Dodaj do ulubionych

DLACZEGO MAM PECHA

26.03.04, 21:37
JESTEM PRAWDZIWYM PECHOWCEM,NIC MI SIE NIE UDAJE A DZISIEJSZY PRZYPADEK TO
POTWIERDZIŁ. UKRADZIONO MI 100 ZŁ. CZY SA JACYŚ INNI PECHOWCY?? I CZY MOŻNA
ŻYĆ Z PECHEM.???
Obserwuj wątek
    • Gość: heyah Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 15:25
      Słonko-jak bym Ci powiedziała jakiego ja mam big pecha, to dopiero byś się
      załamała.. już raz wygrałam w takim pojedynku butelkę pewnego trunku.. nie będe
      na forum się rozpisywać ale jeśli chcesz to podaj maila to Ci opiszę prawdziwe
      zrządzenia losu!! głowa do góry..
      • moaia Re: DLACZEGO MAM PECHA 27.03.04, 17:16
        tylko jak żyć z pechem?????
        • Gość: heyah Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.03.04, 20:10
          trzeba dać sobie pomóc w trudnych chwilach przyjaciołom, ludziom którym na
          Tobie zależy... Oni zawsze są w stanie Ci pomóc. A poza tym nie poddawaj się i
          po chwili słabości zbierz w sobie, zaciśnij zęby i pomyśl, że musi być lepiej!
    • Gość: Bella Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 27.03.04, 21:35
      eee, to moj pech w takim razie to kaszka z mleczkiem..ale odkAD MIESZKAM W
      PEWNYM MIESCIE NA W. WSZYSTKO BYLO OK.NIKT NIGDY MNIE NIE OKRADL,ALE
      POJECHALAM RAZU PEWNEGO DO INNEGO MIASTA, NA p..WSIADLAMW TRAMWAJ NR 13 I..
      JAK WYSIADLAM NIE MIALAM JUZ ANI TELEFONU,ANI PORTFELA..ANI DOBREGO HUMORU,
      KTORY WTEDY BYL MI Z TEGO WSZYSTKIEGO NAJBARDZIEJ POTRZEBNY..
      GOOD LUCK!!!;)
    • Gość: fffff Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:55
      i don`t know
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka