Dodaj do ulubionych

Ona nie chce brac

IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 23:24
Witam was.
Mam wielki problem, bo mam taka fantazje ze dziewczyna mi loda robi.
A moja dziewczyna nie chce. Wyszorowalem kogucika i chcialem jej to zaproponowac a ona nie chce.
Jak zachecic moja kaczuszke zeby wziela do buzi mojego kogucika ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Ona nie chce brac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 00:31
      A ty ja zaspokajasz oralnie?
      • Gość: myszkax :/ IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 20.02.04, 00:37
        jak ją będziesz namawiać to napewno sie nie zgodzi a jak sie zgodzi to pewnie
        będzie miała 'obrzydzenie' i zrobi to abyś dał jej spokój. Poczekaj aż sama
        tego bedzie chciała.
    • Gość: Artur Re: Ona nie chce brac IP: *.acn.waw.pl 20.02.04, 01:16
      Sam zacznij wylizywać jej patelnię, a po krótkim czasie zakomunikuj stanowczo,
      że teraz zamieniacie się miejscami. Powinno poskutkować. Jeśli nadal będzie się
      opierać, proponuję Ci, żebyś spuścił się jej na usta jak będzie spała i ją
      obudził. Na początku może się pultać, ale po chwili przekona się, że to nie
      takie straszne. Być może sama wyjedzie z tekstem, że godzi się już na robienie
      loda, tylko żebyś już jej więcej takich niespodzianek nie robił.
      Wiele dziewczyn najpierw ociąga się przed obciąganiem, a potem same pytają,
      czy ma być z połykiem czy bez.
      • Gość: cassandra Re: Ona nie chce brac IP: *.rrz.uni-hamburg.de 19.03.04, 19:12
        ale obrzydliwy jestes!!!!!!!!!!!!!rzygac sie chce!!!!
        • Gość: Artur Re: Ona nie chce brac IP: *.acn.waw.pl 20.03.04, 02:10
          Liebe cassandra
          Warum meinst du, ich waere ekelhaft? Wird es dir uebel und ist es dir zum
          Kotzen, wenn du liest, was ich geschrieben habe? Hast du nie jemandem einen
          geblasen? Dann versuch es mal! Es wird dir bestimmt viel Spass machen. Erst
          kannst du den Samen ausspucken, dann versuche ihn hinunterzuschlucken. Er wird
          dir sicher schmecken, dafuer kann ich buergen.
          P.S. Magst du es, wenn man an deiner Fotze herumleckt?
        • Gość: tom Re: Ona nie chce brac IP: *.qc.sympatico.ca 20.03.04, 02:39
          Casandra nie udaj ,wiemy o Tobie. hi,hi,,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka