madziaaa31 24.03.06, 16:24 Czy ktośmóglby mi wytłumaczyć dlaczego wszyscy w tym mieści chodzą do yamy???? Pozdrawiam łomżyniaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggpie Re: yam cafe ;) 24.03.06, 16:28 Ja tam nie chodzę ;) (he he, ale ja nie jestem "wszyscy") Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa31 Re: yam cafe ;) 24.03.06, 16:33 aha.... nie chodzisz, no bardzo dobrze, że nie jesteś wszyscy. Chociaż Ty... Pozdrawiam łomżyniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
e-moll Re: yam cafe ;) 24.03.06, 19:03 a gdzie ta jama-drama? może zajdę jak będę następnym razem w faterlandzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: yam cafe ;) 24.03.06, 19:06 W jednym ciągu z Mc**aldem, Ceslavem i Koniami. (Zdaje się, że to Aleja Legionów jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: yam cafe ;) 25.03.06, 00:45 maggpie napisała: > W jednym ciągu z Mc**aldem, Ceslavem i Koniami. Fucken, Tcheslavem oczywista. Nigdy się nie nauczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: yam cafe ;) 25.03.06, 13:01 Acha! - nie chodzę, bo jak raz tam weszliśmy przeraziła mnie ilość osób w.. No i od tamtego czasu nic. Nawet dobrze się nie rozejrzałam ;) Kiedyś trzeba się tam jednak przejść. (Moja młodsza siostra łazi tam systematycznie i jest zadowolona ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa31 Re: yam cafe ;) 25.03.06, 18:03 No właśnie głównym problemem jest tam ilość osób. Jakby cholera nie było innego pubu w łomży... Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: yam cafe ;) 27.03.06, 19:58 no nie do konca, po to sa rezerwacje by isc w swojej grupie i nie byc przytloczonym iloscia obcych osob na wejsciu. jesli sie przychodzi w 'balangowy' dzien puzno bez rezerwacji to ciezka sprawa, ale mnie tam grzeje ze duzo osob bo...uwierz mi na karaoke spedzilem jedne z najfajniejszych zabawowych chwil w zyciu, niesamowite rzeczy sie dzialy lacznie ze spiewaniem z przejeciem piosenek ktore bardziej wlasciwe sa czasom naszych rodzicow niz obecnym i to nie pare osob -WSZYSCY atmosfera niesamowita Odpowiedz Link Zgłoś