Gość: minor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 20:16 liczę na poważne odpowiedzi, głównie mężczyzn: jak zainteresować sobą faceta? jak się z nim zaprzyjaźnić? pracujemy razem, jest ode mnie nieco starszy... co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: zakochałam się IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 20:32 najpierw się odkochaj następnie zainteresuj go sobą najlepiej pod względem intelektualnym a nie wyglądem zewnętrznym typu wszelkie malowanki, tipsowanie czy eksponowanie swoich mniej czy bardziej wydatnych wdzięków, jeżeli zorientujesz się,że jest tobą zainteresowany to inteligentnie pogłębiaj znajomość,jeżeli wszystko układa się prawidłowo to na końcu możesz się zakochać nigdy na początku znajomości bo możesz bardzo się rozczarować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: zakochałam się IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 20:47 Nic dodać nic ująć. Jeśli go zrazisz do siebie, to odbije się to źle w Waszych relacjach w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 20:47 Aż dech zapiera ...brawooo świetna i chyba idealna odpowiedż :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: zakochałam się IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 20:54 Aha zapomniałem dodać, najlepszym sposobem na zwrócenie na siebie uwagi jest "zagranie" biednej, niedoświadczonej istotki. Proś go prawie w każdej kwestii o pomoc w pracy. Jeśli pracujesz gdzieś w biurze spróbuj zepsuć kserokopiarkę, albo wywołaj problemy z kompem. Ale zrób to rozważnie i obserwuj. Lubimy sytuacje, kiedy czujemy się pomocni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.09, 20:59 Pamiętaj! Żadnych tipsów, grubej tapety, tylko delikatny makijażyk. Paznokcie najlepiej lakierem bezbarwnym, żadnych kolorków, faceci tego nie lubią. Tyle o wyglądzie zewn. Jak ktoś wcześniej wspomniał, zabłyśnij inteligencją. Żadnych głupich i tanich dowcipów. Możesz być trochę zboczona - uwierz mi, chłop jak normalny, to na Ciebie poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmEn Re: zakochałam się IP: *.17.0.lan.e-wab.pl 17.10.09, 20:52 Zacznij od zaprzyjaźnienia się z jego żoną :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: zakochałam się IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 20:55 A skąd wiesz, że ma żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zakochałam się IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 22:03 ... bo zostawił dla niej swojego poprzedniego partnera:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.09, 22:14 nie bądź nachalna :) nie zabiegaj, jak facet zobaczy, że go podrywasz daruje sobie. Poza tym skoro do tej pory się nie zainteresował to raczej tego już nie uczyni. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 00:00 Jak napisali faceci nie bądz nachalna,ale możesz zabłysnąć oglądając programy moto.Zmieniłam pracę na branże motoryzacyjną i od początku koledzy mnie "testowali"co na ten temat wiem.Było ciężko ale nie raz ich zagięłam i to im zaimponowało.Teraz mnie traktują jak kumpla.Może jak zapytasz:Oglądałeś program AUTO-TV?Jak myślisz?Auto Genowefy spala mniej jak Swiętosława?To ich kręci...A jak zapoznasz tajniki motoryzacji to też zwariujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minor Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 00:24 jak ktoś napisał wcześniej - że jak do tej pory się nie zainteresował, to się już nie zainteresuje - cóż, właśnie nie wiem, co on sobie myśli? to taki dla mnie trochę dziwak jest. Z jednej strony - nie ma mowy, żebym przeszła gdzieś w pobliżu, i by mnie nie zawołał, coś zagadał. Z drugiej - nie mam poczucia, żeby to się dalej rozwijało. Może słowa "zakochałam się" są na wyrost, ale bardzo lubię tego człowieka, mimo, że niewiele jeszcze o nim wiem. Podoba mi się, i fascynuje mnie, chciałabym nawiązać z nim bliższe relacje - i nie mówię tu już o jakimś sypianiu ze sobą, po prostu, chciałabym z nim być bliżej. Nie tipsuję się, nie podoba mi się to. Jestem raczej skromną osobą, nie eksponującą się z wyglądem, ale też nie szarą myszą. On zaś mało mówi o sobie, w ogóle mało mówi. Czasem coś tam spyta o prywatne sprawy, ale zaraz zmienia temat. Czuję, że nie jestem mu jakoś całkowicie obojętna w taki czy inny sposób, ale po prostu kompletnie nie wiem, jak pokazać moje odczucia, nie narzucając się. Jak go wybadać... Dziękuję wszystkim, że piszecie sensowne odpowiedzi, nie jakieś złośliwości, czego się spodziewałam. Na co dzień nie mam specjalnie osoby, której bym mogła tak naprawdę się wygadać, poradzić..nikomu juz niestety nie można ufać, On za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 00:49 BABO!Walnij mu,że oglądałaś ostatnio moto-V,operacja tuning,zakup kontrolowany ale najpierw to obejrzyj.Co byś nie poległa.Byłoby super gdybyś obejrzała Top Gear. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: zakochałam się IP: *.18.36.lan.e-wab.pl 18.10.09, 01:08 Nie ma reguły w takich sprawach, każdy facet jest inny i inaczej odbierze/zareaguje na dane zachowanie z Twojej strony. Dlatego najpierw obserwuj go uważnie wybadaj i przede wszystkim poznaj go dobrze (bo może się okazać że nie jest taki jaki Ci się wydaje, faceci potrafią grać różne postacie) a dopiero później rób to co podpowie Ci rozum, czy jak kto woli serce. Pozdr. i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmEn Re: zakochałam się IP: *.17.0.lan.e-wab.pl 18.10.09, 09:56 Może facet stosuje którąś metodę z forum sztuka-uwodzenia.pl ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: zakochałam się IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 11:12 Juz dawno takich glupot sie tu nie naczytalem "faceci nie lubia koloru" o lol jak na to wpadles ?Sa tacy co lubia wyobraz sobie.I mimo wszystko wole bluzeczke z dekoltem niz sweterek z darow dla powodzian.Nie wyrozniajaca sie Dama z "tlumu" nie zwroci mojej uwagi chocby byla Miska czy najlepsza kandydatka na zone.Facet to wzrokowiec najpierw patrzy potem mysli czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 11:34 Jesteś kolego ciemniakiem i tyle. Dla Ciebie dziewczyna musi się ubrać wyzywająco i kolorowo byś zwrócił na nią uwagę. Są faceci, którzy sztukę i piękno dostrzega nawet w dzeiwczynie z workiem na ziemniaki. Rysy twarzy, linię ciała ... takie rzeczy się widzi, jak ktoś jest spostrzegawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Do Men IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 11:37 Ty baranie. Nie wprowadzaj kobiety w błąd! Jeśli lubisz kolorowe paznokietki, farbowane na różowo włoski, mini-spódniczki, to Twoja sprawa! Zachowaj swoje mniejszościowe poglądy dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: Do Men IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 11:50 Spoko rozumie was i wasza frustracje, nie kazdego stac na zadbana kobiete i musi zadowolic sie slamsiorem w worku po ziemniakach, ale zeby zaraz wyzywac,obrazac ehhh Neo-Glupki uczyc sie jutro szkola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basss Re: Do Men IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:54 Sam jestes baranem a innym ubliżasz wg ciebie ciemniaku to jak dziewczyna ma pomalowane paznokcie to pewnie dziwka ? Lecz się i szukaj tych z pięknymi rysami i z workiem ziemniaków na plecach. Szansa zawsze jest...jedna na 10000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Do Men IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 12:01 Nie ma co się denerwować, mogę się leczyć szukająć dziewczyny z workiem, ktoś to dobitnie odebrał. Cóż, świadczy o Was już to, że nawet takiego tekstu nie potraficie zrozumieć .... nie dosłownie, w przenośni. To Was różnie od innych facetów :) dziewczyny o których piszecie, też są ... do wyboru, do koloru K10 czeka. Nie mówię, że są tam same dziwki .... pozdrawiam serdecznie, miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: Do Men IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 12:03 Nie ma co sie denerwowac :) Dorosly Facet wie co dobre :)A z "panami" to pogadamy jak sie golic zaczna ;) Do tej szansy bym dopisal jeczsze dwa zera :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Do basss IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 12:13 K10 czynne w czwartki, piątki i soboty. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basss Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 12:00 On jesteś po prostu śmieszny ...ale dzieci mają to do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: zakochałam się IP: *.18.36.lan.e-wab.pl 18.10.09, 15:56 100% racji - jak pierwszy raz widzę Kobietę - to pierwsze co robię to odsiewam z Jej wizerunku ubiór i makijaż. Chociaż sam ubiór i mejkap też mogą o czymś świadczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba z wozu Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 12:20 ostentacyjnie go olewac, tylko to gwarantuje sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zakochałam się IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.10.09, 13:58 każdy ma rację w ramach własnej osobowości,każdy szuka takiego towarzystwa jaki reprezentuje poziom intelektualny, chłopaki których interesuje wyłącznie ilość i wielkość mięśni a rozmowa polega na stosowaniu wszelkich możliwych wulgaryzmów będą szukali malowane lalki o pustych główkach ,bo tylko to ich w nich interesuje gdyż sami reprezentują pustostan intelektualny i vice versa osoby wartościowe o wysokich walorach intelektualnych starają się mieć do czynienia z podobnymi sobie,resumując wnętrze człowieka jest ważniejsze od jego zewnętrzności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 14:13 Gość portalu: ... napisał(a): > każdy ma rację w ramach własnej osobowości,każdy szuka takiego towarzystwa jaki > reprezentuje poziom intelektualny, chłopaki których interesuje wyłącznie ilość > i > wielkość mięśni a rozmowa polega na stosowaniu wszelkich możliwych wulgaryzmów > będą szukali malowane > lalki o pustych główkach ,bo tylko to ich w nich interesuje gdyż sami > reprezentują pustostan intelektualny i vice versa osoby wartościowe o wysokich > walorach intelektualnych starają się mieć do > czynienia z podobnymi sobie,resumując wnętrze człowieka jest ważniejsze od jego > zewnętrzności BRAWO! JESTEŚ GOŚĆ :) Przynajmniej jeden z niewielu normalny... pozdro ziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: zakochałam się IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 14:30 No sam sobie przeczysz, zewnętrzność czlowieka pokazuje sie na zewnątrz a nie odwrotnie. Szkoda mi cie, ale w sumie jak pomysle chwilke to mi cie nie szkoda.Jesli uwazasz ze kobieta ktora sie pomaluje czy ladnie ubierze bo akurat do tego predysponuje ja sylwetka jest pusta lala to wybacz kto ty jestes ? Jak chcesz sobie pogadac to wiesz na zegarynke zadzwon czy cos moze na blekitna linie tp. Robisz jakis stereotyp ze intelktualistka sie nie maluje nie ubiera to jest bzdura, bo wlasnie intelektualnie,wyksztalcone kobiety pracuja na stanowiskach,w biurach i tam trzeba wygladac.A pani niewyksztalcona co najwyzej moze sprzatac w worku na ziemniaki w tym biurze nie potrzeba do tego kreacji.I pogada sobie z kolezankami co kto kiedy i za ile ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 14:50 Gość portalu: MEN napisał(a): > No sam sobie przeczysz, zewnętrzność czlowieka pokazuje sie na zewnątrz a nie o > dwrotnie. Ja sobie przeczę? Przypomnę Ci co sam wcześniej napisałeś: "Juz dawno takich glupot sie tu nie naczytalem "faceci nie lubia koloru" o lol jak na to wpadles ?Sa tacy co lubia wyobraz sobie.I mimo wszystko wole bluzeczke z dekoltem niz sweterek z darow dla powodzian.Nie wyrozniajaca sie Dama z "tlumu" nie zwroci mojej uwagi chocby byla Miska czy najlepsza kandydatka na zone.Facet to wzrokowiec najpierw patrzy potem mysli czy jakos tak." Kto tu sobie przeczy, co? Zmieniłeś argumenty, na "nasze". Ja mówię o mini, tipsach itp ! ! ! Kobieta powinna wyglądać jak najbardziej elegancko, ale bez takich wstawek, które wcześniej zachwalałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zakochałam się IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.10.09, 15:13 ten chłopak, który chce za wszelką cenę być MENEM niestety reprezentuje poziom malowanych lalek i ma pełne prawo rozmawiać z nimi przez jakąś malowaną niekoniecznie na niebiesko linię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 16:18 Gość na siłę staeasz się błysnąć swoją intelektualnością ale tak na prawdę jestes marnym pozerem ...jak masz ochotę to umawiaj się tylko i wyłącznie z dziewczynami w trampkach ale gdybyś miał odrobinę oleju w głowie to nie narzucałbyś swych upodobań innym. Wiem ,że nie szata czyni człowieka ale to działa w obie strony a o tym prosty człowieku zapomniałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minor Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 15:21 dziękuję wszystkim za cenne uwagi. Wtrącając się do ostatnich wypowiedzi - myślę, że co innego kobieta zadbana, a co innego, że tak powiem, odstrzelona. Jak widzę taką kobietę (róż, tipsy itp.), oczywiście nie potępiam, to ich sprawa, jednak zastanawiam się wtedy, co ta dziewczyna ubiera na specjalne okazje, skoro na co dzień tak wygląda? czym zaskoczy swojego mężczyznę, jak nie wyszukaną, seksowną sukienką, ukazującą co nieco, skoro na co dzień odsłania dużo i stroi się niemiłosiernie... ale to taka dygresja. Proszę, nie dyskutujmy o gustach. Wiadomo, spora część mężczyzn, jak nie większość, jest wzrokowcami, i tylko na to leci. Jednak pytam tu o rzeczy, które was interesują, kiedy myślicie o kobiecie na poważnie, nie na noc. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 15:20 zaprzyjaźnij się z jego żoną i dzieciakami Odpowiedz Link Zgłoś
in.s3ct Re: zakochałam się 18.10.09, 20:04 W sumie wszyscy macie po trosze racji ale i mylicie się grubo. Wygląd i priorytety oceny pomimo naszej "wzrokowości" są sprawą indywidualną dla każdego z nas. Nie zarzekajcie się, że nie lubicie Pań ubranych wyzywająco lub tych tzw. "szarych myszek", bo w końcu spotkacie taką, która znajduje się teraz poza nawiasem Waszych zainteresowań i... teoria upadnie. Na to nie ma reguły. Jest jednak coś, czego nikt nie toleruje a przynajmniej nie na dłuższa metę, a mianowicie - kłamstwo. Bez względu jakiego fortelu użyjesz żeby zdobyć faceta, będzie to czymś sztucznym, a pamiętaj, że każdy zakochuje się na podstawie tego, co było mu dane poznać. Po prostu bądź sobą i może zbierz się w sobie dziewczyno. Moim skromnym zdaniem zaproszenie go na np.: spacer, do kina, na kawę lub gdziekolwiek będziecie mogli spokojnie porozmawiać pokaże Ci prawdziwy stan rzeczy. Jeśli spodoba mu się i uzna, że warta jesteś zainteresowania - zrewanżuje się tym samym w krótkim czasie. Zaufaj mi. Najlepiej jest być sobą, bo nawet najmisterniej wyreżyserowana inscenizacja kiedyś skończy się i istnieje spora szansa na końcową porażkę, a tego pewnie nie chciałabyś, prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: zakochałam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 20:41 I weź jeszcze jedno pod uwagę... Jak jesteś po prostu brzydka, to koleś nie będzie się chciał z Tobą umówić :P No chyba, że na prawdę go ujmiesz charakterkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minor Re: zakochałam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:56 dziękuję wszystkim. za wsparcie. jesteście kochani. może coś, kiedyś. podzielę się wtedy z Wami. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś