Dodaj do ulubionych

problemik z orgazmem u dziewczyny

IP: *.net.autocom.pl 09.01.04, 19:54
mamy z dziewczyna maly problem z orgazmem u niej wiec prosze o pomoc.. nie
udalo nam sie to jeszcze nigdy... bardzo sie kochamy!jestesmy swoimi
pierwszymi partnerami i nie kochalismy sie jeszcze ale chodzi o to ze kiedy
jej to robie(palcem badz jezykiem)to kiedy dochodze do konca ona juz nie
wytrzymuje i kaze mi przestac...pomimo wielu staran, pozycji i prob
wytzrymania jak najdluzej nie udalo nam sie jeszcze i nie wiemy dlaczego...
kiedys czytalem ze u niektorych kobiet lechtaczka staje sie tak nadwrazliwa,
ze czasami niemozliwe jest dojscie do orgazmu w ten sposob... rozmawiamy duzo
na ten temat ale nie potrafimy rozwiazac tego... oczywiscie jest jej dobrze
ale Same wiecie jak to jest na koncu i ze bez konca to nie jest to samo:)
bardzo chcialbym zeby tego doznala!!moze to ja cos zle robie?ale raczej nie
bo brakuje zapene jakichs kilku chwilek:)prosze o jakas pomoc,rade, moze
jakies pozycje w ktorych jest najlatwiej albo cokolwiek:)dzieki buziaki
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.molbio.ku.dk 09.01.04, 20:02
      Gość portalu: chłopak napisał(a):
      "kiedy dochodze do konca"
      Swojego, czy jej?
    • Gość: akirka Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.dialup.telenergo.pl 09.01.04, 20:03
      wlasciwie, to nie rozumiem Twojego problemu..dziewczyna moze, ale nie moze??
      czego ona nie wytrzymuje?
      • Gość: chłopak Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.net.autocom.pl 09.01.04, 20:05
        nie moze wytrzymac podniecenia!!!!
    • Gość: akirka Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.dialup.telenergo.pl 09.01.04, 20:09
      no to wlasnie kiedy nie wytrzumuje powiina Ci dac skonczyc i wszystko by bylo
      dobrze!!!
      • Gość: chłopak Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.net.autocom.pl 09.01.04, 20:10
        no nie wiem czy to bylo trudne do wywnioskowania z tego co napisalem ale
        wlasnie w tym jest problem ze ona nie potrafi wytrzymac
        • Gość: akirka Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.dialup.telenergo.pl 09.01.04, 20:14
          ogolnie z Twojego listu trudno jest cokolwiek wywnioskowac...:)bo piszesz,ze
          kiedy dochodzisz do konca...ale czego konca?zaspokajania jej?wiec koniec
          powinien byc wtedy kiedy ona dojdzie.moze Twoja dziewczyna ma jakas wewnetrzna
          blokade?wstydzi sie swoich reakcji w czasie orgazmu?powinna sie poddac
          doznaniom,a nie kazac Ci przestac!powodzenia.pzdr
    • Gość: misia Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: 193.111.144.* 09.01.04, 20:15
      Niech weźmie duży oddech i wytrzyma, a później już jej będzie wszystko
      obojętne:-P
    • Gość: bain Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 22:25
      Wiem o co Ci chodzi!Dziewczyny nie rozumieją bo to pewnie rzadka
      przypadłość,ale ja tak miewam.Poradziliśmy sobie z tym po wielu próbach. Jak
      dotykasz jej ręką to postaraj się nie dotykać bezpośrednio łechtaczki tylko tak
      jakby przez skórę,tak jakbyś zamknął nad łechtaczką wargi sromowe i pocierał ją
      przez nie.To trochę trudno wytłumaczyć ale łatwo zrobić.Kiedy robisz to
      językiem,to jak dziewczyna mówi,żebyś przestał przesuń język gdzieś blisko
      łechtaczki,tak żeby "dać jej odpocząć".A po chwili kontynuuj.I jak trzeba to
      znowu.Będzie dobrze!
      • Gość: polin Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 14:00
        zgadzam sie z Bain, niewiele kobiet to ma, ja tez tak mialam... nie potrafilam
        wytrzymac tego... probowalismy nawet ze zwiazaniem rak itd... nie dalo rady...
        ale jedyna rada jest to co napisala Bain.
      • Gość: chłopak Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 17:05
        Wielkie dzieki... sprobujemy tak jak mowisz:)
    • Gość: Hiro Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 23:38
      No no no! To nie jest żaden problemik! Chyba, że dla ciebie. To jest PROBLEM.
      Tylko, że z orgaźmikiem.
    • Gość: lulu Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.01.04, 02:08
      powodem moze byc to ze ona nie czuje sie calkowicie komfortowo kiedy sie
      kochacie, moze niepotrafi sie rozluznic, albo wstydzi sie swoich reakcji, poza
      tym zamiast kazac ci konczyc powinna po prostu powiedziec ci co i gdzie w danej
      chwili masz robic, lub pokierowac toba i pokazac ci jak chce byc dotykana
    • Gość: Moriah Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: 212.244.167.* 10.01.04, 12:24
      Czasem dziewczyny sie drocza ze swoimi facetami mowiac by przestali ale
      faktycznie tego nie chcac........ Jesli przy finiszu nie zauwazasz zeby
      dziewczyne moglo cos sprawiac bol to po prostu nie zwazaj na jej protesty tylko
      piesc ja nadal az osiagnie spelnienie... Powodzenia :)
      • Gość: didi Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 17:52
        nie, to nie jest kwestia droczenia sie z facetem. CZasami naprawdę tak jest,
        że jest tak przyjemnie, ze aż boli i jesli się czegoś z tym nie zrobi, wtedy
        wszystko przepadło... :(( mam tak czasami
        • Gość: gy Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:26
          zdarza mi się to kiedy nie mam szczególnej ochoty na pieszczoty :) albo kiedy
          czymś się martwię i nie potrafię się rozluźnić.

Twoja dziewczyna nie powinna o tym myśleć, być może stresuje się w trakcie że
          znów się nie uda... Zacznij powoli, może jakis masaż, potem pocałunki a dopiero
          po dłuższym czasie przejdz do rzeczy. nie planujcie tego, przytulajcie się,
          zrób to w najmniej oczekiwanym momencie. Kiedy będzie już bardzo podniecona
          zrób sobie, że tak powiem, łatwy dostęp do jej łechtaczki, tak zebyś cały czas
          ją widział. Przesuwaj po niej palcem RYTMICZNIE góra dół góra dół w jednym
          tempie. nie przerywaj, chyba ze cię o to poprosi. I pamiętaj żeby twój palec
          zawsze był mokry i śliski :) nie możesz czuć żadnego oporu bo wtedy boli.
          powodzenia :)
          • Gość: chłopak Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 14:11
            juz nikt nie napisze nic co by pomoglo?
            • Gość: Mito Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.acn.waw.pl 09.02.04, 18:51
              Prawdopodobnie twoja dziewczyna się stresuje i nie potrafi sie rozluznic. Też
              tak na początku miałam - bardzo mi zależało na orgaźmie, myślałam "w trakcie"
              pieszczot o tym i przez to nie mogłam się poddać orgazmowi. Poza tym nie
              powinieneś pieścić łechtaczki dopóki twoja dziewczyna nie jest podniecona, I nie
              chodzi o to co ona mówi i jak się zachowuje - chodzi o to, że dopóki łechtaczka
              nie będzie powiększona, przekrwiona - jednym słowem w czymś w rodzaju "wzwodu" -
              niewiele zdziałasz. Nieprzygotowana i nie podniecona odpowiednio łechtaczka jest
              nadwrażliwa i nawet delikatne pieszczoty można odczuwać jako coś nieprzyjemnego
              albo ból. Jeśli chcesz, żeby łechctaczka była w odpowiednim stanie musisz swoją
              dziewczynę podniecić - ale bardzo delikatnie łechtaczkę, przerywając, przenosząc
              język na wewnętrzne strony ud - na wargi sromowe - nie za dużo na począt. A jak
              będziesz widział już podniecenie to możesz sobie pozwolić na mocniejsze ,
              rytmiczne rychy w góę i w dół - tak jak pisali wcześniej. No i powodzenia. Pzdr
    • Gość: lizana Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:55
      a moze jak ona nie wytrzymuje to jest wlasnie koniec i oszukuje cie bo chce
      miec wielokrotny orgazm ::)))))))))))))ja tak wlasnie robie
    • Gość: onanistka Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:58
      Ja też tak miałam ale poradziliśmy sobie w ten sposób że onanizowałam się przy
      moim chłopaku i on patrzył i wiedział później jak to robić
      • Gość: Gośka Re: problemik z orgazmem u dziewczyny IP: *.gorzow.mm.pl 10.02.04, 23:09
        Ja też mialamo problem z orgazmem. Mam dopiero 16 lat i nie uprawiam sexu z
        moim facetem wiec sytuacja moja i Twojej partnerki jest podobna. Ostatnio
        jednak udało mi sie zajsć na sam szczyt. I dopiero teraz wiem, dlaczego
        wcześniej nie mogłam. Tak napreawde nie chopdzi o to że TY robisz coś źle...
        Poprostu jej (tak jak mi) kiedyś wydaje sie ze nie powinanm ze stanie sie coś
        złego jeśli dojde, denerwowałam sie, martwiłam o 1000 spraw zamias dać sie
        poniesć. Poprostu zainicjuj taka sytuacje zeby dziewczyna była spokojna że nikt
        wam nie przeszkodzi, rozmawiaj z nia długo, powiec że bardzo ja kochasz i
        dlatego chcesz jej dać maximum przyjemności, powiec ze nie dojdzie jeśli bedzie
        sie przejmowac, mysleć ze coś z Nia nie tak, albo ze musi bo ją rzuciś itp.
        Bądx dla niej bardzo czuły i zacznij coś "konkretniejszego" dopiero jak sie
        zrelaksuje i wyciszy. Postępuj tak jakbyście byli ze soba złaczeni od zawsze,
        nie dziko i namietnie...delikatnie. I naprawde sie uda...Ona Ci tego nie
        zapomni, wierz mi....:> Orgazm na Walentynki to chyba najlepszy prezent jaki
        moze być...:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka