Dodaj do ulubionych

Zaproponowalem dziewczynie kase ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 23:30
Zaproponowalem 20 letniej dziewczynie kase za sex , 1000 zl , jest to
dziewczyna ktora nie ma chlopaka , ale nie jest z tych co to robia za
kase,poprostu poznanej studentce to zaproponowalem, ja wlasnie koncze 42
lata. I jak myslicie zgodzila sie zrobic to ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Elvis 42 lata IP: 217.153.142.* 11.02.04, 00:26
      Może to nie ma związku, ale właśnie w tym wieku odszedłem ze świata ...
    • Gość: ANAI Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.hrz.tu / *.hrz.tu-chemnitz.de 11.02.04, 01:51
      > Zaproponowalem 20 letniej dziewczynie kase za sex ,

NO I NIE JESTES ANI PIERWSZYM, ANI OSTATNIM, KTORY TAKIE
      RZECZY ROBI

1000 zl ,

TO ZNACZY, ZE NA TYLE JA CENISZ, CZY NA TYLE CIE STAC?

jest to
      > dziewczyna ktora nie ma chlopaka , ale nie jest z tych co to robia za
      > kase

JESLI NIE JEST Z TYCH, CO TO ROBIA ZA KASE, TO DLACZEGO SIE
      JESZCZE PYTASZ, CZY PRZYJELA OFERTE CZY NIE?

,poprostu poznanej studentce to zaproponowalem, ja wlasnie koncze 42
      > lata. I jak myslicie zgodzila sie zrobic to ?

TO ZE DZIEWCZYNA NIE MA CHLOPAKA, TO JESZCZE O NICZYM NIE
      SWIADCZY. ZAKOCHANA DZIEWCZYNA TEZ JEST JAKBY ZAJETA. ALBO
      TAKA PO PRZEJSCIACH. A W OGOLE TO JEST TU PORUSZONA
      KWESTIA TOTALNIE INDYWIDUALNA I ZA MALO PODALES
      SZCZEGOLOW.
      JA TEZ JESTEM STUDENTKA I BYM SIE NA COS TAKIEGO NIE
      ZGODZILA, PRZYNAJMNIEJ NIE W CHWILI OBECNEJ. I JEST TYLKO
      JEDNA I MALO PRAWDOPODOBNA MOZLLIWOSC, KIEDY BYM W
      OGOLE WZIELA POD UWAGE ROZTRZASANIE TAKIEJ KWESTII. I NIE
      SADZE, ZEBY DO TAKIEJ SYTUACJI DOSZLO.

• Gość: Perł@ Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.02.04, 12:54
        jezeli sie zgodzila to jest z tych co robia to za pieniadze...
        ja w zyciu bym sie nie zgodzila!!!!!!!!!!
        a w ogole taki kiepski jestes ze musisz za to placic???
        • Gość: a Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: 217.153.179.* 12.02.04, 15:12
          No wlasnie, Twoja wypowiedz jest wyjatkowo niekonsekwentna, co juz na pewno
          wiekszosc zauwazyla. A jak sie ma 42 lata to wypadaloby sie ustatkowac, posylac
          gromadke dzieci do szkoly..a nie..wyrywac studentki i im za marne 1000 zl kazac
          znosic takie meki...
          • Gość: smekta Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.02.04, 12:57
            Z dnia na dzień przekonuję się,że po ludziach chodzą naprawdę przeróżne
            przypadki.
      • Gość: to ja Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.sympatico.ca 11.04.04, 04:23
        FACET dlaczego przeplacasz,jest jedna taryfa dla studentek 150-250 zloty,a ty
        cos tu kombinujesz,zeby mi tego wiecej niebylo. POZDRAWIAM
    • Gość: Magda Masz bujną wyobraźnię chłopcze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.02.04, 13:55
      Zapewne na czatach podpisujesz się jako sponsor albo coś w tym stylu i
      trzepiesz sobie kiedy jakaś równie "mondra" małolata z tobą na ten temat
      rozmawia, a może masz ubaw na całego?
      CHORE!!!!!!!!!!!!
    • Gość: karmazynowa Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: 5.2.* / 217.8.167.* 11.02.04, 14:44
      ja tam groszem nie smierdze,
      poszlabym na to.
    • Gość: mała Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.02.04, 18:10
      ja bym się zgodziła
      • Gość: zgodliwy Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: 212.51.205.* 13.02.04, 20:51
        też bym sie zgodził
        • Gość: mała Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.02.04, 21:36
          no to gdzie? :D
    • Gość: alex Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.02.04, 00:34
      za 1000 zl... i co by sobie za to miala kupic waciki
    • Gość: Zapałeczka Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: 80.51.46.* 16.02.04, 13:38
      proponujesz sex za pieniędze ?? buahahahha wiesz ... jeżeli chcesz być kochanym
      za pieniądze to kup sobie psa a nie składaj takich propozycji dziewczynie ... i
      chyba bardzo dumny jesteś z tego skoro chwalisz się na forum ... a w realu
      pewnie reprezentujesz totalne dno emocjonalne ... zycze powodzenia i dalszych
      kupionych orgazmów ... no i wiesz ... pokazałeś jeszcze że cię stać na taki
      wydatek ... a to już coś ... nie ma to jak pochwalenie się jaki to ja jestem
      bogaty, wyzwolony, młodzieżowy ... szkoda tylko że taki głupi ...
      • kilio Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... 16.02.04, 14:01
        Taz dostalam taka propozycje. Nic z tego nie wyszlo, ale moj 30- latek
        proponowal 2000 zł. Poszlabym na to w koncu lampe nowa musze kupic...
      • Gość: O>N<A Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 18:12
        1000 zł piechotą niechodzi!
        i jestem pewnaże większośc by sie zgodziła!!!!!!!!!!
    • Gość: Dr.Jesus ile zgorszonych panienek , hehe :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 19:01
      facet proponuje kase za usluge , co w tym dziwnego ? , a wy takie swiete i
      zbulwersowane :))
    • Gość: Koras Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 16:59

Jeśli się zgodzi to znaczy że jest dziwką. Bo żadna przyzwoita dziewczyna nie
      zrobiłaby tego za kasę. Idz lepiej koleś do burdelu pa
    • Gość: PIXI Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: 82.139.14.* 10.04.04, 23:31
      "Zaproponowalem 20 letniej dziewczynie kase za sex" i Ty myslisz ze siebie w
      ten sposob dowartosciujesz?! Bo sobie ja kupisz?! Guzik! Zadawanie sie z dziwka
      nie ma nic z dowartosciowaniem siebie! Sorry ale jestes zalosny!
    • Gość: Rozsądny Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.chello.pl 11.04.04, 01:09
      Czytałem, że w Polsce już ponad 100 tys panienek pracuje w agencjach
      towarzyskich. A ile poza agencjami tego nikt nie jest w stanie policzyć.
      Wszyscy wiedzą, że te panienki posuwają sie za 35 do 40 zł za godzinę. Resztę
      tj. 60-65 zabiera właściciel agencji. Większość czeka na klienta z
      utęsknieniem. Dlatego dyskusje, "że ja nie zgodziłabym się na propozycję 1000
      zł" to bajeczki dla naiwnych. Może przecież wybierać: pracować w prywatnej
      firmie za 800 zł miesiecznie i być ujeżdżaną przez właściciela kiedy tylko
      zapragnie, albo won z roboty i szukaj nowej za 500 zł, albo na zasiłek gminny
      35 zł miesięcznie. Wybór jest wiec b. szeroki.
      Powodzenia.
      • Gość: to ja Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.sympatico.ca 11.04.04, 04:29
        FACET juz mowilem ,nie podbijaj cen,ceny sa jedne ,dla studentek tych z klasa
        150- 200 zl,a i za 50 tez znajdziesz (POLSKICH ZLOTOWEK). pozdrawiam
        • Gość: to ja Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.sympatico.ca 11.04.04, 04:42
          To jeszcze raz ja,FACET nie martw sie wypowiedziami tu ,bo to z zazdrosci wiele
          tak pisze,bo tez by chcialy zarobic. POZDRAWIAM
    • Gość: eMeR Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:35
      Dostałam kiedyś propozycję: 1000 zł za namiętny pocałunek. Facet powiedział że
      mam tak niesamowite usta, że od długiego czasu myśli tylko o nich he he. A ja
      się nie zgodziłam nawet na ten pocałunek :) Wolę zarabiać w inny sposób i nie
      będę jakiegoś starego dziada całowała bo go moje usta kręcą. Nawet za 5000.
      Ps. 1000 zł to za mało, żeby skłonić kogoś kto nie ma na to ochoty :o) Można
      zacząć myśleć powyżej 10 000 hi hi Pozdrawiam
      • Gość: leon z poczty Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 17:20
        hehehe i tu trafiłaś(eś) w samo sedno wszystkie te wrzeszczące i świetojebliwe
        baby tak naprawdę bulwersuje cena, wg nich za MAŁO dawał :) za 10000 już by
        połowa z nich przestała ujadać:)
        pozdrawiam
    • Gość: e Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:42
      • Gość: Rocco 1000 zl to jest duzo,laski robia to za 100 zl :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 18:59
        • Gość: to ja ROCCO PRZEPLACASZ,NO ALE... IP: *.qc.sympatico.ca 14.04.04, 01:32
          • Gość: Toronto eMeR POKARZ TE PIEKNE USTA HI,HI,,,,, IP: *.qc.sympatico.ca 14.04.04, 01:36
            Ciekawy jestem czy zeczywiscie masz tak piekne usta,a lece do Polski to bym
            zobaczyl hi,hi..............Pozdrawiam
            • Gość: eMeR Re: eMeR POKARZ TE PIEKNE USTA HI,HI,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 11:47
              Chyba rzecz gustu - ja nie narzekam :) Kiss kiss
    • niezapominajka69 [...] 14.04.04, 12:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: leonia Re: Zaproponowalem dziewczynie kase ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:51
      a ja nie wierze w ani jedno słowo faceta po 40-tce;
      pewnie ma 12 lat, nazywa sie Wojtek i lubi marzyć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka