznych i bolesnych przeżyć całego społeczeństwa - orzekła REM."

Nie chcę takich dziennikarzy w TVP opłacanej też z mojej kasy. Nie chę "szefa" Trójki Sobali na wiecu Kaczyńskiego.

"Władze mediów publicznych zgodnie z duchem Karty Etycznej Mediów określiły szczegółowo zasady postępowania dziennikarzy w czasie kampanii wyborczej i wyborów - naczelną zasadą ma być praca oparta na uczciwości, rzetelności i bezstronności, przy czym bezstronność jest zachowaniem politycznej neutralności, zachowaniem dystansu wobec polityków różnych orientacji"
                • 141288bs Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 03:13
                  Twoim zdaniem,pokazanie ludzi mowiacych na ulicy o swoich
                  przezyciach i przekonaniach,jest naruszeniem zasady obiektywizmu?
                  Czy ktos tym ludziom przeszkadzal w wypowiedzeniu sie?
                  Jak odniesiesz sie do wczesniejszych wypowiedzi dziennikarzy o PiS
                  i braciach Kaczynskich."Kartofel"to jest POprawne politycznie?
                  • competer1 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 06:56
                    To równiez należało ganić. Rozmawiamy o Pospieszalskim. "Kartofel" nie jest usprawiedliwieniem jego sposobu pracy!
                • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 19:22
                  Relacje Pospieszalskiego w pełni oddają nastroje i zachowania ludzi
                  gromadzących się pod Pałacem Prezydenckim w dniach żałoby. Tak to
                  oceniam jako jeden z tych, którzy wtedy tam byli. Dziwię się więc
                  zarzutom braku obiektywizmu. Gdzie się dopatrzono nietolerancji, też
                  nie wiem.
                  Chciałbym też przypomnieć, że TV publiczna opłacana jest z
                  abonamentów i to, że czegoś nie chcesz, nie ma większego znaczenia, bo
                  np. ja jako osoba płacąca abonament, chętnie programy pana
                  Pospieszalskiego oglądam. Tym którzy go nie lubią, polecam dla
                  przeciwwagi bardzo obiektywne programy Miecugowa, Wojewódzkiego, Lisa
                  czy Olejnik.
                  • competer1 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 20:49
                    Jesteś tak samo obiektywny jak i on. Znam ludzi o całkowicie innych poglądach od twoich, którzy też byli pod pałacem, ale nie zostali wybrańcami obiektywu Pospieszalskiego. Równie dobrze mógłby pojechać z kamerą na zjazd miłośników RM. Miecugow i Wojewódzki są w prywatnej TV tak jak i ojciec dyrektor, więc ich tu nie przytaczaj. Lisa zrobiliście swoimi wrogiem bo wg doktryny pisowskiej kto nie z nami ten przeciw nam, chociaż wg mnie on akurat jest tutaj złym celem w waszej strzelance. Jeśli wg ciebie nie był to film tendencyjny to nie ma o czym rozmawiać. Dzisiaj już wiemy, że za zamachem mógł stać gen.Błasik :).
                    • 141288bs Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 03:26
                      Znam duzo ludzi o pogladach innych niz twoje.A pod Palac Prezydencki
                      przyszli ludzie z wlasnej nie przymuszonej woli.- Bylem tam z
                      rodzina,dlatego wiem,ze nikt nikogo do niczego nie zmuszal.
                      Gen.Blasika zostaw w spokoju,zastanow sie nad rola Putina i Tuska.
                      • competer1 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 19:01
                        Ale o takich poglądach jak moje nikt tendencyjnych programów w publicznej tv nie robi. Zastanowię się nad Putinem i Tuskiem jeśli mi powiesz jaka była ich rola lub związek z katastrofą. Z generałem Błasikiem sytuacja nie jest jasna, więc masz okazję do wymyślenia jakiejś ciekawej historii. Wykorzystaj ją!
                    • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 21:15
                      Znam ludzi o całkowicie innych poglądach od twoich, którzy też
                      byli pod pałacem, ale nie zostali wybrańcami obiektywu
                      Pospieszalskiego.

I o czym to świadczy? Ja też nie byłem wybrańcem obiektywu, mimo że
                      moje poglądy są całkowicie inne od poglądów twoich znajomych. Z PiSem
                      też do mnie nie wyjeżdżaj, bo ani jego członkiem nie jestem, ani do
                      jego elektoratu nie należę.
                      Jeżeli chodzi o Lisa, to rzeczywiście dobry przykład obiektywnego
                      dziennikarstwa.
                      • shiva772 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 21:23
                        Naprawdę nie wiesz o czym to śwaidczy? O tym, że wybrano tylko takie
                        a nie inne wypowiedzi - sączące jad, obwiniające i stwarzające
                        ogólny nastrój złości, chęci odegrania sie na kimś za śmierć
                        prezydenta. A to jest manipulacja bo była wtedy inna atmosfera:
                        smutku, solidarności, spokoju, zadumy.
                        Zastanwiam się azp komu chcesz wcisnąć te głupoty? Przecież wszyscy
                        widzą jak Pospieszalski pogrywa a ty dalej jak w powiedzonku -
                        "szczaj w oczy a ten będzie mówił że deszcz pada". Doprawdy
                        postrzegasz Pospieszalskiego jako uczciwego dziennikarza?
                        • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:07
                          Widzisz Shiva, to nie był program realizowany w studio. Każdy kto tam
                          był, mógł dodać coś od siebie. W mojej ocenie program oddawał nastroje
                          i postawy ludzi, którzy tam wtedy byli. Dziwisz się, że wypowiadający
                          się byli zaniepokojeni, że za wyjaśnianie okoliczności katastrofy
                          wzięli się Rosjanie? To nie była pierwsza tragedia smoleńska, którą
                          Rosjanie wyjaśniali. Historii ciebie chyba uczyć nie muszę. Nie
                          pouczaj mnie też, jaka tam była wtedy atmosfera, bo bardziej przemawia
                          do mnie to, co sam widziałem, niż to co ty piszesz.
                          Jeżeli chodzi o twoje rynsztokowe powiedzonka, to rzeczywiście do
                          ciebie pasują.
                          • shiva772 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:12
                            Może i rynsztokowe (a znam i takie z racji pracy z trudną młodzieżą)
                            ale akurat świetnie pasuje do postaw niektórych wypowiadających się
                            w tym wątku. Faktem jest że mogłam napisać tak: jesteś zaślepiony
                            maksymalnie... ale to nie oddaje sedna jednak ;) Pozdrawiam (i nie
                            uważaj się za kogoś lepszego tylko z tego powodu że tam pojechałeś)
                            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:19
                              Nie uważam się za kogoś lepszego, po prostu byłem tam i wiem o czym
                              dyskutuję.
                            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:22
                              Pozdrowienia od pana Janka:
                              fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2238603,2,1,DSC04452.html
                          • deszczowymaj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:45
                            Marna interpunkcja jak na "prawdziwego Polaka". Gdybyś był w
                            psychiatryku słyszałbyś jeszcze inne opinie, a na zjeżdzie PZPR
                            słyszałbyś wyłącznie entuzjastyczne o komunie opinie. Tyle o
                            wiarygodności tej żenady "solidarni" 2010.
                            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:55
                              Gdybyś był w
                              psychiatryku słyszałbyś jeszcze inne opinie,

Nie gniewaj się Dd, że nie odwiedziłem ciebie w psychiatryku, Miałem
                              inne sprawy na głowie.
                              • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 15:34
                                > Nie gniewaj się Dd, że nie odwiedziłem ciebie w psychiatryku,
                                Miałem
                                > inne sprawy na głowie

Wielką literę stawia się po kropce, a nie po przecinku. Poza tym nie
                                ma sprawy. Jednego pacjenta mniej miałem.
                            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:56
                              A co z twoją interpunkcją - mentorze od siedmiu boleści?
                              • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 15:35
                                Jak wyżej. Nie leczę tych, którzy nie chcą się leczyć.
                                • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 16:17
                                  Dd, tylko symulujesz czy masz rzeczywiście nawroty?
                                  • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 17:51
                                    Gadasz jak typowy pacjent. W sumie szkoda, że nie u mnie się
                                    leczysz. Miałbyś jakąś szansę wyleczenia.
                                    • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 22:27
                                      Ten stan u ciebie długo już trwa?
                                      • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 14:39
                                        Najpierw pytasz o źródła zaborkowania, potem o stan zdrowia. Ostatni
                                        raz to mnie tak w 1987 roku ubek wypytywał, gdy starałem sie o . To
                                        ty byleś, czy co?
                                        • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 14:41
                                          "Zarobkowania". Wyjaśniam, ponieważ swoim zwyczajem byś się uczepił
                                          tego słowa i jakieś 200 wpisów na ten temat wyprodukował.
                                        • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 14:50
                                          de.maj napisał:

> Ostatni
                                          > raz to mnie tak w 1987 roku ubek wypytywał, gdy starałem sie o . To
                                          > ty byleś, czy co?

To nie wiesz, że to był twój dziadek?
                                          • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 15:01
                                            Byłoby to dziwne, ponieważ mój dziadek zmarł w 1950 roku.
                                        • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 18:39
                                          O rentę się starałeś na UB?
                                          • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 29.05.10, 15:12
                                            Świnia jesteś.
                                            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 29.05.10, 22:52
                                              Przepraszam za niedyskrecję.
                                              • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 30.05.10, 10:38
                                                Źle zrozumiałeś pamiętniki twojego dziadka. Pewnie próbował
                                                zwerbować mojego diadka, lecz mój dziadek pogardzał ubekami, choć
                                                przede wszystkich ich się bał. Możliwe, że przy okazji to wlaśnie
                                                twojemu dziadkowi splunął miedzy jego świńskie oczka (pewnie się w
                                                pamiętnikach nie przyznał, bo chwalić sie nie miał czym). To taka
                                                nasza rodzinna legenda. teraz widzę, że nie legenda. A ile renty
                                                twój dziadek dostał? I nie smierdziały mu te ruskie srebrniki?
                                                Teraz zrozumiale jest twoje uwielbienie dla radia maryja. Nie
                                                wątpie, że swego czasu jak lew bronieś biskupa Wielgusa. W końcu ta
                                                sama branża, co twój dziadek...
                                                Teraz ja przepraszam za niedyskrecję.
                                                • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 30.05.10, 11:24
                                                  Widzisz Dd, obaj moi dziadkowie zeszli z tego świata, kiedy ubecji
                                                  jeszcze nie było, a w całej mojej bliższej ani dalszej rodzinie nikt z
                                                  czerwonymi nawet nie sympatyzował. Ty zaś kiedyś pisałeś o legitymacji
                                                  partyjnej, którą w domu rodzinnym widywałeś, i wcale nie była to
                                                  legitymacja PPPP. Nie chcę tego tematu drążyć, bo nie lubię grzebać w
                                                  cudzych sprawach, ale weź sobie do serca, że jak masz problemy z
                                                  przeszłością swojej rodziny, to opluwaniem (pewnie po dziadku ci to
                                                  zostało) innych z tym się nie uporasz. Tak więc nie przepraszaj za
                                                  niedyskrecję; przepraszaj raczej za chamstwo, bo pod tym względem
                                                  wyraźnie dominujesz na tym forum.
                                                  • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 30.05.10, 11:49
                                                    Powinieneś czytać swoje wypowiedzi zanim je wyślesz. Wtedy może
                                                    zrozumiesz, że zarzucajac innym brak kultury wypowiedzi jesteś,
                                                    delikatnie mówiąc, bardzo mało wiarygodny.
                            • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 21:36
                              deszczowymaj napisał:

> Tyle o
                              > wiarygodności tej żenady "solidarni" 2010.

Odmóżdżony lemingu tuskmeński, przestań pisać o żenadzie a zacznij używać własnego mózgu. Przecież sam sugerowałeś, że stan odmóżdżenia charakteryzuje się obecnością mózgu. Więc może zacznij go używać wreszcie.

blog.rp.pl/lisicki/2010/05/24/%E2%80%9Esolidarni-2010-%E2%80%93-prawo-do-obrony/
                              • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 14:42
                                Przed "a" powinien był się przecinek znaleźć. Oj, patriota, patriota
                                za ćwierć grosza...
                                • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 19:50
                                  No tak.........z braku laku interpunkcja.
                                  • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 30.05.10, 11:02
                                    Powtarzam ci raz jeszcze: to nie ze mną twoja żona przyprawia ci
                                    rogi, więc to nie mnie powinieneś prześladować na tym forum biedny
                                    rogaczu. Cała para w gwizdek ci idzie.
                                    • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 30.05.10, 11:38
                                      Przestań bełkotać Dd, przecież wiadomo, że nikt z tobą nikomu rogów by
                                      nie przyprawiał.
                                      • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 30.05.10, 11:51
                                        Kolejny przykład "kulturalnej wypowiedzi" dałeś. Brawo!
                            • 141288bs Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 02:35
                              Ty deszczowy,wiarygodnosc z pewnoscia znajdziesz w kopiach z czarnych
                              skrzynek.Rzadowa naiwnosc i glupota,znajduje w tobie swego
                              powiernika.Tak trzymaj.
                        • 141288bs Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 02:29
                          Manipulacja to twoja specjalnosc shivo.Kazdy ogladajacy na zywo
                          relacje z placu przed Palacem Prezydenckim widzial,ze relacja nie
                          byla manipulacja.Wciskasz nieprawde.
        • 141288bs Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 03:02
          Glos zza kamery podpowiadal,albo chcial dodac cos od siebie?
          Jesli,jak twierdzisz,"ewidentnie podpowiadal",napisz co podpowiadal?
          Pospieszali nie jest chorym na nienawisc,zrealizowal na zywo film
          z rozmow z ludzmi.ktorzy przyszli by oddac hold tragicznie zmarlemu
          Prezydentowi Lechowi Kaczynskiemu.
          Przypatrz sie uwaznie poczynaniom trojki,tzn.Tusk,Sikorski i
          Komorowski i ocen kto jest chory na nienawisc.
          A jak ocenisz fakt,kiedy to po wygranych przez Lecha Kaczynskiego
          wyborach prezydenckich,R.Sikorski sporzadzil liste Polonusow,z
          ktorymi polskim dyplomatom nie wolno sie spotykac,ani kontaktowac
          i zapraszac na spotkania w Polskich placowkach dyplomatycznych.
          Na jednym ze spotkan w Nowym Jorku w restauracji Polonaise Terrace,
          D,Tusk i R.Sikorski,na zadane pytanie przez jednego z uczestnikow
          spotkania,czy takowa lista istnieje,nie potrafili odpowiedziec ani
          przeczaco ani twierdzaco.- Sikorski tuz przed wyjsciem,podszedl do
          pytajacego i"dyplomatycznie"odrzekl"czyta Pan nie te gazety".
          I co ty na to?
          • competer1 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 07:01
            Co to za polemika? Chcesz się takimi argumentami przerzucać?

Moje_pobicie_wyrezyserowal_Jacek_Kurski
          • deszczowymaj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 08:54
            Pan Pospieszalski jest jak najbardziej chory z nienawiści, a jego
            zasługi dla dzielenia Polaków i siania zamętu przede wszystkim za
            pośrednictwem programu "Warto rozmawiać" są imponujące. W kwestii
            jego filmu- to żadna sztuka zebrać antyrządowe hasła jeśli się idzie
            na uroczystośc pożegnania antyrządowego prezydenta. Gdyby wybrał się
            np. na pogrzeb posła Karpiniuka albo pani senator Bochenek zebrałby
            zupełnie inne opinie. Na tym właśnie zawsze polegała praca
            propagandzisty: że wie, w które miejsce pójść, żeby znaleźć opinie
            pasujące do ideologii. To tak jakby wybrał się kiedyś na zjazd
            partii i na podstawie opinii jego uczestników zrobił materiał o tym,
            co Polacy naprawdę sądzą o socjalizmie.
            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 25.05.10, 19:25
              Więc gdzie miał się udać, by zrobić program o ludziach gromadzących
              się pod Pałacem Prezydenckim?
              • deszczowymaj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 17:00
                > Więc gdzie miał się udać, by zrobić program o ludziach
                gromadzących
                > się pod Pałacem Prezydenckim?

Autorka tego filmu ciągle twierdzi, że nie jest to film o ludziach
                gromadzących się pod pałacem prezydenckim, ale o narodowej żałobie.
                Udajesz głupiego czy nim po prostu jesteś?
                • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 20:56
                  Dd napisał:
                  Udajesz głupiego czy nim po prostu jesteś?

Kolegów na forum szukasz?
                  • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 21:16
                    azp11 napisał:

> Dd napisał:
                    > Udajesz głupiego czy nim po prostu jesteś?
                    >
                    > Kolegów na forum szukasz?

On nie musi szukać. On ma ich na pęczki - stachkonwa, d.stocki, szczepankonwa i wielu innych.
                    • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 21:19
                      W niezłe towarzystwo Dd popadł.
                      • deszczowymaj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:21
                        Nie udajesz głupiego.
                        • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:29
                          Tu na forum Dd zachowujesz się tak, jak pewien śp. pasażer MPK w
                          autobusach.
                          • deszczowymaj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:31
                            Ty naprawdę nie udajesz głupiego. Twoja interpunkcja też o tym
                            świadczy.
                            • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:35
                              To na interpunkcji też się znasz?
                              • deszczowymaj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 22:37
                                Ty nie.
            • 141288bs Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 03:19
              Twoim zdaniem,to propaganda sprowadzila tlumy ludzi pod Palac
              Prezydencki?
              • deszczowymaj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 16:58
                To tylko prpagandziści twierdzą, że tylko tam były tłumy.
                • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 21:19
                  deszczowymaj napisał:

> To tylko prpagandziści twierdzą, że tylko tam były tłumy.

Odmóżdżone lemingi tuskmeńskie z pewnością twierdzą coś zupełnie przeciwnego.
                  • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 15:41
                    Odmóżdżenie przynajmniej sugeruje obecność mózgu w przeciwieństwie
                    do bezmózgich zenków.
                    Zenek? Mój pradziadek parobka o takim imieniu miał. krótko- wywalił
                    go z folwarku za przynależność do sdkpil. Poza tym to patentowany
                    leń był. Podałbym nazwisko tego parobka, ale to zapewne twoje, więc
                    będę dyskretny.
                    • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 17:14
                      No tak. Tu masz rację. Powinieneś być dyskretny. Całkowicie.
                      W związku z tym nie zabieraj głosu na forum, potomku hrabiego :))))))))))))
                      • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 17:49
                        Nie popieram chamokracji. Dlatego ty uciszać mnie nie będziesz.
              • competer1 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 26.05.10, 19:04
                141288bs napisał:

> Twoim zdaniem,to propaganda sprowadzila tlumy ludzi pod Palac
                > Prezydencki?

Wtrącę się. Jeśli stwierdzisz, że wszyscy przybyli pod pałac nadają na tych samych falach co ty, to jesteś chyba prorokiem.
                • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 15:52
                  Zaraz tam prorokiem. Z pochodów pierwszomajowych mu zostało.
            • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 27.05.10, 23:22
              deszczowymaj napisał:

> Na tym właśnie zawsze polegała praca
              > propagandzisty: że wie, w które miejsce pójść, żeby znaleźć opinie
              > pasujące do ideologii. To tak jakby wybrał się kiedyś na zjazd
              > partii i na podstawie opinii jego uczestników zrobił materiał o tym,
              > co Polacy naprawdę sądzą o socjalizmie.

No tak konewko. ............
              Ty w czasie obecnej powodzi w naszym kraju wysłałbyś dziennikarzy pewnie na
              Saharę. I tam kręciłbyś jedynie wiarygodny reportaż.

Bujaj się żałosny tuskmeński lemingu. D..a nie boli cię jeszcze?
              • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 14:46
                > Ty w czasie obecnej powodzi w naszym kraju wysłałbyś dziennikarzy
                pewnie na
                > Saharę. I tam kręciłbyś jedynie wiarygodny reportaż.

Mylisz się. Nie nazywam się Pospieszalski. On gdyby teraz rządził
                PiS z pewnością by tak zrobił. I zaprosiłby do audycji pana Gwiazdę
                i panią najfeld (bardzo ierząca katoliczka żyjąca z bardzo
                wierzącym rozwodnikiem), którzy zapewniliby, że nie ma powodzi,
                ponieważ od roku żadne z nich w kałuże nie wdepnęło, nawet kaloszy
                nie mają, a w ogóle to TVN o powodzi najwięcej mówi, a co to jest
                tvn wszyscy wiedzą...
                • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 18:55
                  To jak z tą interpunkcją, ignorancie?
                  • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 29.05.10, 15:15
                    Nie rozmawiam ze świniami pomawiającymi moją rodzinę.
                    • azp11 Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 29.05.10, 22:58
                      A to ci heca.
            • prawdziwyzenek Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 28.05.10, 20:11
              deszczowymaj napisał:

> Pan Pospieszalski jest jak najbardziej chory z nienawiści,

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Dla POidioty, każdy kto docieka prawdy, mówi NIE kłamstwu i obłudzie, nazywa sprawy po imieniu, zostaje automatycznie chorym z nienawiści. Niezależna, prawdziwa prawda wylewa sie, jak POtok, tylko z "jedynie słusznych ideowo mediów":))))))
              Dlatego POkemony i inne odmóżdżone lemingi tuskmeńskie, nienawidzą takich Pośpieszalskich, którzy pukają do ich zakutych, wypełnionych sieczką łbów. PRAWDA boli, niestety.
              • de.maj Re: przepraszam za moja ignorancje....ten film 29.05.10, 15:14
                Prawda i Pospieszalski. Dobre.
    • marcelam we wtorkowej ,,Rzeczpospolitej'' 24.05.10, 10:22
      będzie dodatek z filmem ,,Solidarni 2010" - informacja w dzisiejszej ,,Rzepie''
    • de.maj Re: Film ,,Solidarni 2010'' 27.05.10, 15:44
      "Gutek film" zrezygnował z dystrybucji filmu pani Ewy. Tak, że masz
      szansę zostać dystrybutorem jej filmu fabularnego. Wystarczy założyć
      firmę i zainwestować własne pieniądze. Takie arcydzieło- nie przegap
      okazji!
      • prawdziwyzenek Re: Film ,,Solidarni 2010'' 27.05.10, 21:40
        de.maj napisał:

> Takie arcydzieło- nie przegap
        > okazji!

Konewski lemingu tuskmeński - sam załóż firmę i zajmij się dystrybucją "arcydzieł" swojego ulubieńca, niejakiego pana Karola itp..........:))))))))
        • de.maj Re: Film ,,Solidarni 2010'' 28.05.10, 14:31
          Pan Karol nie ma problemu z wystawami. Ma zamówienia na trzy lata z
          góry.
          • prawdziwyzenek Re: Film ,,Solidarni 2010'' 28.05.10, 19:48
            Mam nadzieję, że na żadnej z tych wystaw nie jest prezentowany również gejowski film porno:)
      • prawdziwyzenek Re: Film ,,Solidarni 2010'' 27.05.10, 23:15
        "Ałtorytety" wpadły w szał.

niezalezna.pl/article/show/id/34642
        Konewski lemingu tuskmeński - poczytaj komentarze pod tym artykułem.
        • de.maj Re: Film ,,Solidarni 2010'' 28.05.10, 14:37
          Nigdy nie czytałem faszystowskich gazet i portali, teraz tez nie mam
          zamiaru. A pan Gutek zrobił to, co zrobić miał prawo. To jego
          prywatne pieniądze. Może "Rzepa" niech doda ten film do swojej
          gazety? Czyżby skąpili pieniędzy na panią Ewę? Nie wiezą w sukces
          jej filmu? "33 sceny z życia" to, co prawda, nie są, ale scena z
          Olbrychskim (nomem omen) wstrząsająca. Choć "Rzepa" akurat skopała
          ten film...
          • prawdziwyzenek Re: Film ,,Solidarni 2010'' 28.05.10, 14:48
            de.maj napisał:

> Nigdy nie czytałem faszystowskich gazet i portali,

No pewnie. Ty potrafisz czytać tylko zależne gazety i portale. Po co masz wysilać własne komórki mózgowe? Przecież "ałtorytety" podpowiedzą ci co masz myśleć na każdy temat.
            • de.maj Re: Film ,,Solidarni 2010'' 28.05.10, 14:59
              "Ałtorytety" to ty masz na swojej "niezależnej". dziwne- taki
              niezalezny portal, a komentować tekstów nie można. I musicie sie
              na "zależnym" forum wyżywać. Czyżby na tamtym forum uważali, że
              wy "ani pisate, ani czytate", czyli ta ciemna masa używając języka
              klasyka IV RP?
              • azp11 Re: Film ,,Solidarni 2010'' 28.05.10, 19:15
                A co z twoją interpunkcją, pouczaczu?
                • prawdziwyzenek Re: Film ,,Solidarni 2010'' 28.05.10, 19:52
                  Ta interpunkcja to taki konewski temat zastępczy.
                  • competer1 To pewnie spisek jest!!!' 28.05.10, 21:04
                    Chłopaki! To na bank spisek jest. Sobala, Stankiewicz, Kurski... Oni wszyscy są opluwani! Taki brak prawa i niesprawiedliwość wielka siem dzieje.
                    • bogo2 luzer,inaczej przegrany.. :) 28.05.10, 21:16
                      na bank,luzer jestes....!!!

competer1 napisał:

> Chłopaki! To na bank spisek jest. (...)
                      • competer1 Re: luzer,inaczej przegrany.. :) 28.05.10, 21:32
                        bogo2 napisał:

> na bank,luzer jestes....!!!
                        >
                        Lucky Luzer, ciemniaku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka