moaia 26.03.04, 21:37 JESTEM PRAWDZIWYM PECHOWCEM,NIC MI SIE NIE UDAJE A DZISIEJSZY PRZYPADEK TO POTWIERDZIŁ. UKRADZIONO MI 100 ZŁ. CZY SA JACYŚ INNI PECHOWCY?? I CZY MOŻNA ŻYĆ Z PECHEM.??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heyah Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 15:25 Słonko-jak bym Ci powiedziała jakiego ja mam big pecha, to dopiero byś się załamała.. już raz wygrałam w takim pojedynku butelkę pewnego trunku.. nie będe na forum się rozpisywać ale jeśli chcesz to podaj maila to Ci opiszę prawdziwe zrządzenia losu!! głowa do góry.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heyah Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.03.04, 20:10 trzeba dać sobie pomóc w trudnych chwilach przyjaciołom, ludziom którym na Tobie zależy... Oni zawsze są w stanie Ci pomóc. A poza tym nie poddawaj się i po chwili słabości zbierz w sobie, zaciśnij zęby i pomyśl, że musi być lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 27.03.04, 21:35 eee, to moj pech w takim razie to kaszka z mleczkiem..ale odkAD MIESZKAM W PEWNYM MIESCIE NA W. WSZYSTKO BYLO OK.NIKT NIGDY MNIE NIE OKRADL,ALE POJECHALAM RAZU PEWNEGO DO INNEGO MIASTA, NA p..WSIADLAMW TRAMWAJ NR 13 I.. JAK WYSIADLAM NIE MIALAM JUZ ANI TELEFONU,ANI PORTFELA..ANI DOBREGO HUMORU, KTORY WTEDY BYL MI Z TEGO WSZYSTKIEGO NAJBARDZIEJ POTRZEBNY.. GOOD LUCK!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffff Re: DLACZEGO MAM PECHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:55 i don`t know Odpowiedz Link Zgłoś