Gość: paula IP: *.kth.pl / 10.0.2.* 02.06.03, 19:32 czy ktos moze mipowiedizec gdize moge sie zglosic by zostac wolontariuszem!? chcialabym pomagac wdomu dziecka!czy ktos moze sluzy jako wolontariusz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: wolontariat?! 02.06.03, 19:42 Najlepiej bezpośrednio do domu dziecka lub jakiegoś hospicjum. Nie powinni odrzucić pomocy chętnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wolontariat?! 02.06.03, 21:33 Gość portalu: paula napisał(a): > czy ktos moze mipowiedizec gdize moge sie zglosic by zostac wolontariuszem!? > chcialabym pomagac wdomu dziecka!czy ktos moze sluzy jako wolontariusz??? W Białymstoku jest Centrum Wolontariatu przy Fundacji Rozwoju Demokracji Lokalnej na ul Dojlidy Fabryczne 26 (mam nadzieję że nadal tam jest ) Tam dużo wiedzieli odnoście gdzie kto jest potrzebny i kierowali ludzi do domów dziecka również Najlepiej skontaktować się telefonicznie lub poprzez mail : do tej pory był adres bialystok@wolontariat.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: wolontariat?! IP: *.kth.pl / 10.0.2.* 02.06.03, 22:42 dziekuje slicznie za pomoc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wolontariat?! 02.06.03, 22:49 Gość portalu: paula napisał(a): > dziekuje slicznie za pomoc!:) Jakby coś jeszcze to proszę na moją skrzynkę w gazecie bo teraz przegladając stronę www.wolontariat.org.pl nie mogłam znaleźć odnosnika do biura w B-stoku , a kiedyś było...albo słabo widzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: wolontariat?! IP: *.iig.pl / 192.168.7.* 03.06.03, 00:10 w Białymstoku jest Centrum Wolontariatu, a telefon to: 7322846, osoba koordynująca to Ania Siemieńczyk. Warto zadzwonić. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś